Helló!
Szerintem is jó az oldal. De két dolgot elválasztanék:
1. vannak tünetek, késik a mensi, de nem elég. A 40X-dik napi nagyon halovány csík nem bíztató, csak akkor, ha konkréta két héttel a 40X. nap előtt volt peteérés. Normál ciklusnál ez azért nem bíztató. Sajnos. Ilyenkor valóban van baba, csak nem marad velünk. Én erről írtam fentebb, és Monyó is.
2. A másik, mikor nagyon vár valaki a babára, és csak ezen jár minden gondolata, és késik, csak késik, csak késik, a teszt csont negatív, de még mindig késik, minden tünetet produkál, mint a kis anygal, még hány is, aztán megy az orvoshoz, hogy mi van, vérvétel, uh, majd megjön. (Jobb esetben még előbb megjön).
Tudom, mindkettőt produkáltam már
és itt az utóbbiról volt szó azt hiszem. Lányok, a görcs nem jó, lazítani, eltiltás a babanettől stb. én pl hőmérőztem, a ferty összes statisztikáját alkalmztam, illesztettem saját, és idegen görbékre, és akkor jött egy "kupis" hónap, mikor munkahelyváltással, kirándulással voltam elfoglalva, nem volt időm a hőméréssel, fertyvel "molyolni", és jött a bébi. Íme a nyertes ciklusom:
Szóval sok "huncutot", és relax, meglesz az eredménye! Megjegyzem mi is most kezdünk megint a kistesón ügyködni, majd ha hónapok múlva ríva jövök, csak idézzétek be, amitmost írtam.