Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó estét!

Lizocska, nem volt túl tapintatos a "kedves" ismerős! :x Én akkor szoktam kiakadni, mikor a fiatal csajok illegetik magukat. Szoktam is mondani, majd akkor legyenek büszkék az alakukra ha szültek egy-két gyerkőcöt, és az alakjuk ugyanolyan maradt!!!

Tündi, nem jelentkeztél, nagyon izgulok érted, remélem minden rendben!!!!

Betti, fog ez menni, majd meglátod. Új környezet, új társaság, mindent meg kell szokni. De meglátod, hogy eljön még az idő, amikor Betti nem akar az oviból hazamenni! Egyébként meg még mindig gyönyörű a csajszi, és Te is nagyon jól nézel ki :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Üdv

Szilbee, aranyosak a képek nagyon! :) Marci is imádja, ha pörgetik forgatják... vigyorog, mint a vadalma.

Bettike pedig nagyon szép kislány!! Tiszta anyukája, nem? Még a hajszínetek is milyen egyforma. Úgy látszik, tetszett neki az ovi, biztos jól fogja érezni magát!

Lizocska: :shock: nemhogy tapintatlan, ez bunkóság ilyet kérdezni... Mi köze hozzá? Ne is foglalkozz az ilyennel.

Azoktól kérdezem, akik most készülnek a bölcsibe: mindegyik bölcsibe kell vinni a munkáltatói igazolást? Mert én csak egy helyen voltam eddig. Ez mindenhol így működik, hogy addig nem veszik fel, míg nincs munkahelye az embernek?
Nem feltétlenül adnám bölcsibe Marcikát, de egy 4órás állás azért jó lenne.

Sziasztok
judit_79

Sziasztok!

Megint rövid leszek. Bocs.

Betti! Az ovis történet,nagyon nagyon tetszett, hogy Bettike szemszögéböl láttuk az elsö napot.A képek is nagyon jók lettek.
kivánom neki, hogy gyorsan megszokja az ovit és, hogy jól érezze magát.

Lizocska! Sajnos vannak rosszindulató emberkék, de lehet, hogy amikor legközelebb találkoztok, rajta lesznek majd plusz kilók. :D

Andi! Nagyon jó lett a torta, nagyon kell nézni ahhoz, hogy rájöjjünk hol lehetett a bibi.

Judit! Majd Marci is szerintem sokat fog változni, Antónia 2 hónappal ezelött még azt sem engedte meg, hogy bekössök, de szerencsére most már meg lehet vele beszélni ezt is.
Igy mostanában többször ki tudunk már itthonról mozdulni.

jó éjt mindenkinek

Kép
Kép
mongi

Jó reggelt!

Judit!
Csak azt tudom elmondani, hogy nálunk hogy volt a bölcsibe jelentkezés. Be kellett adni egy munkáltatói igazolást, hogy van hova visszamennem dolgozni, de ha meglátják, hogy pocakos vagyok, nem tudom engedni fogják e... hiszem még nem írtunk alá semmijen hivatalos papírt.

Mongi!
Van valami fejlemény kistesó ügyben? :)

Tündi!!!
Merre vagy?? Remélem nem... :( :(

Lizocska!
Ez a nő nagyon bunkó volt!!! :shock: :evil:
szilbee

szilbee

Liz: Tyű, kicsit szégyellem magam, mert ennél sokkal kevesebbért bőgtem én vagy fél órát a hétvégén. Mindig van valami kedves ismerős vagy rokon, aki "megmar" ... :twisted: :twisted: :twisted: Micsoda tuskó emberek vannak...vagy irigyek...vagy nem tudom. Grrr....Brrr...

Név dolgában ugyanott tartunk, mint az elején, vagyis félúton az Emese/Enikő között, végül Enise lesz?? :D

Igen, lehet kérdezni a dokitól vég nélkül, csak cserébe paranoiásnak néz...és nem enyhén. :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Csajok!
Csak én vagy ki ettől a fronttól vagy másnak is okoz depis tüneteket???? :(
szilbee

Judit, a Munkaügyiben voltál? Szerintem, ha regisztrált álláskereső vagy, akkor kötelesek elfogadni a jelentkezéseteket, mert különben, hogy tudnál állásinterjúkra járni? Gondolom, így is elég nehéz lesz. :cry:
Ja, ha meg elutasítanak, akkor még mindig lehet fellebbezni! :twisted:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Szilbee: Én csak álmos vagyok, mint aki alig aludt. De jó, hogy hűvösebb van.

jaimee

Sziasztok!

