Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Vera! Majd remélem legközelebb összejön, végülis csak az első hónap volt! 8)
Akkor nektek egy kalappal!!!
Pé van? Hő fent?
ritt

Dodó! Voltál már dokinál?
ritt

Ritt!
Nem....azt mondták nekem, ennyi "idősnél" csak akkor kellene mennem, ha Rh - a vércsoportom!

d.dodó

Miért? Ezt nem értem! ma nagyon le vagyok lassulva! Bocsesz!!! :?
ritt

Ritt! Mert ilyen "fiatal" terhesség mensivel kijön. Viszont ha Rh - lennék, akkor kéne anti d szurit kapnom, mert valószínűbb Rh- anyáknál hogy egy vetélés kihat a későbbiekre is...ez az ugynevezett Rh összeférhetetlenség!

d.dodó

Dodó

Köszi! Ezt nem is tudtam, sosem hallottam róla. Ma is okosabb lettem. Akkor most rendesen mensizel vagy egy kicsit más?
Neked rendszeres a ciklusod? Nekem össze-vissza!
máj:30; júni:31; júli:29;Augusztus: 29;szeptember:32!
Akkor most? Szerintetek? Azt hittem már beállt 29-re, de mégsem.
Most átlag 30?!
ritt

Ritt!
nekem mindig is 28 napra pontosan megjött. Ebben a hónapban 30 napra! És már második nap csak alig volt meg....egy négy órás tampon nem szívott magába semmit, csak a felszíne lett véres.... és a ma éjjeli (10 és fél órás bentlét után -éjjel nem keltem, hogy cseréljek) szintén az egyik fele száraz volt....és a másik fele is csak kicsit volt véres! Ki érti ezt! Én már lassan nem!

d.dodó

D.dodó!
Menj már el orvoshoz lécci! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dodo!

Szerintem még ott a babó! :lol: Csatlakozom Gabuskához, menj dokihoz!
Vendég

Lehet, hogy csak valami hormonális dolog, és kell szedned valamit az első pár hónapban. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dodó!
SÜRGŐSEN ORVOSHOZ MENNI!!!!Ha még ott a babó(szerintemigen. másik tsztet nem csinálsz?), akkor megmentehtő!(gondolom te is ezt szeretnéd)Én is vérezgettem 5. héten, de elmúlt, kaptam rá gyógyit is, ptrogi pótlást!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

D.dodó, na látod! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dodó!

Csinálj egy tesztet először, és annak függvényében spuri az orvoshoz. :wink:

tjuca

Elnézést, de itt is szeretném megkérdezni, hogy a Duphaston nevű gyógyszer hatással van a HCG szintre?????
Szerintetek azt növeli??? vagy nincs hatással ráá??
esztiilil

Esztililil!

Nincs. A duphaston progesteron a méhnyálkahártyát erősíti, ezzel biztosítva, hogy be tudjon ágyazódni a pete. Ha nem életképes az embrió, elmegy Duphaston szedés mellett is, tehát vérzel, és megjön. De erről ne is beszéljünk, kívánom a legjobbakat!

Juca

tjuca

Dodó!
Igazuk van,menny el!!!
Különben nekem is fura ez a menses, bár tudom nincs babó, de akkor is. Én is alig vérezgetek, ami egy részt nem baj és ma úgy görcsöltem megint, pedig barátcserjét szedek és málnalevelet iszok és mégis! Én sem értem!!
ritt

sziasztok!

bocsika hogy így bepofátlankodok csak egy tanácsot szeretnék adni!

dodó!
MENJ ORVOSHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én 5 hetesen bevéreztem kaptam rá gyógyszert hogy megerősítsék a méhfalamat és most már elmúltam 32 hetes terhes és a manócskám jól érzi magát!!!!!
úgyhogy megéri megmutatni magad egy orvosnak azzal nem veszítesz semmit!!!!!!
HALGASS RÁNK!!!!

mégegyszer bocsik hogy közbeszóltam csak szoktalak titeket olvasni!!!!

sziasztok!!!
tündi23

Sziasztok!

