Sziasztok!
Először is BOCSÁNAT, HOGY ELTÜNTEM!! Illetve nem tüntem el, próbáltam én olvasni minden nap, csak írni nem volt időm - tegnap is elkezdttem, aztán nem sikerült a végére jutni..
Gemini
Drukk a dokinénihez, biztos, hogy jók lesznek az erdmények!!! Rebeka bealvása tényleg fanatasztikus, de az egész kiscsaj úgy fantasztikusan gyönyörű, ahogy van!!
Nyelvtanulás pedig kell a gyerkőcnek..sírni magyar oviban/bölcsiben is sírna...az én szívem még a sulinál is majd megszakadt, amikor Kristóf 7 és fél évesen sírt, hogy itt (idegen nyelterületen) kellett életében először suliba mennie
Persze minden nap egyre jobb lett....
s most ügyesen meg kellett nyitnom +1ablakot, hogy vissza tudjak olvasni újra a 22-dik oldalon
Amaryl
Szerintem Neked egyeszerűbb a pakolás, mint az első gyerekes anyuciknak (vagy nekem, így 14 és fél év korkülönbséggel
), de tényleg lassan kezdthetnétek valamit...s nagyon szurkolok, hogy KISLÁNY lapuljon a pocidban, ahogy azt eddig is látták...annyi hiedelem, s babona van, hogy nem érdemes velük foglalkozni (mondom én, aki már alig várja, hogy végig rókázzon egy babavárást, arra gondolva, hogy akkor tuti kislánya lesz
) S tényleg anyós, apuci helyzet??? Hogy vagy mostanság??? Bírod még a házimunkát, gyerekekkel való tennivalókat??? Ahogy emlékszem nincs túl sok segítséged, illetve ha nem muszáj nem kérsz belőle
Benszi
Ügyesek vagytok, hogy már a festéssel is végeztek lassan, én jövő hónap elejére tervezem
Nagyon várom már a képeket a babucik birodalmáról!! Vigyázz nagyon magadra! Dokival beszéltél, hogy keményedik a pocid, vagy azóta nem jártál nála?? Annyira megy az idő, én még úgy emlékszem, mintha tegnap lett volna, hogy elindult ez a topic, s mindannyian annyira az elején voltunk...most pedig már lassan a harmadik haramadban lépegetünk a legtöbben
Tittina
Gratula a kiscipőkhöz, s a tesód babájához is!! Tényleg nem túl jó, hogy nem fogtok sűrűn talizni, de az élet már csak ilyen!! A lényeg, hogy két egészséges babóka fejlődjön, még ha Európa két végén is
Egyébként annyira jó, hogy a párod már így vásárolgat...az én párom is nagyon várja picurit, de el nem tudom képzelni, hogy hazaállítson egy cipellővel...mondjuk magától (értem ez alatt, hogy egyedül) max számítógépes, vagy kaja üzletbe megy be
Anita
Nagyon csini pocid van! Meddig is dolgozol még?? Nyaralás képeket várjuk, s természetesen az élménybeszámolót is!!
Cas
Sebinek mennek a drukkok a tejes cuccokhoz, biztos, hogy rengeteget könnyít majd a Ti életeteken is, s az sem mindegy, hogy valahol azért csak egészségesek ezek a termékek (legalábbis nagy részük - remélem
). Elhiszem, hogy szemezel a rózsaszín cucukkal, s javaslom, hogy NE is FOGD VISSZA MAGAD!! Szerintem mindenképp vegyél neki csajos cuccokat!! Nevet már válaszottatok? Lehet ám, hogy kihagytam valamit, akkor utólag is bocsánatot kérek...de most nagyon lemaradtam
Vjudit
Várjuk a híreket az UH-ról!!! Tegyél fel képet is légyszíves!! Úgy szeretem őket nézegetni
Sedit
Csini vagy nagyon! S kicsi kislányod is tündéri!!! Tényleg tejfől szőke!! Apuci ilyen???
Kriszti
Én is ezt a babakocsit néztem, itt is lehet kapni (talán az egyetlen dolog, ami ugyanolyan formában fellelhető, mint otthon), s állítólag két hét alatt bármelyik szint meghozzák... van belőle két fajta: a Matrix típusban egyben van a hordozó és a mózes (ezt most tudtam meg), míg a nem matrixos 3 darabból áll, s azt mondja az eladó, hogy az a jobb...én is arra szavazok. A három kerekű nem tetszett, de ennek a három kerekű (slalom) fajtáján van kézifék is, s bizony mi lejtős/emelkedős helyen lakunk. Nem tudom, hogy mennyire lehet autóba tenni/szállítani
Ami még hasonlít az a Neonato, illetve a CAM X8, mindkettő un. Via vai rendszerű, azaz mindkét irányból elhelyezhető rajta az ülőrész...engem ez vonz nagyon...viszont a Jane tényleg jól néz ki,s jó tágas is
bocsi, hogy hosszú voltam
Babókád nagyon aranyos, gratulálok!! Szerintem sem kicsi, nálunk 24+2 naposan 700 grammot mondott a doki, de az az érzésem, hogy bediktálta a stat adatot
Barcás mez nekem is nagyon bejön
Narancssárga az én egyik kedvenc színem is...babakocsiban, és babaszoba színben is szeretném ha benne lenne....
Tényleg lányok, ugye nem ciki narancs-citromra vagy narancs-halvány zöldre festeni egy fiú szobáját???
Végül is Micimackó is narancssárga
Ma voltam vérvételen, azt hittem, hogy nem lesz cukorterhelés, de volt...viszont ügyesen felhörpintettem azt a nagyon sz*r szirupot, s el is jöttem, tettem-vettem, hogy ne is gondoljak az időre...úgy elszaladt az egy óra, hogy mondtam is Mütyürkének, hogy nagyon ügyik voltunk...páromnak pedig, hogy így, hogy nem volt kinek "hisztizni" így nem is volt hiszti a részemről...nagyon ügyesen szúrt nem is látszik a helye....Szombaton dokibá, s kedden reggel indulás HAZA!!! Most foglaltuk be a repülőjegyeket!! Annyira várom!!! Úgy tervezem, hogy amit lehet, azt meg is veszünk, s a szüleim majd szépen lassan utánunk küldik azt, amit egyszerre nem tudunk kihozni
Itt lesz már Kirstóf is velünk, s kezdődhet az igazi nagy készülődés...ma voltam a sulijában is - itt 13-án kezdődik csak - s nem volt gond, hogy ő csak a hónap végén jön
100 NAP VAN HÁTRA - PONTOSAN!!
holnap már csak kétszámjegyű lesz a hátralévő napok száma!! Én annyira szeretek terhesnek lenni
Kivétel az a pár nap, amikor beparázom egy-két nem "odaillő" folttól...na de ilyen többet nem lesz
Na eldugultam mára..remélem, hogy senkit nem hagytam ki, ha mégis akkor bocsánatot kérek!!!
Szép napot Nektek!!
Szilvia