Új privát üzeneted érkezett!

Roz,

Nikinek sok-sok boldog névnapot!!!!!

Turis lányok!
Adjatok tanácsot mikor hova érdemes menni. Elsősorban Ádámnak akarok pulóvert, meg felső ruhát.
Apa azt mondta, ha kitalálom, hogy hova, mikor akkor megszervezzük és kapok egy szabad órát. Szóval hatékonyan akarom kihasználni :)

Sóbarlangban a Ceglédin volt már valaki? Tapasztalat?

Kép

Kép
nyhk

Judit,

Csatlakozom Lili véleményéhez orvos ügyben. Én mind a két csemetémet nála szültem, és a harmadikat is nála szeretném.

Azt hallottam, hogy ahány centi 2 évesen a gyerek annak a duplája lesz felnőtt korában. (nem tudom mennyire igaz). Kosaras lesz a fiadból????

Kép

Kép
nyhk

Nyhk!

Most egy kicsit megijedtem, hogy esetleg a dokik is olvassák. De tulajdonképpen nem mondtam róla rosszat. Csak annyit hogy hallottam dolgokat. Velem rendes, meg mostmár Ti is megerősítettetek. Rengeteg kismamája van.

Hát igen Levente nagyon valószínű hogy 2 méter felett lesz. A férjem is 2 méter és az ő családja nagyon magas. Apukája, öccse majdnem két méter, a huga 186. Anyukája 172, én 176 cm vagyok. Van esélyünk hogy kosárlabda mérkőzésekre járjunk úgy 15 év múlva. :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Adrienn!

Keresgéltem a neten és itt - ott olvastam hogy okozhat székrekedést a tej, és hogy egészségtelen.
Viszont annyira imádja, hogy nem is tudom mivel tudnám helyettesíteni. Volt hogy este 10-kor derült ki hogy nincs tej(megsavanyodott) és el kellett menni a városba tejért, mert addig nem aludt el csak sírt, sírt.

Szójatej?? Körülnézek mi a kínálat, és a dokit is megkérdezem. Meg a sebészt is aki majd megnézi az aranyeret. Köszi a tanácsot. Eszembe sem jutott, hogy a tejtől lehet. Valahogy az van a tudatomban, hogy a tej hasmenést okoz. Pl. a páromnál. Ő nem is fogyaszt tejet. Unokatestvérem is azt mondta, hogy neki ez tartja rendben az emésztését.
Utánajárok, kipróbálok valami tejpótlót és ha megjavul a dolog akkor nagyon örülni fogok.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Beáék:
Én is szorítok+++++ :)

Judit:
Szerintem sem írtál rosszat senkiről(habár ha igen akkor meg ez az igazság sajnos)én is hozzá járok és nálla szültem mind a 2 gyereket,az első szülésemnél nekem is ráfeküdt a hasamra(egy hétig zöld volt meg lila),másodszorra szerencsére nem volt rá szükség.
Szörnyű lehet ez a székrekedés!Nekünk a szobatisztasaágra szoktatásnál voltak gondok(mondjuk a tiétekhez nem is foghatóak),nállunk az activia vált be.

Geli:
Jók a képek,nekem az alvós tetszik :) klassz volt a torta is! :)

Roz:
Na,hogy tetszett az ovi?jaj de várom már,hogy mi is menjünk!
Várom a duzzogós képet :wink:

Nyhk:
Én csak találomra szoktam menni,nemtudom mikor,hol van a feltöltés :( arra viszont készülj fel,hogy amiért mégy,úgysem találszén legalábbis mindig így járok :evil: a turi nem olyan azért szerintemmit 1 butik-ott inkább kifogni lehet szerintem a dolgokat!

Lili:
Sajnálom hogy haza kellett jönnötök!Zsófinak mielőbbi gyógyulást!

Nana:
Mi szépet vettél?

cipő méret:Mirabel nemsokára 4 éves és 22-23-as lába van-nagyon kicsi valószínű anyukámtól örökölte-szegénynek 34-es lába van,sehol nem talál normális cipőt magára :?
kazi

Szia Judit és Adrienn!

Én sem akarok okoskodni, de szerintem ha gond lenne a tejjel Leventénél inkább hasmenést és főleg pöttyöket stb. okozna.

Mi is átmentünk ugyanezen a kálvárián Botonddal. Megjártunk egy tucat orvost, 2 korházat, az összes praktikát, cseppet...semmi nem segített.
Botond állandóan sírt még a kezemben is! :( max 20-25 percet aludt, ehhez előtte 1-1,5 órát sírt! :cry:

Én valóban teljesen tejmentes diétát tartottam, ami jóval több minthogy nem eszünk tejet ill. tejtermékeket.
Semmit nem ehettem szinte csak tyúkhúsleveset.
Botond állapota mégsem változott igazán (de nem hagytam abba)
A mi helyzetünk Juditékéhoz hasonlított inkább. Nagyon sokat hízott és mindig rám szóltak túletetem, de soha nem volt egyetlen hurka sem Botondon, hosszú, vékony baba volt.

Ő is csak szélcsővel tudott kakilni. :(

1 éves kora óta eszik tejtermékeket (bár tejet még nem) és úgy tűnik semmi baja tőle. Kopp-kopp

Hozzáteszem Ő egésznap zöldséget és gyümölcsöt majszol, így a kakival már nincs gond. :) :wink:

Judit
Amit írsz, Levente székrekedéséről, aranyérről :( ez borzasztó. :(
Nagyon sajnálom szegénykét! :(
Ő mennyi zöldséget, gyümölcsöt, rostokat eszik?

KépKép
KépKép
nana09

Kazi
Szinte semmit nem vettem. :( Illetve sapikat, zoknit, harisnyát és egy tuti kantáros farmert Botinak :wink: , de totál ki volt fosztva a bolt! :( :shock:
De a lány rucikért elolvadtál volna, olyanok vannak!!! :D :D
Rengetegen voltak, de mindenhol. Ikeában is voltunk, ott szintén. Mintha kb. karacsony előtt lennénk! :shock:
Totál nem értettük MI VAN

Nyhk
Turi...én is gondban vagyok, én sem tudok jót. :( 2 helyre jártam (inkább voltam párszor) régebben, de most mindkettő siralmas. :(
Ruci meg nagyon kellene! Azt hiszem visszatérek a netes vásárláshoz. Jó sok vacak ruci árán, de kitapasztaltam 1-2 jó helyet illetve "Eladó"-t.
Jártok még Gabihoz?

KépKép
KépKép
nana09

nana ha van jó "eladó" szólj,mert én is vevő vagyok a jó cuccokra, csak sajna olyan kevés szép és jó fiúruha van, hogy nagy ritkán ráakadok egyre miután 2 órát ülök a gép előtt
b

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Nyhk, már akartam írni 1 hete is,h a Centrumban(vagy Skála) Kockásfülű nyulas törölközők vannak. Turi tényleg csak olyan ráakadós, ma én is kihaltam,h mennyire nincs semmi, a legszebb darabokat eddig a Skála oldalával szemben a kicsi turiban találtam, a patika mellett.

Geli, Roz, édesek a képek!

Zsolti, Boldog Szülinapot! Van-e vmi hír Kingáról?
(képzeld már el, ha pöttöm lányomnak akkora lába lenne,mint a Tiédnek)

Akit érint: csütörtökön jön újabb árú a SzilCoop tetején lévő cipőboltba, várnak 26-os mérettől fölfelé is, ja és szintén Siesták, és 5ezer Ft-ért lesznek.

Lili, Zsóficica betegen :cry: , gyors gyógyulást! Mi már a múlt héten is be-beindítottuk a fűtést délután pár órára, így olyan fincsi meleg lett a kő.

Lina, na hogy jutott haza Lilike?

Megyek, szülői értekezlet lesz :lol:

Kép
seriff

Nana!

Köszi a hozzászólást!
Sajnos Levente annak ellenére hogy "óriás"gyerek elég rossz evő. Reggelire nem hajlandó csak kb. 2 szelet felvágottat enni magába, vagy tükörtojást. Délelőtt 1 almát eszik. A szőlőt nem eszi, barackot nem eszi, körtét 2 napig ette meg, egyéb gyümölcsöt meg sem kóstol. A répát enné de az is fogja a hasát.
Ebédre alig eszik egy kistányér levest. Legtöbbször pár kanál az adagja. Mást nem eszik. Du. próbálkozok ezzel azzal (joghurt) de nem kér. Este viszonylag többet eszik de akkor sem sokat. Fél szelet kenyeret sem. Ritkán van jobb étvágya. Főleg akkor ha nem itthon vagyunk. A sütőtökpüré az egyetlen amit imád és bármikor megeszi. Ez segít is. De most napok óta csak bogyózik. Kúpra, szirup hatására. Ez a bélmozgást segíti állítólag nem lehet hozzászokni, mint a hashajtókhoz. De néha már én is bőgök nem csak ő. Fognom kell (elnézést) a bőrt a végbélnyílás körül, mert úgy néz ki, hogy menten kiszakad. Gabonaturmixot, magvakat adok neki. Lenmagot most fogom kipróbálni.

