SziASZTOK!
Mi is megvagyunk...
Gyorsan írok egy pár sort míg alszik Timi.
Szilbee
Már nálam van a kendő
Melyik délután menyjünk be SZolnokra és hová? Játszóra vagy ha neked jobb hozzátok is mehetünk.
Cleo
Aranyosak a gyerekek, a tortát én is sokáig néztem mire rájöttem a javításra.
Judit
Jó hogy Te is jöttél már
Ildi
Gratulálok a sulihoz és csak ámullak-bámullak
Évi
Apának sikerült az Infineonnál elhelyzekedni, szept 10-én kezd. Azt hiszem mérnökség vezető lett.
Vasárnap nem voltunk a Tiszán, előtte nap Túrkevén, hétfőn pedig a tiszaligetibe áztattuk magunkat.
Nap mint nap azt hallgatom itthon hogy: víz, víz, trand, trand (strand) vagy tisza, tisza és erőteljes bólogatás követi
Betti
NAgyon-nagyon szépek VAGYTOK!
Megvettük az "új" autót is. Peugeot 307sw, edddig szuper
a napfénytető pedig király
A napokban használt autósülés után kutattam. Végül is a bébiboltban vettem az előbb újat, majd hozza a futár és "csak" 38 ezer volt. Ez a típus máshol 45-50 körül mozgott. Eddig is nagyon meg voltunk elégedve a chicco key-el és most is e mellett döntöttem. Rengeteg külfördről behozott, ott kidobott ülést árulnak. Eggyet megnéztünk Szarvason.. kár volt a benzint pocsékolni de legalább jót ettünk a halászcsárdában.
Az arborétumot is meg kellett volna nézni ha már ott jártunk de siettünk haza a F1-re.
Annyi adót és miegymást kell most befizetnünk az állambácsinak hogy Timi is megérdemel egy biztonságos új ülést, rajta már ne spóroljunk. -ezt az előbb az apja mondta.
Akartam még menni a jövő héten egy utó nyaralásra de már nem hiszem hogy lenne rá keret. Ez van.
Timi beszélőkéje egyre jobban beindult
igaz inkább csak itthon.
Ma az apja ült a wc-n, Timi mindíg kukucskál be a rácson, ma olyan édesen köszönt: -Szia apa! ez volt az első mondata
bocsi azoktól akiknk nem írtam