Sziasztok!
Docka!
Szerintem olvass vissza az archivban, sok infót megtalálsz a kórházról
. Röviden: 3 ágyasak a szobák, minden szobához külön zuhanyzó, WC tartozik, gyakran takarítják,a babák az anyukákkal lehetnek, állítólag van már pelenkázó is a szobákban (de ha jól emlékszem Curly azt írta nem mindegyikben, és inkább a császárosoknak).
A fizetõs szoba 10000 Ft (decemberi adat!) körül van egy éjszakára, kétágyas (mármint egy az anyukának, egy meg a kispapának, meg hely a babának).
Az archivumban találsz szüléstörténeteket is, szerintem a legtöbb kérdésedre választ kapsz
!
Kata!
Én is aggódtam, hogy mit fogok itthon csinálni két hónapig (októberig dolgoztam, Levi decemberben született), de aztán eltelt az idõ! Kellett kb. 2 hét mire "lelassultam" a munka után, de utána már nagyon jó volt. Egy csomót aludtam, kitakarítottam az egész házat, aztán az utolsó 3-4 hétben csak pihentem szinte.
Háááát, nem tudom, a szülés után mennyi idõd (és fõleg energiád) lesz barátnõzni
. Jótanács: Használd ki az idõt még most!
Kismamaruha: én kifejezetten nagyméretû ruhákat kerestem a terhesség alatt, elég szerény sikerrel. Végül találtam egy varrónõt (Timi ajánlotta) a XVII. kerületben, nála van készruha is, de vállal varrást is. Ha érdekel elõkeresem a telefonszámát, bár Neked ez elég messze van...
Évi!
Tessék pihenni ebben a nagy melegben, nem vasalgatni kifulladásig
! Megvár a gyûrött ruha, nem szalad el
!
Üdv, Virág