Sziasztok!
Anta, köszi a puszit Levi nevében is, már átadtam neki.
Igen tegnap voltunk ultrahangon és felszívódott a ciszta a buksijában, de mondták ha nem szívódott volna fel akkor sem okozott volna problémát, de jobb ez így, örülök, hogy minden rendben nála
.
Drukkolok ám a pozitív teszthez, Iván is egyik nap már kérdezte, hogy na van már baba
.
Judy, hiányzol ám, mi van veled, veletek?
Nati, én is leírtam, hogy milyen volt nekem babásnak lenni, csak jót és szépet tudok róla mondani, kívánom neked is, hogy mielöbb részese lehess ennek a csodálatos 9hónapnak
. Most meg már, hogy kint van és nevelgetem a kis csemetém ez is csodálatos és nagyszerű érzés, főleg mikor játszás közben odamászik hozzám és csimpaszkodik a nyakamba, hogy vegyem fel vagy ölelgessem meg
, hmmm egyszerűen imádom. Apa is múltkor mondta, hogy úgy szereti amikor odamászik hozzá és a mellkasára teszi a buksiját, hogy egy kicsit megpihenjen, olyan jó érezni, hogy szeret minket és szüksége van ránk. Ja és mondogatja már, hogy apa, persze babanyelven(ap, apppa), na erre a férjem a legbüszkébb. Egyszóval a 9hónap és ami még utána következik leírhatatlan mámoros érzés, IMÁDOK ANYA LENNI
!!!!
Macika, gondolom most alszol, szép babás álmokat és két csíkos tesztet kívánok!
Kata, na jobban van a buksid? Pihenj sokat, lehet ezt a hülye időjárás változást érzed nem? Babó még nem mocorog?
Chrissyy, örülök, hogy minden rendben, biztos kibírja még bent egy kicsit a lurkó, lehet, hogy bokszoló lesz
? A talit akkor lassan meg kell szervezni mert aztán kifutunk az időből.
Vicuska én is irigyellek most, szívesen süttetném a hasam. Jó pihenést és hármasban gyertek haza
!
Lányok, talival mi legyen, kinek milyen időpont lenne jó? Vicuska mikor jön haza?