Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Chrissyy, nagyon jó lehet a pici babótok rugdosása, és hogy jelzi apa műszakát nagyon édi. Kicsi koromba apukám a Vidibe dolgozott és 2-kor amikor dudáltak mindig kiabáltam anycámnak hogy jön apuci. :) Jó erre emlékezni. Nem baj ha nem reagálsz mindenre hisz mi se tudunk mindig mindenre figyelni, örülünk ha jössz és mesélsz manócskádról.

Vicuska, sztem ha valamid fáj, ne halogasd menj dokihoz, főleg hogy vasárnap utaztok, nem ám ott lesz gond.

Nati, nem vagy bunkó, mint ahogy előrébb Chrissyynek irtam, előfordul hogy nem figyelünk mindenre hisz az élet nem csak babanetről szól. Nem haragszom tényleg. Köszike a dicséretet, az összhang megvan, gondolom a nyakkendőre gondoltál, mindenki megjegyzi hogy elég merész, de élőbe nagyon jól mutatott :)

Kata, még nem csináltam ovu tesztet, azt késő du. kell. Hát igen az idő nyomi, de ilyen az ősz.

Judy, örülök hogy Danival minden rendbevolt a suliba. :) Bazsinak gyógyulást kívánok.

Köszike a drukkokat, remélem Karos meghozza a várva várt reményeket. Dobok még egy görbét nektek, de ferty-set mert ugy látom jobb szeretitek :)

Pusz, este még jelentkezek, hozom az ovu teszt eredményét is.

Kép

madiani

Ani,
nem a nyakkendőre gondoltam, hanem ahogy egymásra néztek, mosolyogtok, táncoltok. Sok minden látszik ebből, de a nyakkendő is jól nézett ki :P

Kata,
a Lidl-t tudom, hogy hol van, megtalálom, nem lesz gond. Ha odaértem Rád csörgök, jó?

Judy,
Bazsinak jobbulást!!! Neki veszik ki a manduláját vagy Daninak?? :oops: Azért a 37.7 nem kevés!!!!

Vicuska,
hogy vagy??? Javulgatsz?? Ha nem jobb, mindenképp menj dokihoz!!!

Chrissyy,
hihetetlen, hogy megérzi már most a baba a külső reakciókat, történéseket!!! Különleges kis pocaklakód lehet :P

Maci,
mikor dolgozol legközelebb?
Vendég

Sziasztok!

Kata!
Ugyanúgy vagyok, mint te. Mindig nagyon várom, hogy menjek dokihoz és, hogy minden rendben legyen. Most a 11-re vagyok rákattanva. Mikor megtudtuk, hogy megint sikerült, azt vártam, hogy látszódjon, utána, hogy megmozduljon, aztán meg, hogy nagy pocakom legyen, mert imádom, most meg azt várom, hogy menjünk szülni. Mostanában soxor mondogatom apának, hogy úgy mennék már szülni. De csak azért, hogy végre megnyugodjunk mi is és az egész család! Ezt a hónapot kell egybe kibírnunk, utána már jöhet. De azért maradjon csak bent végig. Én nagyon szeretnélek benneteket megismerni mielőtt megszülök!
Úgyhogy megértem, hogy parázol, de hidd el, minden rendben van és lesz is.

Nati!
Pedig minden nap csinálok vmit, de már nem bírok sokáig fent lenni, többet le kell pihennem, ezért úszok be itthon. A vasalást már halogatom egy jó ideje, és még mindig nem vettem rá magam.
Most kell nagyon vigyázni, mert a 8.hónap a legveszélyesebb. Elvileg megvár minden, de ha most nem érem utol magam, mi lesz, ha meglesz a baba? Majd azért megpróbálom jobban beosztani az időmet.
Ja, és tavaly is ugyanúgy beállt a baby a 6+2-es műszakra!
Igazi különleges baby! És én sem hinném el, ha nem élném át!

Ani!
Tényleg nagyon jó, ahogy rugdos, imádom és nagyon fog hiányozni! A reagálásról meg mindig olvaslak benneteket, csak elfelejtek visszaírni. De azért jövök, ahogy tudok!

Még holnap délelőtt leszek, utána apácska itthon lesz, majd csak szombaton éjjelre megy dolgozni. Ha tudok, írok. De úgy néz ki, hogy megyünk a tesójáékhoz, mert ott is megszületett a baba múlt héten csütörtökön. Ott is kisfiú lett és Levente a neve.

Éjszakásba meg majd esténként írok, amikor apa elment melózni és legfeljebb másnap reagálok.

Sok sikert mindenkinek, kismamáknak meg jó pocakosodást!
Vendég

Esőmentes szép napot!

Nati
Csákvárig nem mentük el. Csurgó rögtön megtetszett. Meg a fagyijuk is. :D
A falusi jelleggel nincs gondom, falusi gyerek lévén. :D :D :D
Majd megpillantjuk egyszer, azért. :) Iskola, óvoda és társai milyenek?

