Hát
Fatima nem semmi "kis" storid van. Bár, én is egyetértek itt a többiekkel, nagyon ügyes voltál. Szerintem sem a csecsemősök dolga ez, mivel - én úgy gondolom - hogy nekik onnantól megszűnik minden kötelezettségük, hogy kiléptünk a kórházból a babónkkal. Inkább én is a védőnöt választanám, vagy van olyan sok szoptatásos tanácsadó - pl lll - akikhez lehet ilyen ügyben fordulni. Nekik tényleg ez a dolguk. És mivel neked már voltak régebben is csomóid(és nem akarok vészmadárkodni, ne legyen igazam, de lehet lesznek is) , ezért egy állandó kapcsolat kialakítása biztosan gyorsabb segítséget eredményezne.
Marcsi: na végre!!!!! Képek, élménybeszámoló!!! Szegény 4 fal közé ragadottakra is gondolj!!!!
Zsóka: akartam kérdezni, hogy végül láttátok a lecsót? Azt mondták, hogy a végén tök jó poán van, amitől kiderül, hogy miért ez a címe. De nem mondták meg az ismerősék mi az, pedig én olyan kíváncis vagoyk rá. Ha láttátok, megírnád nekem akár priviben is? Persze, ha van időd.
Niki: VÉGRE!!!!!!!
Kata: nahát, dolog van már megint? Mi van a 4 fogú kis banyával? Vagy még mindig csak 3 és 1/2?
Viki: igen, Maja is folyton lemászik a szőnyegről. Én csak azért pakolom vissza, mert féltem, hogy megfázik. Az, hogy koppan, nem érdekel, majd megtanulja, hogy fáj.
De már olyan ügyesen mozog. Bejárja az egész szobát, semmi mozgástér nem elég neki. Én nem is értem, hogy pl hanyatt fekve hogyan tud mászkálni. Próbálok rájönni, de nem értem.
Kis kezével felnyomja magát fekvőtámaszba, és néha már pár másodpercig 4kézlábra áll. És nagyon élvezi.
Végre újra, sokat beszél, nevet és rötyög. Egy időre abbahagyta - anya legnagyobb bánatára - de most megint minden ok.
Kicsit aggódtam a hallása miatt, mert mikor voltunk kinn a repülőnapon, a baromi hangos repülők mellett nem hogy nem ijedt meg, de még be is aludt. De szerintem semmi baja vele, csak éppen azt hallja meg, ami érdekli. És a repülők nem érdekelték. És olvastam, talán megerősítetek benne, de ha nem akkor is kérnék véleményt, hogy talán még a babák hallása most nem tökéletes.
Egyébként a Ganxta babakocsi nekem sem jön be, csak apa poénkodott a halálfej miatt. De tényleg baromira drága, és a durva az, hogy csak a mintája miatt. Egy lábzsák is 30eft. Többre nem emlékszem, igyekeztem megfeledkezni erről a borzalmas árakról.
Bocsi, megint sok(k) voltam. Babanet függő lettem, nem bírok létezni nélküle. Pedig általában egyedül vagyok, írogatok magamnak
, no de akkor is....
Megyek már no, nem telítem az oldalt.