Sziasztok!
Hát végül mégsem tudtam kedden jönni, mert közben szegény Adri fülgyulladással küszködik és szó szerint rajtam lógott hétfö óta. Úgy mentünk el, hogy picit folyt az orra és mondtuk anyóséknak, hogy szívják ki esténként, de nem tették, így szépen ráment a fülére.
Tegnap 39 fok volt a láza, AB-t kap.
Mátrában szuper volt, egy kicsit pihentünk.
Ritee! Már nem akarom a sort megbontani, azért maradnék az ián-nál. Felicián szerintem is szép és ritka. De hogy lehet becézni???? Én már sajnos felszedtem 6 kilót, de érdekes módon nem látszik annyira. Mondjuk a hasam óriási.
De hát már csak a harmadik.
Én rendszeresen tornáztam, de most 7 hetesen véreztem, kórházban is voltam, így nem merem újra elkezdeni a tornát. Majd ha megszületett.
1,5 kg az tényleg nem sok, szerintem szerencsés.
Krémet a Brendon Mama boltban vettem, Chico a márkája, de elég húzós ára van: 5000 ft körül. Viszont elég sokáig elég, ahogy elnézem, nem kell sok belöle.
Lynn! Én már most kenegetem a csíkok ellen spec. krémmel magam. Igaz, hogy szerencsés böröm van, mert egy darab csík nincs rajtam, kivéve a mellemet, azon van egy kevés. Ja igen, én a csípöset kívánom.
Szirom! Üdv neked is! A 3 kg szuper, majd utánna ráérünk fogyózni, még a sûrû szoptatásos idöszak is hátravan.
Hajni! Én sem cserélnék!
10 hónap is elég szép szopis idö
Nem tudtam a decemberi terhességedröl, gondolom megviselt lelkileg
De örülök, hogy ilyen hamar összejött megint.
Szép név az Olivér
Én pedig fogytam a szoptatás alatt. Viszont úgy vagyok vele, hogy aki ahogy jól érzi magát, legyen annyi kg! CsKati barátném szavaival élve: "imádok enni, egyszer élünk (ezzel nem értek azért egyet), minek kínozzam magam" Lehet, hogy neki van igaza?
Cory! Már vártalak!
Úgy eltüntél a másikból, hogy azt sem tudtuk mi van veletek! Becézés: ha tudsz egy jót a Feliciánra, megoszthatnád!
Látom már túl lettél közben az UH-án, örülök, hogy minden rendben.
Ne izgulj, biztos egészséges a baba!
Diti! Adria:
Rita, Anita, Évica! Nektek is üdv!
Van nekem is ismerös lombikos mamám! Ikrek lettek! A terheléses cuki nálunk is a 24. héten van, két zsemle, 1 pohár tej és 2 óra várakozás után veszik le. Ez nem igazán "terheléses" vizsgálat, de azt mondják jó így.
Lassan lehetne egy táblázatot gyártani, mi a véleményetek? Én szívesen megcsinálom.
Sziasztok,
Evey
20+6