[quote="lmkata"]t írta:lmkataényleg jó ötlet volt e??
Na, pont ez volt az én első gondolatom is.
De jó, hogy felvetődött ez a dolog, és mindenki leírja.
Olyan csodás emlék. Olyan nagyon jó olvasni őket.
Azt még nem is írtam, hogy ez szerdán volt, mikor a tesztet csináltuk, aztán pénteken már utaztunk is nyaralni, életünk első kettesben eltöltött nyaralására, amin már hárman voltunk.
Aztán jól meg vidámparkoztattuk a kiscsajt. Olyan tuti jó helyeken voltunk. Minden rázós és magas és ordítós dologra felültünk, mondtam is, ha megmarad Maja, akkor kemény kiscsaj lesz. No és úgy tűnik bejött, mert nagyon szereti magasságot, a rázást, és mindent ami egy hullámvasútra emlékezteti.
Anzsi: jó tatárjárást.
Klári: fú, de jó lesz nektek, azt hallottam, tuti jó idő van most kinn. Sok sok képet csinálni!!!
Szilvi: megvettük az újságot. Olyan jó látni titeket benne. Csoda szépek vagytok. Azt írja, hogy bemutatkoztok is 5ösével? Írd meg melyik nap lesztek!!! Nem akarom megvenni mindet, csak ti érdekeltek. És mennek a szavazatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forgó babák anyucijai: láttátok azt a képet, egyszer emailben terjedt, amin a baba moppos ruciban van, és így egyszerrre lehet játszani, és takarítani???
Niki: jó pihit, nekünk is hiányozni fogsz!!! Képeket kérünk ám utánna!!!!
Kata: gondoltam én, hogy tuti jó lehet ez a családi banzáj, de így, ilyen beszólásokkal én fordulnék le a székről rendszeresen!
Fú, ma voltunk IKEÁban, kipróbáltuk a baba-mama szobát. Tök jó volt. Csak órákig kellett várni a vevőszolgálaton. Aztán a H&Mben vettünk tök jó rucikat. Majd lefényképezem, és felteszem. Bár lehet, hogy inkább nem, mert félek, hogy felháborodást fogok okozni. Kicsit durva cuccok. De majd még meggondolom.
Nem akarom, hogy azt higgyétek, hogy kifigurázom a kislányom, azért csinálok róla ilyen képeket, és rucikat. Imádom őt, és csak azt akarom, hogy ha nagyobb lesz, akkor megértse, hogy milyen nagyon jó egy babuci, és milyen jól elvoltunk. No ez egy kicsit furára sikeredett, de remélem kicsit érthető. Egyébként rengeteg kép van róla. Naponta legalább 20at készítek, és ez az elmúlt 4 hónapban minden nap így volt. Eleinte még többet. Párom ki van akadva.
Szóval, vannak rendes képek is, és ha majd nem tetszik neki a viccesek, akkor azokat letöröljük.
No, tényleg mentem, mert kicsit elfáradtam ma, egyedül ment a fürcsi, apa koncertezik. És Maja meg végig ordította, torka szakadtából. Kicsit viszhangzik a szobája, így még jobb az akusztika.
Jó, hétvégét, jó éjszakát!!