Kata
Még nem voltam itt dokinál. A magán kicsit sok, de majd ha lesz albérlőm. :D
Semmi különös nincs velem. Az esőt utálom én is, lábszárig vizes a gatyám.
Szemüveg után futkorászok, mert nem olyan egyszerű, hogy elmegyek szemészhez, optikushoz és kész, hanem körbe-karikába kell mászkálni, hogy a cég anyagi hozzájárulását megkapjam. :?

Judy
Örülök, hogy tetszett a fiadnak az első iskolai nap. Még nem hallottam ilyenről, hogy a furulya kötelező tárgy. Hajdanában furulyáztam én is, de a szüleimnek felállt a szőr a hátukon. :) Utána nem foglalkoztam más hangszerrel. A zongora és a gitár, esetleg a trombita érdekelne. De igazán dobolni szeretnék. :D
Bazsi jobban van már?

Vicuska
Jobban vagy már?

Elkezdtem a lakás felét szétkapni. Ahelyett, hogy összefele pakolnék, még nagyon felfordulást csinálok.... Ilyen akinek rendezkedhetnékje van. :?
Ma feljött a tesóm Bordányból, most egyedül van otthon. Adtam neki olvasnivalót. :D Holnap takarítok és tutira kivasalok. :) Lesz kis ügyintézés is, venni akarok 1 szőnyeget a kisszobába.
Vendég

Macika,
óvoda, bölcsöde, zene tagozatos-művészeti általános iskola van, mindenről hallottam ilyet is-olyat is. De kevesen hordják fehérvárra vagy pestre a gyerekeket... szóval annyira rossz nem lehet, bár én pedagógus és nem iskola párti vagyok...

lassan elindulok szerencsét próbálni, este jelentkezem. :lol: :lol:
Vendég

Nati
Csak ezért kérdeztem, mert csurgón 2 év múlva bezárják az ovit és az iskolát is. :?
Majd feltúrom, hátha van honlapjuk. Ingatlanárakat esetleg nem tudsz?
Sok sikert a dokihoz! Drukkolok!
Vendég

Nati,

este várom, hogy megcsörgess. Az ára 1900 Ft körül volt, de majd mindjárt felhívom a gyógyszertárat, megkérdezem.

Mindjárt jön a hugim a barátnőjével, nyelvvizsgázni akarnak menni, csináltatok velük tesztet, kiderül, érdemes-e elmenniük.... :roll:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Ani

meglesz az a pé ma szerintem!szeretgesd meg jól a kis férjecskéd,és meglátod,meg lesz a gyümölcse :wink: :lol:

Chrissy

mondd meg apának vegyen fel egy bejárónőt,aki kivasal :D
vagy egy bejárófiút :oops: :P

Kata

meg nem fázzatok a hokimeccsen 8)

Nati

majd gyere és mesélj nekünk :P

Judy

Bazsit tessék dokihoz vinni,kellene egy kis antibiotikum már,nem? :roll:

Jobbo.nyilallásom megvan,de nem vészes,csak tudom,hogy nem kéne nyilallnia :shock: dokihoz nem megyek.
szerintem vagy a múltkori beavatk.utózöngéje még,vagy nem repedt meg a tüszőm és az feszít :oops: hőm szerint még nem volt pém,ma megint csak 36,0-tegnap 36,2 volt :?

Szilvi

tessék dokit keresni végre!!
Vendég

Sziasztok!

Vicuska, te kis bagoly :) Remélem azért javulgatsz. Valószínű még nem volt pé-d csak próbálkozott a szervezeted.

Nati, köszike az elismerést, mi nagyon de nagyon jól éreztük magunkat a lagzinkon. Nagynéném meg is jegyezte hogy, hogy tudtam végig mosolyogni. Ez nem okozott gondot hisz olyan boldog voltam (vagyok)

Képzeljétek a szomszédba kb. 1 hónapja megszületett a kis Nóra, tündéri de valószínű rossz alvó mert nagyon sokat sír a kis drága. De nehogy azt higyjétek hogy panaszkodásként írom, nagyon kell fülelnem hogy halljam. :) A hálószobánkba meg nem is hallani (csak a nappaliba). Hát a mai ovu tesztem is negatív (már erösebb mint tegnap) és még tojcsim se volt (bár abba nem bízok meg 100%-ig). Valószínű holnap még nem lesz pé, de azért szeretgetjük egymást apával :)

madiani

Kata
Különórákra is járnak hozzád?
Gondoltam rá, hogy ha majd babázok, akkor eljárnék angolozni, ne nagyon essek ki belőle.

Vicuska
Ha eljön az ideje keresek dokit, BBre gondoltam.
Elég hisztis nőszemély vagyok, igyekszem azért kordában tartani magam.
Szegeden, a terhesdiagnosztikán, annyira unszimpatikus volt a fickó.... :? Sztem túl válogatós vagyok...

Ani
Apával csak ügyesen. :)
A melletünk lévő lépcsőházakban is vannak kisgyerkőcök. Az egyikük már szaladgál. a másiknak most elég nyűgös hangulata volt. A szomszéd kiscsajt inkább hagyjuk. :?
Vendég

Hű, de el van tűnve mindenki....

