Új privát üzeneted érkezett!

Jó estét, már csak egy kicsit jövök, egy hsz erejéig.

Ma is hokimeccsen voltunk :lol:

Maci, hihetetlen akaraterőd van, ha kibírod, hogy nem tesztelsz!!! :roll: Én tuti nem bírnám!
Ja, a szekrénnyel nem végeztem... Elsz...kodtam az időt :?

Ani, Meglátjuk 8 nap múlva miért is jelzett a szervezeted... reméljük jó dolgot jelez előre!! :wink: Kíváncsian várom a hő(görbé)det holnap!

Nati, én tüszőrepi szuri után 16, a tüszőrepi utáni 14. napon teszteltme, baromi halvány pozitívat!! Aztán 2 nappal később már erősebb zebrás lett... :wink: A 14. nap előtt szerintem nem érdemes, mert a szuri tömör hcg, és lehet, hogy azt mutatná ki!! Úgyhogy kitartás!!

Jó éjt, ma este megint fáj(t) a fejem, de már elviselhető... Próbálok mielőbb csicsikázni, hátha elmúlik! Jó éjt :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata
Majd holnap befejezed a szekrényt. Új nap, újult erő. :D
Jobbulást a buksidnak!
Vendég

Sziasztok!

Végre idejutottam! Először épphogy hazaértünk a dokitól, apa ment melózni, utána mire írtam volna, jött a hugi, mert ma mi vigyáztunk a kutyájára. Aztán anyunak lejárt a délutános műszak és vele is kellett beszélni msn-en. Úgyhogy kész vagyok, de összeszedem gyorsan a gondolataimat!

Ani! Nem tudom miért nem ment át a kép, de már nem is érdekel. A munkatársaimnak is írtam és csak másnap jött vissza a jelentés. Úgyhogy még lehet, hogy átmegy vmikor. De ha nem, nem baj.
Köszi, hogy javítod a táblát! Még azt írd be, hogy 24-én táp.papír és uh. Köszike!

Na szóval! Doki: BPD:83mm, pont jó, két kg felett lehet a baby, elegendő a magzatvíz és még bőven van helye nőni. Aztán a külső méhszáj 1cm-re nyitva, de semmi vész, amíg a belső zárva van és második terhességnél ez normális. Éppen nyitva volt a szeme és a köldökzsinórt bokszolta. Látszott a magzatmáz is a vízben. A doki is és mi is örültünk, hogy minden oké. Azt mondta, hogy ezt a hónapot bírjuk ki egybe, aztán 1-étől szülhetünk. De azért jó lenne, ha még tovább bent maradna. Az első nst-t is megvárhatná. Én annak örülnék, ha 14-én jönne, akkor lesz apuék 1.házassági évfordulója(harmadik házasság). Mekkora ajándék lenne nekik! De majd eldönti mikor akar jönni.

A 24-ei uh-t megvárom, meg az 1-eit, ha minden jól megy és utána ha minden oké vmikor összekéne hozni a talit, amíg egybe vagyok! Utána meg a babával.

Azt hiszem ennyi!

Jó éjszakát mindenkinek, bár mire elolvassátok már fel is ébredünk! :)
Vendég

Úúúúúúúgy várom a reggelt..... :)
Végre mehessek már haza. Nem csippentem az éccakás melót, egyre jobban nem.... Állati álmos is vagyok.
Hogy szép legyen, nem tudom az avatarom megváltoztatni.
:evil:
Csütörtök délután jövök, legalábbis remélem... Egyedül leszek, mert a kollégaúr már hangol a szülinapjára (ami vasárnap lesz).
Napos időt kívánok!
Vendég

Sziasztok!

Chrissyy, :D nagyon örülök hogy minden rendbe van a kis drágátokkal. Melóhelyen vagyok a tábli meg otthon, de remcsi lesz ma időm kijavítani. Ugyanis ma egy csomó dolgom van, virágot ültetek, mamámhoz kell mennem, képkeretet kell vegyek, de azért igyekezni fogok.

Kata, már csak 1 hét és kiderül minden :) remélem ma már nem fáj a fejed.

Vikikém, hallotam Levivel (a buksijával) minden oksi, nagyon örülök (bár én tudtam előre, hogy csak ijesztgetnek benneteket). Most nézem pont ma 8 hónapos, pusszantás neki.

