Új privát üzeneted érkezett!

Bocsika hogy eltűntem ,de nem túl jó passzban vagyok .
Kedden feltárták a sebem mert begyulladt és azóta minden nap kórház tisztítás és kezelés.SZóval röveden ennyi.BÁlint szépen nő ,már hízott 25 dkg 1 hét alatt. Éjszaka jó baba 10-11 körül eszik és hajnal 4-5 ig csend van.
Puszika majd jövök csak kis nyigi nyögi van...mennem kell.
Jah Anikónak is szerdán megszületett a kisfia Botond 3800gr és 56 cm.jól vannak ők is.

Kép

Kép
jucu

Jucu!

mandalának meg csütörtökön, de azt biztos neked is megüzente!ezen a héten ugy látom sok baba született, én is lassan nagynéni leszekk! vigyázz magadra, nem irigyellek most! de mi történt a sebeddel?elfertözödött?

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!
Itt vagyok, csak nincs időm nekem sem. Készül a terasz/előszoba. Holnap fest Gábor!!!!!! Padlólap meg majd ha lesz pénzünk... :oops: talán jövő hónapban, addig marad a régi pvc... :?

Jucu,
sajnálom a sebed, huh, mázli hogy én anno megúsztam az ilyesmit. Olyan szép most is a heg, nem is látszik szinte... ráhull a hájam :lol: de tényleg szép. Igaz sokáig nagyon érzékeny volt, de tényleg nem volt komplikáció...
Nálad mitől lehet??
Bálinttal meg igazán szerencsés vagy. Szép is, édes is, szopizik is és gyönyörű alvós baba is. 8)

Csilla,
válaszolok neked iwiwre, ígérem. :wink: amúgy, tényleg hol vannak a többiek??????

Puszi

Kép
dianab

Hello!
Na csajok? Ki merre???
Most néztem vissza és én is el vagyok maradva. :oops: Bocsi!!! :oops:

Évi,
jó most a hajad nagyon!!!! :wink: Nekem így teszik a legjobban. :D Klassz hogy ilyen bevállalós vagy és sokféle frizurát ki mersz próbálni. 8)
Édesek a lányok! A rokoncsajszi mennyi idős??? Azon a képen cumiznak?? :oops:
A vidámparkba én már ezer éve nem voltam. milyen az a mesebarlang??? Azt hiszem anno akkora sor állt ott, hogy nem tudtam bejutni. :?
Ikeában voltam a héten én is. 8) Biztonsági bigyókat vettem Töki miatt, fiók meg hűtőzárakat. :roll: Meg egy sámlit a mosdóhoz neki. 8) Meg megnéztem mindent :lol: többszőr is... kicsit álmodoztam. :lol: Ugye a terasz, meg hát nálunk is még kellene ide oda egy egy bútor, fotelok, asztal, ilyesmi. :lol:

Edo,
homeos cuccot nem szedhetsz az allergiádra???

Kép
dianab

sziasztok!

Dia, semmi baj majd irsz te is ha tudsz. Én nem vettem semmilyen biztonsági kütyüket, idönként benéz a konyhaszekrénybe Gáborka,de szolok neki és abbahagyja..persze azért van mikor többször kell kérnem..talán ebböl a szempontbol szerencsés vagyok vele-velük egyik sem volt az a pakolos-nyitogatos igazábol..kisebb kivételek azért voltak.. :wink:

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla,
Te mázlista! :lol: Bezzeg Gabi úgy pakol, rendezkedik, mintha az egész lakás neki lenne kitalálva. :lol: Simán kinyitja a hűtöt és matat ha elér vmit, és persze nyitva hagyja az ajtót..... :? ezért kellett a zár... és egy tányérunk is már elrepedt, meg a műanyagos rész volt a kedvence, simán kicseszte őket a kőre, az összeset. :shock: és hiába szóltam rá, ütöttem a kezére, stb... :cry: ezt a gyereket nem hatja meg semmi :shock: fegyelmezés. :cry: Így maradnak a zárak, meg ajtórácsok, stb.... :lol:
Írtam neked iwiwre.

Kép
dianab

Képek Gabiról, alvási pozitúrák:
Kép
Kép
Kép

Kép
dianab

Hello!
Tegnap este megnéztük az Afrikai szeretőket. :) Uh...nagyon jó történet, lehet megveszem könyvben is. :wink:
Vki hallott már felőle? :roll
:

Vki egyáltalán itt van még????

Kép
dianab

sziasztok!

Dia! olvastalak, itt is, iwiwen is..de tudod idöm alig van..de igérem jelentkezem! Gáborkád tünemény, az én fiam is tud idönként olyan poziturát felvenni h ihaj..és mániája h éjjelente forog, és mindig keresnem kell h épp hol a gyerek..

