.Sziasztok!
Tegnap este hazaértünk Horvátországból.
Nagyon jó volt, bár legközelebb viszünk magunkkal valakit babysitternek is.
Beni az odaúton szinte végig aludt. Esténként csak le kellett tenni a kiságyba, és egy mukk nélkül el is aludt.
Ilyet itthon nem nagyon csinált...
Sajnos az idő nem volt kánikulai, sőt gyakran esett is, de szerintem jó volt.
Apa most jött rá, hogy nem is könnyű állandóan Benivel lenni. Pihenés nincs, mindig figyelni kell rá.
aludni napközben nem tudtunk, mert a kicsi fiú mindig akkor aludt el, amikor erre nem volt lehetőségünk.
Az evéssel és az étteremmel nem volt baj, bár mi vittünk neki bébiételt. Ha azt megette, akkor kapott még kenyert, zsemlét és gyümölcsöt. Nagyon ízlett neki a sárgadinnye, a görögdinnye és az ananász is. Ezeket előtte még nem evett. Én felszeleteltem neki egy keveset, elé raktam tányéron, és Ő nagyon élvezte, hogy egyedül ehet.
Homokozót Beninek az apósom készít, de az vidéken lesz. De legalább ott is tud majd játszani. Bár most még inkább csak megkóstolni szeretné...
Mamacka!
Ne siessétek el a kistesót. Mi eredetileg úgy terveztük, hogy ősszel kezdjük a projektet, de most már úgy gondoltuk, hogy halasztunk még egy évet. Beni még annyira kicsi, és annyi figyelemre van szüksége. Szeretném, ha nem szenvede hiányt semmiben.
Ráadásul én attól is tartok, hogy nem lesz komplikáció nélküli a terhesség ( erre minden esélyem megvan), és nem szeretném, ha napokig nélkülem kellene itthon lenni amíg én kórházban vagyok.
De egyébként mindenki menjen strandra, és érezzétek jól magatokat!
Catherine