Én is mindig olvaslak titeket és én se akarok itt okoskodni ,de szerintem is el kéne Dodo menned a dokihoz, mert nálam is több esetben is volt vérzés és mégis a babám rendben van!!!

Mindenkinek sok sikert!!! :lol:

Hello,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok. Én is itt ebben a topikban csak olvasó üzemmódban voltam. Ellenben Dodó tényleg az még lehet ám a javából babó. Menj el dokihoz és ki tudja lehet mire legközelebb írsz már azt írod, hogy ott a baba a pocakban :) De jó is lenne :)))Szóval HAJRÁ!!! Puszi: Era

Kép
csucsu05

lanyok.

halottam olyat hogy az lh kimutatja a nagyon korai terheseget.
en most megprobaltam a forditotjat pe kozeleben teszteltem terhestesztel es halvany pozitiv lett.

a kerdesem annyi hogy lehet a terhesteszt kimutatja a pet?

Kép
monyo83

Kép kep

lefenykepeztem de nem latszik belole semmi,eloben szepen latszik.

SZOVAL, a kerdesem all.lehet hogy kimutatja a pet a terhesteszt?

Kép
monyo83

Monyó :lol: szerintem pét nem, de terhességet igen! :wink: :lol:

kispiskóta

kispiskota a terheseg kizarva,meg pem se volt eddig.

mindig hulyesegen agyalok e skiprobaltam ezt apes dolgot.

Kép
monyo83

Monyo :lol: :lol:

http://www.babatervezok.otthona.net/

Itt kérdezd meg a fórumon Leót,nem tudom ismered-e őt.
Ő nagyon ért hozzá,sokat tőle tanulunk :lol:
Legalább is én,mert ott is fórum tag vagyok.

Kép

Kép
edinka

Vagy ha gondolod akkor megkérdezem neked nagyon szivesen :wink:

Kép

Kép
edinka

edinka leci kerdezd:)

Kép
monyo83

Leó ezt irta:

valószínüleg igen, de sokkal halványabb, mint az az napi lh-teszt. keresztreakciót ad

Kép

Kép
edinka

Monyoka :)
Mire idekeveredtem, már választ is kaptál! :D
Vendég

edina koszi:)

akkor ma is raugrok apara:)

Kép
monyo83

Monyó!

Én még mindig arra tippelek, hogy multkor babás voltál és vagy ott van még a baba vagy még van hcg a szervezetedben!
Vendég

groland akkor bazi eros csiknak kellet volna lennie,igaz hogy nagyon sokadik pisibol csinaltam a tesztet,de akkor is.a terheseget kizartnak tartom.

Kép
monyo83

Monyó!

Ezért írtam a második lehetőséget! Nagyon bízom benne, hogy nem így van! Nagyon rátok férne már a boldogság! Olvaslak odaát és hallod van mikor majd elpityergem magam, hogy ennyi rossz történik veletek! Nem tudom, de nekem valahogy sántít, hogy a terhesteszt kimutatja a pé-t is! Lehet, hogy földhöz ragadt vagyok, de terhesteszt csak terhességet tud kimutatni! Mégpedig azért, mert az a hcg szintet mutatja! Ha van rá lehetőséged reggel csinálj mégegyet! Nekem már akkor gyanus voltál, mikor mensi elött teszteltél egy pozitívat! Mindenesetre nagyon drukkolok, hogy minden jól alakuljon!
Vendég

groland .koszi:)

most hogy mondtad elgondolkodtam ezen a "maradt hcg" a szervezetemben dolgon.lehetseges.viszont ha visszagondolok amikor az elso babamal voltam terhes akkor ugye utro utan megjott es orvosi utasitasra 3 napra ra teszteltem es akkor mar csont negativ volt.
meglatjuk,remelem nem maradt semmi a menzi elotti halvany pozitiv tesztembol(az is kb ilyen halvany volt).
Hat igen rank ferne a boldogsag,ezert is elhataroztuk a parommal hogy nem csugedunk hanem nagyon is raallunk a projektra.
Sikerulnie kell.

az hogy kimutatja a pet csak abbol gondoltam hogy allitolag az lh meg kimutatja a terheseget.

