Új privát üzeneted érkezett!

Cseriani: nem baj! :wink:
Nálunk Ármin érzi meg jobban a frontokat, tegnap rettenetesen rossz napja volt, mindig vinni kellett, sokat sírt, keveset aludt. Ma talán jobb lesz a helyzet... Hanna nem a frontot érzi, ő mindig ilyen... :P Ma csörögefánkot sütöttünk, ne tudjátok meg, hogy néz ki a könyha... Előtte meg összefirkálta zsírkrétával a taposót. Még meg se próbáltam lemosni... lejön az? kinek van tapasztalata? :evil: (Azt tom, hogy a falról nem jön le... ugye, Áfiiii?) :twisted: :twisted:
Vendég

Emma,
ha le is jön talán mosogatószerrel mert a zsírkréta zsíros (újat mondtam, mi? :P) a mosogatószer meg oldja a zsírt. A kék falról a piros zsírkréta semmivel az ég világon nem jön le, ez biztos :twisted:
Nálunk a frontokat a magzatka érzi (ne kérdezzétek hogyan, nem tudom) a nagylány szintén alapból frontos :D
Vendég

Nya, gondóhattam vóna... :lol: Köszi Áfiii! Megint szőőőőke nőőő vok... :P
A magzatkák tényleg sűrűn bírják érezni a frontokat. Enyém magzatkáim is mindig érezték... én se értem, hogyan. Lehet, bent is változnak a nyomásviszonyok... :lol: Nem görcsöltök gyakrabban?
Vendég

Állitólag a pocaklakó általunk érzi a frontot..mi érezzük,neki átadjuk a nyugalmunkat vagy idegességünket..ez állitólag még akkor is így van,ha mi egyáltalán nem vesszük észre a frontokat..
Tudom,elég furán hangzik,de így olvastam egy pszichológus vagy ki a túró könyvében :shock:
Én is a mosogatószerre tippeltem,de lehet csak szép pacát csinál..és akkor mondja majd a gyerkőc,hogy anya,neked szabad?? :lol:
Én már jártam így :oops:
Emma,áruld már el,mi az a taposó :oops:
Vendég

Pihentem du.aludni nem bírtam egy kis idegbaj miatt,hát alig bírtam felülni,úgy elkezdett fájni a hasam...sokszor olyan,mintha görcsölne is..pl.múltnap,épp mikor uh-n voltam,meg egyéb marhaságokon. De minden rendben volt,így nem mondtam semmit a dokinak,nehogymár pont én adjak alapot a befektetésre...
Vendég

lemaradt az elöbb a voltam szó a marhaságok után...
Vendég

Igen Dadomi az allergiára gondoltam de végül is nekünk márciustól októberig tart akkor meg ugye jön a fűtés szezon,úgyhogy non-stop szezon ha úgy vesszük. Nem akarlak elkeseríteni de fűtéskor ha száraz a levegő tényleg rosszabb pláne ha összeszed mellé egy kis náthát. Na de ezt nem tudd nagyon elkerülni ha közösségbe jár vagy mint a ti esetetekben a tesó visz valamit haza az oviból.

Kép
Kép
josi

Cseriani, odaírtad, csak az Uh után. Jójaz!
A taposó pediglen nálunk ilyen:
Kép
(kőlapok egyébként. De úccse tudtam volna normálisan leírni,miisez és hogyisnézki)
Vendég

Emma :oops:
lányok,én asszem ma már nem írok. Agyilag tiszta zokni vagyok :oops:
De komolyan... :cry: Egy épkézláb mondatom nincsen,összekeverem a szavakat,felcserélem őket egy mondaton belül,stb...nem részletezem. :cry:
Emma,onnan tuti feljön mosogatószerrel,meg szivaccsal,legalábbis nekem már volt ilyen sikerélményem :)
Egyébként lassan odajutok,hogy nekem valami agybajom van..még jó,hogy nem állandóan vagyok ennyire hüle :evil:
Vendég

Cseriani, Josi, Rékababa!

Köszi a gratulációt! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Cseriani!
Nem szemölcs van a torkában, hanem csak szemölcsszerű valami, gondolom olyan formájú lehet, vagy nem tudom. Egész nap értük izgulok.

