Új privát üzeneted érkezett!

Jesszusom, így elijesztettem mindenkit a képünkkel???? :shock: :shock:
Már nem tudom ki kérdezte, lusti vagyok visszanézni, az éjszakai alvást: hát nem lett jobb, a második fogacska is nagyon tör kifelé, és még mindig alig alszunk :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi,
ne viccelj már, nagyon helyesek vagytok! :) Én speciel híradót néztem. :)
A vezetés dolog nekem kicsit fura, nem hiszem hogy sűrűbben lesznek ilyenkor rosszul az anyukák mint amúgy, de persze aki úgy érzi biztonságosnak az ne vezessen ilyenkor már. :) Én a méreteim miatt nem teszem. :wink:
Vendég

dadomi annyira szörnyű a képetek,hogy mi meg sétáltunk egy nagyot,ne is legyek gép közelében,nehogy rosszat álmodjak :lol:
Ne hülyéskedj már :!: :!: :!: :!:
Lányok,én akkor lennék rosszul,ha nem vezethetnék. De komolyan. Annyira imádom az autókat meg a vezetést,tiszta függő vagyok. szinte már betegesen.
Képzeljétek,estére bepüffednek a kezeim,de csak az ujjaim,meg a kézfejem. A védőnő szerint nem vizesedek,mert ha megnyomom nem marad ott luk...de akkor mi a túrótól?
Kövér vagyok,ok,de ennyire??
Néha a lábamon is látom...lehet többet kellene pihennem?
Áfi te hogy vagy a vizesedéssel? A dokinak meg sem merem említeni,tuti megint jönne a befektetés-szöveg... :cry:
Vendég

Cseriani!
Én már nem álmodok mostanában se jót se rosszat, mivel annyi ideig nem alszok egyszerre, hogy álmodni lenne időm :?
Attól még vizesedhetsz, hogy nem marad luk, ha benyomod, ha luk maradna, az már ödémára utalhat. Nekem mikor ilyen volt még Daninál, megmutattam a dokinak, vizeletet nézett, megkérdezte mennyit híztam, de mivel nem híztam sokat, a vizelet negatív volt, azt mondta, hogy ez "normális", a terhesség végére már elég sok víz elraktározódhat. De ha nagyon puffadtnak tartod, inkább nézesd meg dokival, mert a terhességi mérgezés jele is lehet (ezért néznek vizeletet, meg súlyt)! Nem ijesztgetni akarlak, de inkább nézesd meg a dokival. Azért feleslegesen nem fektetnek be. Napidíjat úgysem kapnak tőled :lol: :lol:

dadomi

Cseriani,
szerintem is víz, nekem se marad lyuk, pedig ha a bokáim mesélni tudnának... :twisted: Ha gyanúsan gömbölyű meg puha meg eltűnnek az izületek, az ekkora terhességnél már tuti víz. Én a védőnőmnek szoktam mutogatni, a dokimnak nem mert bár napidíjat nem szedhetnek, de az "ellátásodért" azért kemény pénzt kapnak, így ha kevés a beteg (értsd: akad szabad ágy) akkor be is fektetnek ha hagyod. Gondolom a védőnőd nézi a súlyod meg a vizeleted hetente (nálunk igen).
Vendég

persze,a vizeletem mindig rendben,a súlyom is ugye csak kettő kilóval több,mint ahogy a terhességet kezdtem. És nem vészes ám a dolog,csak én látom szerintem. Ahogy hazaértünk a sétából,leültem kicsit,már jobb is lett a helyzet.
De tény,hogy nem igazán pihenek :oops:
Viszont ahogy visszagondoltam,Kristóffal is ez a 37.hét környékén kezdődött.Amíg ilyen marad a dokinak tuti nem szólok,100%,hogy mehetnék be,bármire is panaszkodnék :cry:
Nahát,az én éjszakáimról is lehetne mesélni,meséltem is azt hiszem pár nappal ezelött. És mostmár 3 éve :cry:
Még jó,hogy amikor csak tehetem délután is alszom1.5-2 órát.De délután is egy óra alvás után felébredek,csak akkor vissza tudok aludni. Éjjel az is nagyon nehezen megy.
Vendég

