Rékababa!
Nagyon aranyos a pici lány!
Tegnap elvittük Dominikor a doki nénihez, elég csúnya volt a popsija, azt hittem, hogy pelenkakiütés, aztán nem, gombás neki, azért, mert a fogzástól savas a pisije, és az így kimarta neki a kis bőrét. Most tiszta lila az egész feneke, szegénynek, valami lila ecsetelőt kaptunk rá. De olyan jót nevettünk még a doki is, drága kicsi fiam nem fél tőle, el akarta venni tőle a fonendoszkópját (ugye így hívják azt a "hallgatózót"?), aztán meg amikor megbeszéltük volna a dokival, hogy mit tegyünk a popsijával, úgy elkezdett berregni, meg olyan bolondos képet vágott hozzá, hogy azt hittem megzabálom. A doktornő is nevetve mondta neki, hogy milyen kis "eszetlen"
Egész friss vagyok, most éjjel sikerült kb. 3-3,5 órát aludni egyhuzamban, aztán szopi után még aludtam egy kicsit. El se hiszem!
Igazatok van a császárral kapcsolatban, köszi, aranyosak vagytok. Tudom, hogy mindkét fiamnál oka volt a császárnak, nem kényelemből vágott a doki. Bár volt olyan a családban, aki azt mondta nekem az első szülésem után, hogy én igazán nem is tudom, milyen az a szülés!
Aztán mondtam neki, hogy ő a három gyerekével összesen nem vajúdott annyit, mint én az eggyel, azért 27 óra vajúdás után nekem ne mondja senki, hogy nem tudom milyen a szülés. Daninál szinte összefüggő fájásokkal vittek a műtőbe, együtt lélegeztünk a műtős fiúval a liftben (így visszagondolva elég muris volt, akkor nem tűnt annak). A Varga meg a műtőben "drukkolt" nekem, hogy még egy fájás, és utána már nem érzem, bírjam ki. Aztán tényleg nem fájt az érzéstelenítő után, mintha elvágták volna. Na de amikor elment a hatása, áááá..., na akkor aztán fájt megint, csak máshogy.
Na megyek reggelizni, amíg alszik manókám. Nagyfiam anyósoméknál van a héten, így kicsit lazábban vagyok:)