Itt vagyok
))))))))) Sziasztok!!!!!
)))))))))))
A hétvége annyira megviselt, hogy képtelen voltam írni
Péntek, szombat és vasárnap este is éjszakáztunk, szombaton ráadásul alkoholmámorban
))
Nem nekem való már ez, napokig regenerálódok, pedig régen hogy bírtam
)))
Ágota. de örülök neked, mesélj majd el mindent. Sokat gondoltam rád a múlt héten, hiányoztál
))
Zsu: de örülök, hogy írtál
))))))) Mizujs? Jól vagytok?? Bence baba gyönyörű!!!
Nem tudok semmi újat mondani, még mindig semmi. Próbálkozunk, de nem jött össze. Szeptemberben kell mennem Szelvához, hogy megbeszéljük a teendőket. Köszönöm, hogy hozzá irányították, annyira rendes ember.
Beus: hol lehet venni szuper babakocsit Gyöngyösön? Útban van ugyanis a keresztgyerekünk
)) A barátnőm 8 hetes kismama. Igaz messze még a szülés, de azért jó tájékozódani előre.
Helga: férjeddel mi van? Van már valami fejlemény?
Magdica: remélem jól vagy és nem viszed túlzásba a kapálást.
És sajnos igen, irodai munkát végzek, így akkor marad az eredeti felállás: én dolgozom, te pedig táppénzen vagy
Doki kérdésről: a barátnőm novemberben fog szülni, Nadimhoz jár. Ő mondta múlt héten, hogy most így a terhesség végéhez közeledve ő már nem vált dokit, lesz ami lesz.
Viszont a barátnőm Suskóhoz jár, aki azt mondta, hogy nála is lehet szülni. Úg ytudtam ez eddig nem volt így. Szóval jól összekevertek mindent. Sztem tényleg az a legkézenfekvőbb magyarázat, hogy továbbra is dolgoznak, de mint vállalkozók a kórház megbízásából.
Most megyek, mindenkinek millió puszi!!!!!!!