Lányok! Én a Deichman-ban szoktam cipőt venni Leventének de meguntam, hogy mostanában sosincs a méretében.
Mellesleg 9000 Ft.
Most viszont nagyon jó cipőt vettem a Skálában az első emeleten. Wink a márkája, tudom nem valami különleges..
Viszont bőr kívül, belül, jól néz ki. A kheki és a barna keveréke, tépőzáras és szerintem kényelmes. 4590 volt. És elég sok fajta volt.
Vettem egy gumicsizmát is neki. Kertes házban lakunk, egész nap kint van (lenne), sár, homok stb. Már nagyon kellett itthonra valami, mert tönkretesz minden cipőt, és mellesleg összevízezi, sarazza, állandóan mosni kell, és az nem tesz jót a cipőnek. Eddig mindet nagyon hamar tönkretette.

Zsolti!
Én is szurkolok, és várom a híreket.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Lányok,
ne haragudjatok, hogy mostanában kevesebbet jelentkezem, de beindult az élet nagyon. Reggel fél 7 fele indulok, este 6-ra érek kb. haza.
Próbálok olvasni, meg írni is, hátha lesznek nyugisabb napok.

Liliért tegnap 5-re odaért apa, egyedül volt felöltöztetve az udvaron az óvónénivel. Szegény ott sírdogált :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Judit, szegeny kicsi fiad :( . Nalunk csak ket-harom alkalommal fordult elo szorulas, az is szornyu volt, de hogy te ezt szinte naponta megeled... :( Na meg Levente. :( :( :(
Merre laktok? Hunyadiban?

Nyhk, en a babaszoba csevegojeben szoktam ruhakat vadaszni, teszveszen, vateran is talalni jokat. Hatranya a netes vasarlasnak, hogy nem tudod kezbe venni, megnezni jobban. A heten erkezik par babaruha Tejonak, mar annyira varom oket!:)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok :)

Lina
szegény Lili :( De hátha belerázodtok és tudtok érte hamarább is menni ... vagy bejön egy tesó :wink:

judit
Niki is hasoló mennyiségeket eszik pedig rá nagyon ráférne mivel csak 15 kiló és 5 éves ( mind a 3an 15 kilóssak most és Ők allergássak tej, tojás, szója, sertéshús dió... Niki 1 hónapja mindent ehet a de így sem hízik) Ő mindnet szeret és meg is eszik de nagyon keveset eszik sajnos ... nálunka főtételek a menők nagyon.Most nagyon bízom hogy hízni fog mert az oviban általában mindnen gyerköc jól eszik :) Niki volt annó a példa az oviba mert gombán kívül mindent megszik nem válogat és rengeteget eszik még sem híziik sajnos ..

SZÓJA
szerintem a szójával vigyázattok mert biztos tudjátok hogy legalább olyan allergizáló mint a tej vagy bármi más sőt mostanában egyre több tanulmány jelenik meg róla hoyg menniyre nem egézséges. Egyébként külföldön tilos a bölcsödés korú gyermekek étkezésbénem szójának szerpelnie. Ha növényi tejet szeretnétek szerintem akkor inkább már vagy a kókusz vagy rizs tej. Ha valakinek kell leirom hogy kell csinálni a növényi tejeket

seriff
szülöi :) ugye milyen jó menni vagyis maga az a tudat a jó hoyg szülő vagy vagy nem is tudom, hogy irjam :)

kazi
ovi jó volt csak ezért az 1 óra hosszért kimenni ... nem is tudom miért csak 1 órát lehettek a lányok, holnap már 9-11,30 ig lehetnek és majd csak pénteken alhatnak ott , az a rossz hogy nincs most kocsink mert elromlott és buszozunk ki meg vissza és nem egyszerű több időt elbuszozunk meg szöszölünk mint annyit ott vagyunk ... ott nem maradhatok az oviba abban az 1 órána meg sokfelé nem tudok mászkálni ott .. ma ugyan volt dolgom mert el kellett mennem a nyiri uti kórházhóz próbálni a fűzott de mire oda is elsétáltam meg vissza utánna haza buszozni a szinháztól séta hazáig aztán séta Ákiért a mamához most kicsit sok volt persze acsajok rohangálnak nem figyelnek ...azt hiszem nem is sorolom ...