A filmet nem láttam, nem is hallottam még rola! mostanában még tévézni se nagyon szoktam csak ritkán..

Jucu, irtam msnre neked..de nem kaptam választ..biztos nem érsz rá..

Judit!

neked is logok még válasszal.bocsi potolom igérem..... :oops:

Ildi!Edit?Évi?

mizujs veletek?

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

sziasztok!

Látod Dia, igazam lett..a régi jo kis forum kihalt..az okát meg tudod.. azért keressük egymást rendben?

puszi mkinek! :cry:

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Ildi:
Engem érdekelnek a képek. Priviben vagy megadod hol lehet megnézni?
a nyaralást láttam a Dávid lapján. Nagyon jó lettek, Réka mekkorát nőtt!!!
Én kiváncsi vagyok a konyhádra meg mindenre:)

Jucus:
Nagyon édes Bálint!!
Ha van időd rakjál fel képeket:)
Remélem a sebed hamar meggyógyul!!
Anikónak gratulálok!!! Olvastam a miklósi topocban , hogy megszületett a kicsi.

Dia:
akkor jól haladtok az előszobával! Majd meglesz minden egyszer!Ikeát nagyon szeretem:)
Ha anyuék itt vannak velük is menni kell mindig :)
Az unokahugom 5és fél éves. Igen cumisüvegből isznak :):)
A mesebarlang- egy csónakba kell beszállni és oldalt mesehősök vanank a falon. Ilyen nagy szobrok.
Közben meg egy mesét mondanak.Nem rossz, de itt Flóra félt.
Aranyos az alvó Gabika!!
Nekünk se kellett venni bíztonsági kütyüket szerencsére.
A filmről még nem hallottam..

Csilla:
jól vagytok? hogy telik a nyár? Boni várja már a sulit??

Péntek este lejöttünk a balatonra. elméletileg úgy terveztük, hogy nyaralunk hárman... De anyósék már tegnap visszajöttek
:roll:
Kis családi nyaralásunkról ennyít :shock: :wink:
Azért hétfőn elmentünk kirándulni Tihanyba.
Átkompoztunk, Flórának nagyon tetszett!!
voltunk még a marcipán múzeumban is (Ildi :wink: )
Megnéztük az apátságot is.
Zamárdiban felmentünk a kilátóhoz.
Jó volt nagyon!

Tegnap volt a 8. házassági évfordullónk!!

Pénteken meg már megyünk anyuékhoz majd csak hétfőn megyünk haza.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hú ...restellem magam ,de igyekszem ...jönni jönni jönni ,csak vmi van mindig

Csilla ...mint már írtam msn lányom nem szólt és aznap óránkénti szopi volt ,tehát időm még meghalni se lett volna.De ma meg én kerestelek rosszkor :wink: :roll: ez az én formám...

Ildi
Ügyik vagytok hogy ilyen gyorsan haladtok.Mi lesz ....megoldódik a plusz?? :wink: Remnélem már megnyugodtál a fránya szmla miatt.

Dia
HAson alvós kép éde.,de a kitekeredős félig háton Gabó se semmi.Biztonsági bigyók??Eleven a lelkem?Hóú akkor készüljek fel én is ,hogy a fiúk nem olyan nyugisak mint a kiscsajok? :wink:
Ikeát én is szeressem ,de most nincs píz...így csak álmodoznék én is!

Edó???Veled mi zu?Orvosnál voltál már?

Évi
Grtaula a házassági évfordulótokhoz és még vagy 60 at kívánok nektek egészségben boldogságban.
Biztos élvezték a csajok a mesebigyót.Kompozást Dia is csípte kiskorától kezdve,meg a hajókázást....
Jó sűrű programotok van állandóan te lányzó.Hogy bírod??

na pár kép Bálint komáról.....
3.420 gr al jööttünk haza/illetve én ennyit mértem itthon és ma 3900gr volt a cicibúvár :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
jucu

Hali!

Jucu ,Bálint nagyon édes ,és milyen nagy.
Még 2 hónap és én is babázok.
Annának megvettem a nyuszikáját,mindegyik tesója nyuszival aludt ő sem maradhat ki. :lol: :lol:

Kép

Ő a tesomék kisfia ,Gergő baba 4 hónapos és már majdnem 8 kg.

Mi jól vagyunk,hamarossan vége a nyárnak.

Puszilok mindenkit:

Puszi:Móni

Kép
memó

Móni
ÉDes Gergő baba.Nagyon kis husika!
ÉS örülök,hogy sikerült megvenni nyuszikát.Elmentél te érte?
Pocakpanka hogy van?Ficánkol?
Nem is mondtad milyen volt gyerekeknek a mamánál,vagy nem figyeltem oda :roll: ??

