Új privát üzeneted érkezett!

Minyu :)
Nagyon jól haladtok akkor a beszoktatással! Az természetes, ha rá van gyógyulva a dadusokra. Az enyémek rettentő jó evők voltak ott, de amelyik kisfiú nagyon rossz evő volt, kb egy 6 hónap alatt megjavult. Amikor beíratták, csak a felvágottat volt hajlandó enni kenyér nélkül, meg a húst. Látva a többi gyerek falánkságát, teljesen helyre jött. Viszont a 3-i munkakezdés elég otpmista volt, de kívánom, hogy sikerüljön!

Andi :)
Szerintem nem olyan rossz Péternek a 14 kiló! Sokkal soványabbakat is ismerek ebben a korban.

Cat
Kép
cateye

Andi :) Orsi :)
Köszi a teás válaszokat. :) Azóta már kipróbáltuk a kamillateát és nem is szenvedett a kaki miatt, viszont utálja, egy-két korty megy le. Nem is kell több, ha ettől is van eredmény. :)

Beszoktatáshoz drukk. Ügyesek vagytok! :D

Hogy hogy nem eszik Péter az oviban? Elhozzátok délben? Ábel nem szeret ölben? Ritkaság. :D Bencét sem kell sokat ringatni, este kell neki egy kis ölbenlét elalvás előtt. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! Hát Péter eddig kb. 12-15 napot volt oviban. Ápr. elején kezdtük, de néhány nap ovi után állandóan beteg volt. Május végétől már nem is jár, nyári szünetben nem is akartam vinni. Fél 12-re mentem érte egyébként.
Esti fürdés előtt Ábel is szereti, ha sétálgatok vele, de napközben nincs el kézben. A pihenőszék a kedvenc helye, onnan mindenkit szemmel tud tartani. És ott jókat is tud aludni.

Cat! Remélem nálunk is hasonló lesz az evés,mint annál a kisfiúnál. :roll: Bogárékról tudsz vmit?

Ma megkaptuk a 2 hós oltást. Nem sírt sokáig, de még hazafelé is hüppögött az autóban, alvás közben. :D

Leone! KArmen! Nálatok mi újság? Jelentkezzetek néha!

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Cat :)
Hja, én kezdtem volna hamarabb is, a bölcsben mondták hogy akkor most jöjjünk. Ma egyébként már ott aludt, de ebédelni még mindig nem hajlandó :? Ebben egyébként nagyon kitartó. Itthon is rosszevő, van kb 5-6 féle kaja, amit hajlandó megenni és próbálkoztunk vele, hogy reggeli után nem főzök 3 félét, hanem csak 1-et s "eszed, nem eszed, nem kapsz mást", de inkább kivárta az esti tejet :shock: :cry: 3 nap után kiborultam, hogy ennyire nem akar enni, úgyhogy visszaállt a régi "rend"...
Na, szóval ebédkor még mindig vártam ugye a folyosón, kijött a Zsuzsa néni, hogy egyszerűen nem birja rávenni az evésre, mi legyen, mondtam neki, hogy hagyja, ha van kedve, még maradjon, ha van kedve, aludjon, hátha szundi után éhes lesz. Az ebédet akkor sem ette meg, de pogácsát evett utána.

Pandi :)
Nektek is drukk az ottevéshez :) Most is csak délig lesz, vagy mostmár szeretnéd, ha mardna egész napra?

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

[quote="cateye"]A írta:cateyendi :)
Szerintem nem olyan rossz Péternek a 14 kiló! Sokkal soványabbakat is ismerek ebben a korban.

Levi 11.5 éppen :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="pandi28"]M írta:pandi28a megkaptuk a 2 hós oltást.

mi is ma :D
Lili is sírt, de viszonylag gyorsan megnyugodott.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nálunk Oli 14 kiló, és nagyon jó evö. Mondjuk elég sovány a zabálása ellenére, kint vannak a bordái, csontjai. :roll: Ilyen alkat. Mi is ilyenek voltunk. Samu kilóg a családból a robosztusságával. :D A bölcsiben van olyan gyerek aki nincs 10 kiló és 3 éves. Az átlagsúly szerintem 12,5 kiló körül van.