zsolti
irj ám ha van fejlemény

Kati
hoyg vagytok azóta sem voltam nállatok :roll: :oops: sajnálom de egyszerűen semmi időm nem volt :(

Kép

Kép

Kép
roz23

Szerintem Beáéknál tuti van fejlemény :D :D :D különben Zsolti írt volna....gondolom....hisz tudja hogy izgulunk! :D :lol: :D

KépKép
KépKép
nana09

Ser
Szülőin mi volt? :D Hanna nem rosszcsontkodik? :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Nana,

Mult héten köszöntünk el Gabitól! A héten kezdjük a logopédiát. Sajnálom, hogy már nem hozzá járunk, mert Ádám nagyon szerette, és sokat fejlődött.

Ser,
Megnézem a kockásfülűnyuszis törölközőt. Köszi. :)

Judit,
barátnőm szójatejért a Metróba járt.

Roz,
Egyszer csak összehozzuk :D :D :D

Dora,
SZét is nézetm a babaszobán. Találtam egy kettőt, de kis tételben (1-2 db), nem nagyon éri meg. A neten inkább új ruhákat szoktam venni (ez azért túlzás, szóval vettem már), főleg bodykat.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Utólag is kivánok mindenkinek sok boldog szülinapot és névnapot!!!!!!!!!!!

Dora
Nagyon szépen köszönjük a szülinapi köszöntést és , mi is ugyanezt kivánjuk Katikának is igy utolag.

Bepa
Köszönjük jol vagyunk mostmár egy kicsit lazábban , hogy nagyok elmentek oviba iskolába, de Kata meg most kezd igazábol kinyilni , naponta egyre több ujjabb szot hallok , de nem az egyszerübbeket hanem pl, bicikli..motor virsli .. , igen közkedvelten elkezdte használni a nem szót , de tudatosan.

Beáékrol annyit tudok , hogy ma volt dokinál , minden rendben volt , de holnap be kell feküdnie , ha nem lesz addig semmi és nem kerül be hamarabb.

[b]

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Hát csajok SEMMI!!! :? Úgyhogy jön apa értem 10-re és megyek befeküdni. :( Ettől féltem egyébként.Ki tudja meddig fogok ott aszalódni.Amúgy az nst-m tök jó lett a kicsi lány borzasztó fürge és nagyon jól érzi magát,esze ágában sincs kibújni.Szegény Lillát sajnálom.Az a 4-5 nap is hosszú lesz neki nélkülem,így meg sajna még több lett.Na megyek készülődni.Minden jót nektek,köszönjük,hogy gondoltok ránk!Ha bármi történik,Zsolti majd ír.Sziasztok

KépKép
KépKép
sbea

Bea,

ha még olvasod: Minél hamarabbi, gyors és zökkenőmentes szülést kívánunk!!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Bea, muszaj befekudni? De miert, ha minden rendben egyebkent? :?
Remelem Kinga nem varat meg benneteket nagyon!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok,
van egy szusszanásnyi időm. Bár mindjárt folytatódik a képzés, amin ülök.

Roz,
mi nagyon rajta vagyunk a kistesón, remélem össze is jön. Bár nem olyan rossz dolgozni járni, de ez a reggeli pityergés nem jó.

Seriff,
24-én én is megyek szülőire, ma olvastam. Frászt is kaptam, hogy már ilyen öreg lennék, hogy szülőire kell járnom :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Bea:
Szorítunk,hogy mihamarabb kibújjon a csöpp(vagy nem csöpp :lol: ) Kinga!

Nyhk:
Nézz szét itt is,hátha:
http://karinamail.freeweb.hu/
kazi

Sziasztok!

Láttam itt többen vásároltok turiban , az egyik barátnőm gyerekeiről itt van nálam több zsák ruha bébitől- 6 évesig vannak benne nagyon jo állapotuak és vannak használtabbak is téli -nyári érdekel valakit?

Beáékrol semmi hir eddig.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Nana, hátööööö egy kicsit, de csak alvás előtt, ugrál az ágyon..., itthon is...., mindig :? :D ... Semmi extrát nem mondtak, mindenki nagyon kedves, meg olyan szeretettel beszéltek a gyerekekről, h az csak na, persze elmesélték mindenki huncutságát, de kiemelték a jókat is, sőt folyamatosan dícsérték őket. Klassz hely!

