na megint írok, hátha engedik
Hoppá
jajj de szépen látszódik a manócskád
Szeretnétek majd tudni, hogy milyen nemű
Rosszullétek már teljesen elmúltak?
Vvviki
sajnálom, hogy ez a hónap sem a Tiétek
Meli
védőnők, hát nálunk van egy idősebb akit nagyon szeretek, sajnos nem a mi körzetünk az övé
viszont nagyon segítőkész. Nem egyszer vele beszéltem telefonon, és maximálisan segített mindenben
Saját védőnúőm, hát kb. 3-szor volt kinnt, de nem is hiányzik
Túl sok mindent, újat nem mondott, szóval....
Egyébként én úgy veszem észre itt nincs akkora eltérés a véleményeik között
Kutyus??? Javulgat már?
Takarítás, hát én is csak árnyéka vagyok annak aki szoktam lenni. Nem haladok annyira mint szeretnék. Ha itthon van Tibi és vállalja a picit akkor tudok igazán haladni, mert nem kell állandóan rohangálnom.
Adrika is vigyáz a kicsire, de elég hamar ráun
Nem is törekszem már a tökéletességre
leygen rend, nagytakarítás kb. negyedévente
Konyhában hát több mint egy éve nem volt, de ahhoz 1 nap kevés is, ugye szopik egyebek amik félbeszakítanak
na de megvár
Ma voltunk Krisztikével dr. nőnél. Anyuéknál vettem észre, hogy a füle mögött vagy egy nagy guga. Nyirokcsomó
fülén van gyulladás, ami beindította a nyirokrendszert. A hasi ny.cs-k is meg vannak duzzadva, valószínűleg egy-egy esés után a seb ha kicsit begyullad az már elég
Adri is ilyen, sajnos a Krisztike is.
Most várunk, jövő héten kell újra megmutatnom, ha esetleg nől akkor vérvétel
ha nem majd visszahúzódik, de az elég sok idő
Dóri
sajnálom, hogy Gerda ennyire érzékeny gyomrú
Nekem Adrinak ez hányásban nyilvánul meg
elég sokszor volt így rosszul amikor még kisebb volt. Elég volt egy kicsit zsírosabb vacsora
Viszont érdekes mert ő nem volt hasfájós, vele bármit megehettem
ÉMÁSz, hát talán voltak bennt az utcában, valamit állítottak is, de ugye nálunk csak a fél házban volt áram. Barátnőm férje villanyszerelő, ő nézte, hogy az óránál van bibi. kitisztította, és mondta, hogy valami kapcsolóra kell cserélni a mostani biztosítékos rendszert. Majd ő meg fogja csinálni
Na, megyek, majd emgyünk egy kicsit barátnőmékhez, neki 1 hóünappal idősebb kislánya van
Na meg egy Krisztikével egyidős kisfia, úgyhogy jól el szoktak játszani
További szép napot, és remélem estére lesz mit olvasni, nem csak egyedül beszélgetek