Voltsm dokinál/sebészeten ma/ vszínű nem bírja a szervezetem a belső varratot.Elhúzódó gyógyulás lesz ,de majd elmúlik,addig meg kezelés.Szép kilátások,főleg ,hogy Hévízra akartunk menni szeptember elején vmikor.

Bálint kománk tegnap este 9 től reggel 5-ig alukált. :lol: Már áztattam addigra az ágyunkat!!!!Durrantak cicik.......
Most aludt el kivi vagyok meddig nyomja ma éjjel.....igaz kicsit elcsúsztunk azért ilyen későn alszik el ,de nem bánom ha megint szunya berci lesz!!!!!

Puszika megyek Diust is megpusszantom álmába,olyan édi ilyenkor beszél nekem!!!!!
Holnap megy a papáékhoz ....majd meglátjuk elveim ellen teszek ,de már eltelt 8 hónap kb.na puszka nektek tessék jelentkezni .
Jucu

Kép

Kép
jucu

Hello Csajok!!!
De jó, hogy tudtatok jönni!!!!

Jucu,
olyan édes Bálint!!!!! Cicibúvár :lol: csúcs!!! :lol:
És Dius is hogy pózol mellette. 8) Milyen komoly a kiscsaj, látszik mennyire odavan a kis Tökösért!! :wink: Nincs féltékenység, minden rendben? :roll:
Hát a sebészetért nem irigyellek, gondolom fáj is.... :oops: te szegény. :oops: Kitartás!!! :wink:

Móni,
de jó hogy jöttél!!! :D
Édes, helyes kis pofa Gergő. És milyen nagy!!! 8) Imádom, ahogy trónolnak a gyerekülésben. :lol:
Te hogy bírod a pocakoskodást? Ezt a nagy meleget?? Milyen nyufit találtál a kis pocakmanónak??? Megmutizod majd??? Szóval lányotok lesz. :D És Anna lesz a neve. Nagyon szép név. 8) Nekem is tetszik. :wink:
Milyen a házatok? Belaktátok már??? :lol: Gyerekek nagyon várják pocakbabát??? :lol:

Évi,
köcci, hogy leírtad a mesebarlangot!! :wink:
ÚÚÚÚ Tihanyt én is imádom. 8) Meg az egész Balcsit. :lol:
BOLDOG 8. HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!!!!!!!
Kellett volna egy tuti pogi recept. Rád gondoltam, de látom nem leszel hétfőig. Um.... mindegy, majd legközelebb. :wink:

Ildi,
hát én megnéztem a képeket a vecsési topikban. :roll: Tényleg mennyit nőtt Réka, olyan édes. :lol:

Judit,
mi van veletek? Hogy vagytok ebben a nagy melegben???

Csilla,
írtam neked anno. Remélem jól vagytok Ti is. Írod, hogy sokat nem vagy otthon, nagyon elfoglalt vagy. Hgoy bírják a gyerekek? Főleg a kis cicizős pasid? :lol:

Ma megyünk megvenni a teraszra követ, Gábor lerakja a hosszúhétvégén, és kész is az előszobánk!!! :roll: 8) Kellenek majd még kiegészítők, de csak szeptemberben lesz rá pénz, íg addig napoljuk a folytatást. :wink:

Kép
dianab

Hali!

A nyuszit Pécsen vettük az Árkádba,a játékszigetben.Tök jó játékok vannak ott,és nagyon jó árban.Azt hiszem karácsonyra is ott fogunk bevásárolni.

Ő a nyuszi.

Kép

Ezt meg apa vette neki.

Kép

Ő meg a Dávid.

Kép

Elaludt anyiéknál a fotelban.

Jucu ,pocakpanka jól van napközben sokat mozog,éjjel nem annyira,gondolom olyankor ő is alszik.A többiek éjjel is mocorogtak.
Most már kb 2 kg-nál tartunk,én most nem híztam olyan sokat mind a többieknél 7 kg jött rám eddig.

A gyerköcök nagyon várják a tesot,a Dávid állandóan simogatja meg puszilgatja a hasamat,olyan édes.

Dia , a házat bővitgetjük,de csak lassan megy.
A meleget nehezen viselem olyankor mindig dagad a kezem.
Kedden meg kell mennem érsebészetre,mert kijött még pér helyen a viszere,kapok másik harisnyát.Ha már nem szopizik a törpe akkor meg megkell műteni,addig kell találnom egy jó dokit aki nem kaszabol össze-vissza.

Mennem kell összeszedni amit a kutyák szétrágtak.

