Új privát üzeneted érkezett!

Judy, igen, a CRL az ülőmagasság!!!! :lol: Nekünk is azt szokták mérni, de most éppen derékszögben "ült" Pöttömke, így végig lemérték! Remélem megnyugodtál! :)

Nati, köszi a rövidítéseket!

Ani, nagyon jól alakul a hőd, reméllem a napokban nem hagytad/hagyod apát... :oops:

Ja, végső megoldásként bevettem egy fél Algop-t, már semmi nem segített. Kb. egy órája múlt el a fejfájáom, pedig 13.20-kor vettem be a bogyit. :? De legalább elmúlt....

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Huh Nati, remélem ezt elmented valahova és ha sükségünk lesz rá megint fel tudod rakni :)

Én elmentem de ahogy ismerem magam, nem fogom megtalálni amikor kell.

madiani

Judy, ezt találtam a babaszoba rendelő oldalán:

Kérdés:
Terhesség alatt (most kb. 7 hetes) milyen fájdalomcsillapítót lehet szedni?
Ritkán (havonta 1-2) alkalommal szokott fájni a fejem, viszont ha nem szedek be gyógyszert, csak rosszabbodik az állapotom, nem múlik el magától.
Válasz:
Alkalmanként 1-1 Algopyrin, vagy pl. Quarelin megengedhető. Egyetértek abban, hogy inkább egy idejében bevett tabletta, mint a tünetek súlyosabbá válása. (Nekem ha nagyon fájt a fejem, bizony még hányingerem is volt...)
Dr. Nagy László

Kép

Kép

hoppá

Voltunk dokinál, és a leletei jók, kivéve azok az eredmények rosszak amik vírusfertőzésre utalnak. Erre viszont nincs gyógyi. Azt mondta maradjon egy pár napot, pihizzen, igyon sokat és szedje a Béres cseppet+C vitamin+multivitamin+Isoprinosin (ez valami immunerősítő). Hétfőn délelőtt kell visszavinnem.

Kata,

Én is ugy tudtam, hogy néha egy-egy algopyrin nem árt, :? de aztán a védőnő azt mondta inkább ne., én meg inkávbb szenvedtem.

Nati,

Köszi a rövidítéseket, nagyon aranyos vagy. :lol: :lol:

Ani,

Nagyon bíztatóak ezek az LH tesztek, hamarosan babás leszel, én ugy látom. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata, biztos nem lesz gond egy fél algo-tól. Remélem most már nem fáj, azért pihizzél.

Judy, akkor most ápold kicsi fiad, és meglásd hétvégére már semmi baja nem lesz. Kedden meg már suliba is mehet, csak 3 napot esik ki.

Köszike a biztatást, már alig várom hogy apa haza érjen (letámadom).

Pusszantás

madiani

Sziasztok csajok!!

én csak most rakok egy anovus görbét,ilyen se volt még :evil:
:roll:
Kép

most többet nem tudok írni :(
Vendég

Sziasztok, végre-végre!! Van babanet! :lol: Már elvonási tüneteim voltak... :wink:

Vicuska, hááát, érdekes egy görbe....

Judy, Bazsi jobban van??

Ani, hőd??

Majd jövök még. A mai nap sem sokkal jobb a tegnapinál, ma nema fejem fáj, hanem reggel és nemrég is találkoztam róka komával :? Este megint hokimeccs, ez tartja bennem a jókedvet.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Hétvégét érzi a bnet?!
A szemüveg jövő héten készül el. Fényre sötétedő lencsét kértem, valami érdekes felületkezelése lesz neki. Kb. másfél órás keresgélés után sikerült egy csini keretet választani. :) (22e HUFot a cég fizet, nekem 25e HUF körül kell pluszba ráfizetnem.)
Rendrakás folyamatban van, de már kivasaltam! :)

Vikike
Meg csurgón nagyon jó a fagyi. :) Legközelebb megkóstoljuk a sütiket is. :D

Chrissyy
Gratulálok a sógorodéknak, jó egészséget a kis családnak!