Lina, nem öregség, hanem van agy édes kislányod! :wink: :D Pityergés meg majd alábbhagy, hidd el!

Roz, mi volt ma?

Bea, mi is szorítunk, várjuk a híreket!

Kép
seriff

Bea! reméljök beindul magától a szülés!
Ha nem úgy is tesznek majd róla:)

Kecsone írok pü :P

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Milyen furcsa az idő ma.......

Bea, reméljük, h. mihamarabb megérkezik Kinga bébi. :) Nagyon szorítunk!
Zsolti, Neked utólag is nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!

Ser, nagyon jó, h. csak a pozitívumokat emelték ki. :) Bár ők még olyan picik, sztem nincs bennük igazi rosszaság. Csak huncutok. :D

Nyhk, én a vateráról és a teszveszről vettem Botinak sok szép rucit. Sok időmbe tellett, de míg aludt Zsófi minidg nézelődtem. Találtam olyan anyukákat, akik tényleg alig használt ruhákat adtak el, és tök jó áron.
Ami nekem még bevállt: www.angolruci.hu Zsófinak rendeltem már tőle 2*, Botinak 1*, de nagyon jó minőségűek a ruhái, és gyönyörűek! :)
A teszveszen pedig találtam PO bodykat is 500forintért. Jó, nehéz rájuk bukkanni, de megérte. :) MOndjuk tavaszig tuti nem tudok majd 2gyerkőccel mozdulni, úgyhogy most jól kiaknázom azokat az anyukákat, akiknek jó rucijaik vannak, és később is veszek majd tőlük. :)

Hajniéknak milyen jó lehet! :)

Azért nekünk is jó itthon, képzeljétek, szívem szerelme 1napig bírkózott Botika ágyával és a komóddal :lol: , de kész lett, és olyan büszke vagyok rá, mert ez Tőle nagyon nagy szó! 8) :) Úgyhogy nemsokára fényképezek. :)
birolili

sziasztok :)

Ma minden jól ment nálunk nincs pityergés sőőt ... (iciri picirit rosszul is esik ... :oops: önző dög vagyok mi :lol: ) haza sem akartak jönni ... sőt ma Áki a mami oviában vendégeskedett 2 óra hosszái csupa nagycsoportos nagy gyerköc között és ugy elpátyolgatták hogy alig akart hazajönni velem :lol: :shock: pedig azt hittem majd tárt karokkal rohan felém de nem úgy kellett kicsalni :lol: lehet hogy nem lesz a bölivel sem gond így :)

lili
vaternát ne is említsd eldöntöttem ugyanis hoyg kiárusitom acsajok rucijait de azt hiszem bele öszülök mire feltszem ezt a sok rucit :D fotót naggggyon várjuk

seriff
hát mit is modhatnának Hannácskáról :)

lina
öregség :D :D

bea
nagggyon drukkolunk :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Közönöm a születésnapi köszöntéseket!

Nincs még új fejlemény. ea bent fekszik, Mi itthon Lillával bohóckodunk. Bezzeg a tesóméknál október elejére volt kiírva a baba, de hajnalban elfolyt a vize, és már bent van a szülőszobán. Leelőznek Minket :)

Bepa!
Babakocsit köszönik, de vetteka babyoutletben.

Ha lesz valami majd írok.

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok
naaa kellett nekem panaszkodni ma mind a két lány sirt :lol: :roll: :oops: :(

zsolti
nyugi bent ugy sme marad Kindga baby :) kitartás Beának is meg nektek is Lillácskval. Mit modtak, mennyit várnak még, hány napig nem inditják meg ha magától nemindul meg ?

megyek a fene nagy szabadságomban kitakaritok :) 12 re megyek csajokért :)

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok!

Végre kicsit jobban vagyunk, de az elmúlt tíz nap nagyon nehéz volt. Nehezen és nagyon fájdalmasan telt a lábadozás. Viszont hétfőtől beindul a suli, bár még alig valamicskét pótoltunk, de remélem nem lesz nagy gond.

Bea,
kívánok minél gyorsabb szülést és gyönyörű, egészséges bébit.

Ser,
bocs, hogy nem kanyarodtam felétek hétfőn, de rohannom kellett Milánért, mentünk az usziba edzésre. Hanna nagyon ügyes és tényleg, mi mást mondhatnának róla? Én nem csodálkozom egy pillanatra sem :).