Dadomi, ollyan helyesek vagytok a képen! Küldjön mindenki sok-sok képet! Szeressek gyönyörködni!
Cseriani, azbiza víz. A 36. héten lehet akár töknormális is. De azért, ahogy a többiek is írták, fokozottabban oda szokltak figyelni az ilyen mamikra. De, ha télleg a vizelet, vérnyomás is Ok, akkor nem gond. max iszonyatosan kényelmetlen... Nekem is volt lábamon is, kezemen is, hasamon is, még a fejemen is... :shock: Mondta is kedvenc nagynéném, hogy mennyiredenagyon el van torzulva az arcom... Előtte se voltam szép, nade a 30. héttől.... Már nagyon utáltam magam. A kezemet nyomkodhattam, nekem se maradt ott az ujjam... Mégis víz volt.
Vezetés: olvastam én is a veszélyekről, az embernek tompulnak a reflexei, mittomén... De én is vezettem, az uccsó pillanatig. Vargának ez a vezetés a mániája sztem. Mikor a hathetesen voltunk, kijött ámuldozni Árminon, és nem látta ott Feriaput, kérdezte is, ki a sofőr, mondtam, én. Már nem emlékszem, mit mondott... :roll: De mikor télen voltam, mindig kérdezte, milyen az út, meg ilyesmik. Meg, hogy vigyázzak a részeg biciklisekkel... Szal, sztem túl óvatos. Mindenki érzi, tud-e, mer-e vezetni...
Vendég

Dadomi!
Nagyon helyes kisfiad van. Én azt mondom, hogy ne legyél mérges a császár miatt. Én is császáros voltam Rékával. Sokáig haragudtam, mivel az elsőt sikerült simán szülni. De rájöttem, hogy ha nem teszi meg az orvos, előfordulhatott volna, hogy baj lesz a babával (pl. oxigén hiány). Így mostanra elfogadtam, igaz az elején nehéz volt.

Cseriani én is vizesedtem Evelinnel a 36. hét végén, 37. héten pedig megszületett. Lehet, hogy jelzi, hogy már nem akar sokáig bent lenni. Délutáni pihenést jól csinálod, használd ki míg bent van a baba, ha kibújik már nem valószínű, hogy tudsz pihenni (tapasztalat).

Ahogy olvastam, hogy mikor alszanak a gyerkőceitek, akkor én még nem is szólhatok egy szót sem. Nekem a kisebbik fél kilenckor már alszik, a nagyobbik pedig legkésőbb negyed tízkor.
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1187812710.28
.jpg[/img]
Réka pici lányom a képen
Vendég

bhfb
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.26 16:26-kor.
Vendég

Rékababa, jaj de drága! Egyből jobb kedvem lett, hogy láttam!
Jaj, Dadominak még: tényleg ne problémázz a császáron. Nem volt az ok nélkül... Gondolj arra, amit írtál is, hogy így veled lehet a kisfiad... Ki tudja, mi történt volna, ha nem így dönt a dokid. Nade erre nem is szabad gondolni mégsem... Amúgymeg én azt vallom, hogy a császárosok ugyanúgy, ha nem jobban, megszenvednek a babájukért. Csak max. nem annyira a szülés közben, hanem sokkal inkább utána. Nade, akit 2-3 percesekkel visznek a műtőbe... hát, az télleg maga lehet a pokol. Nade, minden jó, ha jó a vége...
:wink:
Vendég

Víz,az tuti,csak érdekes,hogy a kezemen és nem a lábamon :shock:
De nem vészes,csak érdekes,hogy egyszer jobban,egyszer kevésbé.
Tegnap láttam egy csajt,hát ne tudjátok meg...a lábai kétszeresek a normálisnak. Akkor én inkább egy szót sem szólok
A héten szabin van a védőnénim,de jövő héten úgyis randizunk,akkor majd mondom neki. Azt mondta anyu,hogy ő pár napja már az arcomon is látja,de csak reggelente,miután felkelek,egy darabig...
Kristóf is 2 hétre rá született,hogy kezdődött a dagadásom annakidején. Hát,nem bánnám...
Most írt a Timi,hogy megvárják nála a betöltött 37.hetet,tehát jövő szerdán császározzák.