Judy
Bazsinak gyógyulást. Mikor veszik ki a manduláját?

Nati
A babázás bizonyítottan jótékony hatású! :)
Köszi BBről a tapasztalatokat.

Vicuska
Gondolkodtam kontaktlencsén is, de valszeg nem lehetne, mert egyenetlen a szemem felszíne, magyarul astigmiás. :D
Meg elfelejteném betenni vagy kivenni. :D

Kata
Gratula a szép méretekhez! Majd 4Dn megmutatja milye van. :D
Neveken nem gondolkodtatok még?
Vendég

Sziasztok,

Kata,

Köszönöm kérdésedet, Bazsi ma még láztalan. Remélem így is marad,. Egész délelőtt a tegnapi sulilógást pótoltuk be. Matek, magyar, környezet, egy kicsit besokalltam mára.

Jó szórakozést estére.

Érzed már a babó mozgását????

Vica,

Háááááttttt....elég érdekes ez a görbe :shock: :shock: :shock:
Azért mindent bele, láttunk mi már furi babás görbéket. :lol: :lol: :lol:

Mikor utaztok?????

Szilvi,

Köszi, remélem hamar rendbejön, mert nem igen örülök ennek a lógásnak. Persze a gyerek igen. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
A lógásnak én is mindig örültem. De mikor be kellett pótolni a tananyagot...
Mikor mész legközelebb UHra? Annyira szeretném, ha pici lányod lenne.
Vendég

Szilvi,

Na ja, én is szerettem lógni az igaz, de a többit azt nagyon utáltam.

Sajna még sokára megyek. Szeptember 26-án, akkor leszek 19 hetes, és megcsinálják a genetikai uh-ot. Még olyan messze van.

Tegnap megcsináltam azt az ingás jóslást, hogy a gyűrümet egy hajszálra kell tenni, és a bal csuklóm fölött lógatni. Ha körkörösen kezd el mozogni, akkor lányom lesz, ha vízszintesen akkor fiam.
Na gondolhatod, hogy nekem vízszintesen mozgott. Nem hiába érzek én kisfiut.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Egészséges legyen, ez a lényeg.
Nem is tudtam, hogy ennyire otthon vagy jóslás terén. Nem adsz órákat? :)
A feng suiban is van valami hókusz-pókusz, amivel a vízereket lehet feltérképezni. Majd egyszer kipróbálom. :)
Vendég

Amíg nem felejtem el. Láttam egy hírdetést, hastánc tanfolyam indul hétfőn fél6kor a Malom u. 6-ban (elfelejtettem mi is van ott :oops: )
Az első óra ingyé van. A hastánc jó hatású a fogantatásra, javírja a has vérellátását. :)
Vendég

Befejezem mára, elég is volt melóból.
Majd holnap délután jövök ismét!
Kellemes estét kívánok!
Vendég

Hú de mérges vagyok, írtam egy csomót és eltünt :twisted:

Vicuska, nem valami szép ez a görbe, de ne add fel, ebből még nyugodtan lehet pé-d és utána babóci is. :) Mikor indultok? Remélem ha valami fontos történik azért megpróbálsz nekünk valahogy irni. :)

Kata, békén hagyhatna már az a fránya vukk (én átválalom de csak ha babót is hoz magával ). Jó meccs nézést etére, meg ne fázz!

Judy, látod kicsi fiad gyógyulat, nem lesz semmi gáz. A segítségeddel meg ugyis behozza a sulit is. :)

Szilvi, biztos nagyon csini szemcsit vettél (vannak húzós árak). A hastáncra meg menj ha teccik, próbáld ki magad. Én nem mennék mert nincs ritmusérzékem :)

Nati, Chrissyy, merre vagytok?

Nati megy a drukk ezerrel ma neked!

