GRATULÁLOK CSERIANI, LEGYETEK NAGYON-NAGYON BOLDOGOK!
Jujj, annyira örülök! Eliza tényleg nagyon szép napot választott a megszületésére. Remélem, Cseriani hamar felépül, aztán jön majd ide beszámolni közénk...
Áfi, mostmár télleg te jössz! És gyógyulj meg, mire te jössz...
Dadomi, nem ismerem a fiút, akiről írtál, de ha megírod a Rita vezetéknevét, lehet, tudom, kiről van szó - így hiába kutatok az agyacskámban, nem ugrik be senki...
Hallod, annyira gyönyörűek a gyerekeid, most iwiwen is megnéztem, Dani meg hát... bocs, hogy ezt írom, nem "olyan" értelemben írom, de a hatalmas szemeivel olyan, mint egy angyal. (Mondjuk Áfi kislányára is ezt mondtam, de ő is olyan...)
Hallod, lesz dolgod, hajtani majd róla a csajokat.
Még a tegnapi témátokhoz: látogatás... Hát, nekem se esett jól, pedig nem is császárral szültem, a 2. napon leszédülni az udvarra, hogy láthassam a lányomat... Igazán felengedhetnék őket arra az 1 órácskára, olyankor úgysem adják ki a babákat, mindenki kibírná a másik gyerekét. Ez így embertelen szerintem. Amúgy voltam tanúja, mikor a biztonsági őr csaj elzavart egy köbö 2 éves gyerkőt a szüleivel együtt, de nem látogatási időben, és a szülőszoba elől... (Mondjuk, mindenkit elzavart, aki nem az asszonyka közvetlen hozzátartozója volt) - ez esetben jogosnak tartottam.
Áfi, Cseriani biztos szívesen megmutatja neked azt az ajtót, ha még jársz arra, amíg bent lesz... De, ha nem, úgy is megtalálja majd a Zurad, ha mennek hozzátok.
Ja, meg még valami, leendő anyucik: mondjátok majd a rokonaitoknak, ha mennek látogatni hozzátok, és esetleg maguktól nem jutna eszükbe: nehogy vakuzzanak, amikor kimutatják a babót az üvegen keresztül... Az én egyik munkatársam úgy felejtette a gépét, villant a vaku, mikor nézték Ármint, nővérke úgy elvitte, mint a huzat, a férjem nem is láthatta már... (Merhogy csak 1x hozzák ki őket, és többen odamentek, hogy megnézzék Ármint, Feri jól előreengedte a csajokat, de a malőr után már nem volt mit néznie szegénykémnek... Nagyon rosszul esett neki.)