Annyira édesek a képek :D
Teljesen meghatnak azok a képek,amikor egy kicsike fog egy mégkisebbet :oops: Hú,nagyon el tudok tőle érzékenyülni...
Vendég

Rékababa!
Nagyon aranyos a pici lány! :)

Tegnap elvittük Dominikor a doki nénihez, elég csúnya volt a popsija, azt hittem, hogy pelenkakiütés, aztán nem, gombás neki, azért, mert a fogzástól savas a pisije, és az így kimarta neki a kis bőrét. Most tiszta lila az egész feneke, szegénynek, valami lila ecsetelőt kaptunk rá. De olyan jót nevettünk még a doki is, drága kicsi fiam nem fél tőle, el akarta venni tőle a fonendoszkópját (ugye így hívják azt a "hallgatózót"?), aztán meg amikor megbeszéltük volna a dokival, hogy mit tegyünk a popsijával, úgy elkezdett berregni, meg olyan bolondos képet vágott hozzá, hogy azt hittem megzabálom. A doktornő is nevetve mondta neki, hogy milyen kis "eszetlen" :lol: :lol:

Egész friss vagyok, most éjjel sikerült kb. 3-3,5 órát aludni egyhuzamban, aztán szopi után még aludtam egy kicsit. El se hiszem!

Igazatok van a császárral kapcsolatban, köszi, aranyosak vagytok. Tudom, hogy mindkét fiamnál oka volt a császárnak, nem kényelemből vágott a doki. Bár volt olyan a családban, aki azt mondta nekem az első szülésem után, hogy én igazán nem is tudom, milyen az a szülés! :twisted: Aztán mondtam neki, hogy ő a három gyerekével összesen nem vajúdott annyit, mint én az eggyel, azért 27 óra vajúdás után nekem ne mondja senki, hogy nem tudom milyen a szülés. Daninál szinte összefüggő fájásokkal vittek a műtőbe, együtt lélegeztünk a műtős fiúval a liftben (így visszagondolva elég muris volt, akkor nem tűnt annak). A Varga meg a műtőben "drukkolt" nekem, hogy még egy fájás, és utána már nem érzem, bírjam ki. Aztán tényleg nem fájt az érzéstelenítő után, mintha elvágták volna. Na de amikor elment a hatása, áááá..., na akkor aztán fájt megint, csak máshogy.
Na megyek reggelizni, amíg alszik manókám. Nagyfiam anyósoméknál van a héten, így kicsit lazábban vagyok:)

dadomi

Dadomi,ha eliza baba faros maradt volna,én azt hiszem inkább a császár mellett döntöttem volna. Nem kényelemből,stb...csak nagyon féltem volna a következményektől.
Téged azért égsem úgy császároztak,mint nemrég a Ganxta nejét,nem?
Megbeszélte a dokival,hogy melyik verőfényes napon akar anyuka lenni. Ez szerintem elitélendő. A te császárod viszont nagyon nem az... :wink:
Vendég

Jesszus,kisbetűvel írtam a kicsilányom nevét :oops:
ELIZA,ELIZA,ELIZA!!!
Vendég

Lányok segítséget kérek!!A terhességem elejétől kezdve alacsony a vérnyomásom,tegnap is voltam védőnőnél és 90/50 volt a baba szívhangja viszont 160 volt. Be se merte írni a vérnyomásom de nem is mondott semmit hogy mit csináljak.Szerintetek? Az is igaz hogy sokat szédülök.Van valami tippetek mit lehetne csinálni hogy ne legyen ilyen alacsony?

Kép
Kép
josi

Josi!

Nekem is végig alacsony volt a vérnyomásom a terhességeim alatt. Volt, hogy a háziorvosom kétszer megmérte, mert elsőre szinte mérhetetlen volt. Nem értem miért nem írta be a kiskönyvedbe. Ha nálam 90/60-nál többet mért a védőnő, akkor már nevetve mondta, hogy milyen magas a vérnyomásom:) Azt olvastam egy könyvben, hogy ha tartósan 80/50 alatt van a vérnyomás, az már gáz, mert akkor a baba ellátása sem megfelelő, dehát szerintem 80/50 alatt már csak vegetálnánk. Egyébként nekem a mai napig is 90/60 körül van a vérnyomásom. Ha nagyon nem bírod, sokat szédülsz, napi 1 kávét (ne túl erőset) lehet inni, legalábbis nekem ennyit engedett doki, védőnő is. Barátnőm is védőnő, ő is kávézott, az egy adag kávét elosztotta két részre, így reggel és ebéd után is ivott fél-fél adagot. Vérnyomásemelő gyogyit nem hiszem, hogy szedhetsz.
A védőnő meg szerintem ilyet nem csinálhat, hogy nem meri beírni. Az alacsony vérnyomást ugyanúgy be kell írni, mint a magasat. Ha netán valami lenne a vizeletedbe, azt se merné beírni? Ne harizz, de elég fura felfogása van a védőnődnek! Írd be te akkor a kiskönyvbe a vérnyomásod szerintem. A terhesség bár nem betegség, de nem is játék!!!