Puszi mindenkinek.

memó

Móni,
jó hogy tudsz jönni. :D
Édes a nyufi és a kis ruci is. Dávidot megnézném, ahogy a hasad bűvöli. :lol: Klassz, hogy ilyen pizitívan állnak a gyerekek az új jövevényhez. 8)
Most hány kutyátok van??? :lol:
Tök ügyi vagy, hogy nem híztál sokat. 8) Csak így tovább!!!!! :wink: A lábad nagyon fáj? :cry: És csúnya is??? :cry: Most csak harisnyát lehet használnod vagy van vmi bogyó is amit szedhetsz???
Mer hogy nekem felírtak most bogyót meg a venorutonnal kell kennem meg fásliznom 2x egy nap. :? A fáslit kifejezetten imádom. :? :? De nekm csak hajszálerek vannak, ami elég csúnyán néz ki, de nem fájt még. ÉS ugye le kell még többet fogynom, mert a súly is gond. :?
Dá hogy elaludt a fotelban!! :) Kis komoly arccal, megzabálom!!! :lol:
Megyek, mert felébredtünk.
Jó hétvégét mindenkinek!!!! :D

Kép
dianab

Jó estét csajok!

Most kicsi időm van,szopi volt /már megint /mert ugye 7-kor 7.30kor szopizott most 9kor megint/de kicsit még nyüglődik :roll:
Mondjuk egész nap aludt a drága.De most megint kis cicit kapott és most talán elalszik :wink:
Ma voltunk volt ovitársunknál és nagyiéknál,ami csak kényszer de már 1 év távlatából kibírható volt ez a kis idő amit ott töltöttünk.
Kicsi fiam ma cicizett vagy 9× :lol: :lol: :lol: igaz csak 80-90 ml evett de utána jókat szunyázott :lol: :lol: :lol:

Móni
Tök édi a kis nyuszi.Minden gyerkőc kapott nyuszikát alvósnak?ez jó ötlet nagyon :P És a kicsi ruha amit apa vett tüneményes.
Istenem kiscsajokat olyan édesen lehet öltöztetni.,fiúkat is de a csajok azok csajok... :lol:
Lábad ennyire viszeres?Barátnőm hasba kellett szúrjamagát annyira viszeres volt és lett mégjobban terhesség alatt,nem irigyellek titeket.Kitartás és pihizz sokat a lábikókkal. :roll:
Te sem sokat hízol anyám:-P
DÁvid milyen édesen alszik a fotelban :P

Dia
Örülök,hogy kész lesz nektek is végre az előszobátok.milyen követ tesztek le?képet kérünk!!
HÁla istennek nem féltékenykedik a Dia.Vannak fura húzásai mint pl:cumisüvegből akart inni,majd amikor megpróbálta és látta nem egyszerű közölte velem ez baromi nehéz inkább nem akarok így inni. :lol:
Sebem javulgat ,kezelni kell és reméljük szeptember közepáre már meggyógyul.Ez a végső célom....

Csilla
Te ittál mindenféle teát ,szedtél valamit szopi miatt hogy sok tejcsi legyen.VAgy csak rengeteg cicit kapott a pindúr????
De azt meg hogy bírtad?Kétlábonjáró csöcsnek érzem magam már így is....... :lol: amikor 1,5-2 óránként garázdálkodik rajta.És így sem érzem soknak,és fejni meg alig tudok utána... :cry:
na lépek csajok....kaki lesz..Jucu

Kép

Kép
jucu

Hello!

Jucu,
tejcire nekem az igazi citromos limonádét javasolták. Persze az én csoffadt melleimre mindegy volt mit iszom. :?
De tudom, van homeos bogyó is, a gyógyszertárban biztos meg tudják mondani és adnak is. :wink:

Hát nem semmi a kis csávó, :) ennyi szopi! 8) Húúúú 8) azé nem csodálom hogy csak két cicinek érzed magad. :lol:

Nagyiék akkor moderálták magukat???? :roll:

Jelenleg a pogácsával kűzdök. :? Most gyúrtam be a másodikat, mert az első nem sikerült. :x Ha ez se fog, én komolyan egy fél évet rá se nézek élesztőre. :lol: :oops:
Tegnap viszont csináltam csokis muffinokat. 8) Jó is lett, finom is lett, el is fog fogyni. :lol:
Gábor kiment a barátainkkal a repcsiket megnézni, mi itthon Tökivel. Most alszik, én pogit várom, keljen meg..... ha hazaértek, megyünk át, bográcsos pörkölt lesz meg diós torta, haverunk szülinapja alkalmából bulizunk egy nagyot. Azt hiszem a garrone biancot is átviszem... :roll:

Megyek, ránézek arra a tésztára. :lol:

Kép
dianab

És persze a képeket felrakom majd!!! :wink: Most már megvárom, hogy Gábor befejezze a kövezést, kitakarítok és úgy kapom le. 8)

Kép
dianab

Sziasztok!!