Akkor szerencsétek van. Nálunk nem hagyják ott aludni azt a gyerköcöt aki nem ebédel. Ez szabály. Mondjuk ha már megeszi az ebéd utáni banánt, akkor ott alhat. :D
Szerintem elkezd majd enni késöbb, ne izgulj.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Jesszusom, Bálint 18 kiló és most volt szombaton 3 éves....pedig nem kövér. Mondjuk biztos nagy (105 cm), mert mindenütt 4-4,5 évesnek nézik (ami szerintem azért komoly túlzás).Íme egy pucér felsőtestes kép, amin látszik, hogy egyáltalán nem is pocakos, hurkákról meg aztán végképp nem lehet beszélni.....
Kép

Mindig örömmel olvasom a kis babás beszámolóitokat, mert olyan hihetetlen, hogy nekem már megint nincs kisbabám, csak két "nagy" fiam.

Az ovi miatt kicsit kezdek izgulni, olyan fura érzés, hogy mostantól, a hétköznapjainak ébrentöltött részében sokkal többet lesz egy "idegennel", mint velem. De hát ez az élet rendje.

Most csak ennyi. Puszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Minyu! A terv az volt, hogy egész napos lesz, de beleegyeztem, ha ott eszik, akkor utána hazahozom, s itthon alszik. :) Nagyon lágyszivű anya vagyok. :roll:
Edit! Tényleg nem kövér Bálint. Viszont jó magas is a súlyához. :lol: Péter 103 cm.
Hiányzik a pici baba? Hát akkor hajrá egy hugicáért! :wink:
Cat! Annyira nem aggódom ám a súlya miatt, ha igazán kedvére való kaja van, akkor tud enni rendesen. :lol:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Hugi/öcsi nem is rajtam múlik. Én anyai érzelmekből indíttatva simán beleugranék (bár néha legszívesebben kitépném az összes hajam a két zúzógépemtől), de nálunk apa az, aki racionális, pénzügyi stb okokból ellenzi (illetve nem ellenzi, de nem támogatja). És ha aggyal gondolkodom, egyet értek vele.
Ez a szitu.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
Súly:Berci 18 kila és 1OOcm. Apja alkat. :D Elég jól eszik, nagyon szereti a leveseket, de van úgy, hogy napokig alig eszik valamit. Na, akkor ideges vagyok, de Boti mindig mondja, hogy nyugi, nem soány a gyerek. Ami mondjuk igaz. :wink:

Edit :)
Bálintnak Boldog 3. Szülinapot!
A 3. baba nálunk is csak apán múlik. Én nagyon szeretnék.... 8) Annak ellenére, hogy néha nekem is tele van a hócipőm.... :roll:

Minden ovi és bölcsikezdéshez drukk! :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Hú, jó nagy a szórás a gyerkőcök magasságát és súlyát tekintve. Zéti két hónap múlva lesz 3 éves. Most 15 kiló és 96 centi. Egy deka háj nincs rajta, de olyan erős csontú, tömör gyerek.
Zalán az ellentéte, vékony csontú, karcsú. Ennek ellenére ő a jó evő gyerekem. Röhejesen falánk. Bármit megeszik, és komoly mennyiségeket. Mellette reggel-este még szopizik. Zéti továbbra is változóan eszik. Most pl. a meleg ellenére napok óta nagyon jól, aztán van, hogy hetekig alig. De látom, ez másnál is van így.

Zali is elmúlt már 1 éves, augusztus elején. Nagyon tetszett neki a szülinapi összejövetel, a torta és az ajándékok.
Nekem is hiányzik a kisbaba, olyan gyorsan nőnek ezek a fiúk. Ennek ellenére ugyanaz a helyzet, amit Reditke írt. Szívem igen, eszem talán nem. Bár...

Reditke :)
Boldog szülinapot Bálintnak!

Kép A szülinapos
Kép Zali egy éves
Kép És a nagyobbik...

Puszi, Alena
(Bocsánat, hogy ilyen írok, és mindjárt ennyi képet teszek be...)

Kép
Kép
alena9

Alena :)
Boldog szülinapot Zalánnak!
Nagyon helyes kissrác! :wink: Zéti megy oviba szeptemberben?

