Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok! :D

Húú micsoda pangás van mostanában.
Mára kaptam mégegy kislányt kölcsönbe, így ma három gyerekkel csavarogtam. Nem is volt vészes 8) .

Majd jövök még..puszik

KépKép
logi

[quote="logi"] írta:logiígy ma három gyerekkel csavarogtam. Nem is volt vészes 8) .

na látod, Zsókám!!!!!! indulhat a projekt! :wink: :wink: :wink: :P :P :P

Edu vonalzója is hipphopp lepörgött, szinte észre sem vettük, és mingyá a kis Milos képeit nézegetjük olvadozva! :lol: :lol:

na aztán meg Zsófi lesz a nextone! :wink: :wink: :wink:

hasfájós picúroknak pusszancs, mamáiknak kitartást!
tudjátok, 3 hónap és elvágják!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(mondják az okosak...persze nekem ebben nincs tapasztalatom, szal könnyen dumálok, mi?)

Lizusomat 2 percenként vissza kell tolnom a plédre a kőről, úgy belejött a gurulásba, és én meg úúúúúúúúúúúgy élvezem!
ma jól megcsikiztem, visítozva röhögött :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
meg én is :P

előbb apája elvitte autózni, mert ma összvissz 20 percet aludt délelőtt, és teljesen fel volt pörögve, bár totál fáradt volt.
most alszik :lol:
gondolom az új élmények... :roll:

pusszok!

Petrával nagyon egymásra találtak
Kép

csüccs-projekt manapság
Kép
lmkata

Tündériek a lányok Kata!!
Ilyen fodros bodyja Borcsinak is volt és imádtam. :wink:
Háát el is hiszem, hogy élvezed a kiscsaj után rohangálást.Kis forgóska :lol: .

Tarek mekkorát nőtt! Naaagyon cuki kislegény. 8) Azok a szemek....

KépKép
logi

sziasztok!

Niki!!! nagyon drukkolok, hogy pici Szabi pocija ne fájjon, és sok-sok energiát küldök Neked ++++++++++++++++++++++++++

jaj Kata!!! de édes Lizu megint!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsóka, mennyi idős volt a kislány? Marci mit szólt?

Viki!!! de jó, hogy végül voltatok nyaralni :) édes Beni leesett :( szegény Viki, gondolom Te jobban ijedtél meg, mint ő :)

Samu éjszakai számát én is szívesen meghallgatnám :)

hát igen, mindjárt itt lesz közöttünk pici Milos!!! már nagyon várjuk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

puszi mindenkinek!!!
mangó

Bala dumáján nagyon jót nevettünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

samu 2 hét múlva magánbölcsis lesz a normafánál. a bölcsi fantasztikus, olyan amilyet megálmodnál a gyerekednek. azért döntöttünk emellett, mert sokkal megnyugtatóbb mint a babaőr. (nekünk) hihetetlen jó a levegő, óriási kert, fantasztikus figyelmesek, és rugalmasok. kis csoportok, sok gondozó néni. samu a barátjával együtt jár majd. csak egy héten 2 napot. beszoktatni is szept 4-én kezdjük. a jele mozdony lesz :) :)

csemete bölcsi a neve.

elutaztam 3 napra, puszi mindenkinek. ha megjöttem jelentkezem.
kerekpocak

Hú de nagyon pang a topic! Mindenki élvezi még a nyarat!
Teszek fel egy pár új képet rólunk... :D

Kép

Kép

Nelly

Kép
breeki

Nelly, csodaszép Szonja! annyira édes pofija van!! Cukkancs :D
Nagyon szép vágású szemei vannak a csajnak. :wink:

Zsófi, hogy hogy megy bölcsibe Samu? Nem is tudtam,hogy terveztek ilyesmit.. :roll:
Hogy vagy? Minden okés veletek?

Anzsi, a kiscsaj most megy 4.-be, tehát már nem olyan kislány. Borcsival jókat játszottak, néha Marci is próbálkozott náluk, de általában elhesegették :shock: :lol: .

Viki, húú, nem semmi :shock: Sírt Beni, vagy észre sem vette,hogy leesett?

Niki, lehet,hogy írtad, bocsi,ha igen, Ákos is hasfájós volt? Édesdrága Szabi, kitartás nektek és sok-sok energy :wink: .

Fatima, írj majd ha megjártátok az orvost! Drukkolok,hogy minden rendben legyen Tarek pocójával. :wink:

puszi Mindenkinek:

KépKép
logi

Sziasztok!

Megjöttünk, majd teszek fel képeket! Hát az állatkert sz..t :twisted: :twisted: sem ért. Nem voltak állatok azért fizettünk háromezer forintot, :cry: :cry: hogy sétáljunk. Szegény Árpi nagyon kiakadt. :cry: :?
De voltunk Kab-hegyen is kirándulni, az jó volt. :lol: :lol: :lol:

Tarek hatalmasat nőtt, nagyon szép.
Bugyolababa Szonjácska gyönyörű!
Lizu drágaság ez a fodros body + ez a póz, hát nem találok szavakat…….