Én anno főiskolára jártam, amikor Csongi bölcsis volt, és az is elég volt, hogy "bevallottam", hogy oda járok, nem kellett igazolást vinnem. Na, de ez régen volt!

Szilbee, hideg front van, elképzelhető, hogy attól. Na, meg ugye a hormonok. Azok tudnak ilyen tüneteket produkálni! Tegnap nem is dicsértem meg a fényképeiteket :oops: Levi igazi kis huncut rajta, és látszik a harmónia apa és fia közt! Te pedig nagyon hasonlítassz a nővéredre :wink: Mikor jöttök felénk?

Tündi már nagyon gyanús.... :?

Évi és
Kép
csongianya

Igen.. sokan mondják, hogy hasonlítunk. :lol: Mikor még általánosba jártam, az egyik osztálytársam azt hitte a nővéremre, hogy én vagyok. :shock: :lol: De ez a hasonlóság még ma napig megvan... Mosonyi is mondta már, hogy annyi a különbség kettőnk között, hogy nővérem szőkésre van melírozva és vagy 15-20 centivel magasabb, mint én... de egyébként.... :lol:

Lehet tényleg a front a ludas... :? no meg hogy mennem kell délután fogorvoshoz, a szokásos a kismamis vizitre... Bizti talál valami tömnivalót. :(
szilbee

Szilbee: Kismamis vizit a fogorvosnál?? :shock: De jó, van egy majdnem-ikertesód. :D Bár ha annyival magasabb....

jaimee

jaja... :( te még nem voltál?? a terhesgondozóból még nem küldtek el fogorvoshoz?
szilbee

Szilbee: Jaaa aaaz...azt hittem ez már a második vagy harmadik vizited. De, voltam egyszer és még a 8. hónapban megint kell majd, illetve ha 3 hónapos lesz a bébi, majd ha 6, végül ha 1. Be vagyok táblázva. :D :D Mindez persze privi.

jaimee

én is privihez járok... Lugosi Annához...
szilbee

Bár a férjét pocsék szakembernek tartom, ő nagyon jól végzi a dolgát. 8)
szilbee

Szilbee: Hallottam már a Lugosi Annáról, magam Ignácz Ildikóhoz járok.

jaimee

Sziasztok!

És a fogorvos látogatást is beírják a kiskönyvbe?! Micsoda változások... :?

Andi, Vali a mai néplapban találtam nektek álláshirdetést!

" TITKÁRNŐI-ÜGYINTÉZŐI állás betöltésére keresünk munkatársat. Feladatok: a vezető munkájának segítése, telefonok kezelése, iktatás, levelezés, postázás. Elvárás: középfokú végzettség. Előny: angol nyelvtudás. Feltétel: 3 év gyakorlat. Jelentkezéseket "Kreatív-283889" jeligére a kiadóba várjuk."

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok.

Évi.köszi,hogy gondoltál ránk.nekem sajna elhúzódik az ügy,mert okt 31-ig még munkaviszonyban vagyok.és még nincsenek elmenős papírok+hivatalosan még doli-addig úgysem vesznek fel sehová :?

Én sem tudom mi lehet már Tündivel....remélem nincs gáz

Amúgy szegény Zsoltimmal este az ügyeleten voltunk-mert tegnap du óta kb 15percenként pisil-már azt is mondta,hogy fáj a pocija is.ma reggel vittem az SZTK-ba pisit.Közben tegnap este még felhívtam dokinéninket,aki azt mondta,hogy ma reggeltől adjam neki 1/2-vel a sumetrolin-t.ja és ha lázas lesz akkor azonnal irány vele vmi doki-akár kórház is

:cry:

Alig vagyok ám depis....

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi!
És mégis mit mondtak, mi baja? valami hugyuti fertőzés??? :?

Ha esetleg tényleg valami vese vagy hugyuti dolog lenne... Bár Leventét sem ezzel vizsgálták itt.