Hát képzeljétek mit mondott nekem az én drága "nagyfiam"! Ment délután az apja dolgozni, erre az én drágaságom közölte velem, hogy "Anya menjéj te is dojgozni, majd én vigyázok a Domija, meg is szopiztatom!" Hát dőltem a röhögéstől! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem édes? :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

dadomi elég komoly segítséged van,egy szavad sem lehet :D
Látjátok,megígértem,hogy mára eltűnök..hát,úgy látszik nem szabadultok tőlem :twisted:
Vendég

Cseriani!
Hát ha még az éjszakázást is átvállalná :lol: :lol: :lol:

Ma kibúj pici fiam második fogacskája!!! A gyerekdoki azt mondta, hogy a felső 2 fog még kb 2 hónap múlva fog kibújni, hát remélem akkor most 2 hónapig aludni fog az én drágaságom, mert már 3 hete többet vagyok fennt éjjel vele, mint amennyit alszunk.

dadomi

Cseriani, EL NE TŰNJ!!!!!
Nemismértem különben, miért ostorozod magad. Mikor semmi okod rá.
Én a nap 24 órájában hülye vagyok. De én tényleg az vagyok.
Dadomi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem értem, miért nem mentél el ezek után dolgozni?
(Juteszembe Hanna mai másik beszólása. "Jaj, de szép ez a tojásmelltajtó." - a tojástartóra mondta a lelkem...)
Vendég

Hajrá, fogacskák! :D
Vendég

Dadomi elküldtem priviben az orvos nevét és számát. Remélem segítettem vele.
Vendég

jó reggelt mindenkinek...megjöttem NST-ről,még mindig teljesen rendben van :D
Vendég

Cseriani,
de jóóó!!!
Kép

Éljenek a méhlepények!

Dobok táblát:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Csak azért írok nézzétek ezt a műsórt ha van Budapest Tv-tek

Babaváró péntek 14:00
Téma: A korai szülés ára

Kép

Edina
edied78

Én szinte mindíg nézem nagyon jó dolgokat szoktak mondani .
Sokszór vendég a Czeizel doki.Múlthéten ő volt, most nem tudom ki lesz.Nézzétek mert tényleg jó!

Kép

Edina
edied78

Sziasztok!
Ma "jobb" hírekkel jövök. Megműtötték barátnőm kislányát, már jobban van szerencsére. HPV vírus támadta meg az egész torkát, valószínű szülés közben fertőződött (most azért is izgulhat a barátnőm, hogy nála mit találnak, amint hazajönnek megy rákszűrésre). Csak azt nem értjük, hogy ezt miért nem vették észre már korábban, nem most volt vele először dokinál, Mosdóson is voltak, tüdőtükrözést csináltak neki, és ki tudja miért az nem érdekelte a dokikat, hogy a torkában nincs-e valami elváltozás, nem tűnt fel nekik, hogy teli van a torka. Meg az itteni fül-orr-gégészeknek sem. :? Folyamatosan félrekezelték!
Pécsen érdekes rögtön észrevették, azt is megmondták nekik, hogy ők nem tudják kezelni, és továbbküldték rögtön Pestre a Heim Pálba. A szekszárdi orvosok miért nem hajlandóak ezt megtenni? Miért nem ismerik itt el, ha valamihez ők nem értenek, miért nem küldik innen is rögtön tovább a beteget, mint Pécsen???? Mikor Dominikkal be kellett feküdnünk a kórházba 4 hónaposan, akkor sem csináltak semmi érdemlegeset, vért vettek, meg inhalálták, meg kapott ugyanolyan gyógyszereket, amit itthon én is adtam neki. Azt mondták majd megfigyelik a köhögését, hát amikor éjjel rájött a fulladva köhögés, egyetlen nővér sem jött be megfigyelni. Gondolom nem várták el tőlem, hogy a fulladozó gyerek mellől én kisétálok szólni nekik (csupán néhány méterre voltak tőlünk), hogy figyeljék meg hogy köhög, közben meg esetleg megfullad.
Barátnőméknek megmondták, hogy felejtsék el Szekszárdot, ha bármi gond van a kislánnyal hívják a mentőt és vitessék fel magukat a Heim Pálba, eszükbe se jusson a saját autójukkal menni!!!!!
Ilyen tapasztalatok után úgy gondolom én is megszakítom Nemes drnővel a "kapcsolatot", és a Heim Pálban fogom megnézetni Dominikot, ki tudja, nem kezelik-e őt is félre. Kb. 3 hónapja most megint folyamatosan tortyog az orra szopizás közben, és csak annyit mondtak rá, hogy meg van nagyobbodva a mandulája. Aztán meg lehet fogalmuk sincs, hogy mitől lehet ez.
Hú, jó hosszú lettem, de tudnék még írni, "forr bennem a düh".
Na megyek, még nem ebédeltünk, szerencsére tegnapról van még egy ebédre való krumplis tészta, így a főzést megúsztam, vacsira meg eszünk hideget.

