Új privát üzeneted érkezett!

Most esik le, hogy valamit variálni akarnak rajtunk, kicsit meg akarják keverni a társaságot. Viszont, ha ellepnek a zebrák, akkor kit érdekel. :D
Vendég

Na megint sikerült teleraknom a topicot, bocsika

Taliba nekem jó a hétvége is (csak a hétfő, szerda nem jó, akkor suli van) alkalmazkodom hozzátok :)

madiani

Ani
Nagyon szépek a virágaid.
Nekem kb. akkora az erkélyem, hogy meg bírjak fordulni. :D
Vendég

Ani,

Gyönyörűek a virágaid. Én is próbálkoztam már párszor a növényekkel, de valahogy az én kezem alatt mind elhervadt. Vagy sokat locsoltam, vagy keveset. Így nincs is növényem a lakásban. Ehhez nagyon nem értek.

A görbéd viszont tuti jól néz ki, mint mindig. 6 nap mulva zebrád lesz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vendég

Ani
Hétvégén megmérem az erkélyünket. :D
Virágzó növényünk nem sok van, ami mégis, azok elhervadtak már. :(

Judy
Nekem se mindig megy a "virágozás". Általában túlöntözöm őket. :? Pedig amikor még a szülőknél laktam, nem volt gondom velük. Volt egy 2m-es szobafenyőnk és nem volt felkopaszodva! A bordányi házasságkötő terembe került át, mert kinőtte a szobát. :)
Vendég

Nagyon köszönöm nektek csajszikák, büszke is vagyok a virágaimra.

Szilvi, ez gyönyörű (megkönnyeztem) remélem férjem is igy fog érezni

madiani

Ani
Hasonlókat remélek én is. A párom már korábban is jelezte, hogy bent akar majd lenni. A fia császáros lett, ott nem mehetett be. Nálam majd bepótolhatja. :D
Vendég

Most megyek csicsikálni (hulla vagyok).

Szilvi, holnap reggel remélem egy pozitív teszttel ajándékozod meg magad. :) Előre is boldog szülinapot, de majd holnap küldök is valamit.

Pusszantás, jó éjt

madiani

Ani
Én is ilyen meglepire vágyom. :D
Jó éjszakát!
Vendég

Vége mára. Majd hétfőn jövök... remélem csupa +++++ hírrel. :)
Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt,

még gyorsan jövök egy kicsit. És akkor Macinak mára:

Kép

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok,

most is futok, megyünk szüretelni, de valamit el kell mondanom :lol:

Reggel kaptam egy sms-t, amiben Szilvi elárulta, hogy milyen szülinapi ajándékot kapott a sorstól :P
Igen, igen, igen, elindult a pozitív tesztek hulláma lányok!!!!!!!! :P :P :P Macika reggel bizony kétcsíkosat tesztelt :P :P :P

Ő, bocsánat ők, csak hétfőn jönnek újból, ezért írok most én, mindenkinek köszöni a köszöntést, a jókívánságokat, amik meghallgatásra találtak :wink: és hétfőn ő is jön, hogy együtt örüljünk :P

Mivel ennek a topicnak hagyománya a dupla teszt egy hónapban, ezért Vicuska, Ani no és jómagam húzzunk bele, hármunk közül valaki még pozitívat fog tesztelni a következő héten :P :P :P

Kellemes hétvégét, este, vagy holnap jövök. Holnap ebédre megyünk a szüleimhez és felköszöntöm a kedvenc kis keresztlányomat, aki vasárnap lesz 10 éves és akinél a szülésnél én voltam az "apuka" :P .

Puszi, jó pihenést!!!!
Nati
Vendég

Nati!

Köszike a csodálatos hírt. Várunk este vagy holnap.

