Új privát üzeneted érkezett!

JUCI ÍRTA 10-KOR!!!!

DORKÁNÁL NEM BÍZTATNAK SEMMI JÓVAL.ALACSONY A VÉRNYOMÁSAÉS NEM TUD PISILNI!!!!!

JUCI ÍRTA 2-KOR!!!!!!

DORKÁNAK KICSIT JAVULT A VÉRNYOMÁSA,DE A DOKI SZERINT MÉG NINCS TÚL AZON A PONTON HOGY BIZTOS JÓL ESZ!VELE MÉG BÁRMI TÖRTÉNHET,DE MOST STABIL!kÉTSZER VOLTAM MÁR SIMIZNI!!!

MOST ÍRTA,HOGY MINDENKIT PUSZIL,DE MEGINT MEGY SIMIZNI!!!!!!
Vendég

Megnéztem én is a képeket,gyönyörűek a Lányok Juci és Ati.Továbbra is nagyon sokat gondolok Rátok és imádkozom Értetek!

Lippa

lippa

Sziasztok,

Judit és Ati,
Írtam az ikres topikba is, de azért ide is: csodaszépek a lányok! :D Nagyon drukkolok, hogy Dorka állapota stabilizálódjon, és javuljon.

Benszi,
Köszönjük, hogy hozod a híreket a lányokról!
Nagyon szép a gyerekek verdája, szuper a színösszeállítás is! :D

Gica drága,
Nagyon drukkolok Nektek!! Várjuk a híreket! :D

Mamm,
Köszönöm az érdeklődést, már valamivel jobban vagyok, bár még csúnyán köhögök, és még náthás is vagyok valamennyire… :? Remélem, hamar elmúlik most már, mert nagyon unom…:oops: Sajnálom, hogy nem vagy jól! Szerintem nem kellene így dolgozod menni, vigyázz magadra és persze Törpire is! Jobbulást kívánok!

Brigii,
De jó, hogy jelentkeztél! :D:D:D Szép nagyok már a lányok! :D Képeket remélem hamarosan kapunk :wink: Puszi!

Vicuska,
Örülök, hogy rendben volt minden a dokinál! Kis vasgyúró lesz a gyerkőc :wink:
Hű, nem csodálom, hogy ideges lettél, hogy majdnem összeverekedtek a fiúk! Remélem, azóta nem fájt a pocid!

Fiona,
Ne izgulj, minden rendben lesz a biopszián! Gratulálok a spontán kisfiadhoz! Meglátod, minden rendben lesz! :D

Kismoni,
Te hogy vagy?

Luki néni :lol: ,
Hogy bírod a fekvést? Jövő héten remélem már teljesen meggyógyulok és tudok menni látogatóba :D

Málna,
Örülök, hogy az UH-n okés volt minden! :D
Remélem a következő vizsgálaton már nem lesz bacid! Kaptál rá gyógyszert?

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Na, és dobok egy friss táblát. Úgyis kaptam jelzést, hogy ritkán rakok, hát tessék :lol: :lol: :wink:

Fiona,
Ha nem gond, Téged is beletettelek. Kérlek, ha tudsz pontosíts rajta, illetve írd meg a hiányzó adatokat! :D

Kép Kép Kép

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Nyunyi
kerifiam még nem láttam,majd talán holnap,de 3200gramm és 56 cm,hajasbaba és Balázskának hivják :P :P :P

Juci
drukkolok nagyon :P :P

Zsókuci
jobbulást,és köszi a táblicskut :P

Málna
hú a baci az nem jó,vigyázz magatokra,örülök hogy az uh-án minden rendben volt :wink:

bibar

Sziasztok!

Lányok, valakinél volt nagyon erős a fenékből egészen a combig kiterjedő fájdalom a terhesség vége felé? Nálam tegnap óta van és alig bírok a bal lábamra lépni. Bicegek össze-vissza. A baba nyomhatja? Nagyon durva!
vicuska1977

sziasztok csajszik. Annyit tudok még atáblához írni,hogy Kalocsán fogok szülni de pontos időpont még nincs. Ugyanis még nem voltam tanácsadáson :roll: :lol: Majd a jövöhéten.Nagyon szurkolok a picuri kicsilánynak,hogy jobban legyen.Képzeljétek tegnap megszült a kutyám. Üröm az örömben,hogy csak egyet :shock: :evil: Ugyanis ez egy extra gyönyörű sharpei és igazán meg sem kottyant volna neki úgy 5-6. :oops: :lol: és eggyel még több gond van mint többel. Na mindegy.Itt nálunk mindjárt esik. a lányom ma visszaköltözött az egyetemre. :cry: :cry: Máris hiányzik!!Most lesz harmadéves Pécsen.Így egyedül maradtam mert a párom egy tengerjáró hajón dolgozik.DE ez rövid út csak 3 hónap és 3 hét múlva itthon lesz. Puszi nektek.
fiona66

