Sziasztok!
Kriszti
A cég neve Kati Bababolt, cím Vecsés, Lőrinci u. 120.
Ma beszéltem a tulajdonossal, mert mondta hogy jobb ha felhívom még pénteken, mert csak 3 db kiságy van félretéve és mi rögtön el is hoznánk, ha lehet, hogy ne menjünk készter.
Azt mondta fogalma sincs mi történt, de annyian mennek holnap kombi kiságy után érdeklődni, mint az elmúlt 1 hónapban összesen nem. Nagyon sok cucca van és olcsók tényleg, de érdemben csak holnap fogok tudni többet mondani.
Azt olvastam a vendégkönyvében, hogy akár 25-30%-al olcsóbban jössz ki az ott vásárolt ugyanolyan cuccok esetén mint amit itt Budapesten veszel.
Azt mondta menjünk időben, mert egy kiságyra ugyan rá van írva a nevünk, de ha valaki hamarabb jön, akkor eladja. Elsőre kicsit durva volt így hallani, de valójában megértem, ő kereskedő.
Persze semmi nem történik ha eladja, csak annyi hogy még kb. 3 hét mire újakat csináltat rendelésre, mi meg már annyira elszeretnénk hozni.
Majd írok mi volt.
Az ára amit mi kinéztünk (kombi, tehát átalakítható ifjúsági heverővé - kb. 8 éves koráig jó, alul fiókos-ágyneműtartós, pelenkázós, ami szekrénnyé alakítható, bükk színű, valami műanyag zárófóliával) 38.000 Ft. Ez a fullos kiságy minden "extrával", de van már kombi kiságya 30.000 Ft-ért.
Amit mi néztünk a Brendonben 59.900 Ft, itt 38.000 Ft. Hát nem mindegy.
Itt a link, ahol meg tudod nézni, amit mi néztünk ki felülről a 6. kép.
http://www.katibababolt.hu/tbutor_kisagy.shtml
Ha már ott vagyunk, megvesszük a belevalókat is (matracon kívül, mert azt kapunk), pelenkázó szivacsot és esetleg egy-két kisruhát ami nincs még.
Cas
Hát a nagy hősiességemben elmaradt a tegnapi tornám
. Fél 4-kor gondoltam egy picit ledőlök előtte, mert nagyon nem jól aludtam éjszaka (sokat fáj a derekam és a forgóm), persze mire felkeltem negyed 6 volt. A drága kis Férjem nem kelltett fel, mert hogy olyan édesen aludtunk, így a fél 6-os tornáról is lemaradtam.
Szóval jövőhéten kezdem, de akkor ha törik, ha szakad megyek. Persze tényleg nagyon fáradt voltam és talán így most jobbat tettem magunknak, mintha a tornán jól kifárasztottam volna magam. Ettől függetlenül még este itthon csináltam egy kis mozgás 30 percben, a lelkiismeret miatt muszály volt
.
Olyan jó pofák lehetnek ezek a foglalkozások amikre jártok. Tervezem én is, hogy majd fogunk, de hát mi minden van még addig ! Azt gondolom hogy felér egy tornával, szóval ne is vállalj be többet ennél, azt hiszem
.
Judit
Édes a kép nagyon
.
A számmisztikás dolgot majd még csak most fogom megírni, de ma küldöm, amit tudok róla.
Kia
Cuki nagyon az utoljára feltett fotód is
Edit
Neked is küldöm ma a számmisztikás írást pár mondatban.
Kérdezted hol voltunk ma. Hát én itthon, de nagyon elment az idő. Felváltva dolgoztunk a gépen a Férjemmel (de inkább ő, én csak a cigi és kávészüneteiben huppantam le ide és gyorsan megírtam 1-2 levelet), így nem igazán tudtam bekukkantani ide.
Most nagy rally autoverseny játék parti van a barátjával, így enyém lett ez az esti időszak
.
Egyébként mostam, főztem és babaruhákat pakolgattam. Jaj, de jó volt. Végignéztem melyikből milyen méret van és még mi kellehet.
Igazából kicsit bajban vagyok. Van egy pár 52-es (kaptuk kölcsibe, ha nagyon picur lenne), kevés 56-os és főleg 62-es, 68-as.
Az 56-os méretből mennyi kell és azt rögtön születés után hordják (persze tudom a baba mérete nagyon mérvadó, de induljunk ki az átlag 3,5 kg-ből)?
Aki ebben tapasztalt tudna írni pár sort, mert ahány oldal annyi féle leírás és se Anyukám se Nővérem nem emlékszik már rá
.
Anita
Hát igen, tényleg ez az egyetlen megoldás arra ha az embert cseszegetik. Nem figyel oda és kész. Nálam persze az a szerencse, hogy senki nem csesztet a súlyom miatt (basszus pont ma néztem, hogy a combom kb. olyan vastag, mint amikor még terhesség előtt kb. 58-59 kg voltam!, szóval még mindig nem értem miért gondolja, hogy tartsak gyüminapot), csak a védőnő szokta mondani, őt pedig csak havonta látom
. Így nekem könnyebb túltennem a dolgon magam, neked kicsit nehezebb, mert a pocid miatt pont a "laikusok" izélgetnek és nem a szakmeberek.
De igen, tényleg ne foglalkozz vele és a bevállt mondat pedig tökéletes
.
Tittina
Ezekről a cuccokról szerintem mindent megtalálsz az Interneten. Típus, fajta, árak, szóval jól fel tudsz majd készülni, hogy miket vigyen a barátnőd. Szerintem már nincs olyan dolog amit Interneten keresztül ne találna meg az ember.
Azt hiszem megint nagyon hosszú lett a levelem, így be is fejezem. Mellesleg vár a finom húsileves, amit főztem sok zöldésggel
.
Ma egész nap csak ettem volna, elég nehéz volt megállni, illetve a köztes étkezéseknél inkább gyümit vagy valami apróságok bekapni. Eszméletlen tud lenni ez az éhség
Jó pihenést nektek,
Réka