Kicsit rólam is dobok egy görbuszt (ma már nem érzek olyan furcsa dolgokat a pocimba), ja és tegnap este le akart szakadni a derekam, de lehet hogy csak az ablakpucolástól volt. Ferti adott nekem 5 ingyen napot gyorsan lementettem az eddigi görbéimet is :)

Kép

madiani

Na? Senki nem jön? Nagyon pang a topic...
Vicuska nincs, most mindenki lazsál? Persze én nem dumálhatok :lol:
Judy merre vagy, adj életjelet?!

madiani

Sziasztok!

Anta, köszi a puszit Levi nevében is, már átadtam neki.
Igen tegnap voltunk ultrahangon és felszívódott a ciszta a buksijában, de mondták ha nem szívódott volna fel akkor sem okozott volna problémát, de jobb ez így, örülök, hogy minden rendben nála :D .
Drukkolok ám a pozitív teszthez, Iván is egyik nap már kérdezte, hogy na van már baba :D .

Judy, hiányzol ám, mi van veled, veletek?

Nati, én is leírtam, hogy milyen volt nekem babásnak lenni, csak jót és szépet tudok róla mondani, kívánom neked is, hogy mielöbb részese lehess ennek a csodálatos 9hónapnak :D . Most meg már, hogy kint van és nevelgetem a kis csemetém ez is csodálatos és nagyszerű érzés, főleg mikor játszás közben odamászik hozzám és csimpaszkodik a nyakamba, hogy vegyem fel vagy ölelgessem meg :D , hmmm egyszerűen imádom. Apa is múltkor mondta, hogy úgy szereti amikor odamászik hozzá és a mellkasára teszi a buksiját, hogy egy kicsit megpihenjen, olyan jó érezni, hogy szeret minket és szüksége van ránk. Ja és mondogatja már, hogy apa, persze babanyelven(ap, apppa), na erre a férjem a legbüszkébb. Egyszóval a 9hónap és ami még utána következik leírhatatlan mámoros érzés, IMÁDOK ANYA LENNI :D !!!!

Macika, gondolom most alszol, szép babás álmokat és két csíkos tesztet kívánok!

Kata, na jobban van a buksid? Pihenj sokat, lehet ezt a hülye időjárás változást érzed nem? Babó még nem mocorog?

Chrissyy, örülök, hogy minden rendben, biztos kibírja még bent egy kicsit a lurkó, lehet, hogy bokszoló lesz :D ? A talit akkor lassan meg kell szervezni mert aztán kifutunk az időből.

Vicuska én is irigyellek most, szívesen süttetném a hasam. Jó pihenést és hármasban gyertek haza :D !

Lányok, talival mi legyen, kinek milyen időpont lenne jó? Vicuska mikor jön haza?

Kép
vikike_

Jaj már megint a régi vonalzóm tettem fel véletlenül.

Kép
vikike_

Jesszum ez sem az, jaj de furi ez még akkor volt amikor a pocimban úszkált, na megint kísérlezek egyet, remélem ez már az lesz.

Kép
vikike_

Hát ez nem igaz nem találom az új vonalzóm, na akkor csinálok mégegyet.
vikike_

Kép
vikike_

Na végre, sikerült!

Kép
vikike_

Jaj most olvastam a másik topicban egy szüléstörténetet, könnybelábadt a szemem amikor írta, hogy kibújt a pici :D . Kata olvastad(Nektarint)?

Kép
vikike_

Hahó lányok, hol vagytok? Azt hittem mire megjövünk a sétából már sokat olvasok vissza.

Kép
vikike_

Most beszéltem Judyval, Bazsi még mindig lázas, kivéve ma, szerencsére. Valami vírusos nyavalyával szenvednek.... :(

Még nem érzi a babát, emiatt is izgul. De "csak" amiatt nem jön, mert szegény Bazsi nincs jól. Majd jön valamikor.
Bár már mondtam neki, de innen is jobbulást kívánunk!!

Vikike, Levinek boldog hófordulót!! :lol:

Majd este jövök!!

Kép

Kép

hoppá

Judy kedves, javulást kívánok Bazsinak. Mi türelmesen várunk és megértjük hogy nem tudsz jönni. Pusszantás

Kata várunk este, már nem kell sokat kibirni, holnap de. talán az is kiderül hogy fiu vagy lány :)

madiani

Judy jobbulást kívánok Bazsinak, gondolom te is ki vagy merülve. Vigyázz magatokra és gyere ha már lesz időd.