dadomi

Cseriani!
Az ilyen megrendelt császároktól feláll a szőr a hátamon!!! :x :x :x Én még az első császárom után is sima szülésre készültem, ezen a Varga is nagyon meglepődött, de nem ellenkezett. Szegényt minden UH alkalmával azzal "fárasztottam", hogy ugye még mindig nem lát olyan dolgot, ami a sima szülés ellen lenne? :wink:

dadomi

én meg egyfolytában azt kérdezem,hogy ugye még mindig lány és még mindig fejenáll?
Tök jó,már előre nevet,mikor uh közben megkérdezi,hogy van-e kérdésem :oops: :D
Vendég

josi a vérnyomástémában nem vagyok kompetens,szinte mindig állandó a vérnyomásom. Kristóffal a terhesség vége felé kicsit lejjebb ment-pedig állitólag emelkedni szokott. Nekem általában 110/70 vagy 120/70

Terhesség elött milyen volt a vérnyomásod??
Vendég

Vérnyomás: én is napi 2x fél kávét iszom, senki nem is ellenzi, én így tudom normális szinten tartani (110/70).

ÉLETJEL!!!
Hazavezetni esélyem se lett volna, most is alig látok, olvasni is marha nehéz (a gépelés meg megy látás nélkül is :lol: ) apa meggyőzte a főnökét és beszaladtak értem céges kocsival így hazakerültem. A mi kocsinkért meg amivel bementem apa elugrik munka után.
Ez a szemcsepp nagyon gáááz, a szemem alig bírom nyitva tartani, fókuszálni meg abszolút esélytelen! :twisted:
Vendég

Köszi a tippeket,gyógyszerre én se gondoltam,a kávé nem rossz,bár nem kávézom,de lehet hogy reggel iszok egyet ezután. Terhesség előtt mindíg jó volt a vérnyomásom 110/70.Csak azért aggódtam hogy így a baba ellátása se tökéletes,ha nem jut elég oxigén.

Kép
Kép
josi

Terhesség alatt nekem is végig alacsony volt a vérnyomásom, 90/60, mind a két lánynál. Szédülni én is sokat szédültem Rékánál.
Tervezett császár. Hát soha nem mennék bele. Az én "kényelmem" miatt ne vágdossák fel a hasamat, ha a baba miatt kell az más. Tény, hogy nem leányálom a császár se. Engem Victoria Backem őrjített meg akkor mikor az újságban olvastam, hogy Ő azért császároztatja magát a kiírt idő előtt 4 héttel, mert akkor hízik az ember a legtöbbet és nem akarja az alakját tönkre tenni!!!! Normális az ilyen? Akár milyen sztár is legyen valaki, de ha gyereket vállal akkor az legyen az első, szerintem.
Vendég

Fúú képzeljétek: apa mikor hoztak haza megkérdezte: tudod milyen nap van? Mondom csütörtök! Bakker kiderült ma van a házassági évfordulónk, én meg elfelejtettem! :oops: :oops: :oops: annyira leköt a terhesség meg az ideoda rohangálás megszervezése hogy totál kiment a fejemből! Pedig ez még csak a negyedik! Mi lesz a huszonnegyediknél? :oops:
Vendég

a 24.-nél meg majd már apuka nem emlékszik :wink:
áfonyaaa örülök,hogy sikeresen hazaértél,azért izgultam ám,hátha elkezdesz vezetni mégiscsak :shock:
Megnéztem pontosan,Kristóffal szülés elött egy héttel kezdtem így vizesedni. Lehet most is csak egy hetem van már?? :D
Viszont vele egy hónappal elöbb voltak már jóslófájások,mostmeg semmi :(
Tudom,ez még semmit nem jelent.
De megmondom őszintén,már azt sem tudom,milyen a jósófájás :oops:
Szerintem napi egy kv-t nyugodtan meg lehet inni.
Én itthon cukrozatlan cappuccinót iszom minden nap,de ha valahol vagyunk,ott egy rendeset,cukorral,koffeinnel. Nem árt. viszont én iszom kólát is,nem reklámozok,de pepsi max-ot. Tudjátok,maximum íz,no cukor :lol: Na jó,nem vedelem,de napi egy pohárral azért megiszom általában. Jót tesz a fejfájásnak is.
Vendég