Nati
Sikerült bejutnod?
Vendég

sziasztok,

csak gyorsan jövök, emésztgetnem kell a hallottakat
- a lényeg, hogy még ebben a hónapban el kell mennem a főorvoshoz "bemutatásra", aki áment mond bármely beavatkozásra... Majd utána jöhet a hsg vagy a lapar. Én egyenlőre a hsg-t választottam, de BB kimondottam a lapart javaslolja, mert akkor orvosolható a gond.
- Puregont vagy Meronial(??) kaptam volna köv ciklusban, de egyenlőre nem éltem vele... Amíg nem tudom átjárható vagyok-e, nem akarom a szervezetem még jobban terheli...

Most megyek, szükségem van Apa melegségére :roll:
Vendég

Nati
Sajnálom, a nem túl jó híreket. :(
Mikor mész legközelebb dokihoz?
Vendég

Nati

látszik hogy a Rubliczky meg a BB egz helzen dolgoznak.nekem dettó ezt mondta.kivéve a Merionalt.azt csak a hsg után. :roll:
átjárhatóságitól meg ne félj,ne törődj vele,hogy én miket hadováltam itt össze.Te biztos átjárható vagy,miért ne lennél az,és akkor nem fog fájni!!!!! :wink:
hormonvizsgálatod volt már?3.és 21.napi?

Fel a fejjel :lol:
Vendég

Sziasztok!

Előkerültem én is, bár én nem tudok pocaknövekedésről és tesztekről írni nektek, de azért szívesen jövök!
Tegnap megbeszéltem apával, hogy decemberben veszem be utoljára a fogigátlót és utána startolunk a kistesóra :D ! Nagyon várom már, imádtam terhesnek lenni.

Chrissyy, nagyon édes a babód, hogy így jelez ha apa hazaér :D , a tali tarthatjuk elöbb is, hogy mindenképp el tudj jönni.

Judy, hát igen nagyon hamar megnőnek sajnos, de örülök, hogy azért tetszett a suli. Én állandóan puszilgatom és ölelgetem Levit mert aztán eljön az idő mikor már nem engedi mert ciki :( .

Anitám már várom Zalakarost, remélem meghozza a gyümölcsét :D !

Kata én is nagyon vártam mindig az uh.-ot, hogy minden rendben van e, ez természetes, ne izgulj februárban megszületik egézségesen a várva várt kis gyönyörűségetek. Nemsokára megmozdul és nem lesz többé olyan gondolatod, hogy nem vagy terhes :D .

Vicuska, hogy vagy? Szerintem is menj el dokihoz ha nem javulsz.

Nati, Macika puszi nektek is!

Lányok, szerintem dobjunk fel 3 féle időpontot a talira és amelyik jobban megfelel mindenkinek akkor talizzunk, de ez csak egy ötlet.

Jó éjszakát mindenkinek, én ma már ittam jó meleg fincsi teát, olyan jól esett, most már csak az összebújás következik apával :D .

Kép
vikike_

Vikike
Nem akartok túl nagy korkülönbséget a két gyerkőc között? Akkor decemberben hajrá! Drukkolok ++++++! :)
Nekem tetszik a 3 időpontos ötlet. Majd mazsolázok. :D

Vége a melónak mára. Majd pénteken jövök. Talán addig megoldódik a szemüveges mizériám..... Rém vicces vagyok egy fél szárú szemüvegben.
:lol:

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Jaj most olvastam csak vissza:

Nati, sajnálom :( , de ne csüggedj biztos átjárható vagy, fel a fejjel! Szeretgessétek egymást apával.

Vicuska, örülök, hogy nem olyan vészes a helyzet, akkor biztos csak a fránya kis pete lustálkodik és még nem akar megrepedni.

Macika én Fehérvárcsurgót imádom, olyan szép emlékek fűznek oda. Mikor kicsi voltam majdnem minden nyáron ott voltam táborban, szuper volt.
Sok energiát kívánok a rendrakáshoz.

Kép
vikike_

Macika, jó szemüveg intézést! Jó éjszakát neked is!

Kép
vikike_

Jó reggelt mindenkinek! Húúú nagyon hideg van.
Olyan mérges vagyok, képzeljétek már tegnap reggel is meg ma reggel is arra ébredtem, hogy valahol dübörög a zene. Gyanakodtam, hogy szerintem a fölöttünk levő szomszéd, felhívtam a férjemet, hogy telefonáljon már fel és kérdezze meg, hogy ő üvölteti e a zenét, hát igazam volt :twisted: . Aztán le is halkította. Most mondjátok meg, tudjan nagyon jól, hogy baba van nálunk, persze bocsánatot kért. Szerencsére nem kelt fel rá Levi.

Az egyik barátnőmék kistesót szeretnének és nagyon izgul mert hétfőn kellett volna megjönnie pirinek, de még semmi :D , ha holnap csinálna tesztet akkor az már kimutatná nem? Az első baba csak 1 év után jött össze azért izgul annyira, hogy most sikerüljön mert akkor elég hamar meglátogatta őket most a gólya :D .

A szeptember lesz most mindenkinél a befutó :D !!!

Kismamák, a babócáitoknak most nagyon jó ebben a hidegben mert jó meleg helyen vannak. :D

Gyertek majd, tegnap is olyan jó sokat írtatok, jó volt visszaolvasni!

Kép
vikike_

Jó reggelt! :)

Gyors bekukk, megyek főzni, hogy kész legyen a kaja, mire apa hazaér!
Baromi hideg van és már alig jön rám vmi. Vagyis rámjön, csak nem tudom felhúzni a cippzárt.
Rohangáltam keresztelő ruha után, mert jövő héten szombaton lesz a leendő keresztlányunk keresztelője. Már alig vannak ruhák, amiből lehet választani, mert túlnyomórészt csak rugik vannak. De a kislány már megy, így cipő kell neki. Persze az sincs fehérben és a méretében. Akkor nem találtam hófehér bodyt, amin nincs felirat. Vagyis találtam, csak nem a méretébe. Egyetlen kisruhát találtam, de az sem jó méret, de megvettem, ma du elvisszük és ráadjuk, és ha nem jó, akkor szombatra csinálnak nekem méretet. Tök rendesek voltak. De body meg cipő még mindig nincs. Remélem azért találok vhol 15-ig.

Na nem panaszkodom tovább!

A sógoromék is megszültek múlt héten csütörtökön, a babának találtam egy nagyon édi rugit. Kisfiú lett és Levente a neve. -->>Viki :)

Na mentem, majd jövök. Még nem tudom mikor, lehet, hogy csak szombat este, mikor apa már elment melózni.
Vendég

Bocsi Csajok, hogy megint nem nagyon tudok jönni, de tele van a hócipőm. Bazsinak még mindig hőemelkedése van.

Tegnap délután visszamentünk a dokihoz, megint nem látott rajta semmit, ezért ma délelőtt elküldött minket laborba vér-és vizelet viszgálatra. Holnapra meglesznek az eredmények, akkor talán tudni fogjuk, hogy mi okozza nála ezt az állandó hőemelkedést.

Amugy tök vagány volt a gyerek, ott vigyorgott mint a tejbetök, beszélgetett a nővel aki megbökte, és azt mondta, hogy meg sem érezte. Mondtam is neki, hogy remélem a műtétnél is ilyen vagány lesz. Azt mondta igen, és nem fog sírni, mert már nem baby. Hát majd meglátjuk.

Most minden összejön így műtét elött, már kivagyok.

Nati,

Ne izgulj, ki fog derülni a laparnál hogy teljesen átjárható vagy, és nincs semmilyen akadálya a baócának. Szóval csak bátran. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Chrissyy, én is nehezen találok ruhát Levinek, össze-vissza vannak méretezve. A Kenguru boltban is nézted? Sógorodéknak nagy gratula és jó egézséget, hát igen szép név a Levente, legalábbis szerintem :D . Mi jót főztél?

Judy, sajnálom Bazsit, hogy még mindig hőemelkedés, de ezek szerint jól viseli szerencsére, csak gondolom te vagy ideges, hogy mi a fenétől van. Ügyes gyerkőc, hogy nem fél a műtéttől. Jobbulást neki, vagyis menjen már le a hőemelkedés. Holnap ha tudsz írjál, hogy mi az eredmény. Kismaszattal mi újság :D ?

Macika, sikerült a szemüveg ügy?

Most csak ennyit tudtam írni, megyek altatni, puszi mindenkinek!

Kép
vikike_

Sziasztok,

bocsi, hogy nem tudok jönni, de teljesen elhavazódtam... :shock: Reggel felmondott a gyakornokunk, utána kiderült, hogy az egyik orvoslátogató már napok óta nincs meg, nem lehet elérni telefonon se, indulnak az új hr projektek, amiket szervezni kell... Szóval nem unatkozom :wink:

Lapar - hsg még mindig kérdés, már inkább hajlok a laparra, de nem tudom mennyit kell utána otthon maradni... Itt a melóhelyen nekem most decemberig végig "program" van, nem akarok több hétre kiesni.

BB-hez elvileg megyek pénteken tüszőnézőbe, majd megérdeklődöm a részleteket...

Kata, köszönöm még egyszer a cseppeket, nagyon örülök, hogy legalább már Veled sikerült találkoznom!!! Élveztem a beszélgetét, és ne izgulj, ma picurkátok megmutatja magát, szép szívverése lesz és minden rendben lesz!!!!! :wink:

Judy, lehet így műteni, hogy hőemelkedése van??? Drukkolok, hogy javuljon a helyzet, ez így tényleg nem jó!!!

Ani, merre vagy? Már rég jelentkeztél!!! Tüszőcskéid hogy vannak? LH teszt?? Megjött a visszaigazolás az LH rendelésből?

Vicuska, édes vagy nagyon, köszönöm a bíztatást!!! Hitelesnek és logikusnak tűnt BB magyarázata, de rendes volt, mert azt mondta, hogy természetesen ha hsg-t akarok, akkor azt csinálja, fel is írta a kontraszt anyagot. Nem tudom, még agyalok egy sort....