Már itthon vagyunk :lol: :lol:

Jövök majd beszámolóval, a reagálásokkal is lemaradtam.

:cry:

képeket is hozok :wink:

pusszantás :lol: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok! Én is írni fogok ígérem,csak most Mirka baba hatása alatt vagyok :cry: :wink: :wink:
ilgya1

:cry: :cry: Én is olvastam róla :cry:
Sajnálom, hogy nem élhetett tovább :cry: :cry:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Judit férjednek boldog névnapot kívánunk!!

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello! Kép
Jó hogy tudtatok jönni. :D

Ildi, Évi,
mi történt?????

Nálunk az elöbb akkorát dörrent az ég, hogy majdnem összecsináltam magam. :shock: Iszonyat idő van. :? Kép

Ildi,
megnézegettem Réka oldalát. 8) Hogy mekkora már a csajszi, és milyen ügyes!!!! :lol: 8)

Évi,
tegnap :!: :!: 2 :!: :!: adag pogit szúrtam el. :shock: Már olyan pipa voltam, hogy harmadik helyett inkább futottam a family frost-os kocsi után :lol: és vettem egy kiló sajtosat és csak betettem a sütőbe. :? Csoda hogy azt nem rontottam el. :lol:
Én egy darabig nem csinálok kelttésztát. :oops:

Többiek???? Tüzijátékot mindenki épségben megúszta????

Sorozat a kis bohócomról:
Kép Kép
Kép Kép

Kép
dianab

Sziasztok!

Dia! Olvass bele a Szt. Imrés topikba,ha lesz egy kis időd. :( :(egy pici angyalka eltávozott közülünk. Olyan csodaszép volt!
én még mindig a hatása alatt vagyok,iszonyat min mehet keresztül a család :( én egész délután sírtam tegnap. Annyira megviselnek ezek a dolgok,hogy kész leszek....

NAgyon édes Gabika!Jó ez a sorozatkép róla.Látom nálatok is menő a telcsi :)

Köszi,hogy benéztél az oldalra. Próbálom frissen tartani amennyire lehet a blogokat.

Évi, képek?beszámoló?
ilgya1

Sziasztok!!

Még mindig nincs időm beszámolni...

Ma van a férjem születésnapja :lol: Sütöttem neki egy csokitortát
nem valami szép, de én készítettem Flóra aszisztálásával :lol: :lol:

Kép

Kép

spongyabob Flóra ötlete volt :wink:

sül a hús, még a krumplit megcsinálom.Aztán gyorsan rendebvágom a nappalit és várjuk haza apát ünnepi vacsorával! :wink:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ildi,
megnéztem, csak picit beleolvastam, nem szeretek máshol tunkolni.... :oops: Szegények. :cry: Nagyon sajnálom őket. :cry: Ilyenkor döbbenek rá, mennyi rossz történik a világban, és mekkora szerencse, hogy nem velünk. Igazán szerencsések vagyunk.

Kép
dianab

Kedves mamák, babák és persze papák!
...mindenkit szeretettel várok Aug 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra a Fise galériába, Ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka Ukulele verseskönyv illusztrációi mellett, egyéb grafikai munkáim is bemutatásra kerülnek.
A kiállítóteret babzsák foteleimmel igyekszem a gyerkőcök számára is hangulatossá tenni.

FISE GALÉRIA
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16. Telefon: 311-3051
http://www.fise.hu/

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Évi! A férjednek sok boldog szülinapot!
A torta meg egyenesen tökéletes!

Dia! Én se szeretek máshol"tunkolni",de ezt nemlehetett nem észrevenni. :(
ilgya1

:o Ildi, remélem nem vetted magadra!!!! Mert nem úgy gondoltam, magamra értettem, hogy mivel én máshova nem írok, így máshova se szeretek benézegetni. Szóval semmi hátsó gondolatom nem volt senkire sem nézve. :oops: Ok? :wink:

Kép
dianab

Dehogyis Dia,nincs harag! :D :roll:
ilgya1

sziasztok!
Dia! tudjuk.irtam privit olvastad?

Ildi!

mikor beszélünk??????????,

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!
Kivel mi újság????

Évi,szép lett az a torta szerintem!!!! :D Remélem jót buliztatok!! :wink: A Ti oldalatokat is megnéztem. Tök jó. 8) És Flóra már mennyit segít neked!!! 8) Olyan helyes ak is konyhatündéred. :D

Csilla, írtam ám..... :wink: Jól vagytok???
Elfelejtettem megkérdezni, biztos nem figyeltem anno :oops: ... de lett külön konyhád? Szóval teljesen külön vagytok a szüleidtől??

