Sziasztok!
Viki!
Látom,sikerült megelőznöd a jó hírrel:)
Én is erre az üzenetre ébredtem reggel
Nálunk eddig nem volt b.net,azért nem tudtam megírni.
Sajnálom,hogy kitették párodat a munkahelyéről
Remélem minél előbb sikerül másikat találni.
Nektarin!
Bár küldtem üzit,azért itt is
GRATULÁLOK AZ ÚJ CSALÁDTAGHOZ Ha időd engedi,majd várjuk a beszámolót meg a képeket.
Anyusziszi!
Nagyon örülök h.ilyen jó híreket hallok rólatok
.Gratulálok a nunishoz!Már csak annak örülnék jobban,ha személyesen néznél be közénk
Málna!
Most volt még csak Máté ballagása? Nagyon helyes a kis tarisznyájával
Hasfájásra használtunk az espumisant,meg Gripe watert is.Az a két éjszaka volt igazából amikor fájt a hasa,amúgy nem volt érzékeny korábban.Bármit ehettem,még babot lencsét is.Lehet,hogy a fogacskák is közrejátszottak akkor.
Kis_Plutó!
Esztike tényleg nagyon szépen fejlődik alkatilag épp úgy,mint a mozgásban.Csak szopizik,vagy már elkezdtétek a hozzátáplálást?
Krisztikének jobbulást,jó,hogy a nyirokcsomói renbejöttek.Az ovival kapcsolatban,sokminden múlik a vezető óvónőn.Nálunk pl.kevés volt a gyerek,és veszélybe került a 3.csoport,ezért inkább még 3.évüket be nem töltötteket is felvettünk,és aki akart az ott is aludhatott függetlenül attól,hogy anyuka otthon volt-e vagy sem.Persze el tudom képzelni azt is,hogy ahol meg sok a gyerek,nem tudnak mindenkit ott altatni,akkor sajna előnyben részesülnek azok,akiknél anyuka dolgozik.Na nem mintha egy 5 hónapos gyerek ellátása nem lenne épp elég feladat.
Hoppá!
Jó lenne rólad is híreket kapni.
Mókuska!
Utólag ugyan de
BOLDOG SZÜLINAPOT DANINAK
Nagyon jók a szülinapkor készült képek.Jó,hogy egykorúak az unokatesók.
Megjavultak mára a gyerekek?
Meli!
Gratulálok az első átaludt éjszakához.Majd a nappalok is beállnak
Nálunk mostanában az éjszakákkal van gond.Többször felsír,és van,hogy csak akkor nyugszik meg,ha mellébújok,ez pedig csak a mi ágyunkban kivitelezhető.Persze ahogy áthozom,már alszik is,ilyenkor vissza csempészem,de ahogy a saját ágyát érzi a feneke alatt egyből felébred,és sír.Eddig egyetlen kivétellel azért sikerült elérnem,hogy ott folytassa az éjszakát,de nem egyszerű a helyzet.Mindenestere nem szeretném,hogy átszokjon hozzánk,direkt ezért költöztünk külön már 4 hónapos korában,eddig nem is volt gond.Remélem csak átmeneti időszak.
Kedden voltunk tanácsadáson 7,83kg és 73cm egyenlőre úgy néz ki,hogy inkább hosszra nővünk.
egy kép a két fogacskáról:
Annyira nem közeli,de azért látszik alul a két rizs szem