Sziasztok!
Nagyon örültem Deszilvi sorainak, amikben írta, hogy vártok vissza a "régi" télibababás topic-ba. Örömmel jövök vissza, bár azt nem mondom, hogy vissza tudok olvasni, vagy, hogy sok időm lenne Lili és a másik fórum mellett, de igyekszem felvenni a fordulatot.
És bizony, még így is vannak számomra új tagok, akikkel majd igyekszem gyorsan megismerkedni.
Remélem, mindenki jól van, a babák gyorsan nőnek és a fogacskák nem kínozzák őket nagyon. Nekünk egyenlőre 2 van belőlük, alul. Pont a 7. hós forduló reggelére jött ki az első aug. 25-én, és rá 6 napra a másik. Pillanatnyilag a kis gézengúz 7,51 kg és 67 cm. Nem túl nagy, de annál nagyobb zsivány.
A forgás már régóta megy mindkét irányba, a mászás tanulásban a négykézlábas popóhintáztatásig jutott eddig, a többire az istennek se jön rá, de hát nem verseny, viszont simán feláll a babakocsiban, a kiságyban, vagy a járókában. Sajnos ért is így meglepetés, mert nem tudtam, hogy ez már megy neki, a babakocsiban aludt el, én addig tettem-vettem, (valószínűleg megkapaszkodott az oldalában, felült, aztán felállt) aztán egy tompa puffanásra lettem figyelmes, majd egy kis sírásra, de nem volt vészes. Bementem a szobába, hát maszatkám már a kocsi előtt feküdt, kiterülve, mint egy béka. Szerencsére nem ütötte meg magát nagyon, mert amikor meglátott, már vigyorgott és kapálózott ezerrel, de én majdnem frászt kaptam. Össze-vissza tapogattam, hogy nem fáj-e neki valahol, de semmi reakció. Szerencsésen megúsztuk.
Remélem, veletek nem fordult elő ilyen baleset, hát sajnos nem voltam elég elővigyázatos.
Teszek fel róla egy-két képet, "ilyen volt, ilyen lett" stílusban.
Itt még pocakban a 38. héten.
Épp csak kibújtam.
Túl a nehezén, pihizünk anyával.
Úton hazafelé. Elvesztem még az 56-os bundazsákban is.
Kb. 2 hós vagyok.
Kb. 3 hós vagyok.
Kb. 4 hós vagyok. Itt anya barátnője fog.
Itt úgy 5 hónapos lehetek. Anyának ilyen sok vasalnivalója gyűlt össze miattam.
Kb. 6 hós vagyok.
Itt is úgy 6 hós lehetek, imádom a billentyűzetet, főleg, ha jól össze lehet keverni az oldalakat és apa bosszankodik miatta.
Itt már 7 hós vagyok, a poén kedvéért felvettem ezt a fejhallgatót.
Ez kb. 2 hetes kép rólam. Megkaparintottam egy nápolyit. A rövidnacimon még a Wanish sem segített....