Kata holnap 10-kor gondolok rád, kíváncsi vagyok milye van kis drágaságnak :D , szerintem lányod lesz.

Kép
vikike_

Hű, jó nagy forgalmat bonyolítottatok itt ma le :lol: Nálunk beindult a nagyüzem, a főnököm külföldön és mindent most talál ki mindenki... :roll: De legalább nincs időm gondolkodni :lol:

Vikike, nem is mondtad, hogy volt valami Levivel!!!! Örülök nagyon, hogy felszívódott és minden rendben!!!!

Komolyan mondom, annyira felüdülő érzés Benneteket olvasni, olyan szépeket írtok!!!

Judy,
jobbulást Bazsinak és kitartás Neked!! Édes kis lánykátok :P hamarosan meg fog mozdulni és utána békén sem hagy!!! Már több, mint 17 hetes vagy!!! Hihetetlen!!!

Kata,
Holnap ilyenkor már valószínű tudni fogtok egy csomó mindent :wink: Van valamelyikőtöknek titkos vágya, hogy pici fiú vagy kislány legyen?

Maci,
szép lenne egy duplacsíkos szülinapi ajándékként, igaz?? Nagyon drukkolok, hogy teljesüljön a szülinapi és/vagy házassági évfordulós kívánság!!!!!!!

Ani,
köszi a táblát. Van már valami fejlemény munka ügyben?

Chrissyy,
milyen volt a mai nap? Sikerült pihizned?

Vicuska,
hiányzol!!!! Reméljük, nem a Bella tourssal utaztatok!!! Napsütés, tenger, hűűűűűűűűűű de jó lehet!!!!

Jó éjt lányok és mára elvonulok, tegnap éjaszkáztam, ma meg már most lecsukódik a szemem :roll:
Vendég

Sziasztok,
majd holnap, ha hazajöttünk reagálok indenkinek, most nem olyan jó a hasikám... Picikét fáj. Inkább letentikézk! Jó éjt, babás álmokat!! :lol:

Gondoljatok ránk holnap 10-től. Elvileg fél óra, és végzünk....

Pussz

Kép

Kép

hoppá

Kata gondolunk rád, pihenj csak, mond a kis lurkódnak, hogy simogassa meg belülről a pocidat, hogy ne fájjon. :D

Jó éjt mindenkinek én is megyek szundítani, Levi elég nyűgös volt most du. kicsit meg is fájdult a fejem. Pusz, én is babás álmokat kívánok!

Kép
vikike_

Sziasztok!

Bizti front van, mert én sem vagyok a helyzet magaslatán! Fáj nekem is a pocakom, néha elég erősen.

Nati! Nem igazán sikerült ma pihennem, de remélem holnap sikerülni fog.

Kata! holnap 10-től megy a drukk ezerrel! Bizti minden rendben van, már csak az a kérdés, hogy mije van...

Judy! Jobbúlást a kisfiadnak! Neked meg sok erőt hozzá!

Viki! Neked is jobbúlást a fejfájáshoz. És örülök, hogy Levivel minden oké! Na meg persze boldog hófordulót neki!!!

A taliról: nem tudom mikor kéne, mert erre a hónapra nagyon be vagyunk táblázva, plusz a jövő héten jön a festő is, és még azután is ki kell majd takarítani. Nekem előreláthatólag október 10-től 15-ig jó délutánonként. Előbb sajnos semmiképp! A többi rajtatok múlik, hogy ki hogyan melózik.

Mára ennyi, remélem holnap is tudok majd jönni, de csak így este, mikor apa már elment melózni. Hála istennek az utolsó éjszakája lesz holnap. Aztán péntek szombat nem garantálom, hogy tudok jönni. Szombaton semmiképp, mert keresztelőre megyünk, utána meg céges családi napra. Talán pénteken megpróbálok majd jönni, de ha nem sikerül, akkor vasárnap délután.

Jó éjszakát és babás álmokat mindenkinek!

Kismamik: élvezzétek a terhességet, mert akárhogyis nézzük, hamar elrepül az idő. Én már nagyon a vesztemet érzem, hogy nemsokára már nem lesz nagy pocakom és hiányozni fog, ahogy belémrúg jó nagyokat. Tudom, hogy elvileg még másfél hónap, de én úgy érzem, hogy előbb fog jönni. Aztán ki tudja, lehet, hogy csalnak a megérzéseim.