dadomi

Nocsak azért jól számol a vonalzó!! :D
Kicsi drágám ma 8 hónapos, te jó ég, most született, hogy megy az idő!
Na tényleg léptem enni.

dadomi

Gratulálok a 8-ik hónaphoz.
Nemes dr-hez annyit fűznék, hogy mi amikor bent voltunk Evelinnel a kórházban nem igazán foglalkozott velünk. Lázgörcs miatt került be, kedd este. Csütörtökön jutott eszébe, hogy talán valami antibiotikum kellene a gyereknek, mert folyamatosan lázas. Tablettával kezdte egy két és fél éves gyereknél. Csodálkozott, hogy folyamatosan kihánnya, utána pedig már a szirupot sem fogadta el. Péneteken kaptunk kanült, így "helyre" jött a lányom. Gyulladásba volt még, de hazaengedtek vele hétfőn mert nem látszott rajta semmi. Persze már nem volt lázas jobban érezte magát. Itthon hétvégére kezdődött előröl minden. A doktornéninknek én mondtam, hogy inkább injekciót adjon a gyereknek, mert a gyógyszert nem fogadta el. Szóval felesleges volt bent lennünk vele. Ránk se néztek, csak a kötelező viziten. Később Pécsre is kellett mennünk MR-re, megint lázas gyerekkel, a gyerekklinikán nem engedték akkor megcsinálni a vizsgálatot, de ott hozták helyre a gyerekemet. Én ide Szekszárdra soha többet nem vinném. Nekem Pécs jobban bevált, és sokkal rendesebbek a szülőkkel is. Normálisan kezeltek, nem mint egy idióta szülőt aki aggódik a gyerekéért.

Kép Itt már jobban volt
Vendég

Na akkor még egy negatív vélemény a Szekszárdi gyerekosztályról:10 hónapos volt a lányom mikor már 1 hete hányt,piros volt a torka,köhögött. A háziorvos mondta hogy ő már nem tud jobbat kérjek időpontot a gasztroenteorológiára mert lehet hogy nem jól zár a gyomorszája a gyereknek ezért jön ki minden,már a sima víz is. Hívom az osztályt majd közlik velem hogy ilyen vizsgálat 1 héten csak 1x van és mivel a következő szerda május 1 így 2 hét múlva adnak időpontot. Én meg megkérdeztem hogy addig mit csináljak a gyerekkel mert már a vizet is kihánnya,közölte velem hogy nem tudja és kész letette a telefont. Nagyon ideges lettem,újra hívtam és kértem az orvost merthogy ez egy asszisztens volt. De ha hiszitek hanem az orvos ugyanezt mondta. Ekkor felhívtam Pécset ahol azt mondták hogy azonnal csomagoljam össze a gyereket és magam is mert kb 3 napot vesz igénybe a vizsgálat.Mentünk is kivizsgálták de semmi szervi elváltozást nem találtak,kiderült hogy az antibiotikumot nem bírta a gyomra ezért hányt és az marta ki a nyelőcsövét és ezért köhögött. Azt még hozzátenném hogy nagyon kedvesek voltak velünk,Noéminek nem nagyon ízlett a kaja,így megengedték hogy én vigyek be neki azt amit szeret,sőt előfordult hogy felnőtt kajából hoztak neki. Azóta kivették az orrmanduláját is de azt is Pécsen.