Ildi, azért majd gyere ha tudzs ill. van kedved. Ok? :wink:

Többiek????? Csajoooook?!?!?!

Kép
dianab

Hali!

Évi nagyon sok boldog szülinapot kívánok a párodnak.

Kép

Dia,2 kutyánk van ,néha az agyamra mennek,mert most már nem csak a gyerköcök után kell pakolnom,hanem utánuk is.
Kedden voltam érsebésznél,de most nem tud vele mit kezdeni,majd ha már nem szopizunk,és visszahúzodtak az erek,de mindenképpen megkell műteni.Most csak Liotonnal kenegetem,meg pihentetem amikor csak tudom,írtak másik harisnyát,csak egy baj van vele Kaposváron nem lehet olyat kapni. :? :?

Jucu,mindegyik gyerköcünk nyuszival alszik,igaz a Brigi már nagy ő lecserélte macira,de mikor pici volt neki is az volt (babi,nyunyu,cucu)
ezek voltak a Briginek olyan édes volt mikor kereste őket. :D :D
Gyogyulgat a sebed?
Bálintnak boldog 1 hónapos fordulót.

Kép

Puszi mindenkinek,vigyázzatok magatokra és egymásra.

Kép
memó

Szép napot Mindenkinek!!! :D

Móni,
olyan jó, hogy tudsz jönni!!! :D Nem irigyellek a kutyák miatt. :? Így is gondolom van már elég bajod, és akkor a két kutyus... a gyerekek akarták gondolom a másodikat. :lol: Jó hogy nem annyi kutya, ahány gyerek :lol: nem is tudom mit csinálnál. :lol: :oops:
Nekünk csak egy van Pimrén, de Ő meg kapar ezerrel, így mindig minden tiszta föld. És ónémetjuhász, és nem kezelik a bundáját, ezért minden tiszta szőr :x uh, azt egyenesen utálom. :oops: Anno sajnos nem lett hozzászoktatva, tulajdonképpen csak dísznek hozta após, mert házat őrizni nem tud -anno elvitték mellőle após motorját :lol: -, semmire se tanították meg, ápolva, foglalkozva vele sose volt :shock: , szóval tényleg csak mutatóba van, mert jó nagy a hangja meg maga az állat is. :lol: De imádom, mert nagyon aranyos és okos, és sajnos nagyon öreg, nem sok van neki hátra. :cry: Így eltűrünk neki mindent, ill. én nem morgok miatta. :lol:
A lábadat nagyon sajnálom, nem lehet könnyű harisnyában lenni ilyen dög :oops: melegben. Én a fáslit nem bírtam már másodjára feltekerni a lábamra. :oops: Szégyenlem magam, mert gyenge vagyok. :oops: Azt meg nem is értem miért nem lehet kapni Kaposváron. :shock: Az ember azt hinné ott már minden kapható. :shock:
A műtét meg gondolom nagyon hiányzik. :? A gyerekek mellett hogy fogjátok megoldani? Mert úgy tudom műtét után pihentetni kell a lábat nagyon. :roll:
Nézem a vonalzódat, uh, bő egy hónapotok van hátra. :D Anna babával minden rendben?? :D Lefele van már a buksija? :D

Ha nem jönnétek, mindenkinek kellemes hétvégét!!!
Én azért próbálkozom. :wink: Mert hogy itthon vagyunk Szigetcsépen szüleimnél, talán több időm lesz netezni. :wink:

Kép
dianab

sziasztok!

megosztom veletek a nagy hirt: ma délben megszületett az unokaöcsém 3150 gr és 55 cm!

ha lesznek képek teszek fel!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

:D :D GRATULÁLUNK!!! :D :D

Kép
dianab

Sziazstok!!

Olyan régen jártam erre, hogy már :oops: :oops: :oops:

A múlthéten hétfőn jöttünk haza a balcsiról.Egész jó idő volt, tudtunk fürdeni is. Kedden volt a férjem szülinapja,Flórával készültünk.
Nem sok időm volt gépezni :cry:
szombatra vendégeket vártunk, ezért sikáltam a lakást, sütöttem főztem. Meglátogattak bennünket Flóra kersztszülei.
A másfél éves Mátéval és a 2 hónapos kistesóval.
:wink: :lol:
Kép

Kép

Móni:
Örülök, hogy újra jelentekzel!!

Edit:
Jól láttam az iwiwen férjhezmentél 18-án??
Itt mondtad?? ha igen akkor :oops: :roll: hmm, bíztos mondtad.
jó lesz ha összeszedem magam!!! Rengeteg mindent elfelejtek :cry:
GRATULÁLUNK!!

