Cseriani, bakker, nagyon türelmetlen lehetsz már... Ez a hülye szél se csalta ki Elizát, ejnyebejnye... Tuti, hogy péntekig meglesz. Szuggeráljuk. Nagyonnagyon sokat gondolok rátok is.
Mosmeg Áfira, hogy minden rendben legyen, és maradhasson itthon.
Dadomi, változatlanul le a kalappal... de egy anyuka ne legyen ennyire maximalista, hé... Minden elismerésem. (Én is ilyen vagyok egyébként, de nem 2 gyerekkel vizsgáztam, csak eggyel... De volt úgy nálam is, ha nem tudtam elfogadhatóan az anyagot, kegyelemkettes nem kellett, inkább visszaadtam a tételt, a többiek meg azt mondták, nem vagyok ép... Nembaj. Visszamentem, ötöst kaptam.)
Na, off vége.
"Kimerültség, nem alvás okozta állandó fáradtság ellen valami tuti-tuti jó ötletetek nincs véletlen?" Ez engem is érdekelne!
Gyerkőceim jobban vannak szerencsére. Cseriani, de röhögtem! Interneten terjedő vírus... Hát, nem vagy egy unalmas nőszemély te se, az biztos!
Josi, mesélj! Neked sincs már sok vissza!
(Csak halkan jegyzem meg: ugye nem szűnik meg a topik, ha már mindenki megszült? Merhogy kevés az új tag... nem lehetne átnevezni, Áfi, a hogyanboldoguljunktöbbgyerekkel-re, vagy mivel mossukakakisruhát-ra, vagy valami hasonlóra a topikot? )