Cukker,
hamarosan válaszolok ám a privire, csak nagyon el voltam veszve.
balim

Sziasztok!!!

Bea!
Kitartás Nektek!!!!

Don!
MIért nem szeretsz ott lakni? Ott legalább embert látsz!
Én ha kinézek az ablakon a szomszéd disznóólját látom :oops: (szerencsére állat nincs benne)

Kazi!
Ne is mond ilyeneket!
Hogy bírod? Nálatok milyen az alvás-nemalvás?
Gofrisütő..... , jaj, remélem mi is nemsokára ehetjük Levivel!!!Meg a polcon porosodik a joghurtkészítő gépem, még 2005 karácsonyára kaptam apától!

Bepa!
Hát én sem tudnám nem felvenni!De igazán én nem veszem fel, hanem visszafektetem és cumisüveg a szájába!
Persze csak a culis része! :lol:
Aztán, ha bealudt, gyors kicserélem a cumijára!

Jaj, de ez a hiszti nála......
Kimegyek a szobából és úgy üvölt, hogy nem vesz levegőt! Már nemtudom mit csináljak!
Délelöttönként már alig alszik, fél- 1 órás altatás után 20 perc, délután kicsit hosszabb. szalad a ház..... :cry:
Már sokszor inkább elmegyek itthonról, hogy ne lássam :oops: :oops: :oops:

Kép
adrienn021

Nana!
Én is teljes tejmentes étrenden vagyok!Ismerem, hogy milyen!
Szerintem Botinál más lehetett a gond, nem kerestetek fel gasztroenterológust? Milyen kórházban voltatok, milyen vizsgálatokon?

Judit!
Jaj, a szójatej,én nem tudom milyet vettem de keserű volt, hiába tettem bele én vagy 1 kiló cukrot!
Én veszem a dobozos rizstejport, annak a legelviselhetőbb az íze! Vettem már kókusztejport, hát nekem fájt tőle a hasam, a szójatejpor, hát az sem vált be nekem!Ráadásul vaníliásat vettem.

Ja, Bea-Zsolti!
Nem értem miért fektetnek itt be mindenkit Kecsón! Főleg ha minden okés, és a pici is hancúrozik még a pocakban!

Ha valaki tud, válaszoljon már!!!

Engem Szolnokra nem fektetett be a doki, pedig oda át is kell érni!

Kecsóné!
Tegnap írtam pü-t!

Roz!
Hát kellett neked elkiabálni??? :?:

Kép
adrienn021

Adrienn nem kaptam meg a prividet

Kép
Kép
Kép
kecsone

Kecsóné!
A ruhákról írtam, ha már valaki le nem csapott rájuk, akkor nekem szükségem lenne rá!

Kép
adrienn021

Szia Adri!

Vegyesen van minden méretben szerintem elég jo áron , vannak benne használtabbak meg amin még a papirja is rajta van szoval ujjak is. Én hunyadiban lakom , nem tudom hogy Te merre laksz vagy mikor tudnád megnézni? Folyamatosan árulom most szept-ben utánna meg vissza adom tulajának a maradékot. Ha érdekel akkor msn: kecsferne@hotmail.com

ugyanezt átküldtem priviben is csak ha oda nem ment át véletlen abban van tel szám is

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Roz:
Neked sem jó semmi sem,ha sír az a baj,ha nem akkor meg az... :lol: :lol: :lol:

Adrienn:
ÓÓ,te szegény,rád nem is gondoltam,mikor írtam a gófrit...bocsi :oops: 8)
alvás:változó,mostanában jobb már3és-5között kel fel egyszer,akkor cici aztán reggel 7körül(ma nem így volt sajna)ébred...húúú remélem nem kibálom el....már annyira örülök neki!!!
Remélem nállatok előbb megy majd,mint nállunk! :wink:

Nemtudom miért fektetik be előbb itt a kismamákat-én kérdeztem annó a dokim,azt mondta :Miért meddig akarok várni még vele(ez a kiírás utáni nap lett volna,de Mirabel megkönyörült rajtam és 1nappal előbb jött :lol: )Larival sajna én sem úsztam meg :(
kazi

Zsolti

Megy a drukk Beának!!

Roz

Ákit még nem írattad be bölibe?