Először is szeretném megköszönni a szavazatokat! Ákossal a közepesen szép kategóriába tartozunk, mert nem jutottunk tovább. /Na jó, kevés ismerősünk van/ Idézet:" Sokan vagyunk, de nem elegen! Mindenki hozzon magával még egy embert!" Helyesbítek: Szavazatot! Ezzel kezdett volna kezdeni, de már vége.

Az interneten még lehet szavazni a hónap végéig, de ott valami nem stimmel. Azért rásegíthettek, de mi már feladtuk www.borsonline.hu
Ja, hogy ne kelljen megvennetek az újságot itt van a győztesek névsora, a honlapon megtudjátok nézni őket.
Lipták Fanni, Lukács Leon, Nemes Barnabás, Sári Alexandra, Virág Hanna.

Szilvi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

A NAGY TITOK: EGY IP CÍMRŐL ÓRÁNKÉNT CSAK EGY SZAVAZATOT LEHET KÜLDENI.................. :roll: :?

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Szilvi, sajnálom, hogy nem jutottatok tovább. Pedig szavaztunk ezerrel. És az interneten is, de ezek szerint inkább óránként kellene. A csalafinták. No nem baj, kicselezzük őket. Ti meg induljatok még valahol!!!!! :lol:

Kata: milyen jól megy az ülés Lizunak!!!!! Megzabláom!!! De tényleg!!!! Hihetetlen, de amint látok róla egy képet, muszáj megenni!!! Persze nem komolyan, mert akkor mi maradna az anyukájának, de akkor is...

Szonja
milyen nagylány már!!!! Kis törcsis!!! És a másik képen, meg igazi kiscsajos!!! Még mindig!!!!

Tényleg, Milos hamarosan érkezik. Úgy hallom, hogy itthon előbb jönnek a babák a frontok meg a meleg miatt, szóval ha hazajöttök, akkor már bármikor??? De izgi!!!! Mikor jöttök mazsola család??

Zsófi, jól bírod a meleget?? Mindjárt mész dokihoz!!!! Hol találtátok a bölcsit? Drága?

Niki???? Lassan megjöttök a nyaralásból??? Remélem jó sok kép készült!!!!!!!!!

Fatima
, mi újság veletek??? Mi volt a dokinál??? Biztosan minden rendben!!!!

Viki: eltűntetek!!!! És nyaralásos képet sem láttunk!!!!!!

Zsóka: három gyerek??? Nahát!!!!! Marcust kicsit hanyagolták a csajok?? No, add ide, majd én eljátszok vele!!!! :wink: :lol: Jól meggyúrom!!!!

Klári: nyralás ezerrel!!! Jogosan fel vagy mentve!!! :lol:

Marcsi, Anzsi veletek mizujs????? Reni, ezer éve nem láttunk Niki fotókat!!!!
Nóri, komolyan eltűntél??? Azért pár képet néha tehetnél fel!!!

Zsu, merre vagytok!!!!

Panni is teljesen eltűnt!!!

Nahát, tényleg kihal a topic???!!!!! Remélem, csak átmenet, és mindenki kihasználja a nyár végét, aztán hamarosan felélénkülünk!!!!!

GYERTEK MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KIT HAGYTAM KI???

Kép

Kép
b79andi

Szilvi!!!!! bocs a tudatlanságért, de a borsonline-n hol keressem, annyira gáz, de nem találom :oops: :oops: :oops: :oops:

Szonja de drága, és valóban olyan szépek a szemei!!

Andi, itt vagyunk, csak igazad van mi is kihasználjuk még a nyarat :) képek? :wink: :wink:

Zsófi, merre utaztál?

mindenkinek puszi!
mangó

SZILVI!!! MEGVAN!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Na megint van 1-2 percem! :)

Először is köszönjük a hófordulós köszöntéseket és a dícséreteket!

Még sajnos nem voltunk dokinál, mert szabin van és csak hétfőn lesz újra. Akkor fogja felhívni az apósom és akkor remélhetőleg kapunk időpontot.
Nem akarom elkiabálni, de most talán az Espumisan segít. De azért akkor leszek nyugodt, ha egy orvos is látja. Leginkább egy gasztroenterológussal akarom őt megnézetni, hogy kizárják azt, hogy a hasában van valami. Hallottam már olyanról, hogy valakinek a pocijában egy baci okozta a görcsöket. Szervi bajra nem nagyon tudok gondolni, mert a hasi UH amin voltunk még a múltkor mindent rendben találtak! Na de majd meglátjuk.... Most Hál'Istennek napok óta nincs olyan nagy gáz. (Kopp-kopp-kopp) :)

SNiki és Nelly Sajnálom, hogy nálatok is hasonló gondok vannak! Remélem rendeződnek majd a dolgok idővel. :)

Puszi mindenkinek!
F.

fatima

Sziasztok!

Sajnos nagyon rossz a net mostanában, ezért nem tudtam írni a nyaralásról, de látom most mindenki kihasználja az utolsó pár meleg hetet, mert alig vagytok!