Na tényleg eldugulok!
Vendég

Sziasztok Lányok,

Csak egy gyors bekukk, visszaolvasni nem nagyon tudtam.

14 nap után tegnap végre Bazsinak nem volt hőemelkedése, de sajna ez még nem jelent semmit. Még várunk egy csomó vizsgálati eredményt az ÁNTSZ-ből meg a vérvételről. Sajna ezen kívül egy kicsit nagyobb a mája mint kellene+a nyaki nyirokmirigyei 3x-ra vannak duzzadva. Most felírt neki a doki valami számomra ismeretlen gyógyit ami az "A" típusos vírusokat pusztítja. Kiváncsi vagyok hat-e. Kissé kivagyok már idegileg, mostanában nem volt semmi komoly baja, utoljára amikor az ovit kezdtük. A műtétet sajna el kellett halasztani, mert a vasa mindössze 2, és azt mondta a doki, hogy amíg teljesen rendbe nem jön + a vasat helyre nem hozzuk nincs műtét.

Emelett még mindig nem érzem, hogy mozogna a kicsi a hasamban. Egyre nehezebb a méhem, és néha ugy bekeményedik egy oldalon, mintha egy kupacba összegömbölyödne a kicsi, de sajna nem érzem. Elmenni meg nem akarok uh-ra, mert hátha hülyének néznek. Majd csak 26-án megyek.

AFP-m eredménye 17-én lesz meg, remélem jó lesz.

Szóval mindennel tele van a hócipőm, már lassan dolgozni sem lesz értelme visszamenni, annyit hiányoztam.

Rosszul kezdődött ez az év, és ugy látom rosszul is végződik. Persze kivéve a babót a pocimban.

Csajok,

Még jövök ahogy tudok, mindenkinek drukk amihez kell, de most nem nagyon vagyok olyan idegállapotban, hogy netezzek.

Ne haragudjatok.

Puszi mindenkinek.

Kata,

Neked nagy-nagy kalappla mára a 4D-hez. Kiváncsi vagyok, hogy látják-e a nemét. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok, most csak egy percre, önzően: pöcsös lesz! :lol:

Később jövök!

Kép

Kép

hoppá

Még itt vagyok egy kicsit, aztán irány a szülők: babadvd nézés. Most néztük a dvd-t, 23 percet vettek fel , felváltve 2 és 4d. Tök jó, sokszor látni, hogy fiú a drágám... :wink:

Judy, remélem Bazsi már nem is lesz lázas! Remélem a gyógyszer is hatni fog! A baba meg biztos napokon tudtodra adja, hogy hello anya, itt vagyok ám :)

Ma is fájdogál a hasim, de rájöttem, miért. Többen mondták már, hogy terhesség alatt is érzik, mikor jönne meg... Hát nekem most kellene... Tényleg olyan mensis pocifájásom van, persze nem erős, de azért nem fincsi :?

Mindjárt kicserélem a vonalzóimat, igazodva a kisfiunkhoz, valami férfiasat keresek :wink:

NAti, apa elárulta (bár már régebben is mondta), hogy titkon kislányban reménykedett, én 1 fokkal jobban szerettem volna kiscsajt, de semmi gond, azért megtartjuk :wink: Így legalább lehet vinni majd pecázni, és hokimeccsre!! De azért így is nagyon örülünk, az igazság az, hogy majdnem 3 év után már csak az a fontos, hogy GYEREK legyen, és egészséges. Így legalább a következő babánknak (kislány :wink: ) lesz egy bátyja :D

Vikike, igen, olvastam Nektarin szüléstörténetét, megható volt...

Chrissy, élvezd ki az utolsó heteket, a rugdosásokat, biztos hiányozni fog! Én már most mndtam apának, hogy imádok terhes lenni!! Imádom, hogy gömbölyödik a pocim, és nemsokára Gergő bébi nekiáll püfölni mindenemet, de csak tegye!! :wink:
Te még dolgozol, vagy nem is dolgoztál??

Kép

Kép

hoppá

Kata, gratulálok a pöcsöshöz, hát akkor rossz volt a megérzésem, pedig amikor én voltam terhes akkor nagyon éreztem, hogy fiú lesz és így is lett. Szóval a lényeg, hogy egézséges legyen, szép nevet választottatok. :D
Jó dvd-zést! Ja és szép a vonalzód.

