ircsike
Persze ez így világos... azt kell tenni amit a doki mond! ...én amúgy nem vagyok híve egyáltalán a túlzott vitaminszedésnek amit sugall a média, de a kismama vitamint jó dolognak tartom engem megnyugtat, hogy nem kell azon agyalnom, hogy eszem e eleget különösen a hányós időszakban...
Britta
A Gravida mellé nem kell plussz folsav, abban van az is(kivéve ha a doki indokoltnak látja)!
Nekem a dokim azért mondta felváltva szedjem az Elevitet a Gravidával , mert a Gravidában van jód is ami fontos ilyenkor, az Elevitben meg több a calcium...
eni
Szerintem nektek kell eldöntenetek, hogy mikor mondjátok el... Van aki jobban szeret várni, mert ilyenkor azért még gyakori a vetélés, van akinek fontos, hogy világgá kürtölje, mert így erősebbnek érzi magát és a babáját is... szerintem mérlegeljétek, hogy nektek milyen szempontok a fontosabbak...
Mi mind a két alkalommal apukám születésnapján mondtuk el... az unoka volt az ajándék... első alkalommal lerajzoltam, ahogy akkor kinézhetett a pocakbébi, most meg a tesztről készült képet dekoráltam ki.
zsibima
Az István nagyon jó választás én is ott szültem, igaz most az áldásos reformok hatására tömegnyomor van, a nőgyógyászat is tele kismamákkal, de gondolom ez máshol sem különb...
Kérdezz nyugodtan...
Én Ujvári Attilához jártam... ő a magánban csinált uh-t, a kilencedik hétnél előbb nem érdemes elmenni mert nemsok mindent látsz...
Mi mindig apával mentünk és mindkettőnknek hatalmas élmény volt...
Eszter
Hú jó korán megmondta a nemét!
azért ez még alakulhat!
Csöppke
Ti még valóban nagyon csöppkék vagytok!
bár mi sem vagyunk sokkal nagyobbak a hat hetünkkel!
A nagyfiad mennyi idős? Neki nem csinálsz vonalzót?
A mi Áronunk is szopizik még és ez nekem főleg éjjel már elég fárasztó...
az éjjeliről nem ártana leszoktatni őkegyelmét!
Én már alig várom az uh-t, hogy lássuk minden rendben van és hogy remélhetőleg egyedül van!