Ser, Lina

Én mindig nagyon szerettem és szeretek szülőire járni. Sokszor úgy elérzékenyültem az oviban és a böliben, amiket mondtak róla. (Bencusról) A suliba meg azért szeretek járni, mert kimozdulhatok otthonról, utána beülünk sütire az egyik anyukával, és én legtöbbször még moziba is elmegyek, ha már bent vagyok a városban este.

Lina

Hogy ment múltkor a tanítás?

Geli

Nagyon szép a kisfiad.

Judit

Üdvözöllek itt a neten én is.
Sajnálom a kisfiad, hogy ennyit szenved szegényke.

Nyhk

Szeptember 23-án lesz bababörze a Lánchídi suli csarnokában. Ott sok gyerekruha szokott lenni. Új is, használt is.

Én hordom a gyerekek kinőtt ruháit a bizibe. Hát nem sokat kapok értük, de az is valami. És ott időnként rá is lelek szépségekre. Ma pl. vettem egy nagyon szép téli kabit 1480-ért és egy meleg mellényt 800-ért.

Hajniéknak tuti jó, én is annyit gondolok rájuk. De írt is sms-t, hogy szuper.

Nem tudná valaki megmondani, hogy most szombaton lesz -e aprók tánca a Szórakaténuszban?

Andi
Kép
cukkker

Balim

Oké.)) Már azóta voltunk is Gallyatetőn. Talán jövőre összejön Ausztria. Ma éppen licitáltunk egy útra a Gulliveren, de 2 perccel megelőzött valaki minket és elvitte.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Seriff
Hanna, szülői aranyos. :) Jót mosolyogtam rajta. :)

Balim
A műtétből épültetek fel lassan? vagy mi baj volt? :( :shock:
Szombattól Danus is elkezd úszásoktatásra járni. :)
és én nem leszek ott :( pont akkor fogok suliba járni :(
Vinni kell köntöst? (vagy ez evidens és hülye kérdés volt :roll: :oops: :D )

Adrienn
Nem rád gondoltam a tejmentes diétánál, Bocs ha félreérthető voltam :roll: :oops:
Csak olyan sokan azt gondolják tej...mentes diétát tartanak, pedig a tejcukor és tejfehérje tartalmú élelmiszereket (persze nem is gondolná az ember hogy szinte mindenben van) pedig megeszik.
Én tényleg nem ettem mást az említett levesen kívül + vajas vizes zsemlét magában,
de nálunk nem a tejjel volt a baj.
Igen voltunk Pesten Gasztroentrológus professzorasszonynál a Budai GyerekKlinikán. +
A szolnoki korházba fektettek be minket, de saját felelőségre első nap elhoztam Botondot.

ANYUKÁK akiknek FIÚ pocakbébijük van.
Találtam egy 74-es bélelt H&M-es nacikát. Nagyon szívesen neki adnám valakinek. :) :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Nana!
Hát igen, ez a tejmentes diéta szörnyű valami!
A 74-es gatyó az érdekelne, Levi pont ekkora most!
Márha nem írtad el a méretet! :D

Kép
adrienn021

Utólag kívánok minden név- és szülinaposnak sok-sok boldogságot!

Nana,
igen, a műtétből lábadoztunk nehezen. A torokmanduláját vették ki, ez azért elég fájdalmas. Annak idején, mikor az orrmanduláját műtötték másnapra már kutyabaja volt, na ez nem olyan! Uszi, hová mentek és ki lesz az edzője? Biztos tetszeni fog neki. Köntöst vihettek, de el vannak nélküle is (mi nem szoktunk). Viszont sapka, esetleg szemüveg nem ártana. Nagyon szépek vagytok az esküvős képeken!

Kecsóné,
hogy tetszik Dominak a suli?
balim

kazi
hát igen Én már csak ilyen vagy :lol: :lol: :lol:
igazán nem tudom minek örüljek de most komolyan, leírom a dilemmám, ahogy a beszoktatás volt az oviba minden gyereket úgy kellett kitépni az anyukája kezéből mi napokig beszéltünk róla itthon, meg hogy milyen szuper hely meg mennyit lehet játszani festeni .... nem is volt gond mentek is be mint a kisangyal aztán elgondolkodtam most vagy igyen rossz otthon :lol: :roll: vagy csak ilyen jól megbeszéltük és ilyen okossan megértették hoyg kezdődik az ovi ... :lol: :lol: :roll:

cukker
kedden kezd Áki a böliben reggel 9 re megyünk .