Mai hőm:
Kép

madiani

Na igen a hőm emelkedik szépen, a tegnapi du. 2-kor csináltam egy majdnem pozitív ovu tesztet. Egy másik forumon (babatervezok.otthona.net) egy csajszi tanácsolta hogy csináljak este is, mert neki is igy volt és akkor már pozitiv volt. Na nekem is pozitiv lett az este 8 órási, de olyan pozitiv hogy erősebb lett a teszt csík mint a kontrol :shock: .
Leo kérte hogy csináljak még ma de. 10-kor is, na az is pozitiv lett :)
Apával tegnap is meg ma is(holnap is fogunk bizti ami bizti) megtettünk mindent. :D

Ime a tesztek: (bárcsak két hét mulva is ilyen lenne)
Kép

Most viszont lépnem kell, mert nem soká megyünk Karosra és még össze se pakoltam. Viszem a gépem hátha lesz net, és akkor jelentkezünk Vikvel. Viszont ha nem lesz csak vasárnap du fogok jönni. Pusz mindenkinek, vigyázzatok magatokra.

madiani

Sziasztok!!!!!!

Judy

Bazsi mostmár biztos jó úton van a gyógyulás felé :D

Ani

szép görbe,szép tesztek!Karoson vigyázz,babásan nem szabad túl forró víízben üldögélni :lol:

Szilvi

nekem is fényre sötétedő szemüvegem van!főleg ha fel is veszem :wink:
:oops:

én görbém hülye

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ani, Vikike, Ti már Karoson vagytok? Juj, de jó lehet most ott!!!! :lol:

Vicuska, Ti is indultok hamarosan.. :wink: Görbe miatt ne izgulj, azért mert ferty nem adott, még lehetett!!!
A derekad, veséd jobban van már???

Kata, jól sikerült a meccs? Volt erőd elmenni? Szőrnyű, hogy még mindig ilyen rosszul vagy!!!

Chrissyy, hogy van a kis örökmozgó?? Minden rendben?

Judy, Bazsi javulgat? Biztos jobb lesz, ha túlestek a műtéten, utána remélhetőleg megszűnnek ezek a tünetek!!!

Maci, küldhetnél egy képet magadról és az új szemüvegről, no meg egyet hastánc közben :wink:

Én voltam BB-nél, haláli ez a pasi... A lényeg, hogy van két szép tüszőm, 20 és 22 mm, és a végén még tüszőrepit is kaptam, holnap estétől indul a móka :P . Pedig én már ma azt hittem megrepedt, mert du kettőkor már nagyon böködött, de szerencsére mégse :lol:

Ani, húzzatok bele, bár gondolom a karosi hétvégén nagyobb az étvágya az embernek :oops:
Vendég

Szép jó reggelt!

Kép

Nati :lol:

ez szuper!!!!BB tényleg olyan jópofa pali?és minden beteggel tegeződik vica versa?mit mondott,mér kell tüsyőrepi?mert túl nagyok voltak és már megkellett volna repedniük? :roll: ha belegondolok,hogy 2,2 cm az már elég nagy ahhoz,hogy fájjon és nyilalljon az ember,bocsi,fehérnép oldala,nem? :shock:

Köszi,már sokkal jobban vagyok.Viszont azt gondolom,hogy lehet nekem nem repedt meg,azért fájt annyira és azért nem emelkedik a hőm :?
Kép

Többi csajszika hol van???

Én már nagyon várom a hétfő hajnalt!02.00-kor kell ott lenni a reptéren! :shock: éjfélkor el kell indulni,szerencsére az öcsém kivisz minket :D
Megnéztem a neten,hogy ott egész jövőhéten 30-32 fok lesz,a víz meg 26 fokos :P az fincsi :wink:
remélem nem fog ott megjönni nekem :? azért a szurikat viszem,hátha nem melegednek fel nagyon,mert 25 fok alatt kell tartani őket 8)

Vki kérdezte hova megyünk,Alanyába,még sosem voltam Törökbe :oops: :D

Na szép hétvégét mindenkinek!!!
Kép
Jó h
Vendég

Hahóóóóó!!!!!!!!!!!