Szilvi, millió gratula! Csodálatos szülinapod van. Ha tudsz rakj majd fel képet a tesztről. Javítom a táblicseket.

madiani

Kicsit szépítettem, lécci nézzétek át az adatokat és ha valami nem stimmel szóljatok (pl.: a segédeszközöknél)

Kép

madiani

Azt a mindenit!!!! Millió gratula!!!! Milyen jó, hogy tesztelt!! Ez aztán az igazi szülinapi ajándék!!!! :lol:

Nati, Ani, Vicuska, itt a követendő példa!! Jövő héten valakinek (vagy mindenkinek) pozitívat kell pisikélnie :wink:

Mégegyszer gratulálok!!!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Ani, tetszik az új táblicsek! Remélem hamarosan mindenkineka neve mellett egy olyan lila-sárga ábra lesz!!

Nati, kellemes szüretelést, most talán az idő is jó hozzá, csak néha fúj bele a szél... Hová mentetek szüretelni??
Nem semmi, hogy voltál már szülésen "felügyelni" :wink: Milyen volt???

Én most megyek anyáékhoz, apa a tesóméknál segít az építkezésen, én is most jöttem meg onnan. Majd délután leszek megint.

További zebrásodást kívánok!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Kata köszönöm szépen, igyekszem (most próbálom nagyobbra csinálni)

Ha rajtam múlik, zebrát fogok pisilni 20.-án. :D

Kép

madiani

ANI, mai hőd?? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Ani, szépen alakul a hőd!!! :wink:

Nem tudom Vicuska mikor jön haza, de reméljük követi a jó pélsát ő is! :lol:

Álmos vagyok, nem tudom az idő miatt, vagy Gergő miatt, de lehet, hogy ledőlök. Nincs is jobb egy délutáni pihinél... :lol:

Kép

Kép

hoppá

sziasztok,

Egész nap pucoltam a lakást, már 2 hete nem volt kitakarítva, és írtó nagy szutyok volt. Jól el is fáradtam. Na meg a mosásról nem is beszélve. Annyi cuccunk van 4-re, el sem merem képzelni mi lesz, ha megjön az 5. családtag is. Ilyenkor egész álló nap megy a mosógép.

Szilvi.

SOK BOLDOG SZÜLINAPOT, ÉS NAGY-NAGY GRATULÁCIÓT KÍVÁNOK AZ ÚJ JÖVEVÉNYHEZ.

Ennél szebb szülinapi ajándékot nem is kaphattál volna.
:lol: :lol:

Kata,

Mióta itthon vagyok én is majdnem minden délután szundítok egy órát. Olyan jól esik.

Képet mikor látunk végre???? Vagy csak magadnak akarod megtartani a jó dolgokat??? :wink: :wink:

Ani,

Tuti lett a tábla, nagyon ügyi vagy.
5 nap mulva neked kell zebrát tesztelned. Szóval mindent bele. Nagyon szorítok. :lol: :lol:

Nati,

Jó szüretelést mára, és neked is kellemes hétvégét kívánok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, elfelejtettem a képet. Most csesztetem apát, szkennelje be, és küldje át nekem. SZóval amint megteszi, felteszem :wink:

Ne erőltesd túl magad, fogd be a fiúkat is!! De ne izgulj, a pocidban most nunncis van, majd pár év múlva segít neked... :lol:

Kép

Kép

hoppá

Csajszikák, én is szundítottam délután :) (bárcsak babás lennék) bár én mindig tudnék aludni :D

Judy, hát igen, a házimunka sajna mindig megvár. Ezek szerint Bazsival minden oksika, nagyon örülök.

Vicuskának elvileg holnap kéne tesztelni, remélem pozitív hirekkel jön és remélem hamarosan jelentkezik.

madiani

Apa éppen fürcsizik, nemrég jött haza a tesóméktól, segített nekik. Úgyhogy kitartás, jönni fog. Nem vagyok ám ilyen béna, de apa nyomtatójával lehet csak beszkennelni, az én gépem pedig nincs összekötve vele. Nem egyszerű eset, de megoldjuk....

Ani, remélem az álmosságod most nem a szokásos.... :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,
fáj minden porcikám, de nagyon jó volt!!! Végig sütött a nap, jól meg is kapott. Sikerült a finishben belevágnom a kezembe, így ma este Apa mosogatott :P Az apósoméknak van szőlőjük a Gubában, ez a neve a csákvár melletti szőlősnek :lol: Utána sétáltunk egy nagyot, majd kertészkedtem, reggel pedig főztem már korán és takarítottam, szóval teljes volt a nap....