Holnap megyek dokihoz a 6 hetes kontrollra...legszívesebben kihagynám. Úgyis minden ok. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Boldog szülinapot Bálintnak! Isten éltesse!

Nagyon édesek Zaliról a képek. Ö tiszta olyan alkat mint Oli, Ö is porszívó a sz*rt is megeszi, csak tripla adag legyen.

Én is a szívem szeretné, de Apa és az eszem nem kategóriába tartozom. :D Úgy látszik mi nök meg vagyunk bolondulva :lol: :lol:

Dobok én is képet a fiúkról. Hát nem egy Góliát alkatúak. Tegnap mértük öket, Samu 14,5 kiló 98cm, Oli 14 kiló 96 cm magas.

Kép[/quote]

Oli
Kép

Samu
Kép

Cat
Kép
cateye

Hát csajok, milyen jó hogy vannak apák....ki tudja hány gyerekem lenne már :roll: :lol:

Alena :) Jó hogy írsz. Zalánnak is boldog szülinapot. rohan az idő. Egyébként hogy vagytok? Nődögélnek össze a srácok? Bírják egymást?
Nálunk már nagyon együtt vannak. A rosszalkodásban és anyaszívatásban hihetetlen partnerek :twisted: Persze azért még nem kiegeyenlítődött az erőviszony, így általában ha bunyó van Milán húzza a rövidebbet, de már nem mindig egyértelmű, hogy ki kezdi a balhét....sokszor látszólag minden ok nélkül, milán megy neki Bálintnak és ököllel püföli (erre mondja apja, hogy van mit törlesztenie).
Persze ami nagyon jellemző, hogy picinek nem kell kitalálni a rosszaságokat, csak simán lekoppintja a nagyról, így most csinál pl olyan mutatványokat, amiket Bálint 21-22 hónapos korában, pedig ő sem volt piskóta.
Múltkor apámék vigyáztak rájuk 24 órát, majd apám, aki egyébként imádja Milánt (is), csak ennyit mondott, olyan név nincs a magyar nevek között, hogy Ördög, mert Milánt mindenképp át kellene keresztelni. Csak ennyi.

Cat :) Régebben mindig nagyon különbözőnek láttam a srácaidat, de most ezen a fürdős képen nekem nagyon hasonlítanak. Azért csak tesók és nem is akárhogy :lol:

Na megyek. Pusssz

Edit
Kép

Kép
reditke

Cat :)
Nagyon cukik a fiúk abban a fürdőgatyeszban. :D Látom nálatok is an állat bőven. A te fiaid összepakolják a játékaikat? Bercit állandóan a kukásbácsival kell ijesztgetni... :roll:

Tavaly, mikor itt voltak a szüleim, apu állandóan azt mondogatta, hogy Berci milyen borzasztó. Még fel is húztam magam a megjegyzésein. Kíváncsi leszek most mit fog majd mondani, mert azóta csak rosszabb lett. Lehet, hogy neki is nevet kellene változtatni. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Nálunk még ritkán játszanak jól el együtt. Inkább a kicsi megy Zéti után, utánozza mindenben. Zéti meg meglöki, kicsit piszkálja, húzza. Akkor kis sírás, aztán megy minden tovább.
Ugyanaz van nálunk is, hogy Zali mindent jóval előbb csinál, mint Zéti anno. Pedig ő is mozgékony volt. Sőt, sajna olyanokkal is próbálkozik, amiket Zéti sosem csinált. De olyan helyes, ahogy utánozza Zétit. Pl. reggel Zé felkelés után rögtön kér narancslét. Nem issza meg egyszerre, hanem leteszi a poharát egy bizonyos helyre a nappaliban, mindig ugyanoda, a Tv melletti polcra. Mostanában Zali is kért, ő is kapott itatóban. Egyszer csak látom, hogy tuszkolja be ő is az itatóját ugyanoda, Zéti pohara mellé. :)

Egcsi :) Reditke :) De jó, hogy említettétek a nagyszülői véleményeket. Én már el voltam keseredve, hogy tényleg ilyen szörnyűek a gyerekeim? Ugyanis anyu is ezt mondogatja folyton, hogy "ti ilyet nem csináltatok", "te jó ég, ez nem normális dolog", stb. Ezek szerint a szülők elfelejtik, hogy mi miket csináltunk. Meg talán jobban bírták akkor ők is a kiképzést.:)

Egcsi :) kontrollon minden rendben volt?

