Hello csajok,
Vicuska, nagyon kellemes pihit nektek Törökországba!! Ilyen kellemes tengerben még fürcsizni is lehet!! És szuper, hogy ilyen jó időtök lesz!!
Nati, ugye jól gondolom, eddig nem kaptál tüszőrepit?? Nekem is úgy jött össze Pöttömke...
Köszi, de már nem fáj se a fejem, se a gyomrom. Az a baj, hogy imádok kajálni!! És amikor sokat eszem, akkor mindig szidom magam, mert utána sokszor lesz rossz a gyomrom...
Nagyon szeretném már vukot átadni nektek! Remélem lassan átveszitek az egész családot!! Nem fog hiányozni!
persze, ha drágaságunknak ez kell, hogy anya végighányja az egész terhességet, hát legyen!! Én kibírom, csak egy egészséges babóka legyen a vége!!
JA, a meccs jól sikerült, bár nem nyertünk. Hokimeccsre mindig meggyógyulok. Felöltözök rendesen, sok-sok cucc van rajtam. Megfázni nem akark. Így is már előre sajnálom, ha eljön a nagy hideg, akkor már nem nagyon fogok kimenni, mert annyit nem ér, hogy beteg legyek!
Vikike, Ani, remélem jó helyetek van Zalakaroson. Pihizzetek, jót tesz a munka helyett!
Judy, Bazsival mi újság??
Ma az egyik csoporttársam azt mondta, az AFP-ből ki lehet deríteni, fiú, vagy lány lapul a pocakban... Hallottatok már ilyenről??
Állítólag, ha alacsony, kb 1-ig, akkor fiú, ha egy fölötti, akkor lány... Hááááááát, megkérdeznék egy-két kismamát, aki már tudja, milye lesz, hogy így van-e???
Lassan megyek anyáékhoz, mert holnap ünnepeljük a nevelőapám szülinapját, és elő akarunk készülni rá.
Majd este jövök!!