Macika, szemüveg megvan?? Csak nem egy óvatlan pillantban történt a baleset :wink: El se tudom képzelni mit csináltatok!!! :oops:

Vikike, már várom a januárt, hogy érted is izguljunk!!! Levi hányadik hónapban jött össze? Biztos izgi, hogy már készültök a második babára :wink:

Chrissyy, kitartás, szeretgesd csak a pocakodat és ne bánd, hogy nem fér bele semmibe, hamarosan vége ennek a mámoros érzésnek, viszont akkor pedig ott lesz a babucitok, akit dédelgethetsz :wink:
Vendég

Hűűű, nagyon fel vagyok most dobva :lol:

Beszéltem BB-vel, kikérdeztem a laparról, ha nagyon nem akarok nem kell előtte bent aludni, másnap haza lehet jönni, utána pedig teherbe lehet esni még abban a hónapban :P Beszél, beszél, erre elakad, hogy nem uh-s peteátjárhatóságit beszéltünk??? Mire én, de igen, amellett döntöttünk, de mondtad, hogy gondolkozzam a laparon és most gondolkodom :P Erre azt mondta, hogy nem akarja rámerőletetni, tényleg döntsem el én :lol: :lol: Péntek este megyek hozzá tüszőnézőbe és utána gyorsan teherbe is esek, hogy ez az egész csak egy nagy dilemma legyen, semmi több :lol: :lol:

Látod Maci, ezért kedvelem BB-t, mert meghallgat, elfogadja a véleményem, és nem rámerőlteti.

Egyszer a neten olvastam egy hölgy írását, hogy egyetlen doki volt csak aki a sok hercehurca közben a méhe mögött meglátta az embert is, ami nagyon ritka a nőgyogyiknál... Talán BB is ilyen :lol: Csak javasolni tudom!!!!

Most megyünk babanézőbe, 6 hetes kis aprósághoz, a kolleganőmhöz :wink:

Összebújos, kellemes estét kívánok Nektek!!!!!
Vendég

Nati, örülök, hogy jó a kedved! :lol: Kellemes babanézegetést! Ja, az uccsó mensim előtti héten behozta a kolléganőm a 2 hónapos babáját a suliba, akivel kb. 1,5 órán keresztül babáztam... aztán érezvén ezt "kicsi" testem, arra gondolt, most 9 hónapig nem gyötör engem pirivel :wink:
Úgyhogy babázd ki magad!!

Judy, szegény Bazsi!! Csak lemegy mostmár a hőmérséklete!! De szerintem simán lehet a mandulától. Sokszor az a gócpont, ami mnden gond forrása... :? Remélhetőleg pár hét múlva már csak rossz emlék marad!!

Vicuska, még mindig az mondom: inkább hívd fel a D-t, hogy normális-e, hogy így fáj. Ha nem mész el dokihoz, legalább telcsizz neki!!

Chrissy, gratulálok a sógorodéknak! A ruha kérdés nem egyszerű... Én ma mentem a József utcai turiba, és találtam egy barna vastagabb sztreccs gatyát, meg egy Marks&Spencer téli vastag szoknyát. Igaz, hogy nem volt olcsó, mert a 2 db 1900 Ft volt... De ha arra gondolok, hogy egy kismamagatya kb 5-6000 Ft, akkor nem vlt drága. És nem kopott sz@rt vettem... Így már van pár kismamagatyám. Ja, meg a Gyár utcában a turiban ma tök véletlenül ráakadtam egy fekete melltartóra (a laástextilek között), ami szoptatós melltartó :wink: Meg is vettem: 36 Ft, igen, jól látjátok, harminchat Forintért... :lol:

Vikike, tök jól hangzik, hogy decembertől tesóproject!! Remélem ő is gyorsan összejön, mint Levi baba!!
Ha szeretsz turkálni, a Gyár utcában holnap már csak 500 Ft/kg, pénteken meg 400! Van kimondottan bébi-gyerekruhás box! Nem azt mondom, hgy minden jó, sőt... de simán ki lehet fgni jópár jó cuccot!!

Ani, hőd hogy áll?? Megvolt a pé-d ma??

Maci, szemüveg nem olcsó dolog... Anyukámnak amikor kellett, csak néztem, mennyibe kerül!!

Ma este 7-re megyünk a dokimhoz, már várom, de azért egy egészséges para van bennem... Ma is fogunk képet kérni. De ennél már csak a jövő heti 4d-t várom. Valaki kérdezte, apát hogy sikerült rábeszélnem. Nem volt olyan nehéz, itt is mutattam neki 4d-s képeket, és ő is kíváncsi, hátha láthatjuk, hogy van-e valami lógó :lol: a lábai közt :wink:

Kép

Kép

hoppá

Nati rendes a dokid, kíváncsi vagyok mit mesélsz majd pénteken a tüszőkről :D , igen mindig optimistának kell lenni, elmész megnézni a tüszőket és utána meg haza mész összebújni apával :D .
Én is szeretem egyébként a dokimat, velem legalábbis kedves volt a szülésnél is.
Jó babázást!