CSak egy kérdést szeretnék még!!Most 16 hetes .szerintetek mikor fogom érezni,hogy mozog???U.h.-on nagyon mozgékony
fiona66

Kukuccs!!!

Bibarcika!!!

Gratulálok!!!Biztos édes a kis Bazsi!!!!!Majd ha van kép kapunk??? :wink:

Fiona!!!

Hamarosan várhatod ,hogy érezd a mozgását!!!Én elég pufika vagyok én a 18 héten éreztem elöször!!!Olyan mintha szállna a pociba valami!!!Nekem akkor mozdúlt meg elöször amikor dinnyét ettem!!!!!Azóta is imádja a dinnyét!!!!!!!!!!!!!! :wink: Tehát hamarosan érezni fogod!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratula!!! :)

Vicuska!!!!!!!!!!!

A vége felé nekem is volt hasonló,de ha nagyon durva érzés akkor inkább beszélj a dokiddal!!!!!!!!!!!Elvileg nyom valami ideget a baba azért van!!!!! :wink: Kitartás!!!de ha nagyon durvul akkor beszélj a dokiddal!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kicsi mamik!!!Jóccakát nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Jucika!!!!!Remélem minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!Nagyon szorítok nektek!!!!!!!!!!!!!!Küldök egy nagy ölelést!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Én a másik BMC-s topicból jöttem, read-only üzemmódban vagyok itt általában :) Vica, miattad írok, nemrég szült egy ismerősöm, és neki volt ilyen, tiszta mozgássérült volt az utolsó napokban... Ha kiváncsi vagy a történetére: http://talicska.blogspot.com/, kedd, július 10, 2007-re érdemes lapozni...
elan

Sziasztok!

Elnézésem az eltűnésért, de anyukám kórházban van, ki kell pakolni. :( Jövő hét szerdára csúszott a műtétje, mert újítják fel a műtőt. Siófok..no comment......

Juci drága!
Nagyon nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!
Erősek a pici lányok, majd meglátod szépen lassan összeszedik magukat!
Millió drukk, szorítás, ima meg minden ami még kellhet.

Gica!
Remélem minden rendben van Veletek!
Mennek a drukkok! Gyors és fájdalommentes szülést Neked!
:?: A neveiről nem is tudunk semmit?

Vicuska!
Vigyázz magadra és pihenj!

Fiona!
Gratula a spontán babóhoz!

Ajjaj valaki rosszul ébredt....

lanett

Jó Reggelt Kicsi mamik!!!!!!!!!!!!!!

Jucikáékról nincs hír?????????????Nagyon szórítok nekik!!!!!! :roll:

Gica egyben van még nem tudjátok??????????? :D

Na medek ,gyors takarítás,meg mosás,majd jövök,remélem addigra lesz hír!!!!!!!!!!Legyen szép napotok!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na visszaszundi....

Brigi!
Hát azt meghiszem hogy mozgalmas volt az első pár hét :D
Réka nagyon kis nyugodt de néha így is úgy lemegy az egész napom hogy huss, hát még akkor ha kettő lenne.
Többször leírtam már,hogy ikres anyukák le a kalappal előttetek!

Benszi!
Nagyon tetszik a járgányotok! Tök jó a színösszeállítása.

Zsókuci!
Jobbulást Neked!

Chesti!
Fantasztikus ez a lányka! Kis csillagszemű! És az a 3 pici fogacska... meg kell zabálni olyan aranyos.

Sok pusszancs mindenkinek!

lanett

JUCI INFÓ!!!!!!

SMS-BEN ÍRTA!!!

TEGNAP ESTE STABILOK VOLTAKDORCINAK VOLT EYG KIS PISIJE.LILKÓ SÍRDOGÁL ÉS TEGNAP RÁM NÉZETT!KÍNLÓDOK A FEJÉSSEL,NEM NAGYON VAN ÉTVÁGYAM,DE MEGVAGYOK!
Vendég

Csajok!!!!
Köszönöm mindenkinek a verda dícséretet!!!!Csak nézegetem,és még remélem 10hétig nme fog beleülni senki sem!