Balaton szuper volt, pihentünk, hűsöltünk a fűben a fák alatt, miután Benike elaludt grilleztünk, kártyáztunk, dumáltunk. Baráti házaspárral voltunk ahol két gyerkőc van. Beni első nap este üvöltött mert nem tetszett neki hogy zuhanyoztuk, de második naptól már minden úgy folyt mint otthon! Tudtam fürdeni is háromszor és egyik este a barátnőmmel kimenőt kaptam, elvittük a kislányokat diszkó hajóra. Igaz egy óra után már nem éreztem jól magam, vágytam vissza a babámhoz, nem tudtam igazán lazítani.....

Kata: Lizu gyönyörű és bájos mint mindig!!!

Nelly: Szonja szépséges! Tényleg mandulavágású a szeme.

Zsófi: jó ez a bölcsi. Majd gondolok rá én is ha itt az idő! Hogy vagy?? :wink:

Leesésünk: Beni is álmából riadt és olyan gyorsan felkaptam hogy szerintem nem érzékelt semmi különöset, mert csak picit sírt. Szerencsére pont lebüfizte éjjel a takarómat és a lehúzott huzatot az ágy mellé dobtam és arra esett.
Köszi az aggódást!! Hát én egész nap lestem hogy viselkedik, mert azért féltem hogy beütte a fejét.

Pocakfájós kisbabáknak jobbulást!!!! Jelszó: három hónap!!

Anzsi: remélem ha vége a melegnek lesz újabb sztárfotó Bendéről és most nem kell olyan sokat várnunk. :roll:

Andi: lesznek ruhás képek?? És viccesek? Szerintem jó hogy jópofiztok :lol:

Szilvi: gratulálok! Szép eredmény!

Üdvözlet Mindenkinek!!!!!!

Kép
viky30

Éljen a nagy 4 hónapos Beni!!!!!!!!!!!!!!!!

Igen, lesznek majd képek, csak a gépen vannak, és majd ha megtelik, töltöm őket. Rucit még nem próbáltuk, mert túl meleg van, de nemsokára.... :lol:

Anzsi, hogy te milyen vagy!!!! Mindig képeket akarsz, de te nem viszed túlzásba!!! :lol: :lol: :lol: No, most makacs leszek, valamit valamiért megint. :wink: :wink: :wink:

Fatima gyere amikor csak tudsz, érdekel minket mi van veletek!!!! Írd meg, hogy mi volt majd hétfőn.

Kép

Kép
b79andi

Pár kép, ha a technika ördöge engedi.

Fűben hűsölés, Anya lesi a bogarakat, nehogy rámmásszanak!

Kép

Kép
viky30

Újabban imádom gyúrmázni a lábacskáimat

Kép

Anyán alszom
Kép

Apa simiz
Kép

Dagi anyuval :lol:
Kép

Kép
viky30

[quote="viky30"]D írta:viky30agi anyuval :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj de édes képek!!!! Csudajó dolga volt Beninek!!!! De jó, hogy megtalálta a lábait is!!!!! Azt olvastam, hogy ez kb 5-6 hónapos korukra fedezik fel. Jaj, és eszem meg a kis alvó Benit!!!!! Hát, irigylésre méltó dolga volt/van a kis lurkónak!!!!!!

Viki, még nem is tettél fel magadról képet!!! De jó, hogy most megtetted!!!! Olyan helyesk vagytok!!!!! De jó a hajad!! Nekem hosszú van, de most nagoyn hullik, le kéne vágatnom. Csak sajnálom, pedig praktikusabb lenne. És milyen jó színe is van. Minek híjják???

Kép

Kép
b79andi

Egyedül maradtam????

Hát ilyen az én szerencsém! Mikor most ráérek, és Maja is alszik.

No, akkor leírok egy történetet, hogy senki, de senki ne vásároljon a KIKÁban!!!!!

Elmentünk, kinéztük az ülőgarnitúrát, mondtuk a pasinak, hogy ezt szeretnénk. Erre leült, és kiszámolta, hogy a meghírdetett árnál 30eFttal srágább, mert nem a kiállított színben kérjük. Erre mi kivertük a balhét, hogy a Budaörsibe ez nem így van. Felhívták, megkérdezték, tényleg nem így van. Jó, nagy botrány lett belőle, mert felárat kell számolni a színért, és akkor amott csalnak, csakhogy oda csábítsák a vevőket. Lényeg, hogy még a vezérigazgató is fel lett hívva, végül engedélyt kaptunk, hogy olcsóbban megvehetjük (no eddig örültünk mi is)
Aztán mondták 8 hét a szállítási idő. :cry: Részletre akartuk venni, elkértük a papírokat, hogy a kölcsönhöz kitöltsük. Mikor eltelt a 8 hét, bementünk, hogy akkor most mi van??? Mondták, meg sem rendelték, mivel nem fizettük be a minimum előleget. Kérdem, mondták ők, hogy valamit is fizetni kell??? Mindegy, párom befizette, újra megrendeltük, szerenécsre még mindig olcsóbban. eltelt újabb 8 hét, végre megjött a bútor.
Kihozták, jó drágán, összeraktuk, beállítottuk, kihúztuk, és rajta fetrengett az egész család. 2 napig. :cry: Ugyanis a kihúzható része z én "nehéz" súlyom alatt (50kg) beszakadt. Jeleztük feléjük, mondták ok, majd kijönnek. Eltelt 2 hét, semmi, párom felhívta őket, mondták éppen most akartak hívni (naja) holnap kijönnének délelőtt. Mondja, hogy dehát ő dolgozik, nem tud ott lenni. Mondják, pedig nekik 8-16ig tart a munkaidő. (kinek nem??)
Mindegy, végül 3 és fél hét elteltével ma talán kijönnek (3kor). Kiváncsi vagyok ezek után mit állapítanak meg.