Kép
monyo83

Lányok,
mi az az lh és pe? :shock: :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!

Az lh egy hormon, ami akkor emelkedik mikor jön a pé! :lol: A pé pedig a peteérés!

Monyó!

Talán függ a terhesség hosszától is. Nem tom! Azért csinálj mégegyet, szerintem! Az a biztos! És ha pozitív lesz, irány a doki, jobb ha megnéznek uh-gal is!
Vendég

groland feltettem a gorbem a homerosbe.lathatod pem se volt(ugy nez ki nme mutatja ki a terhesteszt a pet).
mostmar az a gyanum hogy hibas a teszt,viszont nincs kinek reklamalni,nincs se telszam se semmi.
hetfon csinalok masikat es ha az is pozitiv akkor reklamalni fogok a patikusnal.hozzon masik tesztet mert igy sok csalodast vagy remuletet okozht ez a fajta teszt.

Kép
monyo83

Monyó!

Ha kizárólag a pé-re koncentrálok, akkor szerintem a 14. napon volt! De simán elmegy babás hőgörbének is! Igazán nem tudom! Most sokat segítettem, mi? :lol: Tényleg az a legjobb, ha tesztelsz mégegyet!

Egyébként mi volt az oka, hogy teszteltél?

Nekem is volt már hibás tesztem, azon 3 csík volt! Visszavittük a gyógyszertárba és felhívtuk a forgalmazót, ők pedig küldtek helyette kettőt! Probáld meg azért a gyógyszertárban, hátha tudnak segíteni! Bár velünk kimondottan ellenségesek voltak, mert azt mondták, hogy 10 perc után nem értékelhető egy teszt sem és nem biztos, hogy az első 10 percben ilyen volt! De a forgalmazó nagyon készséges volt!
Vendég

groland en is azt hittem hogy 14 nap volt pem,de nem volt mert a hom meg se moccan felfele :?

orulok hogy ilyen segitokesz vagy igaz egy centit nem jutottam eloreb. :lol: :lol:

tenyleg pe-re koncetraltam.ezert teszteltem,sajnos kivancsi ember vagyok.es ugye volt ez a teorija,de megegyszer nem irom le.
bar tegnap utanna gondoltam,akkor akinek magas az lh-ja akkor sorra tesztelnek a pozitiv teszteket(terhesteszt)es ez nem igy van.
na mindegy arra jo volt hogy most gondolkodjak hogy mi is van valojaban.

3 csik?? :lol: olyat se lattam meg,olyat hallotam hogy nem jelenik meg a kontrol,de velem meg ez se fordult elo.
a gyartonal nem tudok reklamalni hisz nem irja a franya dobozon.
az igazsag hogy azon vagyok felhaborodva,hogy milyen silany teszteket gyartanak.
a parommal a legelso egyutletkor nem vedekeztunk(nem szamitottunk ra)es persze hogy kesett,akkor teszteltem sorra mint a hulye persze negativok lettek es megnyugodtunk.
na most meg belegondolni is rosz ha akkor fogok ki egy ilyen tesztet hat bizti infarktot kapok(3 hete voltunk akkor egyutt csak)

szoval erted mire celzok.ez az egy patika van itt a faluban es csak ez az egyfajta teszt.ha hibas mindenkepp szolok a patikusnak.

Kép
monyo83

Monyó!

A patikus biztos tudja, hogy ki a forgalmazó! De szerintem ha beállítasz azzal, hogy pozitívat teszteltél és követeled, hogy cseréljék ki, biztos kiröhögnek! :lol: Na igen, a 3 csíknál párom kijelentette, hogy ikrek! :lol: És ezt persze tök komolyan! Mondanom sem kell, tipikus férfi! :lol:

Szerintem ez úgy működik, hogy az lh-teszt úgy képes kimutatni a terhességet(ha jól emlékszem 70%-ban, tehát ez sem egy megbízható valami), hogy valamelyik hormon mindkét esetben jelen van! De a terhestesztek kizárólag hcg-t mutatnak ki! Az meg nem hiszem, hogy jelen lenne pé körül!
Vendég

groland :lol: :lol: nem igy gondoltam. :lol:

tesztelek a az itteni tesztel,ha az megint ilyen lesz tesztelek egy masik fajtaval ha az negativ akkor a teszt genya.
nem akarom becserelni :lol: csak szolok a patikusnak hogy hozzon a faluba masik,megbizhatobb fajtat.

