Mikoo, Rita
Igen, a kismama-baráton azt értem, hogy sokkal gyorsabban el lehetett intézni mindent, már a legelejétõl kezdve, nem volt semmi külön faxnizás.
Ezt nem tudtam, hogy a második cukorterhelés elõtt otthon is meg lehet inni a lötyit, jó lett volna tudni. Mindegy, én elõre elkészítettem otthon, ott meg csak megittam, nem kellett kavargatni, kapirgálni a pohárból...
Azt én is észrevettem, hogy a vérvételnél elég morci a nõ (még nem láttam mosolyogni), de nagyon jól levette tõlem eddig a vért. Viszont a második cukorterhelésen nem õ volt, nyújtottam a jobb karomat, egy tanuló már szúrt volna, amikor szóltak neki, hogy a balból vegyen, mert csak, na a bal karomat úgy összebarmolták ketten, hogy öröm volt nézni. Végül mégis a jobból vettek. De ez nem igazán a gondozás hibája... Egyébként véradó vagyok/voltam, a vénáim tökéletesek (voltak minden egyes véradáson, mindkét oldalon).
Uh-on pedig csak akkor voltunk kevesen, amikor du. 5-re mentem.
Amúgy semmi bajom nincs a gondozással, ismerõsöktõl sokkal rosszabb helyzetekrõl hallok, így nem is igazán akarok panaszkodni.
Tulajdonképpen eddig azért is nem szóltam bele a topikba, mert az, hogy kinek mi tetszik, az teljesen szubjektív. Mert pl. most én azt mondtam, hogy az elõzõ gondozásom sokkal barátibb volt, pedig lehet, hogy valakinek az nem tetszene.
Mikoo
Én megyek pénteken 8 körül CTG-re és vizsgálatra.
Sasha
Most néztem a profilodat, nagyon aranyos a babád és kicsit megkésve, de
Toffifee