Szisztok!
Sorban válaszolok:
Ildianyu!
Köszi a biztatást, amúgy még minden délután felszökött a lázam, de a doki szerint nem kell aggódni, mert algopyrin nem ártalmas a kicsinek, és valószínû valami vírus okozta az egészet. Szürnyû volt, mert még aggódtam is mellette nehogy legyen a kicsinek vmi baja.
Örülök, hogy jobban vagy már kevesebb a keményedés. Az biztos, hogy legjobb "orvosság" a keményedésre a pihenés. Ahogy most a napokban a láztól sokat feküdtem, jóformán nem is volt keményedésem.Szedjed az orvosságot és nem lesz baj
A kicsid is külön üdvözlöm, legyen jó baba
Ildianyu, mikorra vagy kiírva?
Zsizsatesó!
Köszi, hogy hozod és viszed a híreket Zsizsa és közöttünk. Mond meg neki, hogy nagyon aggódok érte, és várjuk vissza, remélem mielõbb.Írj róla mi van vele. Bízom benne mielõbb hazajöhet már
Habár ott bizti jó helyen van és nem kell aggódnia.Várjuk vissza, mert itt is kezd kis családias hangulat lenni
Aminek nagyon örülök!
Puszilom add át neki!
Minke!
Régen jelentkeztél már!Ma voltam a dokinál, mert tegnap is volt még lázam és csak ma tudtam elmenni.Nekem a méhszájam C 1,5000 . Szerintetek ez mit takar?
A dok szt mondja, hogy rövidült a méhszájam,ami szerencsére nem változozz az utóbbi alkalom óta és nem is nyilt még ki szerencsére.
Csak olvastam, hogy fentebb elemezgettétek a méhszáj állapotát. Szerintem a 000 azok a három pont záródását jelentik, de nem biztos....
Írj majd magadról és szorítok, hogy a dokinál minden rendben legyen!
Amúgy a keményedéssekkel hogy állsz? Képezeld ahogy lázam volt , csomót feküdtem és jóformán semmi bajom a keményedéssel nem volt
Biztos sokat kell pihenni rá!
Összegezve: ma a dokinál volt szívhang, méhszájvizsgálat, és ultrahang. Nagy a valószínûsége, hogy kisfiúnk lesz.
Olyen édesen mocorgot, még "integetett " is
Kicsit megnyugtatott a doki, hogy ez a láz nincs kihatással a babára és az algopyrin sem. Valószínû virus okozza. Bízom benne mielõbb elmúlik. Habár délutánonként bukkan fel...
Szorítok mindenkinek, hogy minden rendben legyen.
Vigyázzatok magatotkra, és csak keveset tartózkodjatok a napon.
Sziasztok : Anita