Alena

Kép
Kép
alena9

Minden rendben, majd csak rákszűrésre kell mennem jövőre. :)
Anyu mesélte, hogy a mi nagyszüleink ugyanezt mondták rólunk, neki. :D Úgy látszik öröklődik a dolog. :P

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

apum azért röhögve mondta ezt az ördög dolgot, mert így imádja rosszcsonton a Milánt ahogy van és anyu szerint, azért érzik ők jóval elevenebbnek az unokákat, mert már nem 20 évesek és sokkal jobban parázik, hogy a kölöknek valami baja lesz, mint anno a saját gyerekeinél....

Képzeljétek, tegnap voltam óvodai szülőin. Nagyon szimpik az óvónénik, ma délelőtt pedig már voltak is itt nálunk családlátogatáson.
Amig én egyikőjükkel megbeszéltem a hivatalos dolgokat, addig a másik a nappali közepén elhasalva játszott a fiúkkal.
Jövő kedden kezdjük a beszoktatást, mert most csütörtöktől hétfőig megyünk a Kaáli medencébe (jó szar időt mondanak :( ) és így hétfőn nem tudnunk kezdeni.
Ja, és vitorlás hajó lesz a jelünk :)
Pussz

Edit
Kép

Kép
reditke

Ovi :D Izgi :wink: Szimpi az óvónéni, hogy ilyen közvetlen, a padlón hasalva játszik. :) Hímezned is kell? Tornazsák, miegymás... Én körte voltam az oviban. :D

Elég vacak volt az éjszakánk, törpike megfázott vagy Bercitől szerezte az orrfolyást és szörcsög rendesen. :( Persze azt a nyavalyás porszívós orrszívót nem találom, a gumiszivattyú meg nem sokat ér. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :)
szörcsis törpikédnek gyors jobbulást! Ezek szerint Berci is taknyos?

Hímzés: azt mondták óvónénik, hogy nehogy hímezzünk, mert úgyis gyorsan nőnek, meg ilyen kis piciknél a mini csoportban rengeteg váltóruha kell, és még azt is kérik, hogy zokniban mindenben legyen benne a jel, így szerintük csak felesleges idő pocsékolás a hímzés. Bőven jó, ha alkoholos filccel belerajzoljuk illetve ha valaki igényesebb erre, adtak ötletet hol lehet belevasalható matricát kapni, állítólag több száz jelmintával.
lehet, hogy az ovis vállfazsákra meg takaróra, huzatra ilyet teszek, a kis ruhákra meg rajzolok sematikus vitorlást :)

Edit
Kép

Kép
reditke

Igen,Berci is taknyos, de miatta nem aggódom annyira, elvégre már nem ez az első eset, fel sem veszi. Bence még olyan picike, annyira sajnálom szegényemet. Megemeltem a feje alatt a matracot, hátha jobb lesz...szerencsére láza nincs és eszik is. Igaz alszik egész nap... :(
Legalább a hímzést megúszod, emlékszem anyám egy csomó körtét hímzett. :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

[quote="reditke"]a írta:reditkedtak ötletet hol lehet belevasalható matricát kapni, állítólag több száz jelmintával.

Edit :D
ezt publikussá tennéd?
ezer éve keresek ilyet, anno Németországban láttam, de itthon még sehol.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :)
Ez egy hozzánk közeli cím, a csepel szigeten.
Annyit mondtak, hogy Szigethalmon van a tárnoki híd előtt balra egy kis rövidáru bolt.
De majd jelentkezem pontosabb részletekkel és hogy tényleg igaz-e az igaz, mert holnap megy elvileg az egyik ismerős megnézni.
Max szólok neki, hogy mi a címük, számuk és hogy tényleg korrekt-e az info.