Kép
Kép
josi

Na, akkor én is mesélek...
Hanna 2 hós volt, mikor iszonyatos hisztigörcsöt kapott. Üvöltött, aztán elkékült, aztán elájult. Én meg - Andris jutott eszembe, meg, hogy jajmeghalagyerek -, azonnal a mentőt hívtam, jöttek is, megvizsgálták, azt mondták, szerintük nincs gáz vele, de bevittek minket szd-ra, 1 napos megfigyelésre. Ott elmondtuk, mi van, közölték, 1 éjszakára kell bentmaradnunk, megfigyelnek (óránként jönnek légzést- és pulzust számolni, vérnyomást mérni). A szobában, ahová Hanna került, volt még egy kisfiú, aki egész éjjel üvöltött. Én kaptam egy széket, merhogy Hanna még szopizott (is), és maradhattam. Még jó... A megfigyelés azt jelentette, hogy az égvilágon senki nem jön arra, én viszont nem mertem -,és, ha mertem volna se tudtam volna - aludni, hanem egyfolytában figyeltem, hogy lélegzik-e... A kutya felénk se nézett. Se éjjel, se másnap... A probléma azzal megoldódott, hogy Hanna kapott egy szélcsövet, és már nem fájt a hasa, és nem üvöltött. A másik babát mi szórakoztattuk a férjemmel (amikor ő is feljöhetett), hogy ne bőgjön már annyit szegény. Aztán este kérdeztem az ügyeletes dokinőtől, hogy árulja már el, miért is vagyunk még mindig itt? Mondta, hogy megfigyelik Hannát. Én meg mondtam, hogy nem vettem észre... Úgyhogy közöltem vele, hogy saját felelősségünkre hazavisszük. Kiakadt, hogy hogy gondolom én... Mondtam neki, figyelni én is tudom otthon. Úgy eljöttünk este nyolckor, papírt se adtak (naná, miért is adtak volna, hát semmit nem tudtak volna ráírni, merthogy nem is csináltak semmit...)... Reggel elmentünk a dokinéninkhez, elmondtuk, mivan, nem akadt ki (csak a zárójelentést hiányolta), javasolt egy kardiológust. És adott Hannának másik tápszert, úhogy megszűntek az üvöltések. A kardiológus mindenféle vizsgálatot elvégzett Hannán maszekban 5ezeré' (!), és mondta, hogy nyugodjunk meg, nincs szervi baja, ez úgynevezett affektív apnoé (addig hiszztizik, míg aztán nem kap levegőt, elájul,de az agya nem engedi, hogy ne vegyen levegőt, és magához tér) és majd kinövi.
Azóta se értem, hogy a kházban ezt a vizsgálatot ménem tudták megcsinálni? A doki is ott dolgozik, az UH-ra is oda vitt mindket a maszek rendelőjéből. Akkormeg? Miért fizetjük a TB-t?
Najó, nem megyek bele, így is elég Off voltam, de asszem, tanulságos valamennyiünknek ez a pár történet, amit leírtatok/unk... :roll:
Vendég

Tényleg tanulságosak a történetek! És elkeserítőek :(
Én is harcolok magammal a befektetés kapcsán: ha nem fekszem be esetleg veszélyeztetem a gyereket (bár nem hiszem hogy bármi baja lenne akár neki akár nekem) de ha meg befekszem tudom hogy semmit de semmit nem csinálnak velünk, teljesen és tökéletesen feleslegesen lennénk benn, miközben a 3 évesem itthon anya nélkül hetekig...
Nekünk szerencsére nincs ilyen sztorink, Enikő nagyon egészséges gyerek, de szívből remélem nem is lesz se vele se a fiammal! Én sem bízom az itteni orvosokban. :(
Emma,
azt hitted nem lett volna mit írni a zárójelentésre? Nekem tucatnyi papírom van olyan vizsgálatokról amit soha sehol nem végeztek el rajtam! Esküszöm van olyan vizeleteredményem ahol és amikor nem is adtam vizeletmintát!!! :evil: Most a szemészeti papíromon rajta van hogy őriztek engem 30 percig (a TB ezért fizet az SZTKnak)... képzelheted azt az őrzést. Pont annyira őriztél te is. :twisted:
Vendég

Áfi engem is be akart fektetni a doki 33 hetesen, ekkor kaptam a tüdőérlelőt. Azt mondta mikor adta, hogy nagyon aggódott abban a pár napban míg meg nem kaptam az injekciót, bánta, hogy nem fektetett be. Kedden voltam nála vizsgálaton és pénteken adta be. Csak azért jöhettem haza a vizsgálat után mert tudta, hogy itthon van a kislányom és nincs kire bíznom. Anyut Ő műtötte mikor kiderült a rákja. De szerintem ne aggódj, már nincs sok vissza, most már nem lesz semmi baj. 36-ik héttől pedig már nem fektetnek be, ha csak nem szülsz. Kitartást és minden rendben lesz.

