Új privát üzeneted érkezett!

[quote="csillik szilvi"]E írta:csillik szilvilegem van a hálótársaimból!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De édes lehetett a kis morgó-Ákos!!! Édes drága kicsi (nagy) fiú!!!

Zsóka: nahát, még egy közös Marciban és Majában???? :lol: :lol:

Mi csak néha eszünk gyümit. Viki, én a helyedben simán adnék neki. Már elég nagyocska, és hát én úgy vagyok vele, hogy inkább gyümi, meg kajci, mint tápi. :oops:
Pedig fú de nem várom ám, hogy naponta főzőcskézzek neki, és eltaláljam az ízlését.

Bár ha jól meggondolom, akkor lehet, hogy Zsókát megkérdezem, Marcus mit szeretett, és akkor azt adom. :lol: :lol: :lol:

Zsófi: de jó, hogy minden ok volt a dokinál!!!!! Repülőre mertél ülni??? Jól hangzik ez a bölcsi dolog. Kérhetek tőled részletesen priviben is akár? Egyik ismerősömék is küzdenek, mert mamának dolgoznia kéne, de mi legyen a gyerkőccel.

Edus: nahááááát!!!! Végre itthon!!!! Mindjárt újabb babával bővül a babanet! De izgi!!!!!!!

Lányok, itt a lehülés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép

Kép
b79andi

sziasztok anyucik 8)

a masik topicban is megköszöntem, de itt is szeretnem megköszönni a valaszokat es a tanacsokat cumi ügyben :D

Zsu kerdezted hogy vagyok, hat köszönöm, nagyon jol, föleg, hogy itt a jo idö :lol: Vanoka nagyon aktiv, eppen az elöbb lejtett egy tancit a pocimban, nagyon varjuk mar, persze tele aggodalommal es izgalommal :)

a maval együtt meg 9 napot melozom, aztan pihi es lelki relax..

remelem ti is jol vagytok, pusszancs nektek es a kicsi manokaknak is :lol:
Vendég

Jöjjenek a képek! Majd én kezdem a sort, aztán rajtatok a világ szeme :lol: :lol: :lol: :lol:

Árpi nem ment el a sapkámért! :cry: Kab-hegy
Kép
+ elvették a kocsimat :cry:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 014.49.jpg[/img]
Csücs........ doktornéni szerint még szabad
Kép
Hinta-palinta
Kép
Cuki
Kép
Az állatkertes képek később, mert apa gépén van. :roll: :? Igaz nem sok készült, mert sz…-rt :twisted: sem ért, inkább mentünk volna a Fókuszba szerepelni. Tényleg, láttátok?
Ui. Kab-hegy jó volt!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

................tehát: elvették a kocsimat!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Szilvi, kicsi Ákos leírhatatlanul gyönyörű!!!!!!!!!!!!
Annnnyira édes a mosolya, meg kell zabálni.
A kedvencem az első kép :D .
Mit kibír egy jó babakocsi :lol: ...(jó génpárosítás vagytok Szilvi :wink: )
Én nem láttam a Fókuszt, mi volt benne? :roll:

KépKép
logi

De jó,hogy sikerült 3 vonalzót csinálnod!!!Azért így az igazi... :wink:

KépKép
logi

Edu ! üdv itthon !! éljen-éljen, h. minden rendben volt !
kérünk további tájékoztatást, ha időtök-energiátok engedi !

Szilvi, gyönyörűek a fiaid ! babakocsi lopás :lol: :lol:
látom Gábor a hosszúhaj helyett most talált egy testhezillőbb punkosat. :D de jól áll neki, add át neki légyszi !
Ákosod tündéri ! igazi pasi ő is !

Zsófi - fú tényleg ilyen nehéz 3 nap gyerek nélkül?
de azért remélem sokáig aludtál??
még én sem aludtam Laura nélkül egy este sem, de a szilvesztert így tervezzük, aztán majd meglátjuk.
még egy uccsó gondolat: halálfej meg az emo lehet, h. poén tiniknél meg divat, blabla stb.. de a Döglégy szegény már nem tini, bármennyire is szeretne annak látszani.

holnap megyünk 15 hós oltásra. nagyobb babák anyukái - volt vmi különbség a többi és e között? mármint nyűgösség, láz stb..
elvben beadatjuk a bárányhimlő ellenit is, meg a Prevenart is szeptemberben.
amúgy a receptekkel bementem a gy.tárba előzetesen, és megkérdeztem, h. meg kell-e előtte rendelni v. van nekik rögtön, és hogy mennyibe kerülnek.
a Prevenarról azt mondta a gy.szerésznő, h. a dr-nő fel tudja 4000 Ft-ért is írni, nekünk meg 16000-ért írta fel.
holnap rákérdezek, bár biztos nem leszek népszerű vele.

