Sziasztok!
NÁthás vírus: szerintem mi is azzal küszködünk
Bunny, én is írni akartam, hogy szerintem is túl van ragozva ez a ki tag, ki nem tag téma
Részemről még annyit általában a két topicról, hogy kettős az érzésem, először is baromira sajnáltam, hogy onnan eltünedezte(te)k régiek, legutóbb Szilvi Te is.
de ugyanakkor az új tagok nem zavartak, én bírom za ottani pörgést, és a napi oldalnyi hozzászólást, csak győzzem visszaolvasni
mint írtam, egy dolgot nem csípek, az átjáróház jelleget...
szóval én tervezek továbbra is mind a két topicba írogatni
de annak örülök, ha lesz egy zárt topic, mert azért nekem is volt olyan, hogy na most valamit a nagyvilág előtt beírjak-e...
Ante, Kernico, én örülök nektek itt is
Brigónak, Cicnek írt valaki, vagy próbáljam?
Az esetleges kukkolást én úgy próbáltam még az elején kivédeni, bár persze ha valaki olvas, az írottakból simán leveheti, hogy ki vagyok, hogy olyan nick-et választottam, amit sehol máshol, és a nevemet sem írtam sehol, így próbálva anonym maradni... persze ez max addig műxik / működött, amíg nem írtam egyre többet magamról és általában nem tudunk többet egymásról.
K-vityi: lehet, hogy igazatok van, nekme is hozzátápi rémlett, mindegy, mad kértem még egy dobozt, megszokásból, mindegy, hétfőn úgyis vissza kell menni dokinénihez, majd rákérdezek
ja, és az nem gáz, hogy én mindig kisregényeket írok?
de most tényleg...
MSN, Tinu énisénis, hogy hívnak ott?
Tünde, Ti szoktatok győritalizni?