Kép

Van itt valaki???? :lol:
Vendég

Hahó, én (is) itt vagyok. Most jöttem haza a suliból

Kép

Kép

hoppá

Ani!!!

Nagyon boldog szülinapot neked!!!

Kép

Kép

Kép

hoppá

Ani!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép

Kép
Vendég

Ani,
nagyon sok boldogságot, és sok-sok apróságot kívánok Neked!!!!!! Remélem megkoronázzátok a mai napot :oops: :lol:

Vicuska, tüszőrepit azért kaptam, hogy tuti megrepedjen. Ráért, beszélgettünk, rákérdeztem, ő poénkodott egy sort, aztán felírta, kiváltottuk, visszamentünk és beadta egy nővér :P Valószínű enélkül is megrepedt volna, de biztos ami tuti :P :P
Szerintem a "fiatalabb" korosztállyal tegeződik csak, nem hiszem, hogy a 40en túli hölgyeket is letegezné. De ő kezdi, most már Apa is tegezi. :wink:
Nagyon jó lesz nektek odakinn és hidd el, nem fog megjönni!!!! Szerintem a 12 napon volt repid, ne aggódj!!!!

Kata, jobban vagy már? Fejed, gyomrod?? Remélem két hét múlva már nálunk lesz Vuk, téged pedig végre békén hagy :wink:

További szép napot, én megyek takarítani, utána pedig elviszem Mazsit a parkba :lol:
Ja Macika, Csákváron kastély és park is van :wink:
Vendég

Nati

nektek ma este programotok van apával,nem?jön péd.... :oops: :wink: :lol:
Kép
Vendég

Hello csajok,

Vicuska, nagyon kellemes pihit nektek Törökországba!! Ilyen kellemes tengerben még fürcsizni is lehet!! És szuper, hogy ilyen jó időtök lesz!! 8)

Nati, ugye jól gondolom, eddig nem kaptál tüszőrepit?? Nekem is úgy jött össze Pöttömke... :wink:
Köszi, de már nem fáj se a fejem, se a gyomrom. Az a baj, hogy imádok kajálni!! És amikor sokat eszem, akkor mindig szidom magam, mert utána sokszor lesz rossz a gyomrom...

Nagyon szeretném már vukot átadni nektek! Remélem lassan átveszitek az egész családot!! Nem fog hiányozni! :lol: persze, ha drágaságunknak ez kell, hogy anya végighányja az egész terhességet, hát legyen!! Én kibírom, csak egy egészséges babóka legyen a vége!!

JA, a meccs jól sikerült, bár nem nyertünk. Hokimeccsre mindig meggyógyulok. Felöltözök rendesen, sok-sok cucc van rajtam. Megfázni nem akark. Így is már előre sajnálom, ha eljön a nagy hideg, akkor már nem nagyon fogok kimenni, mert annyit nem ér, hogy beteg legyek!

Vikike, Ani, remélem jó helyetek van Zalakaroson. Pihizzetek, jót tesz a munka helyett! :wink:

Judy, Bazsival mi újság??
Ma az egyik csoporttársam azt mondta, az AFP-ből ki lehet deríteni, fiú, vagy lány lapul a pocakban... Hallottatok már ilyenről?? :roll:
Állítólag, ha alacsony, kb 1-ig, akkor fiú, ha egy fölötti, akkor lány... Hááááááát, megkérdeznék egy-két kismamát, aki már tudja, milye lesz, hogy így van-e???

Lassan megyek anyáékhoz, mert holnap ünnepeljük a nevelőapám szülinapját, és elő akarunk készülni rá.