Kata köszi, hogy így örülsz te is velem, már alig várom, hogy megint kismama lehessek, én is remélem, hogy hamar összejön, de ha mégsem akkor sem keseredek el, hiszen már van egy gyönyörű egézséges kisfiam :D ! Húúú, belegondolok nem lesz egyszerű két kis lurkóval hiszen még Levibabám is pici lesz, na sebaj majd csak elbírkózom velük. :lol:
Én is voltam ma turiban a Budai úton bár Levinek nem sikerült rucit találnom, magamnak viszont vettem egy melegítőt meg két kötött kardigánt jó áron. Köszi az infót, majd lehet elmegyek oda is holnap, csak még nem tudom hogy mert Levivel nem lehet.
Este gyere majd, hogy milyen volt látni a drágaságotokat :D !

Kép
vikike_

Kata

drukk az UH-hoz!lehet már látni fogjátok fiú vagy lány?a lényeg,hogy egészséges legyen!!!!
Mit szeretnétek egyébként?
én lányt :P

Viki

akkor hamarosan nálatok is drukkolhatunk zebrás teszt ügyben!mindjárt december!!!biztos gyorsan összehozzátok a kistesót :lol:

Szilvi

csini szemüveget csináltatsz?te nem gondolkodtál kontaktlencsén?elvileg énis szemüveges lennék,de utálom hordani,sőt általában el is felejtem feltenni :shock: próbálkoztam lencsével is,de nem bírtam berakni,egyet meg elszakítottam :oops: :roll:

Chrissy

olyan jó neked,hamarosan kibújik a babócátok :D

Judy

ez boszantó :evil: ,reméljük a labor mindent elárul,és jobban lesz Bazsi :P a mandula is csinálhat ám tartós lázt... :roll:
még szerencse,hogy ilyen jol viseli a kiskrapek :)

Ani

jelentést kérek hőügyben :lol:

Nati

szerintem se lesz szükséged semmilyen hsg+laparra,szeretgesd gyakran apát,és jössz a 2 csíkos teszttel :wink:

Nekem még pém se volt
:shock: Kép

2.napja finom forróvizes fürdőket veszek egy csöppnyi pezsgővel :lol: ,-márcsak gyertyafény meg apa kellene :P ,-az tök jót tesz a hasamnak.
Azért gyógyszert is szedek-kis nospa+diclac :roll:

Befizettem ma a nyaralást :lol: :lol: már elkezdtem csomagolni,nagyon várom már a kis pihit 8)
Vendég

Sziasztok Csajszikák!

Ne haragudjatok de nem reagálok most semmire, de csak futólag olvastam vissza. Bocska

Ma sürű napom volt, Pesten voltunk, beíratkoztam egy suliba (kiadványszerkesztő okj-s). Minden héten hétfőn és szerdán du fogok járni (2008 nyaráig), ugyhogy a talit majd kéretik nem ezekre a napokra rakni :) Du. értünk haza, elvittük barátnőm cuccait hozzájuk, hazajöttem kicsit aludtam aztán megint mentünk anyuékhoz, mióta hazaértünk csak fogadjuk a vendégeket (barátok), most van egy kis szünet.

Dobok gyors egy görbuszt, ja és negatív volt a mai ovu tesztem is de erősödik. Remélem hamarosan megérkezik Leotól az utánpótlás mert már csak egy van. Jah és bocsi hogy csak igy nyiltan de ma olyan tojcsim volt mint még soha (nyálkdugó vagy minek hivják).

Na most megyek, pusz holnap jövök

Kép

madiani

SZiasztok.

Minden oké a babánkkal! :lol: Már 16 cm-es, a feje pedig 3,4 cm átmérőjű!! Kis pöttömke! Nem láttunk se kukacot, se nuncit :lol: Remélem a jövő heti 4d-n már látunk valamit!!!

Na, ennyi mára, majd holnap reagálok mindenre.

Jó éjt.

Kép

Kép

hoppá

Ja, képet mentettünk pendrive-ra, de nem lettek jó élesek, úgyhogy nem teszek fel. Majd a jövő heti 4d-set!

Kép

Kép

hoppá

Kata, nagyon örülök, sajnálom hogy nincs kép, de majd jövőhéten.

Vicuska, ejnye bejnye, nem lesz ez igy jó.....pé-d mire várat? nem értem.

Csinálok gyors táblát

madiani

Szia ANi,

kiadványszerkesztő leszel?? A talit nem tesszükhétfőre, se szerdára, jó??

Na, tv-t nézek, jó éjt

Kép

Kép

hoppá

Kata, igen kiadványszerkesztő leszek (legalábbis nagyon remélem :))

Köszike hogy a talit hozzám igazitjátok :)

Remcsi a tábli jó :)

madiani

Kata na látod minden a legnagyobb rendben :D , gratulálok szépen növekszik, már igazi nagyfiú vagy nagylány:D? Jó tévénézést és pihenést. A képeket én is várom ám!!