Bibarci!
Majd írok mélt!
Napcsi!
Hát igen funy anyunak funny kocsi jár és remélem funny babák!Hogy bírod azt a gyönyörű kis pocódat a vége felé?Fotót!!!!!!
Süni!
Jó pihenést nektek!
Manda!
Remélem pihensz és ne agyalj,bár ez a legnehezebb!
Málna!
Sajnálom a bacikat,de a többi eredményetek az klassz!
Lanett!
jobbulást édesanyádnak!
Fiona!
1-2hét és beindul a buli a pocakodban!
Vicuska!
Biztos valalmelyik idegen ugrál a kölök!
Luki!
Jók a Peg Peregok!Gratula!Hogy bírod a fekvést?

Csajok!Durva,hogy fogy a tábla és én kerülök előre!

Megvettükk tegnap a Brendonbe egy ikreeknek való nagy járókaát,mert akciózták szeptemberben!Basszus alig férünk már el!Az uram festi a babaszobát!Még kell dekorcsík a falra,de majd ha kész fotó lesz!
Vendég

Juci
szuper hirek,hogy volt egy kis pisi,a fejésért nem irigyellek :oops: :oops: kérünk majd még képeket :oops: :oops: drukkolok továbbra is :oops:

Benszi
igen ez hihetetlen hogy megy az idő :oops: :oops: milyen szinű lesz a szoba?ezen én is filozgatok mindig,még nem tudom :oops: :oops: várom a mailt :lol: :lol:

Nyunyi
persze ha lesz kép rakok majd :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!
Juci-mami és lányok!Nagyon sokat gondolok én is rátok, nem lehet semmi baj!!Dorka is rendbe kell, hogy jöjjön!1600g nem kicsi, remélem tüdejével is minden rendben lesz!!

Benszi:de jó nektek, már festetek?mi még el se kezdtük kipakolni az állatos szobát, ami lesz majd Kiskakukk szobája, de 2 napja kezdett a kőműves az építkezésen, így éjjel-nappal ott vagyunk...
de élvezzük, hogy kiskakukk 7.gyerek a családban, tesóméktól gyakorlatilag mindent megörököltünk!AZt hiszem csak egy új kókuszmatrac meg egy komódot kell vennünk! :roll: azért ez jó segítség...
Keményedős kismamik, vigyázzatok, sok pihi és sok pozitív energia...én kezdek egyre bolondabb lenni, hogy közeledünk a számomra mumusos 26.hétre, minden szokatlan jelre azt hiszem, hogy na most fog megindulni a szülés... :oops: kezdem komolyan átprogramozni az agyam, mert ez így nem jó...
bocsánat, hogy ritkán jövök, de sokat gondolok rátok!
puszi:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Pár napig nem voltam, és csak most olvastam, hogy Juci lányai megszülettek!

Drága Juci!

Nagyon sokat gondolok rátok és imádkozom, hogy minden rendben legyen!
A barátnőm a 28. héten szült ikreket, alig érték el az egy kilót, vagy kisebb is volt az egyik már nem emlékszem. Azzal riogatták őket, hogy nem maradnak életben vagy ha igen, akkor betegek lesznek. Az egyik babánál, még genetikai vizsgálatot is csináltak, mert nem volt egyértelmű, hogy fiú vagy lány, annyira fejletlen volt. Nagyon ki voltak borulva. Ma már két évesek elmúltak és rosszak, mint a kisördögök, kutya bajuk!!! Kívánom, hogy nálatok is minden rendben legyen.

Benszi!

Nagyon klassz a járgány! De jó, hogy Te már vásárolgatsz! Én még semmit sem mertem venni! A gyerekszobát sem kezdtük el még csinálni. Egyedül egy babafogkefém van, de azt is magamnak vettem, ínymasszázsnak. :oops:

Réka!

Én is keményedek már a 15. héttől! De mióta mozog a drágám, jobb a helyzet, de nem akarom elkiabálni! Azt nem szereti, ha dolgozok valamit és állni kell vagy hajolni..., sokszor csak fekve jó!
Miért mumus a 26. hét neked? Én azt számolgatom mindig, hogy mennyi van még vissza, amikor már életképesek! Ezektől a gondolatoktól nehéz szabadulni, de igazad van, csak pozitívan!!!!!