Most nézem itt az oldalon a babanet szórakozott a 20.ai hsz-között van olyan ami július 3-ai dátumot kapott. Pedig azt tuti, hogy 20-án írtam :roll:

minden kép nagyon szuper!!

Dia:
Ne aggódj én még a mai napig nem tudok kézzel dagasztani :roll: :wink: Kenyérsütővel szoktam dagasztatni és keleszteni, így sikerülnek a kelt tésztáim.
Előszobára kivi vagyok!!

Ildi:
Akkor küldesz majd képeket a konyhádról?? Meg mindenről :lol: :lol: Én kiváncsi vagyok rá!!
jól vagytok amúgy?

Csilla:
mi újság veletek?? Új kapcsolatod,hogy alakul??
boni várja már a sulit?
unokaöcsihez gratulálunk!!

Jucus:
hogy vagy?? Sebed?? Meddig kell még kezelésre járnod?
Bálint baba? Dia várja a sulit?

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Bocsi hogy eltűntem,de a gyomrommal szenvedek már egy ideje. :twisted:
Aztán meg nászúton is voltunk. :lol:

Évi
Igen,írtam még régebben. :oops: Jók a képek és a torta is jól néz ki! :D

Csilla
Gratula az unokaöcsihez! :D

Dia
Megint mekkorát nőtt Gabi! :D

Jucu
Micsoda nagyfiú! :D Sebed hogy van?

Ildikó
Köszi a hiányolást! :D

Judit???

Egy pár kép,de már ezeket gondolom láttátok az iwiwen.Aztán majd még rakok fel.

Kép Kép Kép

edoci

Edit!
Nagyon csini menyasszony voltál!!!!!
A gyomrod miatt meg mennek a pozitiv energiák!

Évi!
Küldöm,ígérem csak ma van a Zsolti szülinapja és bulizunk. Mondjuk én nem tudok olyan frankó tortát sütni :wink:
Nagyon ari képek!

Dia!
Köszi,kedves vagy!Mondtam már,hogy ari a Gabis sorozat?

Csilla!
Miről lenne szó?Beszélhetünk ha akarod.Gratula unokaöcsihez!

Móni!
Hát tényleg nem sok van hátra már neked se.Szorítunk!

Judit!
Gyere te is!

Puszika:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Edit:

:oops: :oops: !!

Nagyon csinos voltál!!!!

Ildi:
boldog szülinapot a férjednek!!
Ráérnek a képek

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello! :D

Évi,
örülök, hogy elvoltatok balcsin, hogy jó időtök is volt, meg hogy klassz volt az egész. :D
Aha, lehet a keverőbot a titka a kelt sütinek... hm... :roll: ...lehet megpróbálom. Komolyan :? én már annyi :shock: tippet kaptam, hogy fog sikerülni... :lol: és eddig mégsem. :x De nem adom fel!!! :wink:
Édes az a pici baba a képen. :oops: Én is akarok!!!!!! :oops: Persze úgyse lehet, így csak irigykedem. :) A 1,5 éves kisfiú is milyen nagy, szép kis kölök. :D
Kezditek az ovit?

Mindenkinek: képeket rakom majd fel!!!!!

Edo,
na :o ez igen! 8) Csodaszép menyasszony voltál. :oops: Az a ruha....hm.... 8) 8) annyira tuti!!!! 8) 8) És az alakod.... :oops: erősen irigykedem. :lol: :lol:
És jó volt minden, ahogy elképzeltétek? Pici fiad hogy bírta? Élvezte a nyüzsit? És a nászút milyen volt???? :lol:
Jobbulást a pocidnak!!!!!! :wink:

Ildi,
jó hogy itt!!!! :wink: Tökiért meg köcci a bókot! :wink:
Gondlom nálatok is beindul az élet. Mentek cini cini-re? :D Meg a nyelórák, ilyenek. Te is mész vmi tanfolyásra, tervben van vmi?? :wink:

Csajok,
Gabi olyan hisztis... :oops: Két hete már folyik az orra, és semmi :shock: nem használ , aztán múlt éjjel olyan üvöltést rendezett, hogy rájöttem a foga jön. :? Uh...tök jó. :lol: Persze biztos az időjárás is, meg itthon is vannak gondok.... minden egyszerre, lehet sok neki, megviseli. :oops: De úgy sajnálom szegényt. :cry: És pneumo nem lehet, mert arra megvan az összes oltásunk. 8)
ÉS bejött ez a csúnya idő... :x ... nekünk meg nincs cipőnk, csak szandink.... :x Még nem mertem neki venni, mert a kéthete :shock: vett szandiját -ami akkor nagy volt pici lábára :shock: - kinötte. 8) -még jó hgoy vettem egy számmal nagyobat is 8) - Úgyhogy ha nem esik, el kell húznom edzőcipőt venni. :? Tudtok vmi jót??? Mert az adidas outlet-re gondoltam a borároson, anyós meg mutatott deichman katit is... Hm??

