Ma voltunk tanácsadáson, Dominik 9,33 kg, 68 cm! Igazi kis vasgyúró:) És nagyon tetszett neki a drnő fonendoszkópja (vagy hogy hívják azt a hallgatózót)
, állandóan le akarta róla szedni
Cseriani!
Vagy most vidd Kristófot közösségbe, vagy csak a tavasszal. Dani januárban kezdte az ovit, két nappal azután, hogy Dominik megszületett. Aztán hazahozta az influenzát, ekkor Dominik még csak egy hónapos volt, elkapta, hiába volt az anyatej (csak anyatej!!!). Szerintem annak valamilyen "maradványa" az, hogy azóta a pulmonológiára járunk.
Most még nincs annyi baci, mire jön a "dömping" belőlünk, addigra a kicsi már lesz pár hónapos, nem lesz már annyira veszélyes, ha elkap valamit. De december-januárban szerintem ne kezdjétek, ha addig nem viszed, akkor várd meg a márciust.
Ez az én véleményem a mi saját tapasztalatunk alapján, persze nem jelenti azt, hogy mindenki így jár, mint mi.
Rékababa!
Köszi a doki nevét, számát!
Dominik is szopizik éjjel, csak cicin alszik vissza, nem jó olyankor neki a tea. Van, hogy fél éjszaka fent vagyunk.
Az egyik anyuka kisfia itt az utcánkba még mindig éjszakai szopizós, pedig már másfél éves, és nem tudja leszoktatni róla. Dani ennyi idősen már nem szopizott, így még én is kezdő vagyok a "8 hós elmúlt a gyerekem és még mindig szopizik éjjel" témában.
Na megyünk apáért a munkahelyre (ma enyém volt az autó, és nem akar gyalog hazajönni a drága). Majd jövök még valamikor ma.