Vicuska de szerettem én is venni egy jó meleg fürdőt, sőt nálam is volt, hogy pezsgőztem egy kicsit, nagyon hangulatos. Az a baj, hogy én napközben nem tudok fürödni amikor kedvem van hozzá, így hát marad az este mikor már Levikém alszik csak akkor meg már elálmosodom és tuti, hogy elaludnék a kádban.
A december igen, mindjárt itt van, majd meglátjuk mikor jön össze a kistesó, Levi 4 hónap próbálkozás után megfogant :D . Olyan kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a kistesó, lehet megint inkább fiút szeretnék és akkor tudnának együtt játszani, na de mindegy a lényeg, hogy egézséges babóca legyen!!!

Antám, akkor közeleg a peteérés? Jó jel a t.fehérje!!! Akkor a hétfő és szerdai napok fárasztóak lesznek nálad. A talit meg majd egyeztetjük.

Kép
vikike_

Antám, nekem okés a tábla! Lesz egy-két szülinaposunk :D .
Na megyek aludni, jóccakát mindenkinek!

Kép
vikike_

Kép

Bocsi csak vonalzót próbálgatok
vikike_

Antám hali :D

Szép az új vonalzóm? Na most már tényleg megyek aludni.

Kép
vikike_

Kata,
örülök a jó hírnek!!!! Reggel kicsit aggódtam, mikor láttam, hogy nem válaszoltál, de aztán látom, hogy minden rendben és ez a lényeg :P A 4D biztos nagyon klassz lesz, s már az is csak pár nap :shock:

Ani,
kimaradt a pénteki tüszőnézőm :cry: De sebaj, én biztos nem felejtem el :wink: Este megyünk, mert BB ügyelni fog.
Látom alakul nálad a pé, mindent bele!!!!

Este késő értem haza, Apa teljesen kiakadt, mert elfelejtettem szólni neki, és eddig a héten minden nap későn mentem... Most durcizik és nem szól hozzám, de reggel jól megpuszilgattam, remélem estére megenyhül :roll:

Vicuska,
húúúúú, biztos nagyon jó lesz nektek!!!! Nem lehet, hogy a hsg bekavart és azért késik pé? S az nem lehet, hogy ferty nem rakta be, de egyébként meg volt a 12. napon?

Vikike,
nagyon édes az új vonalzód!!! Magadat nem akarod felrakni?

Macika,
Csákváron több óvoda is van, iskola csak egy, de egyáltalán nem tervezik, hogy bezárják. Ingatlan árakat sajnos nem tudok, üres telek elég kevés, de házakat folyamatosan árulnak.
Tényleg, a lencsét nem szereted? Én több, mint 10 éve hordom, és nagyon szeretem. 1 éve már olyan van, amiben aludhatok is és havonta kell cserélni. Egyáltalán nem drágább, mint a többi lencse, sőt így még az ápoló folyadékot is megspórolom :P

Judy,
hogy vagy??? Bazsi javulgat? Kiderült valami a vérképből? Suli hogy megy a fiúknak?

Chrissyy,
milyen a hangulatod ebben az időben? Már tényleg nincs sok hátra, és ha ennyire aktív a kis pocaklakó, akkor biztos elillan az a pár hét, és már foghatod is a kezedben!!!!

Gigi (a pici lány, akinél tegnap jártunk) rettenetesen aranyos, nyugodt, szép bőrű babuci. Öröm volt nézni és vele lenni!!!! Csodaszép, tényleg csak áradozni tudok róla :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Vikikém szép a vonalzód! Bárcsak nekünk is ilyen lenne már :shock:

Nati, ne hari, nagyon sajnálom. Figyelmetlen voltam, ma du. javitom a táblit. Apának tessék szólni ha későn érsz haza, biztos aggódott, gondolj bele a helyzetébe.

Hát nem tudom velem mi van emelkedett a hőm (du. felrakom), mindenesetre ma letámadom apát.

Bocsika hogy nem irok most többet, de rohannom kell dolgozni.
szióka

madiani

Sziasztok,

Vicuska, mennyi időre mentek, és hová Törörko-n belül?? A forró fürdő biztosan jó a pocidnak!
Hőd elindult felfelé??

Ani, várom majd a görbédet. Ezek szerint pé beindul! :wink:

Vikike, édes a kép Leviről. Jóképű kissrác 8) . Lesz majd csajozás pár év múlva...

Nati, apának nem tudsz valami fincsi kaját csinálni?? Vagy ő mindig előbb hazaér, mint te? Remélem estrére megenyhül, és nem fog durcizni. Vagy lehet, hogy így lehet igazán elcsábítani... :wink:

amióta felébredtem, fáj a fejem.... :? Nem akar elmúlni, úgyhogy a hangulatom sem túl jó!!

Kép

Kép

hoppá

Nati, bocs, most vettem észre az sms-edet, tegnap este doki óta le volt némítva a telcsim, most vettem ki a táskámból.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

Hát táppénz lett a vége. Bazsi tegnap este belázasodott, így nem engedtem suliba.
1 óra körül megyünk a leletekért, aztán du vissza a dokihoz. Ideges vagyok, hogymi baja van szegénynek, ráadásul a suliból is hiányzik.

Kata,

Örülök, hogy minden rendben van a babóddal, szép nagy baba.
Mostazon aggódom, hogy 9,56 cm-t mértek a 14+5 hetes uh-on. Szerintetek az nem kicsi???

