Sziasztok!
Jaj de régen jártam erre és mennyit írtatok azóta.
Jubi!
Ez a nászajándék istensi szép! Annyira jó színt találtál neki! POnt illene a folyosóra.
És jól megkésve, de Isten éltesse a kis Jázmint 1 éves szülinapján! Úúr Isten! Hogy eltelt az idő! Már elmúlt 1 éves.
Krimo!
Nem tudom hol lehet ilyen akasztót találni, ezt a képet a neten találtam. Meg akarotam csinálni, de időmmég nem volt rá. Dekorgumi. Hát a kisautó. meg a kisvirág.
Vagy elég béna ötlet? Nincs dekopírom, nem tudom fából kivágni, na meg kelene hozzá egy kis kézgyesség is.
Stuci!
Muti még képeslapot! Én nem csináltam még és nem hiszem hogy lesz időm rá, de megnézném.
Te is eladogattad a gipszképeket? Én is az összes sablont.
Dekuzni is nagyon ritkán dekuzok. Most varrni tanulok....magamtól!
Koda!
Annyira ügyes vagy! A koszorú és a dísz valami álomsép lett! Te vágtad ki a hóembert falapból? És te is festetted? Azta! Ez nem semmi!
A rucik pedig csolálatosak!
Én most kaptam egy varrógépet. Csak egy kicsi otthonra való, de nekem bővel elég. Singer mercury 1116. Most tanulgatok varrni. Honnan veszed a kisruhákhoz a szabásmintákat? Nagyon tetszik a kis hófehér, amit régebben tettél fel és amiket most tettél fel. Milyen újságot vegyek, amiben van használható gyerekruci sablon?
Majd lefotózom, eddig miket varrtam. Varrtam egy télapócsizmát és egy huzatot a pihenőszékre.
Bence mennyi idős? MIcsoda nagy már ő is milyen ügyes!
megyek,mert egymagam vagyok Zsófival és még a pizza tésztáját sem gyúrtam be. Ez lesz a vacsi.
Puszi!