Áfi!
Gratulálok az évfordulóhoz!:) Nekünk október 4-én lesz szintén a negyedik házassági évfordulónk. Akkor te is pocakosan mentél férjhez, ugye? :wink:

Most volt itt a védőnő, hát mesélt olyan dolgokat, hogy mik történnek itt a szülészeten, hogy a hajam égnek áll.
Nem írom le mégsem, kitöröltem, nem akarom a szülés előtt állókat rémisztgetni.

dadomi

dadomi,lukad az oldalam!!!!!!
Írd már le!!!!!
Vendég

Cseriani,
a második saroknál nem jutottam volna tovább ha volán mögé ülök, ha nem félnék belevakuzni a szemembe lefotóznám nektek, úgy hidd el ahogy mondom: nem látszik a szivárványhártyám, az egész szemem a fekete szembogaramból áll (már persze a fehér rész az nem, de ahol színesnek kéne lenni... szóval értitek).
A víz nem hiszem hogy összefüggésben lenne a szülés idejével, én vizesedek hetek óta, meg jóslófájásaim is vannak (nem túl sok de napi 2-3-4 mindig) és még nem fogok szülni remélem pár hétig. Én abban reménykedem hogy a jóslófájások tágítanak is egy picit, jó lenne egy kis előnnyel indulni majd a szülésnél :)
Vendég

Dadomi,
én is pocakos menyasszony voltam :D
Leírhatod ám a rémsztorikat! Én is kíváncsi vagyok! :wink:
Vendég

Dadomi ezt nem teheted meg velünk!!!!!! :evil:

Kép
Kép
josi

na,ki ment férjhez pocak nélkül? Én a negyedik hónapban voltam. Jóval elöbb ki volt tűzve az esküvő időpontja,csak nem gondoltuk,hogy Kristóf olyan hamar "összejön". Szegény kölcsönzősnénivel az utolsó percig izgultunk,hogy beleférjek az előre kiválasztott ruhába. Belefértem,de szerintem akövetkező hétvégén már nem jött volna rám :D
Vendég

Hát, ti tudjátok :D

Volt egy anyuka (talán itt írta valaki, hogy a Juan 2 napig hagyta vajúdni, aztán meghalt a babája?), na ebből az anyukából a Juan-Kőszegi páros szinte összetörték a babát mire kihúzták az anyukából. A vállait eltörték a picinek. Rövid volt a köldökzsinór+ a nyakán, oxigénhiányos lett a baba, 4 kiló feletti súllyal született. Aztán elvitték Pécsre, de nem tudták megmenteni.

A másik meg, levált egy kismama méhlepénye (mondjuk erről nem a dokik tehetnek), elveszítette a babáját, ki kellett venni a méhét, mert olyan vérzése lett, hogy az élete neki is veszélybe került.

Nem akarok senkit rémisztgetni, csukott szemmel olvassátok. Áfi most úgysem lát :P

