Sziasztok,újra itt /már akinek hiányoztam
/!
Gergő nevében is köszönjük a felköszöntéseket!
Edith,dehogy akarlak én megszidni
,csak arra kérlek kicsit kiméld magad .
Timi,jól ki utaztátok magatokat,de biztos tetszett a gyerekeknek.Nálunk az idén nem akart menni sem az Encsi sem a Lajos,de érthető is,hisz az Encsinek tavaly a kitörő ,lehullóüveg több helyen megvágta a fejét.
Zsuzsi,oltást megkaptátok?Betegrendelésre viszed ilyenkor?
Nálunk hetente csak 1x van egészséges tanácsadás ,ilyenkor kapják az oltásokat,meg ekkor lehet leméretni,recepteket iratni stb.
Edit,elhiszem,hogy az est "fénypontja" az utolsó vendég elvonulása volt.Nálunk évekig volt az a módi,hogy bárkinek volt is szüli-névnapja,karácsony vagy húsvét,mindig nálunk gyültünk össze.Ezt egy darabig tökre élveztem / élveztem,hogy jól érzik magukat a lakásunkban/,de egy idő után már fárasztó volt az állandó készülés,mindig 10-15 embert kiszolgálni,körülugrálni.
És tudjátok mi az érdekes?Tavaly karácsonykor ,hogy kicsi volt a Gergő,megkértem mindenkit,hogy hanyagoljuk a nálunk való összejövetelt, / ez mindig szenteste volt/ amit sikerült is megvalósítani,de már aznap hiányzott mindenki.Hiányzott a nyüzsi,a pörgés,hiányzott a mama által okozott " felfordulás" /juliusban halt meg/ ,szóval nagyon egyedül éreztük magunkat 4-en.
Barbi,az alvás nálunk is igy ment vagy 1 hétig.Én sem tudom,hogy mi váltotta ki nála.Elalszik a kezünkben,de ahogy betesszük a kiságyba már a szeme ki is nyilik,és torka szakadtából ordit.Ha kivesszük,akkor abban a pillanatban alszik is tovább.Mi azt csináltuk,hogy mikor letettük,akkor ringattuk még egy darabig,vagy pl.a Lajos "nehezéket" tett rá / ez egy nagy plüss kutya volt/,igy azt hitte,hogy még mindig fogjuk.Kb 1 hét és rengeteg türelem kellett,hogy ujra a régi legyen.
Andi,ha gondolod neked meg a Szívek szállodáját töltöm le,ha kell.Persze elötte utána nézek.
Edit,szurit majd csak hétfőn kapjuk,mert nálunk akkor van tanácsadás.
Ez a játszóházasdi jónak tünik,csak ha a fél napotokat ott töltitek akkor még kevesebb időd jut a lakásra,nem?Fél napos bölcsiben nem gondolkodsz?
Én most megint csak töröm a fejemet a bölcsin,lehet,hogy mégis csak visszamegyek dolgozni márciustól.Viszont 1-2 munkaügyis tanács-segítség nekem is jól jönne.
Andi,jól hangzik ez a családi napközi,de én is ugy hallottam,hogy rengeteg pénz és iszonyú szigorú feltételek vannak.De szerintem lelkesedj,kérdezzetek meg mindent,elég ,ha akkor lombozódsz le amikor az anyagiag kerülnek előtérbe.
na lépek,mert a gyerköcök megőrültek
!!!!!!!!!!!!44