Vica,

Kicsit irigyellek e miatt a török ut miatt. Én mégsosem voltam ott. De nagyon sok szép képetláttam már. Biztosan nagyon jól fogjátok érezni magatokat.Aztán menjetek ám el egy igazi törökfürdőbe. :lol: :lol:

Vikike,

Gratulálok a döntéshez, mármint hogy lassan idul a tesóproject. Biztos nem lesz semmi gond, hiszen Levi nem olyan régen született. :lol: :lol:

Ani,

Lehet tegnap pé-tél azért emelkedik már most ahőd. Ma még nem késő mindent bele. :lol: :lol:

Nati,

Egy kalappal ma estére, és szorítok, hogy szépn agy tüszőket lásson a dokibácsid. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy, sajnálom Bazsit, de még mindig azt mondom: szerintem simán lehet a mandulájától!!

A babádnak nem az ülőmagassága 9.56 cm?? Mert nekünk pont úgy feküdt, szinte derékszögben, hogy megmérte az ülőmagasságot+a lábait! És így lett ennyi!! Kb 10-11 cm lehet nálunk is az ülőmagasság!

Még mindig fája fejem, asszem befekszem kicsit az ágyikónkba. Hátha elmúlik. Gyógyszert eddig a terhességem alatt még nem vettem be, de úgy tudom az Algopyrint lehet szedni így is. Bár szeretném gyógyszer nélkül megúszni!!

Kép

Kép

hoppá

Kata,

CRL 9,56 cm. Az ülőmagasság????

Nekem azt mondta a védőnő multkor, hogy ne vegyek be semmit.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Elösször is egy táblicsek:

Kép

Ha nem stimmel szóljatok!!!!!

Nati és Chrissy, bocsika a figyelmetlenségért

madiani

Judy, gyógyulást kívánok Bazsinak, remélem semmi komoly.

Kata, fejfájásra nekem jót szokott tenni az alvás, meg egy fincsi tea. Próbáld ki, hátha segít, ártani nem fog :)

Kicsit rólam: ma érzem hogy szabadulnak a petéim (mind két oldal szúrkál). Az LH tesztem is ma a legpozitívabb (rakok fel képet), lehetne még erősebb is, de múlt hónapba is ilyen volt. Na de majd a holnapi hőm mindent elárul. Megkaptam ma Leo-tól a teszt (LH) utánpótlást ugyhogy holnap még csinálok egy biztonsági tesztet is.

Kép

Kép

madiani

Ani, ne viccelj már, semmi gond, én is mindig lehagytam valamit :oops:

Kata, az én fejem is fáj, de legalább már van fűtés idebenn...

Judy, Kata, Chrissyy, kerestem nektek valamit az uh rövidítésekről :lol:

AC (abdominal circumference) vagy AU (Abdomenumfang) haskörfogat:
A késői terhesség idején mérendő legfontosabb érték, mely nem a magzat korára, sokkal inkább hosszára és súlyára, azaz egészséges növekedésére vonatkozó információval szolgál.

APD/AD (abdomen anterior-posterior diameter). A has (abdomen) mérete, a gerinctől a hasfalig mért távolság.

ATD, TAD (Abdomen transversaler Durchmesser, diameter) a has szélessége has, a has két oldala közötti távolság.

BPD (Biparietaler Durchmesser, biparietal diameter) vagy bip-s a fej szélessége, a két halánték közötti távolság. A 13. hét után mérhető, ekkor mintegy 2,4 cm, a terhesség végén 9,5 cm körüli értéket ad. A babák alkati különbözősége miatt azonos súlyú babáknál a BPD értéke eltérő lehet. Méretéből (az AC és FL értékekkel együtt) 10%-os közelítéssel megadható a magzat súlya.

FS (Fruchtsackdurchmesser) A petezsák átmérője, mely az ötödik terhességi héttől látható, a terhesség korai bizonyítéka.

FL (Femur Länge, femur length) a combcsont hossza: A magzat leghosszabb csontja, mérete a baba hosszanti növekedéséről ad információt. Jelentősége a BPD-értékhez hasonló. A 14. héten 1,5 cm körüli csont a várandósság végére 7,8 centi körülire nő.

Gest. hét, gesztációs azaz terhességi hét.

HL vagy HUM (Humerus Länge, humerus length) a felkarcsont hossza.

SSL (Scheitel-Steiss-Länge) vagy CRL (Crown-Rump Length), azaz ülőmagasság:
Nyújtott testhelyzetben lehet a legpontosabban mérni a baba feje tetejétől a farkcsontjáig húzódó ülőmagasságot. Segítségével lehet a legpontosabban meghatározni a magzat korát a 7. és 13. terhességi hét között, a 20. hétig mérik.

TTD (Transverse Thoracic Diameter) vagy thq (thorax-quer) mellkasi átmérő.

HC (head circumference), HU (Hauptumfang), KU (Kopfumfang) fejkörfogat.

OFD vagy FOD (Fronto-occipitaler Durchmesser, fronto-occipital diameter), a homlok és tarkó közötti távolság, azaz a fej hosszanti mérete.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?