Füli ! OKés!!! Szorítok!!!! Simán próbálj hőmérőzni, legalább az látszódik hogy a ciklus második felében fenn marad-e a hőmérséglet stb, onnan is lehet egy csomó mindent megállapítan.
+ha babó van az is látszik (elméletileg :9 )
Kriszta! Én a Corax-ot használom. Elméletlieg ez nagyon jó érzékenységű. Én a babatervezők otthonán olvastam , ez nagyon jó oldal, minden van ott amire csak kíváncsiak lehetünk. Ovu teszt, Hőmérségleti görbék, minden és minden csupa hasznos dolog. Azt olvastam itt, hogy az ovulációt mindenféleképpen megelőzi a cervix-nyák (remélem jól irom) tojásfehérjés lesz. Ez után várható a pé. Hm.....
Hőmérőzés: hát....
Nem igazán az álmaimnak megfelelő a görbuszom
( de gondoltam is. ) Ciklus kb 35 nap ( Eddig: 30, 31,32, 39 (!) napos volt, átlag 34-et számolok.
Csináltam egy ovu tesztet a 14-ik napon : neg. 15-nap: hőm reggel leesett, ekkor este még egyet csinltam: negatív. Pé sehol.
Tegnap előtt neg. ovu teszt. Tegnap hőm zutty le megint, ovu teszt ismételten negatív.
Már csak egy darabom van
Úgyhogy megyek és veszek még egy csomaggal, remélem még elég lesz 10 napra. Mostantól minden nap nézem, hát nem hiszem el hogy ne legyen, ilyen nincs.
Puszilok Mindenkit!!!!
Nyusz