Edit
Kép

Kép
reditke

Babaszoba, egy topictársunktól lehet kérni. :D
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=227266

Alena

Kép
Kép
alena9

Csajok :D
köszi :D
feltankolok.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egcsi! Péternek is körte a jele! :lol: viszont nálunk az oviban nem kell megjelölni a cuccokat, egyedül a benti cipőbe kérték, hogy irjuk bele a nevét. :D
Ábel múlt kedd óta ma délben kakilt először. REndesen telerakta a pelust. Szerintem még sose törölgettem kakis popsit ilyen örömmel. :roll:

Cat, Alena! Fiúk nagyon vagányak a képeken! :wink:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Kaki :shock: Nem semmi! Én már azt sem szeretem, ha egy nap kimarad... A kamillatea nagyon sokat segít, csak 2-3 kiskanállal adok Bencének, de azóta nincsenek kaki és pocibajaink. :)
Mennyit híztatok-nőttetek?

Kismamákok! Helyzetjelentés! Nem csak akkor szólni, mikor már babáztok! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Csajok :D
ötleteket várnék.

Lili frankón nem alszik háton. Hulla fáradtan is képes volt a hordozóban 35 percet ordítani a kocsiban, és nem aludt be. Aztán áttettem a mózesébe, sé azonnal csönd lett és a 2 órás utat végigaludta.

félek, hogy későpbb is kínlódás lesz a kocsiban, no meg, most még tud a mózesben a bbakocsiban aludni, de ezt 1-2 hónap és kinövi. Akkor hogy altatom séta közben???
az azért nem jó, hogy csak ágyban alszik, ennél én mobilabb életet gondoltam élni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lassan mi is ott tartunk ahol ti...egyenlőre elalszik a hordozóban, de előtte kínlódik egy darabig. A babakocsit nem lehet teljesen vízszintesbe dönteni? A miénkben ott is hason alszik.
Lehet, ha nagyobb lesz, akkor nem lesz ilyen gáz a helyzet, elnézelődik félig ülő helyzetben és bealszik. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Nálunk nem volt ilyen probléma, Nándi mindenhol, minden körülmények között képes volt aludni.
Tanácsként én is csak azt tudom mondani, hogy nézni, venni (használtan is lehet tök jókat kapni) olyan babakocsit, ami tágas és teljesen le lehet dönteni és tud hason aludni.

Bölcsi: már egész napra ott van, azt mondják a gondozónénik, hogy aktiv, játszik, alszik, de nem ebédel :( Reggeli és uzsi megvan, de a főtt ételt nem, még úgy sem, hogy odaadják a kezébe és egyed, stb... Inkább elmegy aludni. :roll: Egyébként kisautó a jele, és én is alkoholos filccel jelölgettem, de nekünk nem kell a ruhákba, csak az ágyneműbe, lepedőbe (nekünk kell vinni) és az alvóspelusba

Kép
Kép
Kép
minyu

friss kép Liliről

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lili cuki. :) Látom a fekvőtámasz nektek is megy már. Mi is próbálkozunk erősen, de még nem sokáig tartja meg magát. viszont végre nem spórol a vigyorral. :D
Nekem is van friss képem:
Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Azért nálatok elég zökkenömentesre sikerült ez a beszoktatás. Az evéssel meg ne törödj, meg fog jönni az étvágya.

Nekem is csak hason fekve aludtak el a fiúk, ezért mindig így raktam a babakocsiba öket. A hordozós utakat végig üvöltötték, de aztán ezt kinötték kb 6 hós korukra. Ha még jó neki a mózes, akkor közlekedjetek azzal, amíg jó.

Nagyon édes a kiscsaj. Mintha a kis Mátét látnám. :D

Cat
Kép
cateye

Cat :D
"kicsit" Mátés :D de lehet, hogy kék marad a szeme :D
viszont érdekes, hogy szeméyliségre és habitusra nagyon sok dologban Levire hasonlít.
Igazi kis mix baba :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Nem tudom, aktuális-e még, de én tegnap láttam a Kenguru Goldban bevasalható ovismatricát (Savoya Park, Budafok). Egy íven kb 8-10 matrica volt, 800 valahány forintért.
Sokféle volt (csak sajnos épp Hannának katica nem, bár nálunk nem követelmény a mindenbe ovisjelezés, de azért esetleg kellhetett volna).