Kép
monyo83

Monyó!

Ez sajnos így van. Addig nem hoznak, míg valaki nem szól! Nálunk is így volt, csak Kék csík névre hallgató teszt volt, aztán szóltunk, hogy nem lehetne-e kicsit igényesebbet hozatni! Erre hozattak Gravit! Kapásból befürödtünk vele! :lol:
Vendég

Sziasztok! Hát, nem semmi, amiket itt lehet olvasni! :-) Akkor ezek szerint régebben nekünk se lett volna szabad teljes mértékben megnyugodni, mikor nega lett a teszt... :?
Vendég

Köfi a felvilágosítást!!!

Én csak a PG53 nevű tesztet ismerem, ami a peteérést mutatja, biztos ismeritek, az a pálmafás. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!

Igen ismerem. Nekem nem jött be! Egész hónapban páfrányos sokzor! Ugyhogy félreraktam! Neked bejött?

Osió!

Szerintem csak akkor ér valamit a teszt, ha már késik a mensi! Jobb ha nem tudja az ember, hogy elindult valami!
Vendég

Grönland, igen, mert akkor még zöldfülű voltam. Azt írta a teszt, hogy már haromnapos terhességet kimutat. Igenám, csakhogy a beágyazódástól számítva, ami pedig majdnem a menstruáció megjövetelének napja. Én meg azt hittem, a vélt fogamzás időpontjától számított három nap múlva mutatja ki. Így aztán örülhettünk a negatív tesztnek...szegény akkor is az lett volna, ha történetesen terhes vagyok. De szerencsére akkor nem így történtek a dolgok.
Vendég

Grönland,
nekem bejött, bár igaz, hogy én csak a ciklus közepén használtam, hogy megerősítsem, amit amúgy is tudtam, hogy volt peteérésem. Lehet, hogy ha én is csináltam volna csak úgy hasraütés szerűen, akkor nekem is mindig páfrányos lett volna. :lol:

Én úgy tudom, hogy a 8. napon ágyazódik be. Jól tudom? :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Osió!

Hát igen, aki nem teljesen felvilágosult ebben a témában, simán csinál tesztet az akció után 3 nappal!

Igen Gabuska, kb 1 hét! Örülök, hogy neked bejött! Akkor mégsem akkora baromság, mint gondoltam! :lol:
Vendég

8-10 nap között ágyazódik be, de lehet, hogy kicsit korábban is. Minél később ágyazódik be, annál nagyobb az esélye a vetélésnek. Ha a 10. nap után, akkor szinte bizti, hogy az lesz a vége. Természetesen biztos van ilyen is, és mégse köv. be vetélés. Ha pedig minél előbb, annál erősebb a terhesség.
Végülis, a Clearblue teszt elég érzékeny, ha valakinél előbb történik beágyazódás, pl. 7. napon, akkor az már talán halványan jelzi is a terhességet, míg a többi nem biztos. Én fogok ilyen tesztet majd venni, bár hallottam, hogy minél érzékenyebb, annál nagyobb az esélye téves információra is. Hát, annak nem örülnék.
Vendég

Osió!

Már majdnem mindegyik teszt kimutatja a terhességet a 10.napon! Évek óta (kb 10éve) Gravit használok, persze ha kapok! Mióta az eszemet tudom az van ráírva, hogy a beágyazódást követő 3. napon, kb a 10. napon kimutatja a terhességet! De ez is egy olyan dolog, hogy kinek, hogy emelkedik a hcg-je! Mert alapvetően ezek nem a napokat mutatják ki, hanem hcg szintet!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?