Helló csajok!
Hú, micsoda hétvége volt…Tegnap végre végigtakarítottam alaposan a lakást, főztem, vasaltam stb. kihasználva, hogy apa felügyel Jázminra. Annyira jó volt látni a nemcsak látszatrendet – apró örömök az életemben
Ma pedig börzén voltunk délelőtt – ahogy Ante is írta; tök jó, hogy összefutottunk! Végül milyen autósülést vettetek? Mi még gondolkodtunk egy járássegítőn, de aztán – mivel csak rendelni lehetett volna – inkább hagytuk.
Egyébként én egyáltalán nem így képzeltem el ezt a börzét; azt hittem sokkal nagyszabásúbb és kevésbé kaotikus lesz. Nem bírtam átlátni, a standok szuperek voltak, de a középső ruhás résznél egyszerűen nem volt energiám nézelődni. Szóval mi csak jártunk körbe körbe párszor, Jázmin kapott mini textilkönyvecskét, két bodyt és csakúgy, mint Zsu én is majd 6ezerért vettem bébiételt a Hipp-nél. Autósüléseket megnéztük – valójában ezért mentünk a börzére, hogy élőben is szemügyre vételezzünk néhány típust - , ami nagyon bejött nekünk, az sajna 60ezer volt (9-36kg Storchenmühle). Apa is teljesen beleszeretett, lehet, hogy eladjuk a „terepbabakocsit”, ami szintén apa nagy szerelme és veszünk egy ilyen ülést.
És a nap fénypontja az volt, amikor végre rávettem magam a muffinsütésre
Nálam ez azért nagy szó, mert életemben kb. 4szer sütöttem, és…hogy is mondjam…nem tartozik az erősségeim közé. Illetve azt hittem, de most új erőre kapott az önbizalmam e téren, ugyanis a muffin isteni lett – oké, tudom, hogy tök egyszerű, de olyan jó volt a sikerélmény. Egyébként Ante-féle meggyes-csokist sütöttem. Köszi Ante!
Mági,
Remélem Anna jól van. Én is épp tegnap agyaltam azon, hogy mi esetleg nem himlősök vagyunk-e, mert Jázminon is van kb. 6 csípésszerű pötty; de aztán megnyugtattan nagam, hogy ez nem lehet az; csak idegesít, hogy nem akar múlni.
Zsu,
Egyedül a bébivel…nem könnyű az biztos. Nálam is néha cérnaszakadás közeli állapotok uralkodnak, persze csak odabenn…Jázmin erről mit sem sejt. Főleg ez az anya korszak nehéz, mert nem tudok semmit csinálni, folyton a nadrágomat rángatja
- mellesleg imádom, annyira édes ilyenkor is, de nem haladok a házimunkával és a tanulással. Nekem csak a párom lenne segítség, nagyszülők 200-250 km. ..
Bankos reklámot Jázmin is imádja….
Tinu,
De ügyes vagy! Töltött paprika…fincsi. A babakocsi is nagyon tetszik; valóban vagány! A következő talira már ezzel jöttök?
Bunny,
Nektek aztán kijut a jóból
Remélem azóta mindketten jobban érzitek magatokat!
Most befejezem, mert már így is túl hosszú lett ez a hsz. Holnap folyt.köv.
Szép éjt mindenkinek!