Kép

Kép
sharon

Kukuccs!!!

Bibarci!!!

Okés,váom a képeket,ha lesz!!!!!!!!!!!!! :wink:

Benszike!!!Jó festést!!!!Hamarosan minden a helyére kerül!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Kitartás!!! :wink:

Gica ,már lehet megszült???Olyan izgi!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Juci anyuka:
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok, továbbra is minden szépet és jót kívánok!
Málna:
Köszi, jól vagyunk, még semmi mozgás.
Sharon:
Nekem még nem keményedett a hasam, az milyen? Bár biztos fog, csak hogy mire kell készülni.
Mikor láthatjuk a pocódat?
Rékaróka:
Jó hogy Te is jelentkeztél. Mi ez a 26. hét? Én semmit nem tudok, semmit nem olvasok, semmit nem vettem még, nem szeretnék rémtörténeteket hallani. Bár mindig megtalál valaki a hülyeségeivel, na mindegy, nem foglalkozom vele.
Bibar:
Nálad is minden oké? Jól vagytok?
Benszi:
Nem semmi a "kis" verdátok, főleg az ára. :shock:
Vendég

Juci örülök, hogy jobbak az eredmények! nagyon nagyon szorítok!!!

Sharon, Lukrécia! van egy buta kérdésem, nektek hogy keményedik a pocitok? én nem tudom mihez viszonyítani ... én felébredek reggel kicsi pocival, majd iszok kb. 2 dl folyadékot elkezdek mozogni teszek veszek és kb. 2 óra múlva hatalmas a pocim és kemény. és az úgy is marad jó ideig. olyan látványos hogy a párom is van amikor szól, hogy pillanat alatt megnőtt!

Bibar, örülök, hogy már te is vásárolgatsz! Melyik üzletekbe érdemes?

Lukrécia! köszi az infót!!!! annyira amatőr vagyok még majd megnézem így hogy milyen a tiéd!!!

mindenkinek szép vasárnapot!
málna79

Sziasztok csajok. Csask egy picit bekukkantottam. Délelőtt dolgoztam most főzök. Benszi a verda nagyon gyönyörű!! Most nekem is ezek az élénk szinek tetszenek.Én igazán narancssárgát vagy citromsárgát vagy valami hasonló nagyon élénket szeretnék majd. Vagy szerintetek fiúnak az nem való??? mi a véleményetek?? Legyen szép a délutánotok.
fiona66

Elküldve: 2007 Szeptember 02 Vasárnap - 11:40

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

A Dorka lányunk továbbra is válságos állapotban van, nincs vérnyomása és vizelete.
A Dokik szerint a tüdeje fejlődni látszik, de azt mondták, nagyon beteg.

Bár a doki kicsit bunkócska volt.
Judit jól van, bár a doki és a hírek után egy kicsit kikészült.

Lilike jól van mocog, rugkapál, de még mindig gépen.
Juditnak van egy kis teje, mindig visszük a babákhoz, akik a szondán keresztül megkapják.

Egyenlőre ennyi, majd még Írok

Judit férje: Attiska
Vendég

Benszi!
Köszönjük a híreket, Dorkának továbbra is millió +++++++++++++

Sharon,estrella: a 26.hét semmi extra, csak nálam azért mumus, mert én a 26.hétre születtem,800grammal... :shock: no, ezt szeretném elkerülni, mert akkor én voltam a 3.csoda, hogy életben maradtam, arról nem is beszélve, hogy semmi bajom, jók a szemeim, tüdőm, pedig ezek az inkubátorban fejlődtek anno ki..szóval nem hiszem, hogy anyaként át tudnám élni ugyanezt!Több, mint 3 hónapig voltam inkubátorbna, többször kaptam tüdőgyuszit meg minden, nem részletezem, mert a Jóisten nagyon vigyázott rám!! :D csak hát mostanában sokszor eszembe jut ez, és akkor parázok ezerrel....DE hangsúlyozom, ez az ÉN egyéni mumusom, nehogy más is elkezdjen ezen parázni :twisted: felesleges!!OK?? :lol: 8)
na megyek, mert itt vannak hugomék a fiúkkal....

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Kukuccs!!

Réka!!!