Majd este jövök!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Ani
Boldog szülinapot!
Szegeden még jártam hastáncra, kb fél évet. Nagyon tetszett. Nőiesség annyi van bennem, mint mackósajtban brummogás.
Tavaly a páromnak ellopták a szemcsijét, 60 rugó volt az új.
Sok sikert Karoson! Zebrát is hozzál! :D

Vicuska
Ahány orvos van, annyifélét mond. Az egyik azt mondta, hogy elég, ha olvasáshoz használom a szemüveget, a másik azt mondta, hogy állandóan kell. Most annyit állapított meg, hogy fényérzékeny a szemem. Köszi, erre magamtól is rájöttem.
Az optikusnak mondtam, hogy fényre sötétedőt szeretne, ő meg elintézi, hogy nagyobbik részét kifizesse a cég. :D
Hű, de fogok irigykedni jövő héten. :D Törökország szép hely, sok hastáncos cucc is van. :D :D :D

Nati
Az új szemcsiről majd teszek fel képet.
Hastáncot még nem döntöttem el, hogy megyek-e. Jó lenne... Igazi nehézbombázó lennék. :D :D :D
A kastélyt nem vesszük még meg. Gyúrunk rá még 1 kicsit. :D
Vendég

Kata
Jó szülinapozást!
Vendég

Sziasztok!

Ani!
Sok boldog születésnapot kívánunk!

Bocsi, hogy nem voltam, de itthon még mindig nem végeztünk mindennel, meg apa is szabadnapos volt csüt-pénteken. Ma kezdte az éccakát! Így csak esténként tudok majd jönni!
Jövő héten keresztelőre megyünk, keresztszülők leszünk.

Köszi a gratulációt a sógorék nevében is!

Amúgy jól vagyok, és a kis örökmozgó is! Most is itt kepeszt! Pedig megmondtuk neki, hogy apa melózik és aludjon, majd reggel jön haza! De most nem akar szót fogadni.

Néha úgy érzem, hogy sosem végzünk itthon semmivel. Mindig csinálok vmit és mégsem érek a végére. Elvileg még a festés visszavan, holnap jön a festő felmérni a terepet! Aztán már csak 50 nap. Nem akarok mindent az utolsó pillanatra hagyni.
Meg rossz az is, hogy egyedül csinálok mindent. Néha apa szokott segíteni, de általában akkor csinálok mindent, amikor melózik, hogy utána együtt tudjunk lenni.

Na jó, nem panaszkodom tovább!
Igyekszem azért többet jönni!

Jók legyetek! A próbálkozóknak sok sikert, a kismamiknak boldog babavárást! Az ünneplősöknek jó szórakozást!
Vendég

Szép napot!
Kép

uccsó görbusz,nem tom mér nem teszi már be a pét :roll: :?
holnaptól nincs hőmérő!!! :lol:
Kép

Chrissy

csak lassan,a munks megvár,ne akard egyszerre megváltani a világot!pihizned is kell!!!meg apa is biztos hiányol :oops: :wink:
A festéshez sok erőt! :P

Mindenkinek drukk a zebrás teszthez,akinek meg már van olyanja,a babaváráshoz!!!
Jók legyetek!
Mindjárt megyek nyaralni :D
Kép

:D
Vendég

Sziasztok!

Köszike mindenkinek a jókívánságokat. Haza értünk, nagyon jó volt, sokat pihiztünk és ettünk. Vikike küld majd nekem képeket (mert persze mi most se csináltunk képeket, mindig elfelejtjük) lekicsinyítem öket és majd felrakjuk.

Vicuska ,ha még nem mentetek el, jó utata neketek és kellemes pihizést. Sztem 16. nap volt pé-d. Nyaralás miatt nem hőmérőzöl? Vagy csak besokaltál?

Chrissyy, biztos nagyon sokat dolgozol, nagyon vigyázz ne hogy megeröltesd magad.

Meg vannak a lagzis képek, válogatok és rakok fel egy párat nektek. Ja meg a hőmről is egy görbuszt (nem valami biztató) :(

madiani

Sziasztok!

Crissyy
Én is tegnap kezdtem az éccakás műszakomat. :D
Mit mondott a festő? Biztos nagyon szép lesz a kuckó. :)

Vicuska
Nagyon jópofa ez a macska. :)
Jó készülődést a nyaraláshoz!