Emma a szekszárdi gyerekosztály őszintén sz..rt sem ér. Nem igazán foglalkoznak az ember gyerekével. És ha kicsit eréjesebb vagy, akkor meg még ők fintorognak, hogy ne szolj bele. Én a kórházban dolgozom, igaz nem kértem ez miatt protekciót, de nem is foglalkoztak vele. Ennyit a fantasztikus gyerekosztályról
Vendég

Rékababa,
az a baj hogy engem nem a koraszülés miatt akarnak befektetni ami a 36. hét után már nem számít, hanem állítólag gyorsabban öregszik a lepényem mint kéne, meg ugye a cukor is okozhat lepénygondokat, és emiatt. De amíg az NSTm annyira jó mint amennyire, és tulajdonképpen nincs is cukorgondom, addig úgy gondolom egy kis meszesedés miatt (ami amúgy hót természetes) nem fogok befeküdni. Ha bármi romlik akkor persze igen, de az már más tészta.
Vendég

Namnekem nincs szerencsre sztorim a gyerekkórházról,Kristóf szerencsére eddig még lázas is csak kétszer egy éjszakára volt...
Én akkor akadtam ki nagyon,mikor még pici volt,és fejlődésneurológiára kellett járnunk. Hiába volt időpontunk,sokszor órákat kellett várni. Bosszantó volt egy pár hónapos babával. Még jó,hogy volt hely szopiztatni...
(Kristóf nyaki és háti hypotóniával-izomgyengeséggel-született,tornáztatni kellett sokáig,meg havonta kontrollra járni.
Aztán egyszer csak a védőnő utasítására azt mondtam,hogy köszönöm,nem megyek többet vele. Nem tehettek semmit. Kristóf teljesen meggyógyult,lehet a kiskori tornának köszönhető,hogy hihetetlen erős lett az izomzata...
A dokik nagyon bunkók voltak,de a hölgy,aki betanította a tornát,nagyon aranyos volt...)
Aztán még egyszer voltunk bennt,kukacviziten. A Kántordoktorúrhoz mentünk,rettentő aranyos és kedves volt,le a kalappal előtte...
Hát,nekem eddig ennyi volt a gyerekkórházas sztorim-remélem nem is lesz több... :shock:
Vendég

Szasztok!
Jaja, azt kell, h. mondjam, hogy biza a 36. hét után is befektethetnek, pölö akkor, ha erősen vizesedsz és nem OK a vérnyomásod meg a vizeleted... Meg egyebek. De Áfit sztem nem fogják, még ha Vargadoki azt is ígérte... Egyrészt, mer Áfi sztem nem hagyja magát :mrgreen: , csak, ha télleg aszongya doki, hogy detélleg gáz van, és nem csak érlelni akarja az amúgy érett gyereket (sztem), hamegmár télleg gáz van (úccselesz), akkor meg már meg is születik Barnus. (Lehet, h. bibircsókokat kell növesztenem, de legalább egészséges lesz.)
Vendég

Emma,
elképzelem ahogy tarka kendővel a fejeden görnyedsz a varázsgömböd felett és bogarászod a jövőmet! :lol:
Nem tudom még mi lesz, de most úgy gondolom ahogy írtad is: ha nagy a gáz akkor szedjék ki a babát, ha meg akkora gáz nincs akkor befeküdni se kell. :wink:
Cseriani,
tudod te hogy abszolút mindenórás vagy??? :shock: Kész minden nálatok?
Vendég

Nagyjából kész,ruhákat kimostam,táskám összepakoltam,kiságyat majd Kristóf meg apuka beteszi a szobába,mikor nem leszek itthon...
De holnap még szüret,hétfőn meg elvileg bölcsibe vinném Kristófot.
Egyébként jó vagyok,csak ma megint fáj a fejem :cry:
Éjjel alig bírtam aludni,ha balra fordultam fájt a hasam,egyfolytában pisilni jártam,a hátamon ugye nem tudok már feküdni,tehát maradt a jobb oldalam,ami egész éjjelre kicsit kevés :cry:
Tehát nyüglődtem rendesen...
De nem panaszkodom többet,elvégre jól vagyok :D
Vendég