KépKép
KépKépKép
beszti

Megjöttünk a dokitól. Kaptunk 3 oltást(dög amerikai oltási szisztéma)+ szájon át lötyit. Szegénykém nagyon sírt, de csak rövid ideig. :( 5896g és 57,5 cm. :D
Dokinéni mondta, hogy tegyem hasra, hogy erősödjön a nyak és hátizma.
Adatokhoz kép: Kép

Pocakosok?

Üdv:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jaj de drágák ezek a babók :))) Én is akartam felrakni képet de nem engedte a rendszer. Ti hogy csináltátok? Nekünk a gépünk a legkisebbre van állítva és igy is nagy a formátúm. Nem értem. De ezek a drága babák tündériek :)))

Kép
csucsu05

Beszti :D
köszi az infót. Apa hozott nekem ilyen vasalhatós nyomtatópapírt, így sk gyártottam.
nekünk sem követelmény, csak szeretném lassan a fiúk ruháit is kettő osztani, és ez ahhoz is jó lesz.

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="csucsu05"]N írta:csucsu05ekünk a gépünk a legkisebbre van állítva és igy is nagy a formátúm.

a gépedet ne állítsd lejjebb, mert rosszabb minőségű lesz akép.
csinált a megjobb minőségen, és utána kicsinyítsd le pl. infranview vagy bármi más képnézegető.
De simán a minden windowsban lévő paint programmal is le lehet.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya: Köszönöm szépen a segítséget akkor mostmár rá állok a dologra és amint lesz időm teszek fel én is képet. Puszi: Era

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Egcsi! Bence sem egy kissúlyú baba. :lol: Ábel is 5110 g volt vasárnap. Viszont 12 napja nem kakilt. Tudom, hogy anyatejes babánál normális, de most már kezd idegesíteni, s úgy látom, hogy Őt is zavarja (nem tudom a rossz éjszakák mennyire tudhatók be ennek v. a frontnak). Kapott kamilla teát tegnap és ma is néhány kanállal, de semmi. :cry: Sose gondoltam, hogy ennyire lehet várni egy kakit. :roll: Ötletek?

Minyu! Nándi megszokta a bölcsit? Eszik? Az én rosszevő fiam, mindent elfogyaszt az oviban, s ami a legjobb hír, hogy szeret is járni. :lol: Igaz ebéd után elhozom, de legalább délelőtt elvégzem a házimunka nagy részét.
Orsi! KOcsiban alvás változott? :) Hogy van Lili?
Cat! A múltkor nem válaszoltál, nem tudsz semmit Bogárról?

Mutatok egy képet én is:

Kép

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Nahát, lányok! Köszi a gyors segítséget. Most hallom, hogy Ábel iszonyú nyögések közepette pakolja tele a pelenkát. Remélem azért belefér. :roll: :roll: :roll:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

De cuki Ábel! :D Kis pofás. :lol: Örülök, hogy sikerült a kaki! A Gripe Water és az Infacol is használ, Bercinek azt használtam anno.
Gratula Péternek az ovihoz, nagyon ügyes! :)

Hurki! Jelentkezz! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok lányok!
Nem vesztünk el, csak az internet nem működik , 3 hét nyaralás után amióta hazajöttünk 2,5 hete nem képesek megcsinálni... :x
Ezért ez a hosszú hallgatás.
Akkora pocakom van és tök más forma mint Balázzsal volt, éééééés: kislány!!!! MOst mutatta meg magát. nyaralás előtt anniyra sikerült vele megbeszélnem,h ogy picikém így meg úgy mutizd úgy feküdj stb, hogy átfordult farfekvésbe és a buksiján kívül semmi de semmit nem bírt a doki megnézni mert elbújt a medendém árnyékába, a hüvelyi Uh sem tudott kivenni semmit, így most semmit sem szóltam neki előre, sunnyogtam :) és bejött:) végre tudjuk :)
Gyönyörűek a gyerekek a fotókon, gondolom élőben még szebbek, ha ez már önmagában garancia a szép gyerekre akkor érdemes a topikot látogatni :)
Na remélem nem fél órás csoda volt ez amostani internet és akkor hamarosan hallotok rólam. Ja balázs ovis!! Olyan nagyfiú és ügyes és olyan büszke vagyok rá :) hormonos anyuka vagyok na nézzétek el nekem... :)
Erika
hurki

