Halihó, már egy órája csak olvasom a topicokat (a kettőt)
A tag-téma tól van pörögve sztem is.Minden javaslatomat helyesnek láttátok, tehát ott van a honlap, a tábla (az a legelső volt, amit felraktam, tényleg nem teljes.
), illetve a talisok tábora.
Tehát:Ilgya, Ante, Kernicó, Szana és további kételkedők, ITT a helyetek.
Ja és anno az iwiw-en tök sok mindenki bejelöltünk, tudok írni Sziszikének, meg Cic-nek, ha szeretnétek.
Mági, remélem nem lesz nagyon rossz a bárányhimlős korszak, de van jó oldala is, nem kell beadni a himlő elleni oltást.
A pöttöyket hidd el fel fogod ismerni, nem hasonlítható a szúnyogcsípés bepirosodott foltjaihoz. (MÁrmint amit láttam Anna arcán.)
Bunny,
Sajnálom hogy megint betegek vagytok.De a tengeri levegő általában jó hatással van, meg a napsütés is.
Egyébként Dani nekem jól el van magában, csak cselesen el kell kezdeni vele játszani, és hagyni elmerülni valamiben, akkor hangtalanul fel kell álni mellőle, és lehetőleg nem megjelenni, és titokban meglesni, akkor akár fél óráig is el tud játszani, így lehet mosogatni. Vasalni sosem vasalok előtte, mert a vasalózsinór a kedvence, és élek, hogy lerántja.
Egyébként akkora erő van benne, hogy rendesen küzdenem kell hogy el vegyek tőle valamit.Kis vasgyúró.
Zitaanyu, tök jó hogy idetaláltál, Tündét is rá kellen venni, hogy jöjjön, mert tényleg tök jó a humora!!!!
Ja szerintem ne várjunk a szerkesztők válaszára, informatikusként tudom milyenek, ellentétben velem (ezért szerettek a felhasználók), szarnak az ilyen levelekre, és tényleg rágni kell a fülüket, hogy történjen valami.
))