Ani
Ne keseredj el, még elcsíphetted a zebrát. :D
Vendég

Sziasztok!

Crissyy
Én is tegnap kezdtem az éccakás műszakomat. :D
Mit mondott a festő? Biztos nagyon szép lesz a kuckó. :)

Vicuska
Nagyon jópofa ez a macska. :)
Jó készülődést a nyaraláshoz!

Ani
Ne keseredj el, még elcsíphetted a zebrát. :D
Vendég

Hello.

Maci, neked holnap tesztelési idő. :lol: Érzel valamit??

Ani, örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Hadd mindjak valamit: az sem mindegy, hogy hol alszol... szóval lehet, hogy más helyen máshogy aludtál, így máris nem a szokványos értékeket kapod! De szerintem, ha beírnád fél fokkal magasabbra a hődet, akkor betenné a pé-t!! Ne törődj semmivel!! Lehet ez még jó!! :wink: (én ezért nem mértem hőt a végén...)

Vicuska, a kedvemért kipróbálnád, hogy a 19. napi hődet fél fokkal feljebb írod be?? Kíváncsi vagyok, beteszi-e akkor a pé-t!??

Kép

Kép

hoppá

Macika!

Ha minden jól megy, 17-e körül jön és kezdi, hogy még szülés előtt rend legyen.

Vicuska!
Nem akarom megváltani a világot, csupán mindig van mit csinálnom. Erre a hónapra apa összes szabadnapja be van táblázva, mindig megyünk vhova vagy hozzánk jön vki. De októbertől visszaveszek a tempóból, mert onnantól bármikor jöhet a baby. Aztán lehet, hogy már kedden azt mondja a doki, hogy húzzam be a féket. Megint összegyűlt a vasalnivaló, már csak rá kéne vennem magam, hogy nekiálljak.

Ani!
Igyekszem nem megerőltetni magam! Tudom hol a határ, csak nem mindig tartom be. De vigyázok magamra és legfeljebb majd megkérem apát, hogy segítsen.

Most megyek, pihizek egy kicsit, mert apa is alszik, aztán majd keltenem kell. Elmegy melózni és utána még jövök.
Vendég

Kata
Azon kívül, hogy állatira bizsereg a cicim, nem.
A tesztet nem akarom elkapkodni, nem szeretnék - lenni. :)
Vendég

Ja, és 100-tól számolom vissza a napokat! Már a fele lement! De tuti, hogy ez az 50 nap fog a leglassabban elmenni!
Vendég

Crissyy
Időben el fog készülni minden, ne izgulj! Majd mi izgulunk helyetted. :)
Jó pihizést!
Vendég

Hű, micsoda képek!
Vendég

De rakd csak tele a topicot Ani!
Olyan jó nézegetni őket!
Nagyon szépek voltatok!
Vendég

Ani!

Megkérdezhetem ki fotózott benneteket és hol?
Vendég

Ki tudna nekem segíteni képet lekicsiníteni? Én is szívesen tennék fel esküvőit, igaz már 14 hónapja volt, de akkor is.
Vendég

Azon az egy napon meg voltam magammal elégedve!
Vendég

ANi, kérlek-kérlek, mééééééééééégggggggg!!!!!!! Nagyon-nagyon-nagyon jók a képek!! Egyszerűen fantasztikusak!! Láttam már pár esküvői fotót, de ezek felülmúlják mindegyiket!!! És ezt teljesen komolyan mondom!! Nagyon jók, úgyhogy rakd tele a topicot!!!!

Chrissy, te meg csak finoman takarítgassál, meg ne erőltesd magad!!

Kép

Kép

hoppá

Kösz Macika!

Ari vagy, hogy majd izgulsz helyettünk!
Vendég

Chrissy, ha gépen vannak, akkor át kell méretezni:
Max. fájl méret: 250KB. Max. képméret: 600x600px

Nekem pl. ACDSee programomvan, azzal tudom átméretezni...

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?