Akkor te igazán szerencsés vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Biztos minden rendben lesz nállad,nem fog jönni az a mumus max a 39 hétben!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi nyunyi!!!!Igazából 36.héttől már akármikor jöhetne, akkor már nem is lenne mumus... :lol:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka!!!

Igazad van!!!!Én a 39 héten szültem!!!!!!Biztos azért jutott ez eszembe!!!!!!!!!!!!!Hajrá!!!!!!!!Küldöm a mumus üzőt!!!!!!!!!Kerüljön el a 36 hétig!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :arrow: :arrow: :arrow: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!!!
:oops: :oops: KÖSZi!!!!cupp

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka!!

Szívi!!! :wink:

Nagyon nincs sehol senki!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Juci

továbbra is nagyon szoritok nektek hogy minden rendben legyen a lányokkal.

Estrella,Málna

a keményedés a 22-ik héttől jellemző a nagy okosok szerint,de nem mindenkinek van,meg persze van akinek előbb.Lehet frontérzékenységre vagy bármi,általában pihire elmúlik.A napi 4-5 keményedés normális ha jól tudom.
Málnaén is nehezen ismertem fel mi jelenti a keményedést.
nekem először olyan érzés volt,mintha ráülne a baba a hugyhólyagomra és az egész alsó hasrész megfeszült.
Aztán azt hittem ennyi,de pl mikor múltkor vizsgált a dokim,mondta,hogy akkor is mennyire egyben van,megfeszülve a hasam,akkor jöttem rá,hogy az is keményedés,az az egész pocimra jell,de nem olyan kellemetlen mint a másik fajta.
Na hát nekem ilyen,másnak bizti más,talán sikerült leirnom.

Benszi

ari vagy,mindig megkérdezed hogy birom a fekvést.Egész jól,főleg ha jó a pocim,akkor a hangulatom is szupi.Most a hétvégén rokonlátogatás volt nálunk,de amúgy általában Tv-zek,olvasok és fő programként a netet bújom,mit hol rendeljek meg a kis bébikémnek. :D Ja,meg nyúzom szegény uramat,hát ennyi :D

Kép
lukrécia

Nagyon drukkolunk mi is Dorka babának!!!!!

Kép
Kép
share

Sziasztok csajszik!

Én is nagyon szorítok Dórika babáért! A JóIsten vigyázzon Rá, Rátok Juci!

Luki, most néztem hogy 99 nap van neked hátra, én ilyenkor vettem egy 1 méteres IKEÁs cantit, és MINDEN NAP LEVÁGTAM EGY CENTIMÉTERT!!!! Kitartás, a nehezén már túlvagy! Még minimum 3 hetet húzzatok ki! Aztán irány a 34. hét. :) :)

Most ne haragudjatok nem tudok többet írni, mindkét gyerek beteg, semmi komoly csak láz és torokgyulladás, de eléggé nehéz velük.

Puszi mindenkinek
Lucia

Kép
lucia1

Juci, és Atti! Vigyázzatok magatokra és egymásra, a kicsi lányoknak pedig továbbra is nagyon szorítunk!

Gica, nagyon nagy a csend...Szerintem ott lehetnek már azok a babucik a kezedben, azért nem tudsz klimpírozni... :wink: :lol:

Luki néni, csak bújd azt a netet, hisz hamarosan neked is be kell szerez(tet)ned mindent :lol: :lol:
kitartást a fekvéshez, nem lehet könnyű...de a lényeg, hogy minden rendben legyen :wink:

Bibarci, Benszi anyu, jól vagyok, köszönöm :P Nagyon jól bírom, és továbbra is élvezem a pocim :lol: Hogy fog hiányozni...
Szerintem van még pár hetem... :roll:

Zsókuci drága, tessék mostmár szépen meggyógyulni!

Lucia, jobbulást a kicsiknek, kitartást nektek!

Vicuska, biztos produkál ilyen érdekes dolgokat ez az áldott állapot...De azért említsd meg a dokinak, abból baj nem lehet.
Nekem a belső combom tud minden átmenet nélkül begörcsölni :roll: Teljesen váratlanul...

Alakul a szobácskánk :lol: :lol: A reggeli kávémat már csak ott szeretem meginni :oops: Ha a jövő héten meghozza az asztalos a beépített szekrényt, akkor rakok fel fotót is :P

KépKép
naposoldal

Sziasztok Lányok!

Szia Naposoldal! Látom, már nem sok van hátra, vigyázz magadra!!!!
Emlékszel még rám?