SOHA SENKI NE VÁSÁROLJON OTT. Legalábbis nagy dolgot ne!!!!

Elnézést aki szereti őket, ez csak úgy kijött belőlem, mert már tök pipa vagyok rájuk. :cry:

Kép

Kép
b79andi

Zsófi, tudom, tudom, hogy nem vagy, de olvastam Samu bloggját. Behalok a május 11ei bejegyzéstől!!!!!!!! Tapsi tapsi, pá-pá!!!!! Fú de irigyellek, olyan jól fogalmazol!!!!!!!

No, most hogy van időm, elolvasom Ákos bloggját is, mert bár tegnap elkezdtem, Majám nem hagyta, hogy végig olvassam. :cry:
De soha nem késő!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Hát Szilvi, ez nagyon megható, és ugyan akkor megdöbbentő! Én nem tudom eldönteni, hogy higgyek, vagy ne, de az ilyen dolgok után mindig kcist jobban hiszek. Hihetetlen!!!!!!!!!
Bár az, hogy fiú, bejött, de nem volt veszélyes szülés. Vagy rosszul emlékszem??? Úgy rémlik, még irigyeltelek is, és én is ilyen szülést szerettem volna.

No de a bulvárlapokba bújtatott kisbaba magazinokon akkorát nevettem!!!! És hogy a papa óvott a széltől is, akkor meg könnybe lábadt a szemem.

Kérem, tessék folytatni ezt a blogot!!!!! Hiszen már ott a nagyfiú, aki minden napra tartogat valami meglepetést, valami kis csodát!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Megvan ki maradt ki!!!!

SNiki: igaz, ti akkor vagytok, mikor éppen kis pihi van, és te még tulajdonképpen gyerekágyas vagy, de azért hiányzanak a tesós képek!!!!

És Mircike is eltűnt!!!!! Jó, ő dolgozó nő, no de akkor is!!! Mikor láttunk tőle utoljára képeket????

Timiék igazoltan hiányoznak, és Bala beszólásai után igazán egy szavunk sem lehet.

No, kit hagytam még ki???? Gondol-gondol-gondolkodom!!!

Ébresztő babanet!!!!!! Kép

Kép

Kép
b79andi

No, kicsit így egymagamban fellendítettem az oldalt! :lol:

Mit érdemel ez a "bűnös"?

Kép

Kép

Kép
b79andi

Hihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: jaj de édes vagy Andi!!!! Annnnyira bírom a stílusod, mindig hahotázok az írásaidon :wink: :lol: :D .

Viki, ez a kisfiú egyre gyönyörűbb. Eszméletlenül szép gyerek :shock: . :!: Nem kartok indulni Ti is egy versenyen? :wink:

na ennyi, felébredt marci.............

KépKép
logi

De jó lett a vonalzótok Andi!!! :D :lol:

KépKép
logi

Húú, Kika nagyon durva... :evil: :twisted: .
Majd írd meg, mi volt

KépKép
logi

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, bocs! Remélem mindenki jól van, most sajna nem tudok visszaolvasni! :oops:
Balcsin voltunk, szuper volt, Emma tündérien viselkedett, mi egész sokat aludtunk és pihentünk. Még étteremben is voltunk! :wink:

Viszont "panaszkodom" :oops: egy kicsit! Az én kis tündérem eddig 3- 3,5 óránként evett, közte aludt (néha altatás nélkül is) vagy elnézelődött egy kicsit! :lol: Na ez a múlt!

A jelen: 2,5 óránként eszik 90g-okat (sztem kevés), és egyátalán nem alszik- max fél órákat, persze altatás nélkül ennyit sem! :shock: :shock: Folyton sír, kivéve persze ha felveszem, akkor nagyon jól elvan! Ja, és éjszaka sincsen 4- 5 óra alvás egyben, ahogy az eddig volt, most éjjel is csak 3 órát bírja szopi nélkül!! :shock:

Nincsen valami ötletetek? Legyek szigorú és ne adjak neki cicit csak 3 óránként vagy mit csináljak? :roll:
(Lehet, hogy ez a 6 hetes változás nálunk?? :roll: )

Köszi,

Zsu

Zsu
svs

Beninek boldog 4. hófordulót! Annyira szép...