Gyermeknephrológiai szakambulancia
Lehetőleg orvosi beutalóval vegyék igénybe, előjegyzés lehetséges!
Helye: A/1 épület I. emelet
Rendelési idő:
hétfő-péntek 10:00-12:00 óráig

Gyakran még 2-3 óra körül is ott vannak...
szilbee

Ezt a fogorvos dolgot mindkét terhességgel megúsztam. Jobban mondva pont akkor volt valami gond a fogammal, így mikor a védőnő kérdezte mondtam ,hogy én pont most járok csináltatni a fogaim és ezzel ő le is tudta. Emmával még a körzetihez jártam...én balga jól el is szúrta jó pár fogam, ráadásul amalgánnal tömött be két fogam is. De most már privibe járok Szilágyi Edithez. Bár a töméscseréket elhalasztottam,mert azt mondta a nővérem az nem szabad terhesség alatt (legalább is nem ajánlott), mert amikor kiszedi a régi amalgánt az bekerül a szervezetbe és eljut a picihez is..

Már én is kezdek aggódni Tündi miatt...csak nem tartották bent? Remélem nincs semmi komoly gond. :cry:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Írtam Tündinek sms-t.
Bent tartották a korházban megfigyelés alatt,minden rendben van!
Holnap engedik ki a korházból!
ivett&fanni

Ivett!
Köszi az infót!! :)
szilbee

Lizocska!
Leventével való várandóságom alatt én is tömettem, de nem amalgánnal, hanem porcelánnal vagy mivel... azzal a fehér izével... Szóval azzal lehet. 8)
szilbee

amalgám? vagy amalgán? :roll:
szilbee

szilbee: én is mondtam anno a fogdokinak,hogy tömje fehér töméssel , de mivel a terhesség alatt ínygyulladásom volt közölte,hogy nem lehet. (amugy nem tudom hogy amalgám vagy amalgán.. :oops: ). És az egészben az az érdekes ,hogy most is gyulladt volt az ínyem mire azt mondta a mostani fogdokim,hogy a következő alkalomig, mikorra megyek, jó erősen kb. 5 percig dörzsöljem az ínyem a fogkefével. Láss csodát ennek hatására fehér tömésem lett...

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Szilvi,köszi az infót..

egyenlőre hólyaghurutot mondanak.du lesz vizelet-eredmény-de sajna csak holnap du látja doki ezt :cry: .ha rosszabbodik v.vmi akkor holnap megpr.elvinni Dr tönköl-höz a magánrendelésre.-annak idején engem is ő hozott helyre.

Sajna barinőméknek ehhez a kórházi szakambulanciához volt "szerencséjük" télen és hát irdatlan...ahogy beszámolt.

Örülök,hogy Tündivel minden oké,köszi Ivett az infót. :)

Pocakosok,milyen az enyhült idő???na jó a hangulatra nem ideális...de közérzet?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Igen, az a jó, ha nincs amalgános tömés, ha van, akkor nem szabad hozzányúlni egy ideig.

Ivett: Ez jó hír Tündiről, akkor ezek szerint nem magzatvíz csorgott, ugye?

Nekem többnyire vérfürdő a fogmosás, pedig spec. fogkrémmel+szájvízzel kényesztetném... :? Sokat nem ér sztem.

jaimee

megnéztem... amalgám a helyes... de sokáig mondtam úgy hogy amalgán... :oops: :oops:
szilbee

Cleo!
Igen... mi is ott voltunk legutóbb, mikor "kissé" kiborulva jöttünk haza... :(
szilbee

Lizocska, gratulálok a feliratodhoz! :lol: :P :P

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Ildi: a munkaügyiben még nem voltam, mondjuk elvileg regisztrálva vagyok, mivel munkanélküliről mentem szülni. De szerintem ez nem számít. Azt mondták világosan a szandai bölcsiben, hogy amíg nem viszek munkáltatói igazolást, nem tudják felvenni. Tényleg az a gondom, hogyha mondjuk intenzíven elkezdenék munkát keresni, nagyon körülményesen tudnék csak eljárni az interjúkra, mivel gyakorlatilag nincs, aki vigyázzon addig Marcira. Az egyik barátnőm tud rá vigyázni olykor, de lehet, hogy ő is hamarosan dolgozni fog.
Szóval fogalmam sincs, hogyan lesz.

Lehet, hogy van valami ebben a frontban, Marci is keveset alszik. Ma is korán ébredt, délben már az etetőszékben majdnem elaludt, aztán csak 1 órát aludt, és álmosan ébredt. Én is álmos vagyok. :( A lehűlésnek pedig örülök.

Most jelentkeztem be én is fogorvoshoz, de csak 13-ára tudott időpontot adni. De már fáj a fogam, nem tudom hogy bírom ki addig. Az még két hét.

Cleo: Zsoltikának mielőbbi gyógyulást!!
judit_79

Ildi: köszi szépen

Kép

Kép

Kép
lizocska82

SziASZTOK!