dadomi

nem tudod,mennyi idős terhes volt,akinek levált a méhlepénye?
Vendég

Áfiiinak és a Zurának soksoksok boldog házassági évfordulóóóót!
Feriapu mondta tennap, hogy nagyon sz@rul volt a tágítás után, de gondoltam, lehet, ez egyedi és nem rémisztgettelek vele... Merhogy ugye ember pupilláját kitágítják, nem tud összeszűkülni akkor se, ha kéne, mondjuk, fény éri, ilyesmi... Váááá, ölég pocsék lehet. Remélem, Áfi, nem tart már sokáig... :cry:
Josi, basszus, én se értem, miért nem merte beírni védőnéni a vérnyomásod!!! Max. egyetértek itt az előttem szólókkal: hápont az a dolga. Az enyém volt, hogy 80/60 volt, a 100-as értéknél már indiántáncot jártunk a védőnővel. Jó, mondjuk azt azért nem... de csodálkoztunk nagyon. Sztem is igyál kávét nyugodtan. Én ezt a Ricoré csökkentett koffeintartalmút ittam, végig, jó volt. Most se tudok nélküle meglenni, de lehet, pszichés hatása is van... Van, aki rendes kávét iszik, és nem lesz gondja. Oszd be, ahogy többen is írták... Meg tegyél bele tejet, hogy ne marja a gyomrod. Van egyébként alacsony vérnyomásra, Pulsotil csepp vagy mi a neve, de gondolom kismamiknak azt nem adják.
Viktoria Bekkem? Jaj, ne is mondjátok... én szabályosan undorodom attól a nőtől. Minek ilyennek 3 gyerek... és negyediket is akar vagymi... Brrrr. A Ganxta felesége se lehetett semmi a programozott császárjával.
Dadomi, jó nagyfiúnélküli pihenést! :wink: Próbáld meg kialudni magad... aludj nappal is, amikor csak engedi Domi.
Vendég

Cseriani!
A terhesség korát nem tudom, de ő 35év feletti volt, első baba lett volna.

dadomi

Úristen, csajszik, ez szörnyűűű... már túl vagyok pár dolgon, de szabályosan rosszul lettem, mikor olvastam... Szerencsétlenek.
Cseriani, tudomám, miben sántikálsz... :wink: Akárhányadik héten is vált le szerencsétlennek a méhlepénye, veletek nem fog megtörténni ilyesmi. (Ha mégse ezért kérdezted, akkor bocs... csak itt öntöm belétek a lelket a tennapi balfogásom után. Hogy ne vegyetek magatokra mindent... bár én is ilyen voltam. Kismamabetegség.) :oops:
Vendég

Édesistenem, és már soha többet nem lehet gyereke...
Vendég

Emmának tökéletesen igaza van! Veletek és a pocaklakókkal is minden rendben lesz, nem lesz semmi probléma!!!!

dadomi

Dominik születése előtt egy héttel (alapból nem ilyen kerek a fejem, csak itt már nagyon be volt dagadva mindenem)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dadomi 2009.10.07 12:23-kor.

dadomi

Egy héttel később...Már kint van Dominik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dadomi 2009.10.07 12:24-kor.

dadomi

Ő pedig Dani volt 3 évvel, 7 hónappal, 1 héttel és 6 nappal ezelőtt:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dadomi 2009.10.07 12:25-kor.

dadomi

Na jól van elég lesz belőlünk ennyi :wink:

Áfi,Cseriani!
Nem sokára nektek is lesz ilyen babás képetek:)

dadomi

Emma,
köszönjük szépen, ahogy látom Ármin meg ma 4 hónapos! :D
A randinkat nem és nem fogom elhalasztani!!! Még mindig káprázik a szemem, de majd apával elfuvaroztatom magunkat hozzátok! Szerintem olyan 4 körül esünk be.

A rémsztorik tényleg szörnyűek! :cry: Borzasztóan sajnálom a kismamákat, angyalkákat egyaránt!

Dadomi,
szép pocak!!! :D
Vendég

Basszus, Áfi...
Megin hülye voltam. Aszittem, ma már nagyon nem jól vagy, ezért nem is firtattam ezt a kérdést... A sírköves - aki miatt nem tudtalak bevinni Paksra - jelezte reggel, hogy mégis délután 2kor jön... Úgyhogy ki kell cuccolnom a temetőbe, gyerkők meg mennek anyuékhoz. Nade: ez azt jelenti, hogy előbbutóbb ott leszünk náluk, úhogy oda is jöhettek, ha van kedvetek! Ott elgalább van kert (fürdőfelújítás miatt viszont kló csak az udvaron...)
Viszont, ha neked úgy jobb, mi is elmehetünk hozzátok. Na, most jó zavaros voltam, de sietnem kell, azé nem is küldöm priviben... szórakoztatom itt a többieket...
Ha már nem tudsz írni köbö fél órán belül, hogy mit szeretnél inkább, akkor majd 4 körül felhívlak, hogy mi legyen! Addigra már megtudom azt is, mi lesz a sírkővel... Remélem, négyig elkészül.
naszóval, egy avége: remélem, ma talizunk, és felhívlak 4 körül. OK?
Vendég

lányok,ne fájlaltassátok a szívem. És is szeretnék találkozni mindenkivel,meg jót dumcsizni :D
Emma Andrisnak csináltattok sírkövet? :cry: (bocsi az indiszkrét kérdésért). Nehéz lehet,de nagyon becsüllek az erődért!!!
Vendég

OFF (bocs a többiektől)
Emma,
hívj fel akkor, ha testületileg gyerekestül mindenestül anyudéknál lesztek, az nekünk sokkal közelebb is van, és akkor átmegyünk oda! Wc dolog nem gáz, használtam már udvari wc-t (meg sokkal extrémebb dolgokat is :D ).
Vendég

Okéééé, Áfi! Nagyon örülök! Telefonálok majd! De jóóóóó!
Igen, Cseriani, Andrisé lesz a sírkő, de nem mi csináltatjuk, hanem anyósék. Nekünk is eszünkbe jutott már régen, csakhát a keret ugye nem adott rá, így építkezés közepette... Meghát itt a 2 élő, és mindkettő pelusos... Jó, ez most bunkó mondat volt, dehát sajnos szempont. Sírhelye volt eddig is szép, Andrisnak, csakhát sírköve nem. Nademajd most lesz.Nagyon örülök neki.
Nem kéne ám nekem ott lenni, dehát az ember úgy érzi, hogy mégiscsakhát az ő gyereke... valahogy muszáj oda mennem, mikor csinálják. De ez egy nagyonnagyon szomorú nap... Ezért külön örülök, hogy Áfi nincs olyan szarul, és mégis összejön a tali!
Cseriani, olyan jó lenne mindenkivel dumálni élőben is, én is így érzem! Remélem, hamarosan össze tudunk hozni egy közös talit is! - Mondom megint én, aki már a 3. randit beszéli meg szegény Áfival, mert mindig közbejött valami... és mindig nálunk... :cry:
Majd hívlak, Áfi!
Vendég

Van valamelyikőtöknek tapasztalata az emelt összegű családi pótlék kérdésben? Szeretnék utánajárni, hogy nem járna-e kisfiam után magasabb csp. A pulmonológián diagnózisként ezt írták: J4590 Asthma, k.m.n.
Szept 19-re van időpontunk a pulmonológiára kontrollra, addig egy kicsit utána akarok járni.

dadomi

Dadomi,nekünk sajnos van tapasztalatunk kiemelt családipótlék ügyben,ugyanis astma és allargiája van a lányomnak.Most nem sorolom fel milyen allergiái vannak,de kb15-20 ebbe sok az étel. De visszatérve nekünk pont most járt le,meg még a hosszabbított gyest is megigényeltem mert munkanélküli vagyok. Ez független a kiemelt családitól mert ezt neked kell kérned nem kell hozzá orvosi papír. Most nem tudtam meghosszabbítani mert nagyon megszigorították és feltétel hogy 1 évre visszamenőlegesen legyen legalább 1 kórházi papírotok hogy astma miatt került be,de ezt majd a pulmanológus (nekünk a Csábi doktornő)dönti el. Noémi az elmúlt 1 évben csak egyszer fulladt be,de akkor se voltunk korházba,viszont mostanság alig alszunk hogy tombol a pollen szezon. Nem is tudom mi lenne ha nem szedné a bogyókat. Nekünk aerius és singulair van.Ti mit szedtek?Mióta van ez Daninak?Ha van még kérdésed amire nem adtam válasz kérdezz!!

Kép
Kép
josi

Emma ne hülyéskedj már,természetes amit írtál,ha Andriskának sajnos természetben nem sokat adhatsz meg,viszont Hannának és Árminnak igen. Andriskára gondoltok,megemlékeztek róla,tudnak róla a testvérei is,és soha nem felejtitek el...
Tudom,milyen rossz ez...mikor apukám meghalt,a családi sírba temettük,erre jött a sok ...rokon,hogy lehetne neki még pluszba márványsírkő,stb...miből???Ráadásul ő soha nem szerette az ilyen dolgokat,mindig az egyszerűséget kedvelte,szerette. Akkor minek? Vissza nem hozza...
De nagyon szép dolog anyósodéktól,amit tesznek. Neki csináltatják,viszont nektek segítenek vele. Meg talán úgy vannak vele ők is,hogy tesznek kicsit a harmadik unokájukért is..ha már máshogy nem lehet :cry:
Vendég

Emma,Áfi,milyen volt a randi?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?