Hurki :)
Gratula a kiscsajhoz! Akkor Zsófi lesz, ugyi? :) Balázsnak is gratula az ovihoz! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Erika :D
Gratulálunk a csajszihoz!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönjük, igen Zsófi lesz a neve. És megjavult az internetünk úgy néz ki tegnap óta tartósan.
Ma vettem pár rózsaszín csodát hogy milyen gyönyörűek...rámegy ingem gatyám a rucikra, lányos anyukák hogy lehet ezeknek ellenállni?
Nehéz elképzelni, hogy még másfél hónap alatt (33 hetes vagyok pont) mekkora lesz a hasam, és néha olyan rosszul fekszik, hogy a menési sebességem olyan csigabiga lesz, hogy a legcsotibb mankós néni szinte elvágtázik mellettem. Aztán lubickol még párat, rendezi sorait kiszáll épp aktuális szerveimből és akkor visszaelőzöm a nénikéket :lol:
Doki tuticsászárt mond már most, nem is bánom. Persze eljátszottam a simaszülés gondolattal, de végig akkora méreteket hozott mint Balázs akkor meg úgyse fér ki :)
No megyek tevékenykedni
Erika
hurki

Gratulálok a kiscsajhoz! Irigyellek az öltöztetési gondokért! Mindig kiscsajt akartam csinosítgatni, erre puff van 2 fiam. :D

Nem tudok Bogárékról semmit. :(

Nagyon helyes a kispasid, de ez a 12 napos dugulás elég rosszul hangzik! Kicsit vaskosabb mint Péter volt, nem?

Egcsi :)
Úgy látom, hogy Bence is Apja fia lesz, ugyanolyan húsos mint Berci, kis szumós.

Cat
Kép
cateye

Kukk :)
Mi is jól vagyunk, csak én vagyok elhavazva, szoknom kell még ezt sokmindent egyszerre.

Nos, Nándi látszólag beszokott, reggel nincs sirás, max kis nyüszi, de amint beérünk a szobába (sőt, előtte már kézmosásnál is ) jókedvű, délután is mosolyogva jön ki. Aktiv, sokat játszik, érdeklődő, jót alszik, csak hát az evés... :oops: Most odáig eljutottunk, hogy a kakó-kávén kivül már gyümölcsöt elfogad (ami ugye ebéd mellé-után járna) Ráadsául hétfőre teljesen átszervezték a bölcsit (nem is értem, miért igy most), a gondozónéniket teljesen "megkavarták", a párosokat összecserélgették, a gyerekeket átrakosgatták, így hétfőn új szobában, új csoportban, új gondozónénivel (az egyik szerencsére maradt) kezdtünk, ráadásul a jele is megváltozott kisautóról dominóra :? :roll: Úgy tűnik, nem okozott nagy törést ez a kavarodás, remélem, már nem akarnak változtatni a dolgon.

Orsi, ez a nyomtatós-vasalós dologgal ha rávasaltad a mintát az anyagra, az anyag mintája átlátszik? Azért kérdem, mert ugye most sikerült az összes eddigi ágyneműbe, lepedőbe, pelusba bevésni alkesz filccel a kisautót (a lelkes anyuka :mrgreen: ) és nemtom hogyan varázsoljam át dominóvá... Szerinted, ha vasalnék rá olyat, eltűnne? Legvégső esetben majd nézek varrható cimkét, csak dominóban eddig nem nagyon láttam...

Képek nagyon arik, tök jó nézni, mennyire kis pofásak :D

Grat a kiscsajhoz :)

Pandi :)
pocimasszázs nem segit? Nándi kicsit hasfájós volt, és tanultam pár technikát :wink:

beszti :)
Nem emlékszel, volt-e dominó a Savoyában? Jövő héten úgy alakitjuk, hogy menjünk arra...

Na, én meg megyek fürcsizni.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?