Mi is megvagyunk...
Gyorsan írok egy pár sort míg alszik Timi.

Szilbee
Már nálam van a kendő :) Melyik délután menyjünk be SZolnokra és hová? Játszóra vagy ha neked jobb hozzátok is mehetünk.

Cleo
Aranyosak a gyerekek, a tortát én is sokáig néztem mire rájöttem a javításra.

Judit
Jó hogy Te is jöttél már :D :D

Ildi
Gratulálok a sulihoz és csak ámullak-bámullak :o :wink: :D

Évi
Apának sikerült az Infineonnál elhelyzekedni, szept 10-én kezd. Azt hiszem mérnökség vezető lett.
Vasárnap nem voltunk a Tiszán, előtte nap Túrkevén, hétfőn pedig a tiszaligetibe áztattuk magunkat.
Nap mint nap azt hallgatom itthon hogy: víz, víz, trand, trand (strand) vagy tisza, tisza és erőteljes bólogatás követi :D

Betti
NAgyon-nagyon szépek VAGYTOK!

Megvettük az "új" autót is. Peugeot 307sw, edddig szuper :D a napfénytető pedig király :lol:
A napokban használt autósülés után kutattam. Végül is a bébiboltban vettem az előbb újat, majd hozza a futár és "csak" 38 ezer volt. Ez a típus máshol 45-50 körül mozgott. Eddig is nagyon meg voltunk elégedve a chicco key-el és most is e mellett döntöttem. Rengeteg külfördről behozott, ott kidobott ülést árulnak. Eggyet megnéztünk Szarvason.. kár volt a benzint pocsékolni de legalább jót ettünk a halászcsárdában. :D
Az arborétumot is meg kellett volna nézni ha már ott jártunk de siettünk haza a F1-re.
Annyi adót és miegymást kell most befizetnünk az állambácsinak hogy Timi is megérdemel egy biztonságos új ülést, rajta már ne spóroljunk. -ezt az előbb az apja mondta.
Akartam még menni a jövő héten egy utó nyaralásra de már nem hiszem hogy lenne rá keret. Ez van.

Timi beszélőkéje egyre jobban beindult :D igaz inkább csak itthon.
Ma az apja ült a wc-n, Timi mindíg kukucskál be a rácson, ma olyan édesen köszönt: -Szia apa! ez volt az első mondata :D

bocsi azoktól akiknk nem írtam :oops:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

hihetetlen már dél óta alszik a lányom, általában másfél órát szokott, mindjárt 3 :shock: :shock:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
Hát jobb lenne, majd szeptember elején (a jövő héten)... mert ha minden jól megy, most hétvégén bababörzézünk Pesten, meg intézzük a nagy ágyat Leventével és el kell jutnom még a bankba is intézni ezt-azt... Viszont még semmi pontosat nem tudok mondani. Esetleg szóljatok, amikor úgyis jöttök be Szolnokra vásárolni ... stb., hogy ne gyertek potyára. okes? :)
szilbee

Szia Petri!

Én is örülök, hogy Te is jöttél :D Jó nektek, hogy Timi 3 órát aludt. Marci épphogy csak 1-et. Én is akartam aludni délután, de épp ezért nem nagyon sikerült, így eléggé álmos vagyok már.
Marcika is egyre többet beszél már, olyan aranyos kis papagáj.
Mi péntektől vasárnapig minden délután ott voltunk a tiszaligeti strandon, Marci nagyon élvezte a kis medencét meg benne a csúzdát. Neki még a lángos is hozzátartozik a strandhoz, mert a Balatonon azzal lehetett csak hazavinni a strandról, ha beígértük a lángost kifelé menet. És akkor azt mondogatta "lángos, lángos"....

Ma játszótéren voltunk:
Kép
Kép
Kép
judit_79

Judit!