Írt a Timi,jól vannak.Kicsit fájlalja a sebét,meg Olivér nem igazán akar szopizni. Azt mondja,akárhányszor kiviszik szopizni cukrosvizet bukik. :cry:
Hétfőn mehetnek haza.
Vendég

Az agyamra mennek ezzel az átkozott cukrosvízzel! :evil: Nem is értem így miért nem akar szopni a baba...
Azért annak örülök hogy jól vannak! Hétfőn hazamehetnek? Én azt hittem hogy Timit meg is műtik a méhszáján talált daganat miatt. Vagy az majd később lesz?
Vendég

Hali!
csak készülődj, Cseriani! Mikor csendben vagy hosszabb ideig, mindig arra gondolok, hááátha...
Timeszéknek millió puszi... majd csak belejön a kiccsávó...
Áfi, Timi írta sms-ben, (én meg itt), hogy Pécsen műtik meg őt, 2 hét múlva megy (vagyishogy ez a szülés napjától számítva), és 9-10 napig kell bent lennie, a baba nélkül...
A cukros víz nekem is agyamra megy... az Ok, hogy adják... de mér ilyan sokat... :mrgreen:
Vendég

Akkor ez elkerülte a figyelmemet :oops: márhogy Timi műtétjének részletei. Köszi Emma!
Vendég

Na, mivanmááá? Sehol senkiii?
Szerdán 15 fok lesz... :shock: Na, most lehetne itt egy kicsi a júliusi 47-ből. Neeem?
Jó hétvégét nektek, már amennyi még maradt belőle. :wink:
Vendég

Sziasztok!
Mi újság van veletek lányok? Nagyon pang a topik!!
Remélem mindenki jól van!
Rólam csak annyit én jól vagyok, semmi változás !
Mindennap olvaslak benneteket. Timinek gratula a picihez és gyógyuljon meg minnél hamarabb !

Kép

Edina
edied78

sziasztok,vagyok én is ám,még nem mentem szülni.Pedig már de szeretnék :wink:
Délelött szüreteltünk-na meg azért nem szakadtam,de jó volt kicsit csinálni valami érdemlegeset,nem csak az itthoni dolgokat. Jövő hétvégén ismét szüret,remélem azon már nem leszek ott :D
Jó lenne ismét 39 hetesen szülni,mint ahogy Kristóf is érkezett. Eddig a befektetéstől pánikoltam,mostmeg attól,hogy túlhordással fektetnek be :cry:
Járt már valaki így? Gondolom nem kellemes,mikor indítgatják a szülést... :?
Vendég

Mi is kaptuk két napig a cukros vizet, majd mivel még nem volt elég tejem Réka kapott tápszert is, úgy hogy még sem igaz, hogy nincs tápi a kórházban. Tavaly novemberben még volt.

Más tegnap lagziba voltunk a húgomékéba. Cseriani szerintem a vőlegényt te is ismered, a párom mamájáék utcájában lakik az anyja az őccse és a mamája, Ádám Krisztián a neve. Nagyon jót mulattunk, csak a két lánnyal volt egy picit nehéz, de volt szoba ahol el tudtuk altatni őket.
Drukkolok, hogty ne kelljen befeküdni túlhordás miatt.
Vendég

Ááá, Cseriani, bizti nem húzod odáig! (Hát, valahogy most nem irigyellek benneteket... nade, túl lesztek rajta hamarosan.)
Vendég

Szasztok!
Remélem, ma jobban telnek majd az oldalak... :) Cseriani, írj majd, mi volt reggel nst-n, meg flow-n! Jaj, nagyon drukkolok nektek, ez már a finis nagyon! Örülök, hogy bírtad a szüretet.
Edina, megpróbáltam megnézni a bp tv-n a műsort, de elaludtam... Pedig biztos jó volt. Nem szokták ismételni?
Ma megyünk tanácsadásra, millióan lesznek biztos... de legaláb leméretem Ármint. Nem tudom, megkapja-e az oltását, a szeme megint csúnya, bár egy jó ideig szép volt... Kérünk beutalót a szemészetre.
Aztán meg bevásárolunk mindkettőnek, anyukám is jön segíteni, Hanna is... Mindegyik mindent kinőtt, Hanna leghosszabb nacija is féllábszárig ér, Árminnakmeg egyáltalán nincs rugdalózója. A kínaiak ma jól járnak...:wink:
Szép napot nektek!
Vendég