Judy, nagyon sajnálom szegény Bazsit, még mindig jól viseli? Sok erőt és kitartást ehhez a kálváriához.
A babóka meg biztos jelezni fog, nálam is volt amikor kicsit kimerültem, hogy nem mozgott nagyon, biztos nálad is így van. Mégegyszer kitartás és majd gyere ha már lelkiállapotod engedi. puszi

Kép
vikike_

Sziasztok!

Brrrr... Melózok ezerrel. :?

Ani
Nekem is kellene virágot ültetni, pontosabban átültetni. Kaktuszt.... Párom oda van értük.

Viki
De jó, hogy minden rendben Levi buksijával.
Remélem, hamarosan becserkészem az a fránya zebrát. :)

Judy
Jobbulást Bazsinak! Nincs köze a mandulájához a többi nyavalya?

Nati
Kitartást a melóhoz! Egyedül vagyok, meg leszek is jövő szerdáig. Nemsokára indul a daráló. :D
Nem haragudnék egy 2 csíkos szülinapi meglepinek. :D

Chrissyy
Olyan jó a soraid olvasni. Remélem, hamarosan mi is átélhetjük ugyanezeket.
Kitartást a melóhoz és pihenj közben!

Kata
Hatalmas gratula a kis kukishoz!!! :) Jó a vonalzód, meg a név is tetszik.
Vendég

Sziasztok!

Judy, remélem Bazsi hamarossan meggyógyul.

Nati, meló még nincs de folyamatosan keresem.

Chrissyy, nekem jó a tali október 10.-15-ke között csak ne hétfőn és szerdán legyen, na meg csak du, mert ugye dolgozom :)

Szilvi, ma rendbe raktam az erkélyünket.Vette egy csomó krizantint, meg anyutól hoztunk egy hatalmas trombita virágot, leander szaporítottam (legalábbis megpróbáltam, jövőre derült ki hogy sikerült-e) Olyan szép lett, majd lefotózom nektek hétvégén (ha nem felejtem el). Lassan már egy botanikus kerthez fog hasonlítani, a lakásba sincs már sok hely, mindenhol virágok vannak. :) Imádom őket, mi lesz ha jön a baba és már mászni fog :shock:

Kata, gratulálok a gyönyörű szép kis pöcsöshöz. Jó hogy fiú lesz hisz igy a második babának (aki kislány lesz) lesz egy "nagy és okos Bátyja". :) Ha tudsz majd rakj fel róla képet.

Különben mefigyeltétek hogy a topicba csak fiú gyermekek vannak:
Bazsi, Dani, Levi, Chrissyy-ék babája (Martin, Patrik, Ármin9 és Gergő.
Úgyhogy Judy most már csak lányotok lehet, ennyi fiú után. :)

Minjárt rakok egy táblicseket

madiani

Hát én még gyerek vagyok, nézem a jégkorszakot, de vagy századszorra, és még most is sírok a megható résznél. :oops:

Kép

madiani

Már csak 3 nap, és Vicuska elvileg tesztidőhöz ér!! Kíváncsi leszek!

Maci, nem jött még meg? Nem akarsz tesztelni???? Naaaaaaaa......
Jó éjt, szép, babás álmokat! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Ani
Szép lehet az erkélyetek. Annyira szeretnék már saját házikót, kerttel... Végre tudnék én is virágágyást babrálni. Utálok a 4 fal között lenni!!!!!!!!!!!! :( (kicsit hisztis vagyok... :? )
A virágaid biztos kigyökereznek. :) A mi lakásunk is kezd arborétumhoz hasonlítani. :D
Vendég

Kata
Még nem jelentkezett semmi. Tegnap fájdogált a pocim, azt hittem Piri anyó jön, de mégse...
Sztem majd 7VGn ráprószálok...
Vendég

Kata, tudod mikor jönnek haza Vicuskáék? Remélem pozitív tesztel jön haza. :)

Szilvi, mi se lakunk családi házba (öszintén, még nem is szeretnék) igy is lehet sok virágom és növényem. :)
Hogy birod tesztelés nélkül? Én már megörültem volna.

madiani

Ani
Én nagyon szeretnék végre visszamenni családi házba. Eddig egész jól bírtam a társasház megpróbáltatásait, de mostmár kezdek a tűrőképességem határához érni... :? Nagy helyhez, térhez vagyok szokva....
Egyelőre jól megvagyok tesztelés nélkül, de azért már kezd enni a kíváncsiság. :D
Vendég

Sziasztok!