:shock: Nem akarok okos tojásnak tűnni, de a munkaügyiben nem fogják tudni, hogy te munkát keresel, ha nem mész be. Szerintem a stástuszod szüneteltetve van, épp úgy mint most nekem, de, ha letelik a gyed, gyes akkor újra kell jelentkezni, mert vissza állítják a stástuszt, ha addig nem találsz munkát magadnak. Szóval annyi a lényeg, ha Marcika betölti a két évet, neked ugye megszűnik az ellátásod, így utánna jöhet az álláskeresési támogatás. nNamármost, szerintem ott tudnak igazolást adni a létesített jogviszonyról, amit aztán vihetsz a bölcsibe!Bocsi, ha túl okosnak tűntem! :oops: :lol: :shock:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Kép

Judit!
Sajna nem igen tudok neked ebben segíteni, de ha semmi nem jönne össze, akkor ott a játszóház még, ahova be tudod adni Marcit az állásinterjú idejére... Csak ezzel az a baj, hogy előre kell tudni az időpontot a bejelentkezésre... az állásinterjú meg ugye bármikor beköszönthet... akár fél órával előtte is szólhatnak, hogy na most lenne... szóval nem voltam nagy segítség megint...
Majd még agyalok rajta egy sort.
szilbee

Csajok!
Egy órán belül indulunk a bölcsibe, ismerkedni a hellyel és megbeszélni a beszoktatás kezdetét, de komolyan úgy izgulok, mintha ez lenne az első napom az iskolában.... :oops: :oops: :oops:
szilbee

Sziasztok!

Szilbee, de izgalmas! Olyan nosztalgiám támadt :lol: Kíváncsi leszek, Levi mit szól majd a bölcsihez?

Ildi, abban azt hiszem igazad van, hogy ha letelik a GYED, akkor újra kell jelentkezni a Munkaügyiben. Már ha közben megszűnt a munkaviszony!
Arra viszont figyeljetek, hogy GYES mellett dolgozni lehet, de segélyt nem kapsz! Vagyis választanod kell, hogy GYES-t kérsz, vagy álláskeresési járadékot!!!!

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok

Szilvi.ne izgulj. :) (amúgy én is ilyen vagyok :lol: ).Bizti nagyon szupi lesz. Látod mi már egy évet jártunk oviba..de még én is parázok az ovikezdéstől (igaz Sziszi új versenyző lesz :lol: )

És persze várjuk a híreket :)

Vali,nem jó még a gépetek??

Judit.arik Marcikáról a képek.igazi nagy legény már!!! A Mikszáth-közben készültek a képek? :wink:

Szép napot!!!

Esik :? ,már megint :?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tényleg Judit, tök jók a képek Marciról, már olyan nagyfiús rajtuk :lol: Csongi nézte tegnap, ő a Tiszaligeti játszóra tippelt. A múltkor amikor strandon voltunk felfedezte, és kipróbálta, ott voltak hasonló játékok. A modern lipityóka nekem is tetszett, ott szórakoztunk rajta Csongival :lol: Jól nézhettem ki rajta :lol:

Csongi tegnap hazaérkezett Nagyszalontáról, és jött vele a 10 éves unokanővére is. A kislány még nem volt Magyarországon, itt lesz nálunk keddig, most anyukám van velük. De ha ilyen idő lesz, fogalmam sincs milyen programot csináljak nekik. (és kocsim sincs, mert apa ment az anyukájával és a nővérével messzi Erdélybe).
Szombaton lesz a Szolnok Napja, tök jó programokat hirdetnek, remélem nem esik az eső. Készül valaki oda jönni....???

Most beszéltem Ivettel, túl van a terheléses cukor lötttyi iváson. Egyszerre legyűrte az itókát, most ment vissza újabb vérvételre.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Köszönöm szépen,hogy aggódtatok értem.Jól esett.Sajnos bent tartottak megfigyelésen,de ami jó hír,hogy nem a magzatvíz csöpögött.A vajúdóba vettek fel,jól rám is ijesztettek minek kell nekem oda menni,nem akarok én még megszülni.errefel csak ott volt hely:( Hát nem volt jó érzés mások szülését végig hallgatni,hát szültek egy jó páran.Tegnap reggel jött Jakab megvizsgált azt mondta minden ok,leraknak az osztályra és ma jöhetek haza :) A méhlepény 1es fokozatú és 1ujjnyira nyitva van.sok pihenés kell,hogy ne táguljak tovább,amíg nem jön el az ideje.Luca szépen fejlődik egyébként,érett magzat azt mondták rá az uh-n és akkora mint egy 36 hetes :) De mondogatom neki,hogy azért tartson már ki még 2-3 hétig:)
Hát ez történt amíg nem voltam.

Kellemes napot mindenkinek,és köszönöm szépen mégegyszer hogy gondoltatok rám!!!

Kép
Kép
tundi24

Csak gyorsan bekukkantok....