Zsu: Lehet hogy ez a 6 hetes változás?!, de mi ma vagyunk 8 hetesek, és hasonló problémákkal küldünk, igaz hogy az elmúlt két nap jobb volt, az előző kb. 2 hétnél.
Nem tudom én sem mi a megoldás, próbálom figyelni az ő reakcióit, és az alapján cselekedni. Nem mintha eddig nem ezt csináltam volna... :? Ma azt vettem észre mintha túl sokat lenne fent, túl sok inger éri, és utána ezért nem tud elaludni. Viszont tuti, hogy ha nagy nyűglődések árán elalszik, akkor éppen kaja idő következne, és akkor nincs szívem felkelteni, persze csak ha alig aludt még aznap.

Nelly

Kép
breeki

Szilvi szavaztam rátok! Ti vagytok a legszebbek!

Nelly

Kép
breeki

Még mindig nagyon köszönjük a szavazatokat!

Beninek Boldog Hófordulót! Nagyon köszönjük a képeket! Nem lehetne ebből rendszert csinálni? Nagyon helyes és ügyes fiúcska!!! Kérünk még…… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi: KIKA nem semmi, pedig ma reggel mondtam apának, hogy van ott egy kerti rattan garnitúra amit megnézhetnénk. :cry: :? Nagyon jó a vonalzó. Blogra nincs időm, :cry: pedig akkor már a tavaly novemberi bejegyzésből megtudnád, hogy miért is nem volt végül veszélyes a szülés. Igyekszek folytatni és utolérni magam.
Az az igazság, hogy most a nagyok is bitorolják a gépet, ráadásul tegnapra minden szutykot letöltöttek :twisted: :evil: :twisted: és teljesen meghalt. Apa mostanra rakta rendbe. Hiába van PS2 + X-BOX nekik a gépen is kell játszani.

Ha lehet egy jó tanácsom a fiús anyukákhoz: Tudom, hogy még korai, de a játékfegyver vásárlást próbáljátok minél későbbre kitolni. Az én nagyjaim teljesen hülyék tőle :roll: :? :twisted: még mindig + amikor szólok érte, hogy ez így nem jó jön a szöveg „ Nem fogunk Barbizni!” :roll: :?

Igyekszek majd jönni, de Gábor már kérdezi, hogy „Anya, még sokat írsz?” Ki vagyok túrva! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

sziasztok!

nincs időm végigolvasni az összes hsz-t....bocsánat mindenkitől, de most csak egy gyors reakció zsunak!

ha visszaolvastad a korábbi hsz-eket, akkor tudod, h szabi nagyon hasfájós, szóval nálunk még inkább oda kell figyelni az étkezésére. ráadásul kevés a tejcsi is.
mi lassan egy hete kezdtünk átállni a 4 óránkénti étkezésre, ami persze fokozatosan ment, sokszor már 2-2,5 óra után kérte a cicit, de amikor megkapta, csak keveseket szopizott. szóval én úgy döntöttem, h ezt nem csináljuk, egyrészt nincs rá időm, h állandóan ciciztessem + tápit 3 órán belül nem ajánlatos adni, másrészt pocifájás miatt nem túl jó az össze-vissza étkezés.
igy legalább egy alkalommal megeszik 100-120 ml tápit, előtte pedig kb. 20 ml tejcsit szopzik. a súlyunk pedig nagyon megugrott: több mint 5,5 kiló úgy, h 3,6 kilóval született :oops:
hát igy vagyunk mi, remélem tudtam vmicskét segíteni. majd írj, h mi van veletek!!!!
most rohannom kell, mert tegnap óta újra szinte egész napos szélgörcseink vannak....

puszi
niki
Vendég

Köszönjük a köszöntéseket és dícséreteket!

Zsóka: én is ugyanazt mondom neked, te is nevezhetnél Marcival és Borcsival! Annyira szépek,hogy biztos dobogósak lennének!!

Zsu, Nelly: most megint nagyon meleg van és lehet, hogy csak szomjasak a babák. Beni is felébred éjjelente pár napja, de csak pár kortyot "eszik". Az anyatej eleje szinte csak víz - mikor lefejtem látom hogy szinte átlátszó - és csak az kell neki. Vízzel nem tudod megkínálni? Beni el szokta fogadni, ha tényleg szomjas, de csak nappal adok neki, éjjel jobb ha gyorsan hagyom pár kortyot szopizni, visszaalszik szépen.

Andi: nekem is hosszú hajam volt, de a 40 fokban levágtam magamnak egy hisztiroham után. Apa is otthon volt és mielőtt kijöttem szóltam hogy készüljön egy sokkra, de szerencsére tetszett neki. Most sokkal sokkal jobb, nem melegít, könnyű mosni, csak megőrülök úgy hullik, betemet a hajtenger. A Kika sztorid rémálom. :( Na ezért szeretm én az Ikeát, hiába szidják sokat. MIndent kicserélnek azonnal, pl. a mosogató alatt mindig rácsurgattam a vizet a szekrényre és a festék megrepedt és tudtam hogy le fog pattogni, ezért 1 év után visszavittem az ajtót és szó nélkül kicserélték.

Szilvi: lehet, hogy én elfogult vagyok, de megnéztem a bors szavazást a neten és szerintem ti vagytok a legszebbek. Ákosnak van a legédesebb mosolya és leggyönyörűbb pofikája!!!!