Ani, szuper ez az új tábla!!!! Nekem sokkal jobban tetszik, mint az előző!!

Judy, Apát én is nagyon nehezen tudom bevonni a házimunkába, nem csoda, hogy Te is mindent egyedül csinálsz :cry:

Kata, tesódék gyerkőcére nem vigyázol mostanában???

Ani, nagyon klassz a hőd, csak így tovább!!!!!! Ez a mi hónapunk!!!!

Babás és duplacsíkos álmokat mindenkinek én megyek és veszek egy forró fürdőt :P
Vendég

Nati, örülök hogy teccik a tábli, szívesen veszem a tanácsokat újítás ügyben. Persze vannak korlátok, de azért lehet szépítgetni, színeket váltani stb. Most már talán lesz időm erre is. :D

Igen ez a mi hónapunk, legalábbis nagyon remélem. :D
Jó élménydús napod volt, most megérdemled a fürcsit.

Az enyém lightosabb volt, de én szeretem a nyugis szombatokat. Leviztem kicsit délután, jó volt a séta Vikikém :)

Megyek Apázni, holnap jövök.
Jó éjt, meseszép babás álmokat

madiani

Kata,

Kép??????????????????????????????????????????????????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

úgy látom, még mindenki alszik... :cry: Az én párom is szunyókál még, de lassan fel kell keltsem, indulunk a Keresztlányom 10. szülinapjára :P Már be is csomagoltam az ajándékokat neki :P Imádok ajándékot csomagolni :lol: .

Kata, tényleg, hol a kép???? Légyszi, hadd lássuk mi is!!!!

Nagyon kíváncsi vagyok Vicuskára, remélem nem kell neki szuriznia magát :lol:

Ani, Te nem érzel valami különlegeset az előző ciklusaidhoz képest? Volt már ilyen magas a hőd? Mai hőd????

Judy, csiki-miki a pocidban még nem jelez? :wink: S Kata, nálatok?

Este jövök, addig is kellemes vasárnapot!!!!
Holnap megyek a kórházba, remélem nem kekeckedik a főorvos!!!!! Ismeri valaki Hagymásy László főorvost?
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Vicuska? Vajon pozitívat teszteltél? Remélem hamarosan jelentkezel.

Nati, hát semmi különlegeset nem érzek, fáj kicsit a cicim, de az mindig fáj ilyen időtájt. A hőm meg volt ennél már magasabb is :(
Na de majd meglátjuk, ma elkezdtem jós tesztelni, holnap meglátom erősödik e a csikocska.

Kata, merre vagy? Kép?

Holnapra megy a drukk hármótoknaak: Judy, Nati, Kata

Kép

madiani

Sziasztok, most itt vagyok egy kicsit, megyünk anyóst köszönteni.

Itt a várva várt kép (amire apa megoldotta, én aludtam...):

Drága kisfiúnk (nem tudom, mennyire lesz jól látható ( a kukaccát ne keressétek, nincs rajt :wink: )

Kép

Kép

Kép

hoppá

termszetesen a kukaca egy cé...

a mellkasánál megy a köldökzsinór, mindkét keze a mellkasától kezdve felfelé van (a bal keze itt kissé furcsán látszik, de amúgy normális :wink: ), a lábaiból nem látszik sokminden.

Kép

Kép

hoppá

Kata,
nagyon helyes!!!! Köszönjük!!!!

Ani,
mit jelent a jós tesztelés és milyen csíknak kellene erősödnie???? Van már két csíkod, amiből az egyik halvány és erősödnie kell???? Hát az szuper lenne!!!!!
Vendég

Kata,

Nagyon szép a kicsikétek, és nagyon jól sikerült kép lett.

Holnapra egy kalappal az AFP-hez.
Azt fogják mondani, hogy hétfőn lesz meg az eredmény, de már pénteken dél körül mehetsz érte, nekem is kész volt addigra.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata,
Gergő nagyon formás baby :lol: Édesesn dörzsöli a szemét és olyan, mintha cumi lenne a szájában :P Persze, lehet, hogy teljesen más van a képen, de akkor is édes egy lurkó :P

Ma dél öttől én is egy fincsit csicsikáltam, pedig annyira szép idő volt kint, a kertben kellett volna tevékenykedni, de annyira jól esett szusszanni egyet :P

Maci,
nagyon várom már, hogy részleteket is írj a tegnap reggelről!!!! No meg azokról az előjelekről, amik bár voltak, de nem merted azt gondolni, hogy a baba miatt van :wink:

Judy,
Bazsi javulgat? Még mindig láztalan?
Drukkolok, hogy holnap Te is egy helyes kislányt láss az uh, aki teljesen egészséges, csak még lusti ahhoz, hogy csikizze a pocidat :P

Vicuska,
mikor jössz???? drukkolunk ám nagyon, hogy pozitívat tesztelj!!!!

Jó éjt Lányok, aludjatok jól
Vendég

Sziasztok!

Gyors jelentés!
Itt vagyok, de hulla vagyok. Tegnap megvolt a keresztelő, azután meg céges családi napon voltunk és este 8körül értünk haza. Ma meg korán keltünk és egész délelőtt pakoltunk. Aztán még elmentünk álmennyezetet venni és délután folytattuk a pakolást, most anyu meg a mami segített, mert apa délutános. holnap reggel jönnek a festők. Már úgy várom, hogy végezzenek. Aztán jöhet a nagytakarítás és utána szülésig már nem csinálok semmit, csak főzök, meg az alap dolgok. Szóval nagyon kivagyok. Tegnap annyira fájt a medencecsontom, ahogy tágult, hogy azt hittem sosem érünk haza. Reggel is alig bírtam felkelni.

Na jól van, nem panaszkodom tovább!

Szilvi!!! Én megmondtam, hogy zebrás tesztet kapsz születésnapodra! Mégegyszer sok boldog születésnapot és hatalmas gratuláció a pozitív teszthez!!! Élvezd a terhességet!!!

Ne haragudjatok, hogy most nem reagálok mindenkinek, de tényleg nagyon hulla vagyok. Jövök, ahogy tudok!

Addig is mindenkinek megy a drukk, amihez kell!

Babás álmokat és zebrás tesztet Aninak, Natinak és Vicuskának!!!
Vendég

Még annyit szeretnék, hogy akkor mi lenne ha október 13-a lenne a találka? Mert a Szilvi 11 és 12-én du, így csak szombaton érne rá! Jó az nektek?
Remélem addigra még egybe leszek!!!
Majd a felújítás és a nagytakarítás után kiderül.

Ani! Tök jó lett a tábla! Ja és szépek a virágaid!

Kata! Nagyon aranyos a kisfiad és köszi a képet!

Most megyek lepihenek, amíg apa haza nem ér!
Vendég

Halihó!

Nati, a jóstesztelést LH (ovu) teszttel kell csinálni ugy a 10 DPO-tól a reggeli vizeletből. Az a lényeg hogy a teszt csíknak napról napra erősödnie kell. A mai tesztemmen (ovu) elég halványan (Vikikém is alig vette észre :)) de van egy második csík, ha a holnapi erősebb lesz akkor van remény. De FONTOS hogy ezt csak erős idegzetüeknek szabad, ugyanis van hogy babára utalnak a jelek, aztán a végén mégis megjön (természetes szelekció). Ha nem erősödik a csík akkor nem valószínű hogy van baby (LH valakinek folyamatosan van a szervezetébe). Tudod mit, pontosabban a www.babatervezok.otthona.net-en olvashatsz, ott rendesen le van írva.

Kata, Judy, Nati, holnapra millió drukk

madiani

Chrissyy. köszönöm a dicséreteket. Ha táblival kapcsolatban van még ötlet szívesen várom (és ezt mindenkinek mondom)

Október 13 szombat Topic Tali

mit szoltok? a pontos időn és a helyszínen még lehet spekulálni

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?