ja nem is írtam nektek, h. amíg nyaraltunk, Laura benyalt egy újabb fosós vírust, a kampilobaktert. szerencsére olcsón megúsztuk (láz, kh. nélkül stb), de volt, h. 20 percenként cseréltünk
pelust rajta. csúnyán szét is marta a popóját, volt, h. sírt, amikor kakilt.
de már vége szerencsére.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Zsóka, már rég akartam tőled kérdezni, h. Marcipán sem megy még?

Marcsi

KépKép
alon

Szilvi, annyira jó lett a 3 vonalzó!!!!! (ideje volt már :wink: )És szuper jók a képek is. Nekem a macis kép tetszik a legjobban. Két kis macika ölelkezik. Annyira helyes pasijaid vannak. No és a kocsi lopós. :lol: :lol: :lol: Hát nem egyszerű ennyi pasival. :wink: :wink: Várjuk a többi képet is.

Zsóka
: kutyus túlélte a találkozást Marcival? Egyik ismerősünkék babája annyira megszeretgette a szomszéd kutyáját, hogy még dobálta is. :lol: Azóta menekül a kutyus. És az alvós Marcipán egyszerűen ennivaló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote="alon"]D írta:alonöglégy szegény már nem tini, bármennyire is szeretne annak látszani

Na ja! Csak ezt nem akarja tudomásul venni. Ma is volt a tv-ben, no és persze marha büszke a babakocsira, itt is elmesélte. Csak minek neki gyerek???

Mennyit vagyok képes "beszélni"?

Kép

Kép
b79andi

Jaj, és hogy ül Ákos!!!!!!!!!!!!!! Annyira jól megy már neki!!!! Olyan egészen biztosnak látszik. :lol: Erős kiskrapek!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Lauráról nem kapunk képeket???? Olyan régen láttam már!!! Édes drága mindenféle vírust bekap? (nem is hallottam még ilyenről :shock: ) No, de lényeg, hogy túl van rajta. Stramm kiscsaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
b79andi

Andi, Marci is elhajította a kutyulit, nyekkent is szegényke. ezért mindig a fiatalúr fölött kellett állni, ha odament a kutyushoz.

Marcsi, már önállóan megy Marci. Még sokszor seggre esik, de feláll és megy tovább. Szinte már nem is mászik. Legújabban szaladni akar(na), de a sokat akar a szarka de nem bírja a farka :lol: esete áll fenn, és ilyenkor marha pipa, mert pl nem éri utol Borcsit és a barátnőit..Már most lohol a csajok után :D .
Imre (Edu férje) szerint úgy megy,mint egy kiskacsa :lol: .

KépKép
logi

Hahó!

Manócska alszik, így most van időm írni! :)

Niki! Utólag is BOLDOG 3. HÓFORDULÓT EMMÁNAK!
Gyere majd és mesélj, hogy mi volt Balcsin meg ma a vizsgálatokon!

Andi! Maja nagyon édes! Szerintem készülj fel, mert ugyan lehet, hogy egy édes kiscsajt szeretnél belőle nevelni, én mégis úgy érzem, hogy egy igazi rosszcsont lesz és kitesz majd 10 fiút. Te mit gondolsz???? Lehet, hogy beválik a jóslatom??? :lol: :oops: :lol:

Marcsi! Kérünk fotókat a nyaralásról!!! :D

Szilvi! Ákosod és a nagy fiaid is gyönyörűek! Nekem is a macis kép a kedvencem... :) Hogy van amúgy Ákos mostanság??? Használnak a gyógyszerek?

Zsófi! Annyira hihetetlen, hogy megint pocakos vagy!!! :) Mi volt a dokinál???

Zsóka! Marci iszonyat zsivány lehet. :) A szeme sem áll jól! Szegény kutyus. Biztosan kevésbé élvezte, mint Marcipán! :roll: :)

Többiek???? Nóri? Reni? Timi? Anzsi? Klári? És a rég nem látottak pl. Kisjulcsi? Puszi nektek és gyertek, ha tudtok!

Edusék! Írtam mailt! :) És drukkolok ezerrel!!! :)

fatima

Zsu! Mizujs volt ma veletek? Emma jól viselkedett? Voltatok sétálni?

Nelly! Ti hogy vagytok? Szonjával mizujs? Még mindig balhés az etetés???