Kép
viky30

Jaj, Szilvi mostmár olyan kíváncsi vagyok a továbbiakra. A tavaly novemberre. Ákos drága, kicsit anyut hagyd, hagy írja tovább azt a blogot. Aztán elfelejti, és te mit fogsz olvasgatni ha már nagyobbacska leszel??? :wink:

Zsóka köszi. :wink:

KIKA: itt volt a pasi, azt monda 3ra jön, erre fél6 volt mire megérkezett. Bár a telefonba azt mondták, kijön, lefényképezi, jegyzőkönyvet vesz fel, és majd elbírálják, ehelyett egyből látta, hogy ezen nincs mit bírálni, és mondta, hogy kicseréli a farost lemezt egy vastagabbra. Azért lefényképezte, és elment, hogy majd egyeztetünk egy másik időpontot, amikor kijön és megcsinálja. No, most itt tartunk. Várjuk a telefont, hogy mikor jön ki újra. Kíváncsi leszek, mikor jelentkeznek. És már lassan egy hónapja nem lehet használni az ágyat. Még jó, hogy nem azon alszunk.

Viki: jaj de jó, hogy neked is hullik a hajad. :lol: Bocsi, de engem baromira zavar. Tudom én, hogy az hullik ki, ami a terhesség alatt nőtt, de akkor is. Ne hulljon ki, olyan szép dús lett. Én is megörülök, mindenhol haj van. Minden napom úgy kezdődik, hogy végig megyek a lakáson, és összeszedem a hajaim. Fésülködéskor pedig egy maréknyi hullik ki. Olyan elegem van. De a rövid haj sem jobb, csak kevesebbnek tűnik a hullás. De nagyon gondolkodom rajta. Hiszti roham??? :lol: Hát az itt is van. :wink: :wink:

Ebben a nagy hétvégi pangásban dobok két képet.

Várjál anya, megszerelem ezt a rossz kanapét
Kép

Tádám!!!! Új ruciban ijesztgetem a pasikat. (milyen jó lesz halovénkor) :wink:
Kép

Kép

Kép
b79andi

Drága, szép Benikének nagyon boldog 4. hófordulót!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jaj, de gyönyörű kicsi Maja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jönni fogok képekkel is!! :lol: :D :wink: :)
mangó

az a combi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bendének nagyon tetszik :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
mangó

már itt vagyok, jó lenne, ha mindenki más is előkerülne!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jövök majd később, most rendet kell raknom.
kerekpocak

Sziasztok!

Nelly köszi, akkor nálatok is hasonló a helyzet! Tegnap 4 óránként evett és sokat aludt :lol: , úgyhogy megint változott a helyzet, lehet, h mostantól naponta fog változni egy darabig!? :roll: :roll:
Ti hogy vagytok! Szonja mennyiket eszik?

SNiki: igen, most mi is ezt próbáljuk. Emma is közel 5 kg már, tehát elég lenne, ha 4 óránként enne! Szabinak jó kis súlya van, szép nagy legény lehet- kérünk fotót! :lol:

Viki: köszi, én is próbálom, de Emma (sajna) nem nagyon fogadja el a vizet!
Boldog hófordulót Beninek!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Andi: csak nem ezt a rugit is Apa vette, mint a „fogakat”??????? :shock: Maja nagyon cuki!!!!!!!!!
:wink:

Képzeljétek, vettünk játszószőnyeget, betettük a járókába és most megpróbáljuk beleszoktatni Emmát! Aludni már tudunk benne, játszani még nem annyira! :wink:
Kép

7végén nagy pangás volt itt, lányok remélem pihiztetek és ma már jöttök!!! :lol:

Zsu

Zsu
svs

zsu: hihi mi vettünk járókát, majd miután samut kb 3x tettük bele össz (mert h nem olyan a temperamentuma..), szépen szétszedtük és eltettük. samut sose kellett beletenni, sztem emma se igényli egyelőre. :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

[quote="svs003"]A írta:svs003ludni már tudunk benne, játszani még nem annyira!

:lol: :lol: :lol: :lol: Milyen nagy lányotok van már! És milyen jó kis alvókája van. De, igen, apa szerzeménye a ruci is. Rokker apa, nemhiába.

Láttátok, hogy milyen babakocsit vettek a Ganxtáék??? No, a mi apánk is kinézte, és ha minden nélkül nem került volna 300eFtba, akkor tutira nekünk is olyan lenne.
Igaz, örülök, hogy nem olyan lett, hiszen nem is szeretjük a babakocsit. Bár ha fekete lenne... :lol:

Szia Zsófi!!!!!!! Hiányoztál ám!!! Milyen volt??? Merre voltatok??? Kiapkolás, mosás brrrrr!!!!! Ha megvan, gyere és mesélj!!!!!

Anzsi: még mindig várom a képeket!!!!! :wink: Édes drága Bende!!! Mit tud már a kispasid??? Naná, hogy Bende miatt növesztünk ilyen combikat! :wink: :wink:

LÁnyok, lassan vége a nyárnak, tessék jönni képekkel!!!!

