Sziasztok!
Hát az alvással én is kicsit bajban vagyok, ennek oka elsõsorban a meleg, majd az, hogy picit fáj a derekam, meg esténként 2-3 alkalmommal Wc-re is ki kell mennem, mert annyira nyomja a húgyhólyagom.
Rossz , mert mire kiballagok, addigra az álom is kimegy a szemembõl
és kezdõdik újra minden elõlrõl.
Nem tudom majd a nyári nagy meleget, hogy vészelem át?
Sziszke!
Az UH ról csak hallomásból hallottam, hogy nem túl jó ha sûrûn végzik, de én a dokimnál nem is kérdeztem rá. Egyik lány mesélte, ( aki szintén az én orvosomhoz jár), hogy õ is elment és nem igazán tetszett a dokinak, mert jobban szerette volna õ látni, meg minden.Talán ezért nem próbálkoztam vele én sem.De úgy vagyok vele, hogy amit a sima Uh láttam az elég megnyugtató, hogy rendben van minden a picinél.Persze, ha adott lenne a kórházban akkor feltétlenül megcsináltatnám, mert nagy élmény
Meme!
Örülök ha valóban azt érezted
, de nem is vagy még elkésve vele! Nem értem miért mondták hogy már ideje lenne....
Hiszen még a 20. héten se késõ ha megmozdul.
Nagyon jó, figyelgesd majd mindig, és egyre sûrûbben fog mozogni a drága
Biga!
Nálunk is kb 26 héttõl végzik a vizsgálatot, de mivel nálam egy kis láz lépett közbe így elhúzódott.
Nálunk 2 dl tej és 1 zsemle, majd 1 óra múlva veszik le a vért. A terheléses cukorvizsgálat csak akkor van, ha az itteni eredményed magasabb. de az kicsit hosszabb idõt vesz igénybe , meg egymás után veszik le a vért. nem sok mindenkinél fordul elõ, ne aggódj. Mi még csak most megyünk vérvételre.
Szép napot( nekem amúgy fáj a fejem , lehet az idõben van vmi....)
Legyetek jók, sok pihi....
Anita