Kép
dianab

Ildi,
nyelvórákra gondoltam... :oops: csak nem tudok írni. :lol: (Gabi még alszik, figyelem minden rezdülését. :lol: )

Kép
dianab

Sziasztok!!

Dia:

Flórának sincs átmeneti cipője :cry: Edzőcipője van ami zárt.
Nagyszülők vettek neki cipőt a szülinapjára csak azt nem tudom, hogy jut el ide, mert nem jönnek a hétvégén,mi meg nem szándékozunk lemenni :roll:

Kenyérsütős dagasztást tényleg próbáld meg!!
amúgy piskótát sem tudok sütni, nekem soha nem emelkedik fel olyan szép magasra :cry: (nem nyitom ki az ajtót, a sütőm is jó).

Reggel Flóra is már nyavajgott :roll: szakad az eső :cry:
Elakartam menni vele a fogorvoshoz, de így nem tudom, hogy nekiinduljak??? Semmi kedvem esőben buszra szállni.
Talán holnap ha nem esik....

Igen hétfőn kezdjük az ovit. Ma megyek még szülőire este.

Deichman-ban láttam jo kis edzőket!!

Ildi:
Megkaptam a mailt :lol:
Nagyon jó lett!!!!!!!!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Évi,köszi.

DIa!
Ez a korából adódik,nem kell semmi rosszra gondolnod szerintem.

Cipő:)
A Deichmann-ba biztos találsz ,és az nincs is messze tőletek.
Én is már beszereztem egy őszi Siestát,de ahogy az időt elnézem gumicsizmát kellett volna. :D

Jövőhéten már angol lesz a Dáviddal és szeretnék Cinire is menni továbbra is,hamár nem vittem oviba a Dávidot. Kívi leszek,hogy két gyerekkel mit fogok kezdeni :D

Te hogy állsz a sulival?Terasz teljesen kész :?:

Évi!
Küldtem képeket.

írjatok ebben a szar időben :?

ildikó
ilgya1

Hello!
Írok ebben a sz.r időben. :lol: Na, ha ezt tudom, nem is szídom annyira az esőt. :lol:
Szóval akkor a deichman-os cipők jók? :roll: Akkor nem kell siestát vennem 10 ezerért??? :roll: Most tök komolyan kérdezem. :? Mert arra gondoltunk, hogy azért a bölcsibe veszek neki siesta szandit, hisz egész nap abban van, de itthonra jó a deichman-os szandi meg mamusz. :roll: Akkor edzőcipőt is nézhetek neki ott??? :roll: Bocsi, de én még annyira nem vagyok jártas ebben a témában. :oops: Szandit is egy barinőmmel mentem el venni. :oops:

Ildi,
én most semmilyen suliba nem megyek, mert megyek vissza melóba, és akkor már nem fér bele az életembe a suli. :cry: Igazából angol tanulásra vágyom, gondolkodom az ELO-n... még nem tudom. :roll:
Dávid már olyan okos 8) , biztos nem lesz vele gond a cini ciniben, Réka meg ellesz az öledben. :wink: Ne aggódj!!!!! :)

Nem viccre véve, a gumicsizmán elgondolkodtam ám. :lol: Mer ház volt nekünk is anno és tök jó volt a nagy hóban. 8) szerintetek érdemes lesz beszerezni??? :roll:

Évi,
akkor cipő ügyileg meg vagy lőve Te is. :lol:
Nekem se lenne kedvem most kimozdulni, főleg gyerekkel. :?

Na akkor a képsorozat:
Terasz:
Kép Kép
Gabika:
Kép Kép Kép Kép Kép
Alkottunk:
Kép Kép

Kép
dianab

A kő narancsos, a redőnyök is amiket vettünk. És tegnap azt beszéltük, hogy az asztalos haverunkkal csináltatunk az előszoba két végébe egy egy beépített szekrényt, fehéret. És akkor minden fehér-narancsos lesz. 8) Fel kell még tenni a redőnyöket, a fogast, Apu ma szereli meg a villanykapcsolót és lehet a zárat is felteszi. 8)

Kép
dianab

És alkottam is:
Kép Kép

Kép
dianab

sziasztok!

most csak képeket dobok fel, de majd irok is!

Edit csodaszép volt a ruhád!

Csajszik jelentkezem..

ahogy igértem..

unokaöcsi..ma láttogattuk meg..olyan pindurka volt..

Kép

és az én két csemetém..
Kép Kép

puszi mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?