Málna,
hellóka, örülök, hogy minden ok az uh-n, én is hétfőn megyek beültire, nem látogatsz meg?:)

Juci,
nagyon szorítok, hogy rendbe jöjjön a babuci!
baby.81

Napcsi
de jó,én is ott fogok majd kávézni :P :P :P

Luki
jó ötlet amit Lucia mondott,én is fogok majd centit vágni :P :P már csak 99 nap????? :shock: :shock: atyaég :shock:

Lucia
jobbulást a piciknek :oops: :oops:

Juci
remélem jobban van Dorka :oops: :oops: szomorúan olvastam hogy még a doki is bunkó,hát nem elég a bajod most?ezt annyira nem tudom megérteni,miért nem lehet egy kicsit megkönnyiteni ilyenkor az ember helyzetét???

Benszi
nem irtál mikor jó :oops: :oops: ird meg majd mert az oviba is be kell mennem és aznap reggel fogok amikor veled randizok, :oops: :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!Jó reggelt!
Remélem Benszi ma jó híreket hoz!! :?

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Juci drága (és Atis), nagyon drukkolok nektek,és a pici Dorka babáért, remélem mielőbb meggyógyul, kitartást :!: :!: :!:

Gica, örülök, hogy már "jó kezekben vagy" :wink: nagyon sok erőt és kitartást kívánok, várjuk a híreket :!: sokszor puszillak

Benszi, naggggyon klassz a babakocsi, mennyirét vesztegetnek egy ilyet most? :oops: ja, csak miattad, emrt mindig kéred :wink: megy egy friss kép, íme

Kép

puszi

Numa

Kép
numato

Jó reggelt Kicsi mamik!!!!!!!

Remélem,hamarosan ,jön a hír Juciékról!!!!Remélem minden rendben!!!!! :roll:

Numato!!!

Jó nagy a pocó!!!Gratula!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Estrella, Málna!

Nálam túl korán, a 15. héten kezdődött a keményedés. Meg is ilyedt a doktorbácsi, mert ez a 20. hét után szokott jelentkezni. Az első keményedés nagyon ilyesztő volt, szikla kemény lett az egész hasam és nagyon feszült, mintha egy nagy kő lett volna benne, amit alig bírok el! Szinte nem lehetett benyomni a hasam, annyira kemény volt. De a keményedés alatt nem lett nagyobb, csak feszesebb. A doki ezért parancsolt ágyba, mert félő, hogy megnyílhat a méhszáj a keményedésektől. Nekem a No-spa és a Mg is alig segített, csak a szigorú fekvés! Az viszont jó hír, hogy mióta mozog, azóta kevesebbet keményedik. De ha sokat fennt vagyok, vagy dolgozgatok, akkor azzonnal jelez a pocim, hogy tessék pihenni!
Ma délután megyek ellenőrzésre a dokihoz, hogy milyen a méhszáj. Remélem, minden ok, mert különben befektetnek. Amit nem szeretnék!

Juci!

Nagyon szorítok!

Numató!

Hű, mekkora lett a pocid! Nekem sajnos nem sikerült felraknom a képet, de igyekszem.

Lucia!

Jobbulást a picúroknak!

Kép

Kép
sharon

Sharon!!
Nagyon drukkolok, hogy a dokinál jó hírt kapjál, szerintem a sok fekvésnek meglesz az eredménye, és nem lesz semmi gond!!!
Numató: szép nagy pocód van!!de az ikermamiknak mindnek nagyon szép, nagy pocijuk van...enyém poci ehhez képes lófütty, dehát csak egy madár lakik benne! :wink:

Lucia: remélem gyerkők már jobban vannak!

Lányok!brutál hideget mondanak, frontos keményedők vigyázzatok, sok-sok pihi, nehogy baj legyen!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Numa
jó nagy pocak :P :P :P

Sharon
szoritok hogy minden oké legyen az orvosnál :oops: :oops: tényleg erre a hidegfrontra vigyázni kell,nekem a fejem fog fájni,ilyenkor ez a menetrend :oops: :oops:

én ma délután megyek a nagy genetikai uh ra és végre bejöhet a férjem meg fel is veszik videóra :P :P annyira várom már hogy újra lássam a picúrt :P :P

Benszi
eltüntél???nem ér shoppingolni és barinőzni,tessék nekem irni :P :P :P

bibar

Bibar!
Gartula a félidőhöz!!Mégegyszer ugyanennyit!! :lol:
Drukk a délutáni uh-ra, tök jó lesz, utána sajna sokat kell az újbóli mozizáshoz várni,élvezzétek ki!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Mindenkinek szép Kép -ot!

