Sziasztok!!
Kármen!
Akkor most úgy írom: lécci tegyél fel képet a
GYEREKEIDRŐL!!
Tényleg nagyon gyorsan változnak, rendezgettem a ruháit, alig hiszem el, h a minirucikba valamikor belefért
Az a fontos, h fejlődnek, egészségesek. Mikor kezdődik az ovi Orsinak??
A tengerhez megyünk, pontos úticél még nincs.
Tündi!
Nagyon szépek a képek, köszönöm, h feltetted! Nálam a legutolsó a favorit, de valamennyin igazi pasi!
A bölcsi miatt együttérzésem, biztosan nem lesz könnyű, de próbáld a jobbik oldalát látni. Hány gyerkőc lesz a csoportban és milyen korúak?? Mi lesz Gergő jele?? Beszéltek már a bölcsiről Vele?? Visszamégy az üzletbe dolgozni???
Ábelen sok folt, horzsolás van. Szalad és nem mindig tudja követni a lábaival. Összeakadnak és hasraesik. Felveszem, fél perc sírás, majd kérezkedik le és rohan tovább. Olyan édes, úgy viselkedik, mintha elkésne valahonnan
Nem akarok vészmadárkodni, de szerintem Gergőnél is lesznek esések, de kívánom, h minnél kevesebb legyen. Én lassan már megszokom, tudomásul vettem, h nem zárhatom gumiszobába, nem foghatom a kezét egész nap.
Nyaralás: Örülnék ha mesélnél, mindig tanul az ember. Én azt várom, h végre hármasban lehessünk. Bence az elmúlt hétvégéket végigdolgozta és már nagyon hiányzik. Rejtély előttem, hogyan fogunk elférni az autóban, de majd lesz valahogy. Ábel már sokmindent megeszik, de alapanyagokat vinni akarunk.
Heni, Kármen, Zsu!
Szívesen fogadnám a Ti nyaralási tapasztalatotokat is!