Tündi!
Örülök, hogy azért rendben vagy!! 8) :D

Rólunk:
Bölcsi megvolt. Levente nagyon jól érezte magát, jó hosszan el is játszott. Nem igen akart eljönni, csak mikor felvetettem, hogy megyünk haza autóval joghurtot enni... :lol: Hiába... ez a gyengéje... :lol:
Én még mindig nem érzem, hogy olyan nagyon szupi ötlet a bölcsi, úgyhogy eldöntötem, hogy csak pár órát fog naponta bölcsiben lenni, épp annyit hogy azért gyerektársaságban is legyen... aztán hozom is haza... :)

No ennyi... majd még jövök...

Szép napot!!
szilbee

Tündi!

Örülök, hogy minden rendben!!!! Nekem is volt "szerencsém" egy éjszakát a vajúdóban tölteni 32. hetesen. Nem volt nagy élmény :( Nálam bejött, hogy megbeszéltem Csongival, hogy pici még, jobb neki odabenn! 39. héten született :lol:

Azért próbálj minél többet pihenni, nehogy idő előtt nyíljon az a méhszáj!

Évi és
Kép
csongianya

Tündi.

Örülök,hogy minden oké.Szerintem az 1ujjnyi méhszáj ilyenkor már nem téma.Sziszinél 7hetet,Zsoltinál 5hetet volt 1ujjnyi és 40hétre születtek és hozzáteszem a 36.hétig volt csak pihi,utána semmi lazítás!! :lol:

Szilvi.Látod,szerintem is ez így tök jó ahogy kigondoltad.ügyi vagy!!így társaságban is van,játszhat is,szokik is a közösséghez és mégsem érezheti úgy,hogy "ő miért is nem lehet otthon".. :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

A képek a Mikszáthon készültek, jó az a kis játszótér! Szoktunk menni a tiszaligetibe is.
Ma kicsit megáztunk, mikor elmentünk boltba Marcival... Milyen időjárás ez! Egyik nap még 38 fok, utána 18! Hol az átmenet?

Szilbee: igazad van, a helyedben én is ezt tenném. Ennyi biztos nem fog ártani Leventének. Attól én is ódzkodnék, hogy 8 órára ott hagyjam a gyerkőcöt a bölcsiben.
Igen, ez az állásinterjú dolog azért húzós, mert tényleg olyan, hogy akár fél órával előtte szólhatnak. A párom azt mondja, hogy ha 2-3 nappal előre szólnak, akkor nem gond. Csak hát nem az a jellemző.

Tündi: gondolom, nem volt túl kellemes a kórházban, de szerencse hogy minden rendben van! Nekem is volt olyan, hogy 1 ujjnyira nyitva volt a méhszáj, és ijesztgetett a doki, hogy ha nem akarok befeküdni a kórházba, akkor otthon szigorú pihenés. Persze hogy nem akartam. De a pihenés 1 kisgyerek mellett azért nem lehet olyan egyszerű.

Ildi: evvel még nem vagyok képben, hogy mit kell tennem, ha lejár a gyed. Nekem elvileg utána már csak 1 hónapig fog járni a munkanélküli. De mindenképp be fogok menni a munkaügyi központba, hogy megtudjam, hogyan van ez.

Köszi mindenkinek a segítséget, meg a tanácsokat! :)
judit_79

SZilbee
Majd akkor talizunk valamikor a jövőhéten. Nem gond h csak e miatt megyünk át, legalább van indok miért csavargunk. :wink: :D
Tök jó h tetszett a nagylegénynek a bölcsi. Itt van családi napközi is, én oda akarom néha elvinni Timit pár órára hogy gyerekek között legyen. Úgyanúgy vagyok mint Te, nem szeretném még "lepasszolni"

Tündi
Szuper hogy minden oké :D a vajúdó kevésbé. Szerencsére én nem voltam ott vagyis egy röpke időt igen, amíg bekötötték az infúziót és feltetták a katétert. Akkor meg nem szült senki.
Nekem a 30. héttől volt merövidülve a méhnyakam (1000-es) pihennem kellett , azt olyan jól csináltam hogy csak 3 nappal hamarább császároztak. A 37. héttől én se kíméltem már magam, emlékszem -hamarabb befektettek és mielőtt indultunk a kórházba még ellapátoltam a nagy havat. A kórházban meg nem voltam hajlandó liftezni, kizárólag lépcsőztem, hátha megindul..

Judit
Ez tuti biztos h a tiszaigeti játszó. Mihétfő eset voltunk ott a strand után.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Judit
Nem a tiszaligeti :shock: :shock: pedig tök oylan

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: