móni,
igenigen,tudom miről beszélsz,én még főiskolára jártam mikor bvel pockos voltam és imádtam azt a két vizsgaidőszakot
meg amúgy is mindent imádtam.....
de sajnos az is biztos hogy így mint "tapasztalt" mami osztom bmo véleményét és tényleg nem lehet összehasonlítani az első meg a többedik várandósságot
az első nekem is minden téren maga volt A tökély,aztán történt vmi amiről nem beszélek szívesen és most ez a terhességem is csudiszép meg csudijó,de az biztos hogy nem olyan álom mint az első volt.persze ez az élet rendje mert elev ugye más az élethelyzetünk mert hogy itt van egy hároméves kiskrapek aki aztán 0-24ig foglalkoztat.....csak azért nehéz megemészteni
én már szinte nem normális mértékben akartam újra pocis lenni mert hogy annyira jó és hát be kell valljam megvolt a koppanás
és persze mondták sokan hogy a többedik azért már egészen más és el is hittem, csak vhogy nem tudtam elképzelni meg nem tudtam mit jelent......talán jó lett volna ha vki részletezi nekem.....
szóval móni,lényeg a lényeg,ne ess abba a csapdába amibe én estem
bmo,
biztosan van abban igazság hogy többedik gyerek korábban meg előbb látszik mert hát ugye lazább eleve a hasfal,nem tart annyira ectect.tőlem is megkérdezték szombaton egy kertipartin hogy mindjárt szülök
ti most akarjátok tudni hogy fiú e vagy csaj?mi olyat tervezgettünk apával hogy ha a második csaj akkor a harmadikat nem kérdezzük meg hogy azt is kipróbáljuk milyen:wink: de ezt buktuk
nem mondtam hogy ismerlek,csak hogy vhol már találkoztam a nickeddel mert ismerős, de lövésem sincs melyik topicban lehetett
meri,
fejezd be a paramamit
szvsz igazán buksisimit érdemlek mert tök laza vagyok
kinőttem a paramamit,ebben még a dokim is egyetértett
milyen jógáról számoljak be
a kismamarelaxról beszélsz ahová annával készülönk vagy miről
?
kézdagadás:ebben a dög melegben azon csodálkoznék ha nem lenne bedagadva vmid
szóval ne parájjál:mrgreen:
na és akkor most ömlesztve:hétvégén voltunk egy gardenpartyn......persze a köszönés helyett kb mindenki azt kérdezte hogy na és tudjuk már hogy fiú vagy lány......mondom fiú
reakció 1 egy 3 fiúgyermekes anyukától:miért legyen neked jobb mint nekem
reakció 2,3,4.......na majd a harmadik lány lesz
és annyira kivagyok most
miért hiszi azt mindenki hogy azért akar az ember lánya még egy gyereket hogy más nemű legyen
már azt hittem felállok az asztalra és körbekiabálom hogy NEM azért akarunk három gyereket hogy hátha lány lesz
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr