Sziasztok,
Melinda,
Először is bocsánat, hogy lemaradtunk, de ISTEN ÉLTESSE BENYÓT!
Képeket megcsodáltam, hatalmas fiúk már együtt! Olyan jó látni őket, legalább így, ha már élőben nem jön össze a találkozás. Marci szeme is olyan huncut, mint Zolcsikámé
Örülök, hogy azért sikerült egy kicsit kikapcsolódnotok, még ha nem is volt teljesen felhőtlen. Gábornak jobbulást kívánunk, az egészségügy meg elmehet a fenébe, de erről majd később én is mesélek. Sajnos nem csak a felnőttekkel szemetek..
Lyme kórról annyit, hogy az antibiotikumot csak akkor kellett szednie 3 hétig, amikor megállapították nála a kórt, most pihi van, majd a szeptemberi eredménytől függ minden.
Kata,
Üdv újra itt és érezzétek jól magatokat Hévízen
Bár mire ezt olvasod, már visszajöttök
Ugye, hogy milyen meglepő, hogy a lurkók milyen csodálatosan is tudnak viselkedni, mi pedig esszük a kefét, hogy nélkülünk ugyan mi van velük...
Szólj, ha menjünk Ruszlánt nevelni
Majd ráhagyjuk a 4 lurkót, mi meg elmegyünk bulizni
Györesz,
Amit írtál (délután még pizsiben, stb.) nagyon emlékeztet arra, amikor néha a fiúkat Apával hagyom
Valahogy minden kitolódik olyankor
Ja, és a fele munka nincs megcsinálva, amit kérek..
Muszáj optimistának lennem, mert különben összezavarodna a család. Ha én elengedem magam, az kihat mindenkire, és persze úgy nem lehet előrehaladni. Szóval csak pozitívan!
Saxi,
Nagy örömmel olvastam a kirándulásotokat. Csajokról már nem is ömlengek, minden alkalommal csodálom a szépségüket
Annak meg pláne örülök, hogy Pocilakód is jól érezte magát
Amit írtál az autóról az alap dolog, nálunk is ez volt, amikor használt autót vettünk (olajcsere, szűrőcserék). Most lassan az újjal kell lépnem, 2 éves lesz, nemsoká vihetem zöldkártyáztatni..
Rólam annyi, hogy használt a kúra, a szerdai uh-n már nem látott a doki semmi gondot, szóval ez a rész helyrejött. Most viszont az antibigyó miatt kell utókezelés, mert az érzékeny hüvelyflórát szétcsapta... de ez már nem olyan nagy gond. A szövettan megjött, semmi elváltozás, semmi ok, amiből kiderülhetne, hogy miért történt, így a jövőhetet laborban kezdem, vérvizsgálatokkal.
Jövőhétre jó időt, csodálatos pihenést kívánunk nektek!
Gigi,
Úgy látom, hogy te se a pihenős anyukák közé tartozol, lassan többet rohangálsz és tevékenykedsz, mint én
Olinak nagy puszi
Mikor lesz a szőke hercegről is kép?
Nos, mint írtam korábban, a magyar egészségügy... ez a hónap nem a Kerekes család hónapja, ezt már lassan fixálom. A hó elején én, most pedig Zolcsi... ez a lurkó túltesz mindenkin, főleg az izgágaságban és a "mindenben benne vagyok, de nyakig" stílusban. Ezért se voltam most napokig, mert egyszerűen folyamatosan figyelni kell rá, ugyanis:
- múlthét szerdán a barátnőm kutyusát hívta magához, nagy örömmel. Kutyus jött is, játszva, és ugrálva. Eredmény: Zolcsi mellkasa jobb oldalán lila folt és körömnyomok, jobb fülén (porcos részen) egy sérülés (füle előtt csikok a körömtől), amit sajnos 1 öltéssel össze kellett varrni. Baleseti sebészet, pár perces várakozás és jön a nővérke. Pár éve még Anyuka bent lehetett, amikor a gyermekét kezelték (annó Gyuszkó fejbőrét is varrni kellett), most Anyuka kitiltva. Oké, megértem, vannak "hisztisebb" szülők.. Szerencsére Zolcsi jól tűrte. Másnap megkapta a 3 éves oltását a tetanusz miatt. Ellátás után 2 nappal mentünk kötéscserére, ezt már a baleseti szakrendelésen végezték. 2 órát
vártunk. mikor behívtak, fél perc alatt levették a régi kötést, megtisztították a sebhelyet és mehettünk. Közölték, hogy következő héten szerdán varratszedés. Mondtam az asszisztensnek, hogy fél 10-re uh-ra megyek, erre ő közölte, hogy semmi gond, utána jöjjünk ide, adjuk be a papírt és a gyerekeket úgyis előre veszik. Nem bírtam ki, megjegyeztem, hogy úgy, mint ma?? A 2 óra alatt 8an mentek be előttünk, már kint azt mondta mindenki, hogy menjünk be előttük... pedig Zolcsi csak az utolsó 5 percben kezdett el nyafogni, addig csodálatosan bírta. A varratszedés már gyorsabban ment, csak 3 ember ment be előttünk..
- pörgős gyermekem, most, hogy már a füle helyrejött, nem bírja sebhely nélkül, így a fejbőrén lett ma egy kis bibi, mivel az ágy szélével találkozott... mázli, hogy nem lett nagyobb, de így is sebtapaszos. Azért délután odakint a járdán esett egy nagyot, de ezt szerencsére a tenyereivel tompította, nem más testrészével. Ezek után közöltem vele, hogy a Kerekes családnak ez évre elég volt a sebekből!
Azt már nem is mesélem, hogy amikor a fülével történt az eset, én úgy kiborultam, hogy csak na... lehet, hogy ha nem jön haza épp akkor a párom, amikor a kiskönyvért és a taj-kártyáért hazamentünk, akkor végigcsinálom egyedül, de ahogy megláttam őt, egyből leálltam az autóval és remegni kezdett kezem-lábam.. hozzám képest még Zolcsi is príma állapotban volt akkor...
Utána napokig (sőt még most is) velem aludt, figyeltem, hogy ne forduljon a sebére, ő is édes volt, mert amikor megölelt és hozzám bújt, akkor mindig megkérdezte, hogy melyik fülére fekhet...
Na, most jól kiírtam magamból mindent... bocsi mindenkitől!
Puszi,
Mica