Sziasztok!
Képzeljétek, délelõtt írtam egy tök hosszú hozzászólást és kb fél másodperccel azelõtt, hogy elküldtem volna, áramszünet lett és kikapcsolt a gépem
De nem ússzátok meg, most bepótolom!!!
Solya!
Ne aggódj Máté fejlõdése miatt! Én is másfél évesen indultam el, igaz, cserébe jó korán megtanultam beszélni, mire megtanultam járni, kívülrõl fújtam a "Nagy csend borul a kis házra" címût
Balázs meg nem mérvadó a 10 hónapos elindulásával. Amúgy õ sem akart sokáig karattyolni, a maximum a heõ volt, aztán babababa, most meg olyan monológokat levág - általában a lábujjához intézi a szavait -, hogy öröm hallgatni
Orsoly!
Bezonyám, Lola Lucilla, inkognitóban
Shine!
Na ne!!! Ez nem igaz, egyszerre menstruálunk, egy hónapban születtünk, mi jöhet még?? Már csak az együtt szülés
Csak azt ne mondd, hogy 9-én születtél!
Hú, nagyon jól vagyunk, jövünk-megyünk, gondoltam rá, hogy kéne már megint pizzáznunk, de aztán arra gondoltam, inkább majd hónap végén, mikor majd megyünk a Vermeshez a pozitív teszttel
Angi!
Csokis muffint már próbáltam, nagyon finom volt, de nem a Stahl honlapjáról néztem. Bevallom, én nem igazán csípem a Stahl-t, jó kajákat fõz, de a stílusa nem igazán jön be nekem.
Picus!
Nagyon ügyi lánykád van!!! Mostmár én is csatlakozom az otthon dolgozókhoz. Eddig lébecoltam, de költözés elõtt kell a lóvé és olyan mázlim volt, szinte egybõl találtam itthon végezhetõt, pont most jött a mail! Elég rendesek, oroszul írtak nekem, de latin betûkkel, ennél szörnyûbbet még életemben nem láttam!!!
Pirus!
Nagyon csinos kis pocid volt! Én is fordítottam egy ideig, szerintem ez a legjobb otthoni munka!
Akartam még valamit írni, de elfelejtettem.
Annamari