Egyedül maradtam????
Hát ilyen az én szerencsém! Mikor most ráérek, és Maja is alszik.
No, akkor leírok egy történetet, hogy senki, de senki ne vásároljon a KIKÁban!!!!!
Elmentünk, kinéztük az ülőgarnitúrát, mondtuk a pasinak, hogy ezt szeretnénk. Erre leült, és kiszámolta, hogy a meghírdetett árnál 30eFttal srágább, mert nem a kiállított színben kérjük. Erre mi kivertük a balhét, hogy a Budaörsibe ez nem így van. Felhívták, megkérdezték, tényleg nem így van. Jó, nagy botrány lett belőle, mert felárat kell számolni a színért, és akkor amott csalnak, csakhogy oda csábítsák a vevőket. Lényeg, hogy még a vezérigazgató is fel lett hívva, végül engedélyt kaptunk, hogy olcsóbban megvehetjük (no eddig örültünk mi is)
Aztán mondták 8 hét a szállítási idő.
Részletre akartuk venni, elkértük a papírokat, hogy a kölcsönhöz kitöltsük. Mikor eltelt a 8 hét, bementünk, hogy akkor most mi van??? Mondták, meg sem rendelték, mivel nem fizettük be a minimum előleget. Kérdem, mondták ők, hogy valamit is fizetni kell??? Mindegy, párom befizette, újra megrendeltük, szerenécsre még mindig olcsóbban. eltelt újabb 8 hét, végre megjött a bútor.
Kihozták, jó drágán, összeraktuk, beállítottuk, kihúztuk, és rajta fetrengett az egész család. 2 napig.
Ugyanis a kihúzható része z én "nehéz" súlyom alatt (50kg) beszakadt. Jeleztük feléjük, mondták ok, majd kijönnek. Eltelt 2 hét, semmi, párom felhívta őket, mondták éppen most akartak hívni (naja) holnap kijönnének délelőtt. Mondja, hogy dehát ő dolgozik, nem tud ott lenni. Mondják, pedig nekik 8-16ig tart a munkaidő. (kinek nem??)
Mindegy, végül 3 és fél hét elteltével ma talán kijönnek (3kor). Kiváncsi vagyok ezek után mit állapítanak meg.
SOHA SENKI NE VÁSÁROLJON OTT. Legalábbis nagy dolgot ne!!!!
Elnézést aki szereti őket, ez csak úgy kijött belőlem, mert már tök pipa vagyok rájuk.