Viki! Sikerült barackot venni? :) Nagyfiad hogy van?

Teri! Te is rég voltál! Pedig kíváncsiak vagyunk Petrára!!!! :) Fotókat kérünk!!!!

Ki hagytam valakit??? :roll: :oops: :roll: :) Ha igen, akkor ezer bocsika!!!!

fatima

És akkor rólunk: Tarek egyre jobban viselkedik! (kopp-kopp-kopp) :) Az etetések nem balhésak és nyügi sem szokott már annyit lenni! Mostanában tök sokat alszik! És éjjel csak egyszer kel! Van úgy hogy nekem kell keltenem, mert már 7 óra eltelt az előző hami óta.
Nagyobb gyerkőcök anyukái: ti hányszor etettétek ilyen idősen a babáitokat??? Csak mert mi 6X eszünk 125ml-t. Este az utólsó hami 19:00 - 20:00 körül szokott lenni. És így van, hogy az éjjeli kajálás "bekavar", mert változó, hogy 5 vagy 6 órára kér enni. Így van, hogy 5 evésre jövünk ki. Szerintetek ez nem gáz? Mert végülis úgyis egybefolynak a napok, nem????
Holnap megyünk amúgy dokihoz. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit mondanak majd, főleg, hogy mostanában (elmúl 1 hétben) nincsenek azok a fránya görcsölések kaja közben. Na de majd meglátjuk!
És akkor egy pár fotó!

Kép Barátom a maci

fatima

Kép Jajjj már megint egy újabb fotóóóó

fatima

Kép Nézzétek mit tudok!

Kép Behúzok egyet

fatima

Bocsi, ha sok voltam... :oops: :lol: :oops:

fatima

csak gyorsan: fatima, én nem kelteném tareket, ha nem ébred éjjel! ha 10 órát alszik egyvégtében az annál jobb! sztem ne keltsd! és ha 5x-6x eszik az tök jó!
nagyon cuki!!!!!! irtó édes kis feje van! állati jóképű pasi!!
kerekpocak

Szegény kicsi Laura! Akkor képzelem milyen sűrű peluscsere lehetett...

Fatima, egyébként hamarosan ti is 3 hónaposak lesztek és akkor elmúlnak a fránya hasi görcsök. Legalábbis ezt mondják.
Szerintem se keltsd, ha alszik. Úgyis jelez, ha kajás, nem?
És egyébként tök hibátlan a napirendetek. Mint a nagykönyvben.
Nálunk sűrűbben van kaja, dehát tudjuk jól, minden gyermek más.

Igen, Tarek még mindig gyönyörű. Ez már csak így fog maradni ha jól látom!

Szilvi, Ákos is mennyire szép! Olyan nagy már, jesszusom. Pont azt néztem, h. 5 hónapos és már lehet hintázni.
Olyan rossz, h. még nem tudom annyira, h. mikor mit "kell" csinálniuk, vagy mire képesek.

Kép
niki30

No és akkor a fotók.
Azt hiszem kicsit sokat válogattam ki... :oops:

Ez még itthon:

Kép

Az elmaradt tescos gumibugyi:

Kép

Kép

A büszke apukák:
Kép

Strandolunk:

Elektromos kisvasuton ülök:
Kép

Andikával szoptatunk:

Kép

Eszter és Emma:
Kép Kép

Kép
niki30

Fatima!
A nyaralásról csak annyit, hogy nagyon jól éreztük magunkat.
A babák édesek voltak, már ismerkednek. Muszáj is, mert együtt nőnek fel vagy mi:)
Sokat bohóckodtunk Andikáékkal, két lökött pár:)

Képzeljétek, ma adtam Emmának barackpürét. A levét akartam, de valahogy nem tudtam különválasztani...béna vagyok.
Szóval pici kanállal néhány nyalást, utána meg az ujjamról szopogatta le. Ízlett neki, mert nem fintorgott és elfogadta.
Holnap lehet, h. egy kis almalevet adok neki. Kostolgatjuk, kostolgatjuk az újdonságokat.
Tök élvezem.

Kép
niki30

[quote="b79andi"][ írta:b79andib]
Édes drága mindenféle vírust bekap?