Kata!
Gratulálok a kisfiatokhoz! Majd összeeresztjük a rosszcsontokat! :) A lényeg, hogy egészséges legyen!
A 24.hétig dolgoztam. Igaz én mentem még volna, de bent már nem merték vállalni a felelősséget, így kénytelen voltam eljönni táppénzre. Te dolgozol még? Hol? Amúgy merre laktok Fehérváron?

Ani! Hát okt.10 és 15 pont szerda és hétfő. Nem tudok a 7végékkel hogy álltok, de ha az nem jó, akkor csak az okt.11 és 12 lesz a jó időpont.

Maci! Kívánom, hogy minél előbb te is babás legyél és problémamentes terhességed legyen és ki tudd élvezni minden napját! Megpróbálok sokat pihizni, de majd meglátjuk, hogyan haladnak és hol tudok ledőlni.

További szép estét mindenkinek!

És szép babás álmokat!
Jó éjszakát!!!
Vendég

Sziasztok,
olvaslak Benneteket napi egyszer-kétszer, de sajnos a munka betemet, így nem nagyon tudok reagálni.
Hétvégén jövök bővebben, addig is szép napot a babásoknak és a babára váróknak!!!
Puszi,
Vendég

Sziasztok Csajok,

Ugy néz ki, hogy kilábaltunk, Bazsi 3. napja láztalan (kopp-kopp).
Ha minden jól megy kedden már mehet suliba, én meg dolgozni.
A műtét meg majd meglesz amikor meglesz.

Kata,

Gratulálok Gergő babához. :lol: Képeket nem akarsz feltenni????? Én már alig várom, hogy láthassam. :lol:

Chrissy,

Jesszus,te mindjárt szülni fogsz, nagyon irigyellek miatta.
Szerintem én is majd csak akkor fogok megnyugodni, ha már a kezemben lesz a kismanó. :lol: :lol:

Szilvi,

Én nem tudom, hogy csinálod, azt hogy ennyit vársz a tesztelssel. Én mindig tükön ültem, amikor már a 10. dpo-n voltam. Nagyon higgadt vagy, persze azt is megértem, hogy nem akarsz csalódni. :lol: Drukkolok. :lol: :lol: :lol:

Ani,

Neked is már csak 5 nap van tesztelésig, remélem Karos meghozta az eredményt. :wink: :wink:

Annyira izgulok az AFP miatt, hogy ma felhívtam őket reggel, azt mondták, hogy lehet ma már meglesz, és csörögjek vissza dél körül. Nem bánnám ha megjönne már az eredmény.

Ezen kívül tegnap felhívtam a dokikámat, hogy még mindig nem mozog a babó, és azt mondta, hogy ez mindenkinél más, és hogy a 20. hétig kell neki jelznie. De ha ennyire izgulok menjek be hétfőn délelőtt és megnézi, hogy minden ok-e. Persze én rögtön kaptam az alkalmon.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hello,

Judy, örülök, hogy Bazsi végre 3 napja láztalan. Akkor gondolom megnyugodtál egy kicsit!!
Képet egyet kaptunk kinyomtatva, a dvd a szülőknél, illetve most a a tesóméknál, arról nem tudom, lehet-e képet lementeni. Este felteszem a képet, apa kocsijába van a fényképezőgép.

Ha idegeskedsz, az nem tesz jót Vikikének :wink: De ha az megnyugtat, menj el hétfőn dokihoz. Ilyenkor szokott megtörténni, hogy előző este jelt ad: "hahó anya, ne izgulj, itt vagyok" :lol:

Szilvi, holnapra nagyon boldog szülinapot!!! Nem tudom, holnap mikor jövök, mert Pestre megyünk a barátainkhoz, így biztos, ami biztos, már most köszöntelek.

Chrissy, én sem dolgozom, nekem nemrég kezdődött a suli, de onnantól táppénzen vagyok. Mi a Tesco-nál lakunk, a Tompa Mihály utcs körül. (pontosabbat ide nem szeretnék írni). És ti??
Nekem október 11, és 12 is jó. Többiek??

Nati, kitartás, már csak pár óra, és hétvége 8)

ANi, teszel fel képet a virágokról?? Mi családi házban lakunk, az ablakban is vannak virágok, de már nem szépek.
Remélem jól babukáltál... :wink:

Kép

Kép

hoppá

Judy, ha meglesz az AFP eredmény, szóljál!!!!
Nekem azt mondta a dokim asszisztense, akár ma is elmehetek, nem kell hétfőig várnom... Meglátjuk, ha lesz kedvem (ami vérvételhez sosincs), akkor még ma elmegyek. Meddig lehet ma menni, tudja valaki??