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz! Te olyan odaadó vagy, az eszedbe se jusson, hogy nem jó Nekik otthon.
Főleg amikor hárman kópéskodnak Neked:biztos nagyon okosak lés szépen megbeszéltétek
Na meg az se elhanyagolható mennyire vannak ránőve az anyJukra(bocs ha nyers voltam)
Pl. Benedek lehet nem is menne bölcsibe, mert most ha már 5 cm-rel eltávolodok Tőle sír, keres.Szóval nekünk most ez a téma...Gondolom kinövi..remélem

Ser! Köszi a tippet, mivel ma arra jártunk bementünk a cipőházba_vettem is egyet Benedeknek, nagy könyörgések árán(nem akarta felpróbálni)
Az Te Hannád meg egy tönemény kisléyn, hogy lehetne róla rosszat mondani:)

Borsika!Remélem tudtad, hogy én vagyok babanézőben:)Ha nem akkor most mondom, nem akartam benyitni, nehogy bajuk legyenek a picuroknak:)
Tééleg hatalmas a baba, és köszi hogy ránézel a barátnőmre...mondta ám:)
Remélem összejön neki a szopi

huh most emnnyi mert 1000 pakolok, ugye holnpa nem leszek és mindent elő kell készítenem..manók alszanak szerencsére
Juj azt akartam tapasztalt no pelusos anyukáktól kérdezni, hogy az éjjeli pelusnélküliséget hogyan-mikortól lehet alkalmazni(éjjel min. 2x iszik Benedek..ezért szerintem pröblémásak leszönk)

Lina! Hogy vagytok???

Kecsone! nem lett volna időnk rucit válogatni(nem megy ez másképpen??)én sajna most nem megyek egy darabig Kecskemétre

jóéjt

Gabi
bepagabi

Bepa

Volt egy megérzésem, de ha még se te lettél volna nem akartam hülyét csinálni magamból. De te szólhattál volna!
Szerintem be fog nagyon sárgulini, már kicsit most is az. Próbáltam neki is mondani hogy szerintem rá fognak húzni egy pár napot, bár ne lenne igazam. Kicsit el volt kenődve, de te mondogasd neki, hogy ne legyem ezért el kenődve! Holnap is megyek éjszakára, majd meglátom mennyire lett sáraga.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Képzeljétek, hazahoztam a laptopom, nem is tudtam, hogy WiFi-s, és itt az ágyban minden madzag nélkül internetezek. Rácsatlakozott a mi itthoninkra. Tök jó, innentől nem kell a Szlávához alkalmazkodni. :D

Cukker,
milyen tanításra gondolsz? Utoljára júniusban tanítottam, meg jövő héten fogok. Vagyis ma egy kicsit, mert a kolleganőm nem tudott egyszerre két helyen lenni.

Bepa,
jól vagyunk, köszi. Lilike tegnap nagyon büntetett, nem volt hajlandó szóbaállni velünk. Ma reggel, mikor mondtam neki, hogy korán megyek érte, közölte, hogy a nagypapa jöjjön... Ma már nem volt gond, és ma először sokat mesélt arról, hogy mi volt az oviban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Bepa
Számítanod kell rá hogy a fiúknál ez kicsit nehezebben és lassabban megy. általában.
Nálunk nincs éjszakai ivás, mégis sokáig kellett éjjelre pelus Daninak.
A nappali teljes próblémamentes szobatisztaság után kb. még 8 hónapig kellett éjjelre pelus.
Mi nem vettünk gumilepedőt stb. néha levettük a pelust éjszakára, de általában bepisilt....
Szerintem ez is olyan mint minden ELJÖN AZ IDEJE :) csak ezt sem kell erőltetni. :)

KépKép
KépKép
nana09

Jó reggelt! :) Vidáman süt a napocska, tök jó. :)

Lina, a mi gépünk is wifis, igaz ezt meg állandóan a töltőn kell hagyni, mert 1mp sem bír töltés nélkül. Úgyhogy.... :)

Szobatisztasághoz nem tudok szólni...... :( :oops: Remélem jövőre már megérik rá Zsófi is.
birolili

Judit, ez a székrekedéses dolog borzasztó lehet! :( Nálunk talán 2* volt ilyen, de én is úgy sírtam vele. Alig bírt kakilni, és nálunk ált. a tej okozza, ha reggelire sokat iszik......
birolili

Sziasztok!

Lili nagylány! Booooldog, booooldog,booooldog születééésnapot, kívánjuk, hogy legyen mééég, sok ilyen szép napod! :lol: Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?