[b]Andi, rosszul írtam, szerencsére ez csak a 2.volt, ráadásul baktérium, hehe + egyszer volt neki vmi hányásos izéje pár napig, de az nem derült ki mitől volt. szerencsére más baja eddig nem volt, még láza sem.
a dr-nőnk szerint Laura ilyen "gyomros" baba, mert vannak a füles babák, meg a torkos babák stb.. márhogy vkiknek mindig a füle fáj, vkiknek meg mindig a torka - Laurának meg az emésztőrendszerére érzékeny.

köszönjük mindenkinek az együttérzést ezügyben !

btw, találtunk egy tök jó HIPP terméket, ami csak gy.tárban kapható ilyen esetekre. hasmenéscsökkentő és elektrolitpótló is egyben. HIPP OSR 200 a neve, répalé rizsnyákkal. amúgy az íze sem rossz, bár Laurába csak trükközve lehetett belediktálni.
én nem ismertem eddig - a dr-nőnk javasolta.

Zsóka, fú, akkor utólag is gratulálok Marcusnak, nagyon ügyi - én lemaradtam erről, bár tény, h. mostanában felületesen olvasgattam.
a kutyás képeket nem dicsértem meg, pedig fülig érő szájjal többször is visszapörgettem. annyira cuki rajta a kisfiad !
Laura is nagy kutyaimádó - ő úgy hívja őket, h. "jájá", ez vau-vaut jelent. ha meglátja őket, nagy jájázásba csap, és hangosan nevet hozzá. anyukám kutyájának meg előszeretettel dobál mindig az etetőszékből ezt+azt, addig sem neki kell ennie.. :wink:

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, de mostanában nem nagyon tudok jönni, mert Apa du és este is dolgozik az 1 db gépünkön. :lol: (Cserébe itthon van :lol: :lol: Délelőtt a játszin vagyunk és ha alszik én is alszom. Mostanában (1 hete) már csak 1x kel (enni :oops: ), de viszont vasárnap du. óta 38,5 a láza. Nurofennel lemegy, de aztán du-ra megint felkúszik. Más tünete nincs, úgyhogy most várunk, hátha "csak" a 3 napos láz és akkor holnapra meg is jelennek a kiütések.

Minden baba gyönyörű!!!!!!!!!! Már olyan rég voltam, hogy nem nagyon tudok reagálni

Marcsi - oltás - nálunk semmi nem volt (amúgy 5-10 nap körül lehet láz, köhögés, kiütés (kanyarótól). Ezt a 3 (MMR, bárányhimlő, Prvenar) oltást most fogják mind beadni? Azért ez az MMR (15 hós) három betegség egyszerre, elég nagy feladat a pici babáinknak.

Fatima - Tarek nagyon szép baba! Én sem kelteném fel, az biztos. Ha éhes biztos jelzi majd, ill többet fog enni napközben.

Sok puszi mindenkinek!!!!!

És néhány képpel azért készültem...

Kép

Kép

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

nem akartam ekkora betüükkel írni... bocsánat, kicsit sem vagyok extrovertált.. :wink:

Fatima, gyönyörüü a kisfiad !! tündéri !
lehet, h. nálatok a büüvös 3 hónap helyett 2 hónap volt a hasfájós periódus??

Niki, látom közben írtál - irtó jók a képek !!
gyönyörüüek a lányok ! Andi már nem ír a fórumba?
miért adsz neki ilyen korán gyümölcsöt? tejed is van.. még tápszereseknél is 4 hót javasolnak.

mi volt a mai UH-n?

Marcsi

KépKép
alon

Viki, bocsi, Neked elfelejtettem reagálni.
Szóval ti már tápszereztek. Hát lehetséges, h. ránk is ez a sors vár, dehát már ez is szép idő.
Ha még cici után sír, akkor valóban éhes lehet Benike. Húhh, még ennyit benyomott utána? Azt nevezem. Akkor tényleg muszáj pótolni.

Egyébként most hol tartotok kilóban?

Kép
niki30

Marcsi, az uh-on minden rendben volt, gyorsan végeztünk, negatív.
(Emma nem is sírt).

Nem adtam ám neki annyit, csak pici kóstolót.
Egyébként persze szoptatok, de már mintha nem lenne annyi....
Vagyis az van: egyik nap alig várom, h. leszívja, úgy bedurran a cicim, máskor meg lötty az egész, úgy érzem, alig van. Na ilyenkor akár 40 percig is cicizik, mert ugye lassan jön neki. Aztán végül mindig jóllakik. Csak mondjuk még mindig nem olyan kis husi-musi. Mintha nem hozná be a többi ilyen korú babát. :roll: Na majd holnap a doktornéni megmondja. Holnap lesz a 3 hónapos oltás.

Kép
niki30

Marcsi, ez jó, füles, torkos, gyomros babák. Hihi.
Mindegyik babának van valamilye?

Kép
niki30

niki: 20 percet elcsesztem most azzal, h kerestem egy ősrégi hszedet, amiben kikéred magadnak, h te valaha is az utcán, padon szoptass. azt írod h te erre képtelen lennél... mindezt válaszként arra, h írtam, h nekem nem volt para. szal most ALAPOSAN meglepődtem a képenek.....
ejnye-ejnye miből lesz a cserebogár....

:twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

más: sztem lehet h ízlett neki, de 3 hósan még NAGYON KORAI és felesleges az emésztőrendszerét kitanni másn tápanyagnak, mint a tej és a tápszer. sztem ne csináld. ill. te tudod, én nem tenném. ha nincs tejem, akkor hajrá tápi!
kerekpocak

Mindig én vagyok az utolsó, éjszakai bagoly...

Fatima: Tarek milyen nagy már, és nagyon kis helyes pofija van... Dögleni fognak utána a csajok!
Köszi jól vagyunk, az evés már nem olyan balhés, persze rájöttem miért. Szonja nem alszik sokat nap közben (ezért sem tudok jönni ide) van amikor csak 1/2, 3/4 órát, van amikor annyit se, és akkor persze fáradt. És amikor nagyon fáradt már, akkor nincs türelme enni, és akkor balhézik.Próbálkozom még néha cicivel, de nem sok sikerrel. Mi éjszaka úgy eszünk, hogy 8 körül van az utolsókajci, és utána 4-5 óra körül szokott ébredni. Most azt akarjuk kipróbálni, hogy felkeltjük éjfélkor, megetetjük, és akkor reggel kelne csak föl. Szerintetek ez hülyeség? Hagyjuk inkább? Látom Fatimának is írtátok, hogy ne ébressze fel Tareket. A suttogó írja ezt, persze nem pont így, hanem álometetésnek nevezi, 7-kor és 9-kor, és akkor lehet hogy átalussza az éjszakát.

Niki: nagyon cukik a kislányok együtt, és anniyra édes Emma abbana kalapban!

Panni: nagyon szép a kisfiad, jobbulást nektek!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok.

Fatima és Niki.
Szívesen látlak gyerkőcökkel és apukákkal Nálunk vendégül.
Meeeeegoldunk mindent, szoptatást, ciciből csomó kimasszírozást, stb...
Már úgy szeretnék Veletek találkozni!!!!

Bocsi mindenkitől... :oops:

Amúgy meg mindenkinek nagyon gratulálok a kis lurkókhoz, mindegyik egytől-egyig gyönyörű!!! :lol:
Én néha beleolvasgatok a levelezgetéseitekbe és próbálom felhasználni a jó ötleteket. Mindenkinek köszi.
Üdv Mindenkinek.

Eszterről egy kép szopizás után:
Kép

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Nelly, nem nyert - ma én zárom a sort. úgy látszik v. nem írok hetekig, v.ég a billentyüü..

köszi Panni az oltásos infot. nem, elvileg 2-t kap, az MMR-t, meg a b.himlőt. a Prevenart még tartogatjuk, de szeretném még bölcsi előtt beadatni.

Márknak jobbulást ! remélhetőleg tényleg csak a 3 napos láz.
azért nem ér eltüünni {mondom ezt pont én}.
Márk is egyre nagyfiúsabb, nagyon helyes kispasi ! azon az üvegvitrinen fennakadt a szemem.. mármint elképzeltem, h. Laurának hány "nem szabad"-omba kerülne, h. az bennmaradhasson a szobában nálunk. :)

amit akartam kérdezni főleg naaaagyon nagy gyerekek anyukáitól, mint Edus,Timi,Mircike,Zsóka,CsSzilvi - h. adtok \ adtatok-e a gyerkőcöknek őszre-télre vmi immunerősítőt, multivitamint, egyebet ? és velünk kb. egykorúak terveztek-e adni?
aloe vera gélről hallott vki vmit?

Niki,mi is holnap megyünk szurira. lehet ti lesztek itt az MMZS-k és Laura után a köv.filigrán baba. :wink:

Klári, ti már hazajöttetek horváto-ból? ha igen tessék előkerülni és jó pár Juli a vízben képpel elkápráztatni minket !

Reni? ezer éve ! v. fogadjunk európát már körbeutaztátok-kempingeztétek.

Nóri?

Marcsi

KépKép
alon

[quote="niki30"]
írta:
niki30Olyan rossz, h. még nem tudom annyira, h. mikor mit "kell" csinálniuk, vagy mire képesek.

1188338566.21.doc

Niki,felraktam egy fájlt érdekességképpen. persze ettől lehetnek eltérések, ami remek alkalmat ad hozzám hasonló paramamiknak a parázásra.

Marcsi

KépKép
alon

és egy pár Laura kép, aztán tényleg eldugulok. a szelidi-tavi nyaralósakat még nem kicsinyítettem le.
jó éjszakát mindenkinek.

Kép

Kép kutyázás Arlón

Kép labdával idomítás

Kép kínai mandarin

Kép

Marcsi

KépKép
alon

LAURA CSUDASZÉP!!!!!!!! GYÖNYÖRŰ A KISRUHÁJA!!!

Nelly: suttogós álometetést én is csináltam nekünk nagyon bejött! az tök ok! de akkor te még nem alszol, szal úgy felébreszteném enni, h én akkor megyek el aludni. az éjjel közepén nem kelnék fel, csak h ,megetessem. érthető így?

ESZTER IS NAGYON NAGYON ÉDES!!!!!

marcsi: mindig idősebbeket kérdezed heheh és mindig én válaszolok: SZAL ÉN BÉRES CSEPPET ADOK SAMUNAK, KILÓNKÉNT 1 CSEPPET KELL. AZÓTA ADOM, H VÉGRE MOST NEM BETEG. A

jja bocsi a caps lockért.. :oops: :oops: :oops: szal a gázos nyár óta adom.
kerekpocak

Sziasztok!

Zsófi, tényleg? :lol: Várjál már, én nem is emlékszem erre a hozzászólásomra basszus. No mindegy. Igen, simán megy a szopi bárhol. Andika adta meg a löketet egyébként Balcsin. Na meg az, h. tudod mi egy jó ideig csak fekve szopiztunk, ülve nem ment és ezt is Andikától tanultam meg, vagyis hát vele.

Úgyhogy Andi (most h. olvasol minket), ezer köszönet! Meg mindenért! :wink:

Marcsi
, szal, Laura is kis filigrán, ühüm. Jól van. De nagyon helyes abban a kis ruhácskájában. Nah én élek halok ezekért a rucikért.
Már gyűjtöm a jövő nyári trendi rucikat.:)
És egyébként nektek mondd valamit a doktornő arra, h. vékonyabb Laura, mint a többi gyerkőc? Vagy ő ilyen alkat? Adottság?
Gondolom eszik rendesen?
Ja, köszi a fájlt, ezt én is szoktam nézegetni a neten mindig. Megvan. De tök jó. Nah, amit ott írnak, azt eddig szinte mindet csinálja Emma. Mintababa lenne?:):)

Csáó

Kép
niki30

Andika, küldök majd át Nektek pár fotót. Marha jók lettek.

Kép
niki30

Fatima: Tarek és a Maci még nem egészen jó barátok, nem? Kicsit ijedt arcot vág, de lehet, hogy a fényképező miatt. :wink: Nekünk is van ilyen bodynk (3in1 tesco), de már kinőttük. :cry: De olyan helyes kispasid van!!!! A kiságyban keresztbe fordulós!!!!!! Egyem meg, milyen kis erős!!!! És azok a szemek!!! Feledni nem tudom!!!!! Annyira rád hasonlít!!!!

Niki: ezek a képek!!! Csúcs szuperek. Igaz, nekem a kedvencem a kis kalapos macskalány!!! Kis édes mosolygós Emmácska! Tényleg olyan kis macsek még mindig. És Eszterke mellett látszik, hogy milyen kis picike. De ez nem baj!!!!! Tüneményesek a kiscsajok. Párban szoptatós kép, pedig annyira jó!!! Együtt evés az igazán jó móka! :wink: Bár szerinted Emmácska kicsit vékonyka, de azért láthatóan jó erőben van. Mi az neki egy kis fekvőtámasz. Az utolsó képen, meg mintha fordulna? :shock:

Marcsi: gyomros, füles, torkos babák :lol: :lol: :lol: :lol: Csak azért írtam, hogy mindenfélét elkap Laura, mert bennem még olyan nagyon él, hogy elkapta azt a másik csúnya vírust. Úgy sajnáltam szegénykémet. Ezek a képek, valami csúcs!!! Olyan jó, hogy tettél fel végre. A bevásárlókocsiban állóson egyszerűen ennivaló!!!! A rucija csúcs, és a mosolya meg nincs ember akit le ne venne a lábáról. Látom, nálatok is van kutya idomítás. :lol: Jaj, úgy bírom a kis totyogó Lolot!!!!!!!!!

Panni: úgy tűnik Márk igazi férfi. Műszaki zseni lesz. Már most ezek a cuccok érdeklik. :lol:

Andi: Eszterkéről meg ezer éve nem láttunk fotót. Még szerencse, hogy együtt mentek Nikiékkel nyaralni, és jóban vannak a csajok, és láttunk már trécselős képet. De ebben a kalapban annyira helyes Eszterke.

Zsóka: azért jó, hogy túlélte a kutyus Marcus ismerkedését. :lol: :lol: Persze azért a kutyák máshogy állnak hozzá, valahogy érzik, hogy nem bántásból csinálja velük a baba.

Szilvi: jelentkezz, mi volt a dokinál!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Helloka! :)

Zsófi! Azért keltem fel Tareket, ha 2 étkezés között eltelik 7 óra, mert ő nem szopizik. Magyarul ő mindig ugyanazt a mennyiséget kapja üvegből, így nincs alkalma többet ennie. Nem úgy mint a szopizós babák, akik addig maradnak cicin, míg jól nem laknak. Tarek ha nem éhes valamiért (ami nagyon ritkán fordul elő), akkor nem kéri mindet. A testsúlyához van kiszámolva az adagja, így a napi hatszori evés adja ki az adagját. Ha nem kel fel éjszaka, akkor az azt jelenti, hogy 5X evett és akkor az egyszeri adagnak kéne többnek lennie. Na ez az, amit nem tudok nála kiszámítani. Van, hogy igenis felkel 4 órára, de van, hogy nem. Ha "biztosra" tudnám, hogy nem igényli az éjszakai etetést, akkor átváltanék az ötszöri etetésre. De ezt nem jósolhatom meg előre.
Most arra gondoltam, hogy várok még egy picit és akkor átváltok 5X-i etetésre nagyobb adagokkal.

Na megyek fejni. Jövök még majd.... :)

fatima

Emmának nagyon boldog 3. hófordulót!!!

majd jövök!

a babák nagyon szépek!!!!!
mangó

Szonjának boldog 2. hófordulót!!!

Zsu

Zsu
svs

Kösz, kösz :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
niki30

Sziasztok!

Megjöttünk a kontrollról, egy lyukkal kevesebb!!!!! A 2 mm-es összeforrt!

Szonjának nagyon boldog hófordulót!

Tarek hatalmas és helyes kis fickó! A szemeiben van valami érdekes...Pandamaci beszerzési forrás érdekelne!

Emmácska és Eszter nagyon gyönyörűségesek! A szopiztatós kép a szívem csücske!!!

Márknak jobbulást! Habár a képeken olyan huncutul néz, mintha semmi baja nem lenne.
Panni: le a kalappal előtted. Én, aki eü.-t végeztem tuti, hogy az első láz után rohannék a dokihoz, holott pontosan tudom, hogy van ilyen, hogy háromnapos láz.

Marcsi:melyik bevásárlóközpontban osztanak ilyen gyönyörű kislányokat? Ha akciós, akkor nekem is kell! Még a kutyus is ámulva figyeli!
Vitamin: nagyoknak a Berry nectart adtam, mert az finomabb+ a FLP-s Kids vitamint. Ákos még anyatejcsizik.

Niki30: igen van olyan , hogy vékony alkat. Az én Gáborom 12 éves és 25 kg. 18 kg-mal lehet sulit kezdeni, ő évnyertes és így is 16 kg-mal ment. Kilátszanak a bordái, pedig szeret enni. Én is ilyen voltam, most meg csak rám kell nézni…………………
:oops: :cry: :?
Szerintem még csak fagyaszd az őszibarit, de ne ad neki. Igaza van Zsófinak.
Hinta: nem akarok vitát indítani, tehát megírom, hogy tisztába vagyok vele, hogy Ákosnak még egy kicsit korai. Vendégségben voltunk, kipróbáltuk / a kislány egy hónappal idősebb/ , tetszett neki és vettünk. Nem ül benne mindennap, ráadásul nem sokáig. Lehet egyébként kapni olyat amibe belelhetne már rakni, de az rohadt drága.
Gondolkozok....
Kép
Lássuk csak!
Kép
Kép
Hű de finom!
Kép
Talán így gyorsabb lesz..
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

köszönöm Laura dicséretét mindenkinek !

éljen-éljen Ákos !! csak így tovább !! nem lesz itt semmi baj kérem !!
nagyon örülök nektek Szilvi !!

Andi, a bevásárlókocsiban kezdetben rendesen ültettük az erre kialakított részbe, de nem maradt meg egy idő után. aztán már csak ilyenformán utazik. beáll legelőre mint hajóskapitány a hajó orrába és kiabál+mutogat, h. merre kell őt tolni. :)

Zsófi+Szilvi,köszönöm a vitaminos ötletet !

Marcsi

KépKép
alon

[quote="niki30"]
írta:
niki30És egyébként nektek mondd valamit a doktornő arra, h. vékonyabb Laura, mint a többi gyerkőc? Vagy ő ilyen alkat? Adottság?
Gondolom eszik rendesen?

én amikor úgy teszek, h. megijednék, h. csak 20 dkg-t hízott egy hónap alatt, a dr-nő mindig leállít. ez így pont jó, formás, szép a bőre, kicsattan az egészségtől stb.. nem cél, h pufók legyen szöveg stb..
ma pl. a haját dicsérte meg (amúgy köszi nektek is) amikor szurin voltunk, h milyen szép erős és sűrű lett.
szal tök jó fej dokink van, nem azt követi, h. a nagykönyv szerint 1 éves korra már 3x annyinak kellett volna lenni mint születéskor. stb..
Laura az én szemszögemből nem eszik rendesen :? de nem ordít, h. éhes, szal gondolom beviszi magának, ami kell. de nekem is állandó parám ez, többször írtam itt róla.

én gyereknek állítólag ilyen alkat voltam (mostmár sajna nem), és apája jelenleg is ilyen vékonyabb, hízásra nem hajlamos alkat.
szal lehet, h. adottság.

M.

Marcsi

KépKép
alon

ja, mai mérés szerint: 9100 g / 80 cm. nőni nem nőtt már régóta hosszra.
most a kg-kra gyúrunk.. :wink: átléptük a bűvös 9 kg-t !!

Marcsi

KépKép
alon

te marcsi, ez pont jó súly!!! nekünk a könyvünkben lányhoz 1 éves körülihez ez az ideális! amúgy akartam is írni, h sztem a képek alapján nem túl vékony laura, pont tökéletes! samu haverja 13 hónapos 76 cm és 8 kiló! és fiú! szal az vékony! és ők sem aggódnak. szal ne parázz te se! lolo gyönyörű, formás, dús hajú, TÖKÉLETES!!!
kerekpocak

Szilvi: ezek nagyon jó hírek!!!!!! Ügyes Ákos, és Ákos szervezete is!!!! Miért baj, hogy hintázik? Olyan aranyos benne. És ha neki így jó? Érdekes, hogy jobban ízlik neki a tányér mint a kajci. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fatima: nem akarlak megbántani, sokat gondolkoztam, hogy leírjam e, de azért döntöttem az írás mellett, mert nem vagy egy sértődős csaj, no és tudod, hogy leveszem a kalapod előtted, azért, amit eddig is csináltál Tarekért. Szóval, szerintem olyan durva, hogy porciózod neki a kaját. Én úgy gondolom, hogy egy kisbaba egyen annyit amennyit akar, hiszen az anyatejtől nem lehet elhízni (javítsatok ki, ha nem így van!!!). És mivel mi felnőttek sem eszünk mindig ugyan annyit, nem értem miért akadsz ki ezen Tareknál. Szerencsére van elég tejed, miért ne ehetne annyit amennyit akar. Úgy tudom, hogy vannak periódusok, mikor többet akarnak, és ilyenkor mindig fejlődnek egy kicsit (nőnek), és ilyenkor többet kívánnak, máskor meg nem. Aztán ott vannak az időváltozások, amik megint nemcsak a napirendjükre, de a kajára is hatással vannak. Én magamból kiindulva, útálnám, ha megmondanák mikor mennyit ehetek. Csináltam a terhességem alatt, és nagyon rossz volt. Porciózva ehettem, és volt hogy elég volt, és volt, hogy olyan farkas éhesen keltem hajnalban, hogy azt hittem letépem a tapétát. Nem gondolod, hogy ilyen pici babától ilyen sokmindent elvárni sok? Persze rend a lelke mindennek, no de nem gépek ők. (bocsi mégegyszer)

Megyek, nem szólok bele többet, elnézést. :oops: :oops: Elvégre vannak itt gyakorlottabb anyucik is. 8)

Kép

Kép
b79andi

Jaj, jaj Niki, egyem meg a vonalzódon a kicsi Emmácskát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez a kedvenc képem!!!!

Kép

Kép
b79andi

Marcsi, Lolo teljesen aktuális ezen a bevásárló kocsis képen. Titanic napok vannak mostanság. Biztosan látta a filmet, és elirigyelte. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira helyes!! Hihetetlenül édes pofija van. És az a mosoly... Kép

Kép

Kép
b79andi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?