Kukk
Mi is jól vagyunk, csak én vagyok elhavazva, szoknom kell még ezt sokmindent egyszerre.
Nos, Nándi látszólag beszokott, reggel nincs sirás, max kis nyüszi, de amint beérünk a szobába (sőt, előtte már kézmosásnál is ) jókedvű, délután is mosolyogva jön ki. Aktiv, sokat játszik, érdeklődő, jót alszik, csak hát az evés...
Most odáig eljutottunk, hogy a kakó-kávén kivül már gyümölcsöt elfogad (ami ugye ebéd mellé-után járna) Ráadsául hétfőre teljesen átszervezték a bölcsit (nem is értem, miért igy most), a gondozónéniket teljesen "megkavarták", a párosokat összecserélgették, a gyerekeket átrakosgatták, így hétfőn új szobában, új csoportban, új gondozónénivel (az egyik szerencsére maradt) kezdtünk, ráadásul a jele is megváltozott kisautóról dominóra
Úgy tűnik, nem okozott nagy törést ez a kavarodás, remélem, már nem akarnak változtatni a dolgon.
Orsi, ez a nyomtatós-vasalós dologgal ha rávasaltad a mintát az anyagra, az anyag mintája átlátszik? Azért kérdem, mert ugye most sikerült az összes eddigi ágyneműbe, lepedőbe, pelusba bevésni alkesz filccel a kisautót (a lelkes anyuka
) és nemtom hogyan varázsoljam át dominóvá... Szerinted, ha vasalnék rá olyat, eltűnne? Legvégső esetben majd nézek varrható cimkét, csak dominóban eddig nem nagyon láttam...
Képek nagyon arik, tök jó nézni, mennyire kis pofásak
Hurki
Grat a kiscsajhoz
Pandi
pocimasszázs nem segit? Nándi kicsit hasfájós volt, és tanultam pár technikát
beszti
Nem emlékszel, volt-e dominó a Savoyában? Jövő héten úgy alakitjuk, hogy menjünk arra...
Na, én meg megyek fürcsizni.
Pusz