Ja, Rékababának akartam még: Hát, biztos, h. van tápszer, valamit kell kapjanak azok a babák is, akiket egyáltalán nem tud szoptatni az anyukájuk. Gondolom, pici lányod is azért kapta, mert már nem volot elég a cukros víz :cry: De jó, hogy utána már lett tejed!
Vendég

Emma,
jó hogy mondtad az eseményeket, dobok is egy táblát:
Kép

Jó vásárlást nektek mára! Én imádok vásárolni (imádtam míg bírták a bokáim a talpalást :? )
Rékababa,
táp van az osztályon, de azt mondták (aztán hogy így van-e nem tudom) hogy csak azok kapják a negyedik naptól ahol nagyon kevés a tej és túl sokat fogy a baba, vagy anyukának olyan gyógyszer kell ami miatt nem szoptathat, vagy ilyesmi. És azt is pohárkából. De tényleg jó hogy nálatok megoldódott az ügy... :)

Én elkezdtem hülyeségeket álmodni, azt hiszem ez a finis jele. És nagylányom ma megy először egésznapra oviba. Legalább befejezem a takarítást ami egész hétvégén akut lustaságrohamaim miatt nem sikerült :D
Vendég

Sziasztok

Minden ok,NSt is meg flowmetria is. Vizsgált is,még mindig zárt a méhszáj és eléggé fent van.Talán megúszom az amnioscopiát :shock: Nagyon nem bánnám.
Mostmár ilyen jó eredmények tudatában tényleg a túlhordástól félek :cry:
Lányok,segítsetek,adjatok tanácsot,mondjatok véleményt:
Kristóf ugye decemberben lesz 3 éves,de mehetne már családi napközibe,ami szerintem nagon jó dolog. Viszont,ami aggaszt:nem igazán bírnám,ha kapásból hazahozna minde nyavaját egy újszülöttnek. A másik dolog pedig:egész napra nem maradna,csak délelöttre,de nem tudom,fel tudnám-e hordani minden reggel,ennyi hülye vizsgálat mellett. Tudom,kicsit önző vagyok,de ő még nem úgy lenne,hogy felviszem,és elvan,be kell szoktatnom,tehát kicsit maradnék ott vele,aztán jönnék haza,aztán ha nagyon üvölt,mennék érte,stb...végülis nincs messze az ovi,főleg kocsioval,de akkoris...
Nektek mi a véleményetek? Igényli a társaságot,így arra gondoltam,időnként felviszem,mikor bírom,de nem rendszeresen. Szerintetek nagyon önző vagyok?
Minden válasz és vélemény érdekel!!!!
Vendég

Ja,arról nem is beszélve,ha kórházban leszek,anyu lesz itthon vele,tőle sem várhatom el,hogy naponta felhordja...
Vendég

Cseriani,
miért ne kezdhetnéd el hordani Kristófot közösségbe? Miért önzés ez? Ne viccelj már, lassan 3 éves nem másfél, ebben a korban már igenis igénylik a gyerektársaságot! Szoktasd be nyugodtan, könnyebb lesz neked is a kicsivel, Kristófnak is mert játszhat másokkal.
Bacihazahordás: az anyatej rengeteg immunanyagot tartalmaz. Főleg a kezdeti időkben. Amíg szoptatsz, addig ne aggódj a kisbaba egészsége miatt. Kristófnak meg úgyis át kell esnie a kezdeti közösségbejárós nyavalyákon, ezt elkerülni sehogyse tudjátok.
Vendég

Ja, az lemaradt hogy örülök a jó eredményeidnek, meg a rövidülő méhnyakadnak is! :wink: Nemsokára babázol! :D
Vendég

Áfi,lehet nem jól fogalmaztam,épp az a bajom,hogy nem akarom állandóan hordani,csak időnként,saját problematikáim miatt. Ezt gondolom önzésnek :cry:
Mármint,hogy inkább elvagyunk itthon,és csak akkor viszem,ha ráérek,és ő is igényli,nem minden nap.
Aztán majd meglátjuk a hugitól hogy tudom vinni...
Vendég

Cseriani,
az se önzés! Kinek mire van lehetősége, ideje, energiája. Ha időnként viszed is jobb, mintha nem viszed egyáltalán (szerintem). Úgy is fog jókat játszani, szocializálódni, megtanulja a közösség szabályait, nagy előnnyel indul ha elkezdődik az igazi mindennapos ovi.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?