Sziasztok lányok, asszonyok
Bebi, hogy neked milyen szép kisfiad van!!! De a két kislány is gyönyörű! Gratulálok!!
Fleur, üdv! Mesélj magadról, hadd tudjunk meg rólad kicsit többet!! Hogy vagy? Hol fogsz szülni, merrefelé laksz stb...
Sziszike: jajj, én úgy szégyellem magam, de néha olyan fáradt vagyok, hogy legszívesebben kifutnék a világból, amikor elkezd újra (5-6 óra után) sírni. A férjem már megkérdezte, hogy visszavigyük??? Na erre aztán úgy elbőgtem magam, hogy hogy lehetek ennyire türelmetlen Bogihoz, amikor ő annyira jó kislány!
Nagyon ritkán sír, csak ha éhes, vagy fáj a poci puki vagy rotyi miatt... Különben sokat fent van napközben, tegnap is pl. déltől egészen 5-ig. Ez normális??? És olyan csúnya kiütései lettek valamitől
Most kezdődik a játék, mi ütheti ki - most a tejet zárom ki az étrendemből, pedig úgy szeretem...
Alapjában véve jó dolog az anyaság, de néha bizonytalan vagyok.
Mindenkitől kérdezném: Cumi kérdésben ti hogy voltatok? Én nagyon szeretném elkerülni, de sajna nem megy, tekintve hogy egyre többet nyammog a cicin, és teljesen feláztatta a bimbót, hogy még szoptatni sem bírom, így üvegből kapja a tejet. Elalvás előtt beteszem a cumit a szájába, és azzal álombaszopizza magát. Ti hogyan csináltátok? Ötlet?
Juditról tudtok valamit? Már ő is babózik, hiszen azt mondta, hogy ha nem jön időben Sebi, akkor vasárnapig (máig) megindítják. Kíváncsi vagyok, neki hogyan alakult a szülés!
Bocsi, kicsit hosszú lettem
Ezek melegkiütések az arcán? Azóta jóval több van sajnos...
Imádom ezt az időt!
További szép napot mindenkinek!
Találkozóról egyeztessünk!
öööööö fontos dolog mindenkinek aki mostanában szült!!! Azt hallottam, hogy van MÉG EGY támogatás, amit nem nagyon reklámoznak. Egyszeri szülési támogatásnak hívják (azt hiszem, és nem egyezik meg az anyasági támogatással), és minden magyar állampolgárnak jár. A jövő hét elején anyukám elmegy, és utánaérdeklődik. Az egyik kollégám mesélte, akinek február végén született a kislánya. A magyar államkincstárban lehet kérni, a lőportár utcában. Amint tudok pontos infót, jelentkezem!! Ja és az összeg nem elhanyagolható: 70.000 Ft.