Kép

Kép
b79andi

Jaj, Zsófi ma mész orvoshoz??? Mikor??? Aztán gyere a hírekkel!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Most nézem, hogy lemaradt:

Julika már nagy 21 hónapos lett tegnap, ÉLJEN, ÉLJEN!!! Milyen nagy csajszi már!!!

És Emmácska is betöltötte a nyaralás alatt a 3. hónapját!!! HURRÁ!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Jaj, és most nézem, hogy Milos a vonalzó szerint kicsit több mint 2 hét múlva születik!!!!!!!!!! Azta!!!!!!!!

Tud valaki valamit róluk??? Lassan Mo-re jönnek? Ugye jól vannak a Mazsolák????

Kép

Kép
b79andi

Mo-ra! :wink: :oops:

Kép

Kép
b79andi

Hello Mindenkinek!

Talán most van időm egy kicsit hosszabban írni. Na de ne kiabáljuk el! :)

Van egy durva sztorim. Kapaszkodjatok!!!

Sajnos péntek estére sikerült egy jókora csomót növesztenem a bal mellemben. Igazából nem is értem, hogy hogyan, hisz én mindig fejek és így mindig kifejem az összes tejet szinte + jól átmasszírozom a melleimet. Na de a lényeg, hogy ez történt. Egész éjjel masszíroztam, bioptron lámpáztam, borogattam hideggel + meleggel, fejtem kézzel és mellszívóval, de SEMMI! Egyre csak nőtt és keményedett. :( Szombat reggel már bőgve mentem be az UZSOKI-ba (az van hozzánk nagyon közel -> 5 perc séta), aholis egy csecsemős nővér közölte, hogy ez nem is olyan vészes és úgy nekiesett, hogy majd bele haltam. De nem számított a fájdalom, csk tüntesse el. Elkezdett belőle csordogálni a tej, ami persze nem a csomóból jött úgy hirtelen, hanem a mellem többi részéből. Erre közölte a nő, hogy mostmás minden OK, menjek haza és folytassam. Mit mondhattam erre??? Hazajöttem és próbálkoztam, de továbbra sem sikerült előrébb jutni. Felhívtam a Jánost, hogy hátha ott van olyan csecsemős, aki tudna rajtam segíteni. Felvette a telefont egy nő,a ki elkezdte elmagyarázni nekem, hogy mitől van a csomó. Mondom neki: tudom mitől van, de nem akar elmúlni és segítsen lécci. Le akart rázni, de nem hagytam magamat. Végül azt mondta, hogy menjek be és megnézik. Bementem. Erre odatolt egy elektromos mellszívót, hármat ha simított a mellemen és közölte, hogy folytassam én. Én meg folytattam, de semmi eredmény nem volt. Ott bőgtem abban a szobában, amiben Tarekkel voltam és 3 friss anyuka próbált vígasztalni. A csecsemős meg sehol. Végül úgy döntöttem, hogy hazamegyek, mert ezt otthonis tudom csinálni. Visszatoltam a mellszívót. Erre kérdi mosolyogva a nő, hogy. "Sikerült???". Mondom: "Nem!!!". Erre ő: "Akkor tessék folytatni". Mondom neki, hogy nem ezért jöttem be Zuglóból, hogy egy elektromos fejővel próbálkozzak, hanem azért hogy esetleg valaki aki ért hozzá kifejje a bent ragadt tejet. És még ő volt megsértődve. Jól összevesztem vele és meg mondtam neki, hogy panasszal fogok élni. Láttam rajta, hpogy kicsit elgondolkodik és erre jött a hülye dumával, hogy: "Nekem a babákkal kell lennem". Ki mondta, hogy nem! Tudom hogy az a dolga, de akkor miért hívott be??? Mondhatta volna, hogy sajnál ugyan, de nem tud ezzel foglalkozni.

Azért az nagyon durva csajok, hogy egy ilyen eléggé komoly problémával nem tud az ember lánya hová fordulni! Ha fáj a fogunk -> megyünk a fogorvoshoz stb. És ha a mellünkkel van baj, kihez forduljunk???

Mára már jól vagyok. EGYEDÜL oldottam meg a problémámat. Kockáztattam azt is, hogy elapad a tejem, mert a végén már jegeltem a csomót. De Hál'Istennek sikerült és tejem is van még mindig! :lol: :wink: :lol:

Na mit szóltok???? Szerintetek jelezzem ezt a kórház vezetősége felé??? Mégiscsak ott szültünk. Tán nekik kéne segíteni ilyen bajban. Nem???? Vagy csak én túlzom ezt el??? ŐSZÍNTE VÉLEMÉNYEKET KÉREK!!!

fatima

Fatima :D

beugrottam hozzatok, hogy megnezzem jol vagytok e..es elolvastam a törtenetedet..hat en ugyebar nem jarok meg a cipötökben, de kivancsi vagyok mit gondolnak a lanyok a storydrol..en mindenesetre (megint..) beijedtem.. :shock:

meg ilyet..