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Egy kicsit tényleg megnyugodtam Bazsi miatt, de még mindig itt van az, hogy nem mozog a lurkó, de remélem igazad lesz, és hétfőig jelt ad magáról. Ha nem mindenképpen bemegyek a Zsolthoz, hogy nézzen meg.

Juuujjj... már alig várom a képedet, nagyon kivánvsi vagyok. :lol: :lol:

Megvannak az eredményeim is.

Vércsoport A RH negatív
Ellenanyag negatív
AFP 0,79

Szóval minden rendben van. Legalább ezen tul vagyok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

Örülök, hogy Bazsival minden rendben. Nekem is A RH negatív a vércsoportom. Szülés után ha a babáé nem ez, akkor kell kapnunk anti-D-t. A tavalyi kisfiam örökölte a vércsoportomat, így nem kellett kapnom anti-d-t.
Azért, hogy mindjárt szülök, még messze van, erős 6hét! De majd az úrfi eldönti, hogy mikor akar kibújni. De a taliig kibírhatná odabent, utána jöhet. Plusz a húgom is október 14-én jön haza külföldről.

Kata!
Mi a kis tesco-tól nem messze lakunk a Palotavárosban! A többit majd személyesen a talin.

Szilvi!
Én sem garantálom, hogy holnap tudok jönni, így én is előre szeretnék nagyon sok boldog születésnapot kívánni és mellé egy zebrás tesztet!!!

Ha előbb nem, akkor vasárnap délután jövök!
Jók legyetek és kellemes hétvégét mindenkinek!
Úgy láttam hétfőre megint van egy párotoknak szüksége drukkra, így hát mindenkinek megy a drukk ezerrel!
Vendég

Judy, te is A Rh negatív vagy??? Én is!! Pedig ez nem olyan gyakori!! Örülök az AFP miatt, meg az ellenanyag miatt is.

Hát, én ma nem mentem vérvételre, eddig a suliban voltam.

Kép

Kép

hoppá

Chrissy, nem semmi, te is A RH negatív???? :lol: Még valaki???? :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Hű, micsoda fiúhullás lesz. :) Bele kell erősítenünk lányzó fronton. :D
Tegnap este megint picit fájdogált a pocim, de Piri anyám még mindig nem jelentkezett...

Kata, Crissyy
Köszönöm a köszöntést! Aranyosak vagytok, hogy eszetekbe jutottam. :)

Crissyy
Köszi a jókívánságokat. Remélem, így lesz. :)

Judy
Örülök, hogy Bazsi jobban van, meg jók lettek az eredményeid. A babóka miatt ne aggódj, nemsokára jön a boxolás. :)
Köszi a drukkot. :)

Kata
Ne vadíts meg teljesen! A vidi kupacban dolgozom (amúgy a Fáy-n lakom).
Én 0+ vagyok. :)
Vendég

Maci, mér is vadítanálak meg??? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Kata
Azzal, hogy itt vagyunk 1 kupacba és még mindig nem sikerült talizni. :) Vagy taliztunk már, csak nem tudunk róla.
:lol:
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan még el nem felejtem, Kata a nagy tesco környékén lakik tehát Chrissyy tőled elég messze, (viszont én is a palotavárosba lakom :)) Judy is elég közel lakik hozzánk, ő a tóvárosba. Szilvi, te se laksz olyan túl közel a Katához, de te azért közelebb mint mi.

Jah és ami vicces, én is RH- vagyok. Ennek elég kicsi a valószínűsége (be is írom a tábliba ha mindenki beleegyezzik)

Judy nagyon örülök hogy minden rendbe Bazsival. A kis hölgyike meg elöbb utóbb úgyse fog békénhagyni, ne izgulj. :)

madiani

Rakok fel képeket a virágaimról is hamarosan, csak szebb volna ha kinyilna. :)

Az október 11-12 nekem jó

madiani

Október 11-12én délutános vagyok, ugyanígy mint most. Viszont a hétvége jó, mert akkor nincs meló.

Holnap takarítok ezerrel!!! Meg átültetem a kaktuszokat. Este vadászhatom a tüskéket.
:lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?