Remélem Juciékkal minden rendben!

Bibar
Egy kis homeopatia kismamáknak fejfájásra,én most ellergiára szedek és használ,hátha neked is bejön!

http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... up=&step=4

Jó mozizást délutánra :D

NUma
Te is jó nagy pocakot növesztettél!!!!

Bensziű
Sokkolt a verda ára,párom meg mondta nem biztos hogy szükségünk lesz rá.Én meg rá vágtam kettőnél lejebb már nem adom :D na jó csak vicc volt az egynek is nagyon fogok örülni. :D

Sharon
Nagy kalappal du-ra ,biztos minden rendben lesz!
gabicsibe

Bibarci

hivtalak,majd még próbálkozom :o

Lucia

igy legyen,igy legyen :D
jobbulást Lucának meg a kis haveromnak :wink: :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Juci,
Továbbra is nagyon drukkolok Nektek, hogy mindenden rendben legyen a lányokkal!

Lucia,
Jobbulást a gyerkőcöknek!

Zsókuci,
Köszi az érdeklődésed, jól vagyunk, bár dokihoz nem mentem el. :wink: Ha fekszem, igazából rendben van a pocim de ha egy picit ki mozdulok itthonról, (ami igen ritkán történik meg), hát akkor sajnos gyakran keményedik. :( Szóval nagyon sokat fekszem, amit néha már nehezen viselek, de ki kell bírnom tudom, csak minél tovább benn maradjanak a lányok.
Remélem Te már sokkal jobban vagy; vigyázz nagyon Magadra!

Sharon,
Neked még nem írt a doki más gyógyszert a keményedésekre csak a Nospát és a Magnéziumot? Én ha megyek a jövő héten, szeretnék Vele íratni valamit; (ha jól tudom régebben a nővérem Gynipralt szedett, amikor megrövidült a méhszája és gyakran keményedett a hasa). Szorítok, hogy minden oké legyen az orvosnál.

Bibar,
Jó kukucskálást Nektek délután!

Puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Gabicsibe!
Remélem szükséged lesz a kettes kocsira! :wink:
Tényleg drága,de 3:1-ben használható!Autósülés az egyben hordozó is és akkor még ott asportrész is,ami végig kitart majd!
Numa!
Azt hatalmas szépséges pocakot!Köszi!176000Ft volt úgy,hogy az Elefániában 10%kedvezményt adnak az ikreseknek mindenre!Még egy lázmérőre is!Érdemes ott körbenézni,de nem csak ikreseknek!
Bibarka!
Küldtem megint mélt!Drukkolok a genetikaira!Minden ok lesz!Vetesd fel dvd-re!Grat a félidőhöz!Halvány vanília és halvány acélos kék lesz!Ha kész fotózom!
Sharon!
Köszi a járgány dícsérőt!Örülök,hogy már jobb a keményedésed!
Réka!
Festés kész lett,már csak a bordűr kell és a szivacsból állatfigurák díszítés gyanánt!
Lucia!
jobbulást a piciknek!
Napcsi!
Jó is a babaszobában kávézni!
Estrella!
Sajna tudom,hogy drága volt a járgány,az uram úgy hívja a babákat,Drága kölkeim!
Málna!
Hát,amit érzel,az a keményedés!
Luki!
Azért örülök,hogy nem csak én szívom apa vérét és jól vagy!!!!
Vendég

JUCI ÍRT!!!!!!

MENNEK A CSAJOL RÖNTGENRE,AZTÁN LILKÓT ÚGY NÉZ KI LEVESZIK A GÉPRŐL TELJESEN.DORCINAK IS CSÖKKENTETTÉK EGY PICIT AZ ÉJJEL,DE A VÉRNYOMÁSÁT CSAK NAGYON ERŐS GYÓGYSZEREKKEL TUDJÁK FENNTARTANI ÉS A VESÉJE SEM MŰKÖDIK RENDESEN,DE MOST STABIL!
Vendég

hú köszi Benszi a híreket, már tűkön ültem....hát Dorciról lehetnének jobbak a hírek is, de legalább stabil az állapota!!Remélem hamarosan köeti Lilkót és gyorsan felerősödnek!!
Pusziljuk őket!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?