egyebkent azert ugrottam be, hogy tanacsot kerjek cumi es cumisüveg ügyben..nalatok mi valt be? Pruci a masikban reagalt mar, de hatha kapok meg part jo tippet :wink:

pusszancs
Vendég

Andi: egyem meg én is Maja kis hurkáit!! Kell a husika! :lol: Még jó hogy Beni fiatalabb egy hónappal, még összevesznének Bendével a kiscsajodon. :wink: Jól beforgott a kanapé alá. Vagy már van új technika? Beni is már lemászik a szőnyegről a parkettára, de én még visszateszen, bár úgy látszik nem zavarja őket hogy kemény, inkább csak én parázok. Rugi nagyon vagesz, bár az én anyukám kiakadna tőle.... Beni is kapott egy ilyen halálfejmintás kis kendőt, de nem mertem ráadni...
Amúgy Maja biztosan hamarabb megszerelné az új kanapétokat mint a kikások!!

Zsu: Nagyon édes Emma!! Nagyon szép az új szőnyeg, jó színes és jópofák a figurák. Ne aggódj még korai hogy játsszon a vele, ilyenkor még csak nézegetnek. Na majd másfél hónap és már le fogja tépkedni a lógó figurákat. Én egész nap aggatom vissza a szőnyegre, mert ha Beni letépte már nem érdekes. 4 óra alvás az már jobb. Éjjel mennyit van fenn?

Zsófi: Kérünk beszámolót Samu új dumáiról, akkár éjjeliről is! :lol: No és persze képekkel illusztrálva...

Többiek: aki már nem nyaral tényleg jöjjön beszámolóval és friss fotókkal. Kiváncsi, kiváncsi, kivácsi!!!

Kép
viky30

Fatima, tök őszinte leszek, ezt kéretd :)
szal sztem túlreagáltad... persze értem h szar, de tényleg nem elvárható a kórháztól/csecsemősöktől h még ezzel is ők foglalkozzanak....

[quote]L írta:e akart rázni, de nem hagytam magamat. Végül azt mondta, hogy menjek be és megnézik.
...
Tudom hogy az a dolga, de akkor miért hívott be???

hát gondolom azért hívott be mert nem hagytad magad lerázni.
elmondta amit tudott tenni, ennyi...

őszintén szólva én már azon meglepődtem pozitív értelemben a sztoridban, h az Uzsokiban is foglalkoztak veled meg a Jánosban is végül!! :shock: :shock: :shock:
nem gondoltam volna h így segítenek.. :roll: :wink:

de látod csak eltűnt az a fránya csomó!!!
szerintem senki az ég világon nem tudott volna mást tenni, mint amit te is tettél otthon, amúgy tök profi módon!!!!
bízz máskor jobban magadban sztem, tudod te mi a dörgés :wink: :wink:

na puszi!!
lmkata

Maja olyan tündér!!!! az a kis gödröcske az állán, őrölt cuki :lol: :lol: :lol:
Andi ez a kika sztori :evil: :evil: :evil: :evil:
most káromkodtam majdnem ide is...
amúgy épp a barátaink is hasonlóan jártak - nem kika ugyan
de az akciós újságban sokkal olcsóbbra volt írva a cucc, amikor meg akarták venni, néhány 10 eFt-tal drágább lett :shock: :shock:
fogyasztóvédelem jó fenyegetés ilyenkor :wink:
nekik bejött...

Beni milyen nagy már :shock: :shock:
jól meglepődtem! :lol:
sokkal hosszabb volt a hajad, Viki?

Szonja is rengeteget változott sztem :wink:

Zsófi hogy bírtad a kiruccanást??
És Samu anya nélkül?? :wink:

Zsu, majd fog Emma játszani is a szőnyegen, de még pindurka hozzá a lelkem :lol:
de műár az is jó ha így alszik rajta, tuti jól / biztonságban érzi magát ott is :lol: :lol:

puszi csajok, mennem kell, dolog van!
lmkata

sziasztok !

el vagyok tűnve tudom.. de majd jövök (remélem) - de most Fatimára muszáj reagálnom:

nálunk a védőnő mondta még az elején, h. neki szóljak azonnal, ha ilyen van, és jön és segít. (amúgy szerinte elég gyakori, nekem hálistennek kimaradt)
ha nincs "rendelési idő", és nem tudok a rendelőbe menni, akkor ő házhoz jön. (mondjuk ő itt lakik a kerületben, nem messze tőlünk).
kérdezd meg a védőnőt v. azt a szoptatási tanácsadót akit nagyon dicsértél, h. legközelebb ők tudnak-e segíteni.

szerintem amúgy nem reagáltad túl - nem kellett volna berángasson, ha nem tud / akar / nincs ideje / nem munkaköri kötelessége segíteni. viszont mint nő a nőnek, anya az anyának mondhatta volna 2 mondatban, h. hová fordulj.

NAGYON ÖRÜLÖK, H. NEM LETT BAJ ÉS ILYEN ÜGYESEN MEGOLDOTTAD !

puszi
Marcsi

UI: Andi, nekem nem jön be a Ganxtás babakocsi, sőt a Ganxta maga sem.

Marcsi

KépKép
alon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?